Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 794 795 796 797 798 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3712   2008. 11. 16. vasárnap 13:33
PAOC PAOC
Semmi köze a vallásokhoz! Maradjunk ennyiben! Természetesen jogodban áll nem érteni.

Isten a világ természetes rendje, mind fizikai, mind biológiai, mind spirituális értelemben. Mindenesetre nem szerethetsz senkit jobban, mint önmagad, ha mégis így lenne, akkor beteg vagy. Más kérdés az, hogy kiért tudnád föláldozni magad, vagy kiért nem. Ne keverd!

Az, hogy jól lásd a világot, vagy annak rendjét, vagy másképpen Istent, annak semmi köze nincs a csodákhoz, vagy azok elmaradásához.
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 16. vasárnap 12:23
Ez egy vallásos maszlag paoc ! Én a fiamat jobban szeretem és szerintem minden normális szülő jobban szereti a gyermekét magánál. És ez már bizonyítást nyert nem egyszer ! Ha kell az életét adja az ember a gyerekéért. Az önzőség viszont valoban bűn. Meg a parázdnaság is nem ? Isten nevével a legkönyebb dobálozni. Sokan teszik ezt rajta kívűl smile

És a vallás az egyetlen olyan téma amiben teljes egyetértés sosem lesz,mert mindenkinek joga van abban hinni amiben szeretne.

Valóban isten mondadja ezt vagy a papok és a keresztény vallás ?

Isten meg tudtommal arra kért ,hogy ne önmagadat szeresd a legjobban hanem őt !(jézus)

Arról nem beszélve ,hogy a vallás szerint Isten annyira szerette az embert (nem önmagát) hogy feláldozta egyszülött fiát.

De ezen ne vesszünk össze mert a vallásos viták a legrosszabbak !!!

Szerintem hagyjuk k ezt most egy szexoldalnak a forumából !

És ch érzéseit hagy tudja be sajátjainak és érezze őket úgy ahogyan ő akarja ,szeretné. Ha Nem így van te is mondtad ,majd kiderűl. Az életben tényleg sok pofon van,amitől egy ember jelleme formálodik,de minden pofonnak van ideje és jelentősége.

De egy igaz mondás létezik : Ami nem öl meg az erősebbé tesz !

Az embereknek segíteniük kéne egymást és nem az égből várni a csodát sokszór. És ez lehet képmutatásos duma vagy maszlag vagy butaság én így érzem. Amíg mindenki magával törödik addig baj van. Ne nagy dolgokban mérd a csodát hanem a kicsikben és megtalálod azokat ! Csak a modern ember sajnos a csodákat laborokban bizonyítva keresi.Az meg nem ott születik.

Ha belegondolsz paoc az is csoda hogy egy ilyen forumon az ember tud beszélgetni írogatni ,más és más ontokról.Csak az ember azt mondja internet. De azt is lehet rá mondani csoda. (sky,msn stb... ) a technika .

Remélem nem v eszünk össze ,mert egyzser már sikerűlt
#3711   2008. 11. 16. vasárnap 12:26
lyuk78 lyuk78 VIP
Ez egy vallásos maszlag paoc ! Én a fiamat jobban szeretem és szerintem minden normális szülő jobban szereti a gyermekét magánál. És ez már bizonyítást nyert nem egyszer ! Ha kell az életét adja az ember a gyerekéért. Az önzőség viszont valoban bűn. Meg a parázdnaság is nem ? Isten nevével a legkönyebb dobálozni. Sokan teszik ezt rajta kívűl smile

És a vallás az egyetlen olyan téma amiben teljes egyetértés sosem lesz,mert mindenkinek joga van abban hinni amiben szeretne.

Isten meg tudtommal arra kért ,hogy ne önmagadat szeresd a legjobban hanem őt !(jézus)

Arról nem beszélve ,hogy a vallás szerint Isten annyira szerette az embert (nem önmagát) hogy feláldozta egyszülött fiát.

És ch érzéseit hagy tudja be sajátjainak és érezze őket úgy ahogyan ő akarja ,szeretné. Ha Nem így van te is mondtad ,majd kiderűl. Az életben tényleg sok pofon van,amitől egy ember jelleme formálodik,de minden pofonnak van ideje és jelentősége.

