Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 843 844 845 846 847 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2768   2008. 08. 04. hétfő 21:25
cickamama cickamama
Ne törödjetek semmivel,adjátok meg neki amit akar.
#2767   2008. 08. 04. hétfő 21:24
madmaximum madmaximum
Szia!
Van eredmény? Próbáltalak elérni, de nem tudtalak.
(Ez egy válasz mibu27 üzenetére (2008. 07. 09. szerda 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 09. szerda 21:46
Sziasztok!Én imádom ha többen dugjuk a feleségem csak elég ritkán van rá alkalom.Azért regisztráltam ide is hátha találunk valami vállalkozó szellemű embert.
#2766   2008. 08. 04. hétfő 21:18
madmaximum madmaximum
Ezt hogy gondoltad?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 02. szombat 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60826)
2008. 08. 02. szombat 14:02
Az én nejem gyönyörű nem tudom mit hozna ki belőlem ha más kefélné előttem, de szerintem egy 4 esbe ben elennénk.
#2765   2008. 08. 03. vasárnap 23:53
X Törölt felhasználó (167773)
Mindig 50% ban hibás mindkét fél.Ha másért nem hát azért mert őt választottad.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (36108)
2008. 08. 03. vasárnap 21:54
Bocsánat, tényleg nem idevaló téma.
Gyors lezáró válasz.
Minden bizonnyal Én is hibás vagyok, mert egy elrontott házassághoz 2 ember kell, de az a helyzet, az exem által is elismerten csak kb 20%-ban vagyok Én a hibás. Ez nem vigasz, tudom.
#2764   2008. 08. 03. vasárnap 21:54
X Törölt felhasználó (36108)
Bocsánat, tényleg nem idevaló téma.
Gyors lezáró válasz.
Minden bizonnyal Én is hibás vagyok, mert egy elrontott házassághoz 2 ember kell, de az a helyzet, az exem által is elismerten csak kb 20%-ban vagyok Én a hibás. Ez nem vigasz, tudom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (163029) VIP
2008. 08. 03. vasárnap 19:08
Elnézést kérek, hogy beleszólok, de amiről ti itt tíz hozzászóláson keresztül írtok, az abszolút nem tartozik a témához!
A Topic címe: Izgat, ha megdugják a feleségem
Addig rendben van, hogy megdugták a feleségetek meg elváltatok meg rossz érzés blablabla, de amit ti írtok az már a sebek nyalogatása nyilvánosan.
Hozzatok létre egy olyan topicot, hogy lelkileg sérült megcsalt férjek ide!
smile
#2763   2008. 08. 03. vasárnap 19:08
X Törölt felhasználó (163029) VIP
Elnézést kérek, hogy beleszólok, de amiről ti itt tíz hozzászóláson keresztül írtok, az abszolút nem tartozik a témához!
A Topic címe: Izgat, ha megdugják a feleségem
Addig rendben van, hogy megdugták a feleségetek meg elváltatok meg rossz érzés blablabla, de amit ti írtok az már a sebek nyalogatása nyilvánosan.
Hozzatok létre egy olyan topicot, hogy lelkileg sérült megcsalt férjek ide!
smile
#2762   2008. 08. 03. vasárnap 16:51
PoH PoH
Azért jól esik ezt hallani, mármint, hogy van még rajtam (rajtunk) kívül is valaki, aki szerint még menthető a dolog. A hazudozásos téma alatt én az eddigieket értettem, most úgy tűnik sikerül mindent megbeszélnünk a legapróbb részletekig. Ez néha persze fáj, hiszen rohadt szarul esik hallani, hogy még mindig hiányzik neki, stb., de ugyanakkor jólesik az őszinteség. Erre talán lehet már építkezni. Amúgy talán egy hónap alatt sem beszélgetünk annyit, mint ezalatt a pár nap alatt mióta kiderült a dolog. Egy csomó dolgot megbeszéltünk, amik egyrészt talán javíthatják a kapcsolatunkat, másrészt pedig gyorsíthatják a "gyógyulási" folyamatot. Én egyelőre abszolút pozitívan állok hozzá, leszámítva persze a hullámvölgyeket. Ma reggel pl. pocsék hangulatban ébredtem, szinte mindenről AZ jutott eszembe. Igazából megint csak az tudott segíteni, hogy beszélgettünk róla... na meg aztán a Forma1 smile
(Ez egy válasz hazardous üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 03. vasárnap 11:27
Sotibi, szerintem Denipapa a "be nem teljesült szerelem" kapcsán PoH feleségére gondolt (akitől 350km-re elköltözött az a pasi, akivel együtt dolgoztak, és akivel így nem tudott kibontakozni az érzelmi kapcsolatuk).

Nagyon kár, hogy végül a kisfiatok sínylette meg leginkább a dolgot: szétesett a családja. Gondolom Lacika nem pótolhat Téged. A gyerek már volt elég nagy, hogy emlékezzen Rád, tudja, hogy ki vagy, stb. Most marad a vasárnapi apa szerep?

Érdekes egyébként, már ne is haragudj, de a leírásaidban mindig csak az asszonyt "vádolod", és magadat valamiféle áldozatként állítod be, aki passzív mintegy szemlélője volt annak, amit az a ronda-csúf asszony művelt (a Lacikával). Megkérdezhetem, hogy ha jobban belegondolsz (A-tól Z-ig), akkor mekkora szerepet/felelősséget tulajdonítasz magadnak abban, hogy ez történt (hogy megcsalt, majd elhagyott az asszony)?

Említetted, hogy "Ha elém áll és azt mondja szerelmes vagyok, váljunk, vagy szerelmes lettem, kérek időt, de sajnos hazudozás, lebukások következtek, és ennek a bosszúsága." Ezzel kapcsolatban csak annyit, hogy talán Ő gyenge (volt/lehetett), és nem volt képes eléd állni, és a szemedbe nézni+mondani. Talán magának sem tudta így összefoglalni. Vajon Te megtetted volna a helyében? Belegondoltál már az Ő helyzetébe, motivációiba, rációjába? Ha (tegyük fel) minden jól működött Veled, akkor miért hagyott ott gyerekkel együtt a Lacikáért? Tényleg csak benne a "hiba"?

...remélem nem bántalak/sértelek meg azzal, hogy próbálom az érme másik oldalát is előtérbe hozni! smile ...egyszerűen csak szeretnék "teljes" képet kapni a dologról.

PoH (!!!): szerintem még rendbejöhet a kapcsolatod. Annak alapján, amit írsz, én még nem írnám le a dolgot. Figyelj, ha már most úgy állsz hozzá, hogy halott a téma, akkor amolyan önbeteljesítő jóslatként azzá is fog válni! Hinned kell a kapcsolatodban. Ha szereted még az asszonyt, és tudod, hogy Ő is szeret, akkor még nincs minden veszve. Javaslom, hogy próbálj meg valamin változtatni. Pl. legyen a szex, vagy az együtt töltött idő változatosabb és fantáziadúsabb! Lepd meg az asszonyod valami extrával, amire vágyott/vágyik. Érdemeld ki!! Küzdj meg érte, és ne add fel!! Érdemeld ki a Szerelmét (újra), ha igazán annyira fontos a számodra! Próbáld meg elvarázsolni! Járj a kedvében! Figyelj rá sokkal jobban oda! Olvass a gondolataiban, vágyaiban! Had érezze melletted, hogy csodálatos, szép, és vonzó, kívánatos, fiatal, stb, stb, stb! Érted, mire gondolok? ...ha igen, akkor arra azért figyelj oda (szerintem), hogy ne legyen túl direkt és mesterkélt a dolog. Ne tervezz/szervezz - a hozzáállásodon próbálj meg változtatni. Képzeld pl. azt, mindig amikor találkoztok, hogy ez az első (és talán utolsó) randitok! smile

...hát, ez még a szokottnál is hosszabbra sikerült most. smile Remélem, azért Sotibi, és PoH elolvassák a rájuk vonatkozó részeket. Hátha...! smile

Amúgy meg újfent látható, hogy egészen más, ha az asszony a szemünk láttára szeretkezik valakivel, és más, ha titokban műveli.
#2761   2008. 08. 03. vasárnap 11:27
hazardous hazardous
Sotibi, szerintem Denipapa a "be nem teljesült szerelem" kapcsán PoH feleségére gondolt (akitől 350km-re elköltözött az a pasi, akivel együtt dolgoztak, és akivel így nem tudott kibontakozni az érzelmi kapcsolatuk).