Az embereknek segíteniük kéne egymást és nem az égből várni a csodát sokszór. És ez lehet képmutatásos duma vagy maszlag vagy butaság én így érzem. Amíg mindenki magával törödik addig baj van. Ne nagy dolgokban mérd a csodát hanem a kicsikben és megtalálod azokat ! Csak a modern ember sajnos a csodákat laborokban bizonyítva keresi.Az meg nem ott születik.

Ha belegondolsz paoc az is csoda hogy egy ilyen forumon az ember tud beszélgetni írogatni ,más és más ontokról.Csak az ember azt mondja internet. De azt is lehet rá mondani csoda. (sky,msn stb... ) a technika .

(Ez egy válasz PAOC üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 16. vasárnap 08:18
Micsoda mérhetetlen képmutatás ez?! Nem félsz, hogy Isten megmutatja neked, hogy ez mennyire nem így van? Ne kívánd, és ne vond magadra az átkot!

Egy lény mindig magát szereti legjobban, ha egészséges testileg-lelkileg. Más kérdés, hogy szeretni tudjuk, és kell is, a partnereinket, társunkat, gyermekeinket mindazokat, akikkel valamilyen módon kölcsönös, vagy egyoldalú felelősség vállalás köt bennünket.

Fölösleges hazudnod magadnak! Árt.
#3710   2008. 11. 16. vasárnap 12:23
lyuk78 lyuk78 VIP

Remélem nem v eszünk össze ,mert egyzser már sikerűlt
(Ez egy válasz PAOC üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 16. vasárnap 08:18
Micsoda mérhetetlen képmutatás ez?! Nem félsz, hogy Isten megmutatja neked, hogy ez mennyire nem így van? Ne kívánd, és ne vond magadra az átkot!

Egy lény mindig magát szereti legjobban, ha egészséges testileg-lelkileg. Más kérdés, hogy szeretni tudjuk, és kell is, a partnereinket, társunkat, gyermekeinket mindazokat, akikkel valamilyen módon kölcsönös, vagy egyoldalú felelősség vállalás köt bennünket.

#3709   2008. 11. 16. vasárnap 08:18
PAOC PAOC

(Ez egy válasz -ch- üzenetére (2008. 11. 15. szombat 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 15. szombat 21:04
Jól esik Veletek beszélgetni.Már írtam régebben hogy mindenki más.Nekem például van egy örök ellentétem a feleségemmel,ami orvosolhatatlan:Ő engem szeret,én pedig Őt.Tehát mindketten mást szeretünk a legjobban. smile
#3708   2008. 11. 15. szombat 21:04
-ch- -ch-
Jól esik Veletek beszélgetni.Már írtam régebben hogy mindenki más.Nekem például van egy örök ellentétem a feleségemmel,ami orvosolhatatlan:Ő engem szeret,én pedig Őt.Tehát mindketten mást szeretünk a legjobban. smile
#3707   2008. 11. 15. szombat 19:17
miisketten miisketten
Hali! Nem csak arról van szó hogy rábeszéltem hanem csak azt montam:el tudná képzelni? .........És eltudja!De annyira, hogy ő keresgéli a 3-dik at! Igen ha összejön meg fogom irni! (remélem minnél elöbb) nyes
(Ez egy válasz -ch- üzenetére (2008. 11. 14. péntek 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 14. péntek 21:49
Hát ez az!Nem akarom hogy beleegyezzen,azt szeretném ha Ő is akarná.De fórumozós társaimat olvasva,itt nem számít az idő.
Lassú víz partot mos,hamu alatt lapul a parázs,stb...
#3706   2008. 11. 15. szombat 19:02
lyuk78 lyuk78 VIP
Sajnos az ember magában is furcsálja ezt a dolgot. Azt akit szeretünk mással látni.Kéjes élvezet de borzangató is smile Ha megcsalna az nekem nem tetszene az biztos ,sőt ! Nem tudom megmagyarázni a vágyat magamnak de már nem is akarom. Van és én vagyok ezzel a vágyal együtt. Ha megtagadom akkor becsapom magamat is. És ez nem jó. Inkább megosztom a párommal a gondolatokat vágyakat és problémákat. Beszélgetünk, játszunk, írogatunk stb... Add dolgokat nekem amik némileg csillapítják a "szomjamat" . A férfi azt hiszi minden nő vágya 2 fasz. Ez úgy tűnik egy férfi felfogás ami a 2 nőből adódik. smile
Furcsa,hogy vannak kapcsolatok ahol a megcsaláson veszekednek és vannak ahol azért mert nincsen,egy fajta ilyen dolog. Talán így kerek az egész és a dolgok kiegészítik egymást.
A kérdés megválaszolatlan.Annyira szeretni valakit,hogy soha ne tegyük meg és nem teljesedjen be ez a vágy. Vagy annyira szeretni a másikat ,hogy megtegyük érte. ? Mind a kettő teljesen egyforma teljes mértékben megegyező állítás és nézet. Az egyiktől elveszünk valamit mindenféle képpen akár melyikük dönt pozitívan és enged a másiknak. A kérdés az,hogy melyik sérűl jobban.Aki nem kapja meg vagy aki adja a másiknak ?! Egy életen át elfolytani valamit el lehet ? Hú de sok kérdés. És a legutolsó ami el is hangzott többszőr : életben is ugyan úgy jön le a legtöbb férfinek ez mint a fantáziákban? ( vagy ott már a valósággal szembe kell nézni : a feleségünk lefeküdt mással és megdugták )