Nagyon kár, hogy végül a kisfiatok sínylette meg leginkább a dolgot: szétesett a családja. Gondolom Lacika nem pótolhat Téged. A gyerek már volt elég nagy, hogy emlékezzen Rád, tudja, hogy ki vagy, stb. Most marad a vasárnapi apa szerep?

Érdekes egyébként, már ne is haragudj, de a leírásaidban mindig csak az asszonyt "vádolod", és magadat valamiféle áldozatként állítod be, aki passzív mintegy szemlélője volt annak, amit az a ronda-csúf asszony művelt (a Lacikával). Megkérdezhetem, hogy ha jobban belegondolsz (A-tól Z-ig), akkor mekkora szerepet/felelősséget tulajdonítasz magadnak abban, hogy ez történt (hogy megcsalt, majd elhagyott az asszony)?

Említetted, hogy "Ha elém áll és azt mondja szerelmes vagyok, váljunk, vagy szerelmes lettem, kérek időt, de sajnos hazudozás, lebukások következtek, és ennek a bosszúsága." Ezzel kapcsolatban csak annyit, hogy talán Ő gyenge (volt/lehetett), és nem volt képes eléd állni, és a szemedbe nézni+mondani. Talán magának sem tudta így összefoglalni. Vajon Te megtetted volna a helyében? Belegondoltál már az Ő helyzetébe, motivációiba, rációjába? Ha (tegyük fel) minden jól működött Veled, akkor miért hagyott ott gyerekkel együtt a Lacikáért? Tényleg csak benne a "hiba"?

...remélem nem bántalak/sértelek meg azzal, hogy próbálom az érme másik oldalát is előtérbe hozni! smile ...egyszerűen csak szeretnék "teljes" képet kapni a dologról.

PoH (!!!): szerintem még rendbejöhet a kapcsolatod. Annak alapján, amit írsz, én még nem írnám le a dolgot. Figyelj, ha már most úgy állsz hozzá, hogy halott a téma, akkor amolyan önbeteljesítő jóslatként azzá is fog válni! Hinned kell a kapcsolatodban. Ha szereted még az asszonyt, és tudod, hogy Ő is szeret, akkor még nincs minden veszve. Javaslom, hogy próbálj meg valamin változtatni. Pl. legyen a szex, vagy az együtt töltött idő változatosabb és fantáziadúsabb! Lepd meg az asszonyod valami extrával, amire vágyott/vágyik. Érdemeld ki!! Küzdj meg érte, és ne add fel!! Érdemeld ki a Szerelmét (újra), ha igazán annyira fontos a számodra! Próbáld meg elvarázsolni! Járj a kedvében! Figyelj rá sokkal jobban oda! Olvass a gondolataiban, vágyaiban! Had érezze melletted, hogy csodálatos, szép, és vonzó, kívánatos, fiatal, stb, stb, stb! Érted, mire gondolok? ...ha igen, akkor arra azért figyelj oda (szerintem), hogy ne legyen túl direkt és mesterkélt a dolog. Ne tervezz/szervezz - a hozzáállásodon próbálj meg változtatni. Képzeld pl. azt, mindig amikor találkoztok, hogy ez az első (és talán utolsó) randitok! smile

...hát, ez még a szokottnál is hosszabbra sikerült most. smile Remélem, azért Sotibi, és PoH elolvassák a rájuk vonatkozó részeket. Hátha...! smile

Amúgy meg újfent látható, hogy egészen más, ha az asszony a szemünk láttára szeretkezik valakivel, és más, ha titokban műveli.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 03. vasárnap 10:24
Igen ésszel minden rendben van, de sajnos az érzelmeket nehéz kontrolálni, és ugye Én vagyok az akinek "be nem teljesült szerelme" van. POH jól megfogalmazta azt amit nem emeltem ki. Engem is a hazudozás, ködösítés dühített és borított ki, ami a mai napig tart. Ha elém áll és azt mondja szerelmes vagyok, váljunk, vagy szerelmes lettem, kérek időt, de sajnos hazudozás, lebukások következtek, és ennek a bosszúsága. Persze mindent jól kitudott mindig mindent magyarázni, és erre büszke is, igaz erre ráment egy kisfiú családja. Amikor a válást követően egyből összeköltöztek Lacikával azt is csak utólag sikerült megtudni, leginkább másoktól, pletyka útján, mert Ő nem állt elém, hogy .... Amikor a Lacika alál került a munkahelyére, arra is csak úgy rávezetődtem, hetekig tartó ködösítés, sumákolás után derült ki mi is történik valójában. Szóval ugye az ember bármikor beleszerethet bárkibe, az élet hozhatja ezt, a kérdés, hogyan kezelik ezt a felek, ha korrekten, akkor nem olyan szenvedősek a történések, ha hazudozással, veszekedésekkel, lebukásokkal, akkor nagyon gáz. Nálunk így volt sajnos. Igazad van Denipapa ez egy vágóhidi történet. Az izgis lehet, ha bekerül nyiltan egy harmadik/negyedik, és együtt megy a játszadozás, de sajnos ezek a történetek nem erről szólnak.
#2760   2008. 08. 03. vasárnap 10:24
Igen ésszel minden rendben van, de sajnos az érzelmeket nehéz kontrolálni, és ugye Én vagyok az akinek "be nem teljesült szerelme" van. POH jól megfogalmazta azt amit nem emeltem ki. Engem is a hazudozás, ködösítés dühített és borított ki, ami a mai napig tart. Ha elém áll és azt mondja szerelmes vagyok, váljunk, vagy szerelmes lettem, kérek időt, de sajnos hazudozás, lebukások következtek, és ennek a bosszúsága. Persze mindent jól kitudott mindig mindent magyarázni, és erre büszke is, igaz erre ráment egy kisfiú családja. Amikor a válást követően egyből összeköltöztek Lacikával azt is csak utólag sikerült megtudni, leginkább másoktól, pletyka útján, mert Ő nem állt elém, hogy .... Amikor a Lacika alál került a munkahelyére, arra is csak úgy rávezetődtem, hetekig tartó ködösítés, sumákolás után derült ki mi is történik valójában. Szóval ugye az ember bármikor beleszerethet bárkibe, az élet hozhatja ezt, a kérdés, hogyan kezelik ezt a felek, ha korrekten, akkor nem olyan szenvedősek a történések, ha hazudozással, veszekedésekkel, lebukásokkal, akkor nagyon gáz. Nálunk így volt sajnos. Igazad van Denipapa ez egy vágóhidi történet. Az izgis lehet, ha bekerül nyiltan egy harmadik/negyedik, és együtt megy a játszadozás, de sajnos ezek a történetek nem erről szólnak.
(Ez egy válasz Denipapa üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 00:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 03. vasárnap 00:32
Hát a Sotibi és PoH sztorija engem arra emlékeztet, amikor a vágóhídon mennek az állatok a biztos végzet felé. Látják, valahol tudják, érzik a dolgot, de visszafelé már nincs út.
Ha Sotibi exfelesége ilyen nő volt, akkor meg örüljön, hogy nincs már. Persze az nagy gond, hogy a gyerekkel ment el, merthát azt valamikor régen még közösen csinálták.Sajnálom, hogy így történt veled.
PoH! Szerintem neked is lassan másik leányzó felé kellene nézned. Amit leírtál, az alapján kútba esett kapcsolatod van, amit a békülős szeretkezések csak méginkább el fognak nyújtani.
Van egy olyan dolog, hogy beteljesületlen szerelem. Az nem múlik el soha. Szerintem nálatok ez áll fenn. Távolság? Mi az neki? Lassacskán érzelmileg háttérbe fogsz szorulni. De ebbe én nem szólok bele, mivel nem az én életem. Ezt nektek kell tudni.
Sajnálom mindkettőttök kapcsolatát!
#2759   2008. 08. 03. vasárnap 00:32
Denipapa Denipapa
Hát a Sotibi és PoH sztorija engem arra emlékeztet, amikor a vágóhídon mennek az állatok a biztos végzet felé. Látják, valahol tudják, érzik a dolgot, de visszafelé már nincs út.
Ha Sotibi exfelesége ilyen nő volt, akkor meg örüljön, hogy nincs már. Persze az nagy gond, hogy a gyerekkel ment el, merthát azt valamikor régen még közösen csinálták.Sajnálom, hogy így történt veled.
PoH! Szerintem neked is lassan másik leányzó felé kellene nézned. Amit leírtál, az alapján kútba esett kapcsolatod van, amit a békülős szeretkezések csak méginkább el fognak nyújtani.
Van egy olyan dolog, hogy beteljesületlen szerelem. Az nem múlik el soha. Szerintem nálatok ez áll fenn. Távolság? Mi az neki? Lassacskán érzelmileg háttérbe fogsz szorulni. De ebbe én nem szólok bele, mivel nem az én életem. Ezt nektek kell tudni.
Sajnálom mindkettőttök kapcsolatát!
#2758   2008. 08. 02. szombat 23:00
PoH PoH
Még annyit, hogy engem az egész témában legkevésbé az zavar, hogy dugtak, hiszen már régóta fontolgattuk, hogy kipróbálhatnánk mással is, aztán ki is próbáltuk és jó volt. Ami inkább zavar, az az érzelmi dolgaik és a folyamatos hazudozások. Ez sokkal inkább bassza a csőrömet, de mivel én ugyanezt eljátszottam vele, ezért nem érzem teljesen jogosnak a saját érzéseimet. Annyira kísértetiesen ugyanaz most a szituáció mint akkor (csak fordítva), hogy néha már azt hiszem, hogy valaki megrendezte... persze az élet a legnagyobb rendező mint tudjuk. Szóval remélem, hogy ahogy a kapcsolatunk túlélte azt a krízist, túl fogja élni ezt is.
#2757   2008. 08. 02. szombat 22:53
PoH PoH
Nem kell bocsánatot kérni, azt hiszem az őszinteség belefér. A helyzet az, hogy nálunk fordított a dolog, hiszen eddig én nem voltam kimondottan szent életű, egyszer meg is buktam, korábban már irtam is. Azt mondja, valahol ez is közrejátszott abban ami most történt. Szerencsére itt nem száz, hanem 350 km-ről van szó, tehát nem lenne túl egyszerű feltűnés nélkül megszervezni bármit is, de persze semmi sem lehetetlen. Mindenesetre én azért egyelőre bizakodó vagyok, ami nem jelenti azt, hogy nem készültem fel arra, hogy a vége lapát lesz. Az biztos, hogy én nem fogom évekig húzni, ha nem rendeződik a dolog még idén, akkor már biztos, hogy nem fogunk együtt szilveszterezni és ezt ő is tudja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 02. szombat 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 02. szombat 19:26
Bocsánatot kérek mindenkitől, ha őszinteségemmel megbántottam, a célom nem az. Ilyen tapasztalatokatr szerzek nap mint nap. Minél hamarabb lép ki az ember az állandó bizonytalanságból az adott pillanatban rosszabbnak tűnő helyzetbe, annál hamarabb tud új életet kezdeni, és boldognak lenni. Persze ha valakinek belefér, hogy a párja mással szeretkezik, dug akkor nincs gond smile
#2756   2008. 08. 02. szombat 19:26
Bocsánatot kérek mindenkitől, ha őszinteségemmel megbántottam, a célom nem az. Ilyen tapasztalatokatr szerzek nap mint nap. Minél hamarabb lép ki az ember az állandó bizonytalanságból az adott pillanatban rosszabbnak tűnő helyzetbe, annál hamarabb tud új életet kezdeni, és boldognak lenni. Persze ha valakinek belefér, hogy a párja mással szeretkezik, dug akkor nincs gond smile
#2755   2008. 08. 02. szombat 19:18
Nem akarlak elkeseríteni, de ezt a hullámvasutazást évekig képesek csinálni a nők. A szerelemnek pedig nem számít 100 km távolság, sajnos. Velem 3,5 éven át csinálta az exem a hullámvasutat, és ha hagytam volna még évekig csinálta volna. Az érzelmeim a mai napig olyanok mint neked, a vidámság és a tehetetlen düh okozta felindulás között ingadozok, mert nem értem ezt az egészet. Persze az eszemmel mindent felfogok, a nők olyanok mint a majmok, az egyik ágat el nem engednék addig, amíg a másikat meg nem fogták. Nekik fő a biztonság, a többiről pedig gátlástalanul hazuidoznak orrvérzésig, és ha lebuknak addig vallják be a tetteiket, ameddig rájuk sikerül bizonyítani. Nem akarlak elkeseríteni, de hamarosan jön majd az önmegvalósítás duma, és az elköltözős szakítás, és nem fogsz semmit érteni. Ha sikerül nagyot lépnie, menni fog a szerelme után, légy ebben egészen biztos. Sajnos ez a tapasztalatom, és vagyunk férfiak egy páran a környezetemben hasonló cipellőben. Én egyébként 41 éves, az exem 30 éves, Lacika meg talán 39 éves. Azt is kell tudni, Én nem csaltam meg sosem az exem, neki viszont Lacika a többedik volt a feleségemként, és Lacika is mindent megdug ami mozog. Szóval szép történések. Nálunk is volt ilyen békülős sex akció, majd a háttérben minden ment tovább úgy mint addig.
(Ez egy válasz PoH üzenetére (2008. 08. 02. szombat 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 02. szombat 18:22
Hát remélem mi nem jutunk idáig. Nálunk még egyelőre nincs gyerek, bár már régóta szerettünk volna. Most talán egy ideig nem is erőltetjük a dolgot olyan nagyon. Igazából azt az időszakot lesz nehéz átvészelni, amíg túlteszi magát a srácon, hiszen elég komoly érzelmek is dúltak közöttük. Mint már írtam, szerencsére néhány száz km-rel arréb költözik, ami azért talán meggyorsítja majd a folyamatot.
Még annyi érdekesség azért van a dologban, hogy a srác annak ellenére, hogy nem sokkal fiatalabb nála, valószínűleg még szűz volt, de legalábbis minimál tapasztalat. Így az egyik vonzereje az volt a kapcsolatuknak, hogy a feleségem vezette be a szex rejtelmeibe és tetszett neki, hogy ő a tapasztaltabb.
Így most 2 nappal később talán már csillapodnak a hullámok, tegnap pl. már egy nagyon jót keféltünk is, ráadásul piros betűs ünnepek lévén, anál volt. Ez azért esett jól, mert legalábbis elmondása szerint (amit el is hiszek, mert nem nagy barátja az análnak), vele nem csinálták sose hátulról, így ez talán még mindig csak az enyém. A hullámvasutazás még mindig megy, egyszer leszarom az egészet, máskor meg legszívesebben falhoz vágnék valamit, de talán hamarosan csillapodik ez is.
#2754   2008. 08. 02. szombat 18:22
PoH PoH
Hát remélem mi nem jutunk idáig. Nálunk még egyelőre nincs gyerek, bár már régóta szerettünk volna. Most talán egy ideig nem is erőltetjük a dolgot olyan nagyon. Igazából azt az időszakot lesz nehéz átvészelni, amíg túlteszi magát a srácon, hiszen elég komoly érzelmek is dúltak közöttük. Mint már írtam, szerencsére néhány száz km-rel arréb költözik, ami azért talán meggyorsítja majd a folyamatot.
Még annyi érdekesség azért van a dologban, hogy a srác annak ellenére, hogy nem sokkal fiatalabb nála, valószínűleg még szűz volt, de legalábbis minimál tapasztalat. Így az egyik vonzereje az volt a kapcsolatuknak, hogy a feleségem vezette be a szex rejtelmeibe és tetszett neki, hogy ő a tapasztaltabb.
Így most 2 nappal később talán már csillapodnak a hullámok, tegnap pl. már egy nagyon jót keféltünk is, ráadásul piros betűs ünnepek lévén, anál volt. Ez azért esett jól, mert legalábbis elmondása szerint (amit el is hiszek, mert nem nagy barátja az análnak), vele nem csinálták sose hátulról, így ez talán még mindig csak az enyém. A hullámvasutazás még mindig megy, egyszer leszarom az egészet, máskor meg legszívesebben falhoz vágnék valamit, de talán hamarosan csillapodik ez is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 02. szombat 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 02. szombat 17:55
Ilyen érdekesség nekem is kialakult úgy kb 4 éve. Ennek örömére ezév május 13-al el is váltunk. Az exfeleségem kb. 4 évvel ezelőtt összejött egy pasival, Lacikával, aki akkor szintén nős volt. Jó sokat összejártak, majd dugtak is ahogy az lenni szokott. Én voltam a biztos pont, aki mellett biztonságban volt, az izgalmat és a sexet Lacikánál találta, meg. Húzta az időt, kapott 1 év türelmet, de miután a munkahelye ott lett ahol Lacika dolgozik, konkrétan a főnök a Lacika, így besokalltam, Állandó hazudozás, csúsztatés, éjjel az sms-ek, skype üzenetek állandóan, elvonulós telefonálások stb.... szóval beadtam a válópert. A válás után gyorsan, azonnal összeköltöztek, mert Lacika is elvált, de sajnos az exem vitte a fiamat is. Szép sztori. Itt tartunk most, az exem és a fiam Lacikával laknak a bérelt házban június 15 óta. Ilyenek a dolgok sajnos, tehát óvatosan a tűzzel játszással, és korsó kútra járatással.
#2753   2008. 08. 02. szombat 17:55
Ilyen érdekesség nekem is kialakult úgy kb 4 éve. Ennek örömére ezév május 13-al el is váltunk. Az exfeleségem kb. 4 évvel ezelőtt összejött egy pasival, Lacikával, aki akkor szintén nős volt. Jó sokat összejártak, majd dugtak is ahogy az lenni szokott. Én voltam a biztos pont, aki mellett biztonságban volt, az izgalmat és a sexet Lacikánál találta, meg. Húzta az időt, kapott 1 év türelmet, de miután a munkahelye ott lett ahol Lacika dolgozik, konkrétan a főnök a Lacika, így besokalltam, Állandó hazudozás, csúsztatés, éjjel az sms-ek, skype üzenetek állandóan, elvonulós telefonálások stb.... szóval beadtam a válópert. A válás után gyorsan, azonnal összeköltöztek, mert Lacika is elvált, de sajnos az exem vitte a fiamat is. Szép sztori. Itt tartunk most, az exem és a fiam Lacikával laknak a bérelt házban június 15 óta. Ilyenek a dolgok sajnos, tehát óvatosan a tűzzel játszással, és korsó kútra járatással.
(Ez egy válasz PoH üzenetére (2008. 07. 31. csütörtök 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 31. csütörtök 18:57
Nekem egy elég érdekes dolog alakult ki a közelmúltban. Kb. 1 éve, hogy a feleségem (8 éve) egy kicsit összegabalyodott az egyik munkatársával. Akkor állítólag nem történt semmi, mert egyelőre csak egy elég mély barátság kezdett kialakulni. Meg tudtak beszélni olyan dolgokat amiket velem állítólag nem tudott. Volt egy kisebb kiborulás és egy hosszabb beszélgetés, aminek az lett a vége, hogy továbbra is együtt kell dolgozzanak, de innentől mellőzik a személyes témákat.
A szexuális életünk amúgy teljesen rendben volt (és van is), de időnként nem árt egy kis újdonság, úgyhogy elkezdtünk beszélgetni a többes szexről. Aztán a télen elmentünk egy swinger klubba, ahova utána többször visszatértünk és nagyon jól éreztük magunkat. Féltékenységnek a szikrája sem merült fel, mindketten megértettük, hogy ez csak fizikai szex.
Tegnap azonban kiderült, hogy van egy érdekes csavar is a dologban. A feleségem ugyanis egy kicsit szorosabbra fűzte a barátságát a kollégájával, ami sajnos nem csak fizikai értelemben értendő. Mint kiderült már tavaly ősz óta tart a dolog, tehát még mielőtt elmentünk swingelni. Állítólag mindkettőnket szereti, amit valahol meg tudok érteni, mert kb. 6 éve nekem is volt egy hasonló kalandom, ami ugyan nem tartott ilyen sokáig, mégis én is hasonlóan éreztem. Azt hiszem erre mondják, hogy a fagyi visszanyal:( Most ott tart a dolog, hogy mindentől függetlenül a kolléga elment a cégtől és elég messze lesz ahhoz, hogy bármilyen szinten folytatódhatna a románc. Tegnap éjjel nem nagyon aludtunk, végig beszéltük az egész kapcsolatunkat és arra jutottunk, hogy továbbra is együtt maradunk, mert mindketten továbbra is szeretjük egymást.
Itt igazából most már csak az érzelmeinkkel és a gondolatainkkal kell megbarátkozni. Nagyon furcsa, hogy egyik pillanatban kifejezetten izgat a gondolat, ha elképzelem őket együtt, 5 perccel később pedig meg tudnák bolondulni a féltékenységtől. Ez miért lehet így, és vajon az idő fogja megoldani? Ugyanakkor a másik dolog ami zavar, az a hülye férfi büszkeség, hiszen azért egy páran természetesen jóval előttem tudhattak a dologról. Szóval most megpróbáljuk élni az életünket valamelyest normális üzemmódban, remélen sikerülni fog.
#2752   2008. 08. 02. szombat 14:02
X Törölt felhasználó (60826)
Az én nejem gyönyörű nem tudom mit hozna ki belőlem ha más kefélné előttem, de szerintem egy 4 esbe ben elennénk.
#2751   2008. 08. 02. szombat 09:22
madmaximum madmaximum
Sziasztok!
Engem nagyon izgat ez adolog, hogy más partnerét, feleségét.....hogy ugy mondjam fincsiskedni vele. Pláne ha ott van a partnere és irányit, hogy mit hogyan csináljak a partnerével.... smile
#2750   2008. 08. 02. szombat 01:55
SzabóKatinka SzabóKatinka
Eddig izgatott volna, ha tudom, hogy megdugják. Amióta tudom, hogy egy kurva, már kevésbé
#2749   2008. 08. 02. szombat 00:33
X Törölt felhasználó (163029) VIP
Veszélyek

Minden óvintézkedés és odafigyelés ellenére van pár kiszámíthatatlan esemény, amelyek bekövetkezhetnek, akármennyire felkészültnek érezzük is magunkat. A leggyakoribb a hirtelen feltörő féltékenység, ami azonnal robbanthatja a bulit, és előre nem tudhatjuk, bekövetkezik-e. Ez megelőzhető azzal, hogy a pár tagjai folyamatosan fenntartják a figyelmet egymás felé, és mindvégig éreztetik egymással (de nem a meghívottal), hogy a harmadik fél csak vendég az ágyukban. Szélsőséges esetben megtörténhet, hogy nem sikerül megalkotni a hármas egységet, hanem valamelyik szereplő végérvényesen kiszorul, ami keserűséget, csalódottságot és a későbbiekben szemrehányást, vitákat szülhet.

A valóságban szembesülni mindazzal, amit előtte csak elképzeltünk, azt is eredményezheti, hogy valaki megundorodik az egész jelenettől, párját romlottnak és visszataszítónak láthatja, miközben egy idegen ember meztelen testén foglalatoskodik, és ez a továbbiakban az egész kapcsolatra rányommhatja bélyegét. Az esetlegesen feltámadó érzelmek többnyire csak az extrém helyzet következményei, amelyek idővel elmúlnak, de számolni kell azzal is, hogy az ágyon túlmutató érzelmi szálak bontakoznak ki.

Összefoglalva a sok veszélyt és a sok szépséget, amit a hármas szex rejt, tartsuk észben, hogy felelős döntést kell hoznunk. Csak akkor ugorjunk hárman az ágyba, ha mindnyájan akarjuk, és tudjuk is, mire készülünk. Így élményt és akár párkapcsolati megerősödést hozhat, de az elnyomott félelmek kiábránduláshoz, csömörhöz vezethetnek.

Ezek a sorok az internetről származnak!
Nem én írtam őket, de tanulhatunk belőle.

... 843 844 845 846 847 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19648db
Utolsó üzenet: ma 18:56

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!