De szerintem ez minden képpen jó jel ha már az ember egy ilyen forumon kérdez és válaszol. Lehet sosem lesz belőle semmi,de törötik a dologgal és foglalkozik vele. Nem csak egy nemet mond vagy egy igent és annyi. Szerintem ez fontos !
(Ez egy válasz -ch- üzenetére (2008. 11. 15. szombat 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 15. szombat 17:29
De bennem most béke van.Egyensúlyba kerültem az önmagamban lévő káosszal.Jól érzem magam.Vágyom a 3-ast,ami remélem majd idővel eljön.Addig is örülök más örömének.De csak"van úgy hogy naponta 3szor",nem mindennap.
#3705   2008. 11. 15. szombat 18:48
lyuk78 lyuk78 VIP
Semmi gond.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 15. szombat 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (96771)
2008. 11. 15. szombat 17:34
Értem már. PAOC írását nem olvastam el rendesen. Ő javasolta a lányoknak, hogy mondják azt, hogy először kettesben a jelölttel, és hátha ettől majd a férj meggondolja magát, és nem erőlteti tovább a hármast.
Ne haragudj, tényleg figyelmetlen voltam.

#3704   2008. 11. 15. szombat 17:34
X Törölt felhasználó (96771)
Értem már. PAOC írását nem olvastam el rendesen. Ő javasolta a lányoknak, hogy mondják azt, hogy először kettesben a jelölttel, és hátha ettől majd a férj meggondolja magát, és nem erőlteti tovább a hármast.
Ne haragudj, tényleg figyelmetlen voltam.

(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2008. 11. 15. szombat 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 15. szombat 12:19
Olvasd el figyelmesen ,nem azt írtam., hanem azt hogy ha hirtelen megváltoztatja a véleményét csel végett akkor , másra lehet következtetni mint a valóságra. (azaz rossz taktika szerintem becsapni a másikat). A valós érzelmeket kell adni és elmondani a másiknak. Ez a tiszta. Szerintem. Lehet rosszúl fogalmaztam és félreértetted amit írtam .

#3703   2008. 11. 15. szombat 17:29
-ch- -ch-
De bennem most béke van.Egyensúlyba kerültem az önmagamban lévő káosszal.Jól érzem magam.Vágyom a 3-ast,ami remélem majd idővel eljön.Addig is örülök más örömének.De csak"van úgy hogy naponta 3szor",nem mindennap.
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2008. 11. 15. szombat 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 15. szombat 12:25
Szerintem naponta 3x maszturbálni úgy ,hogy feleséged van,működik a szex köztetek és te ábrándok klözött élsz az nem normális dolog. Nem megbántani vagy sértegetni szeretnélek !!!! Arra akarok kilyukadni,hogy rendes ember vagy nem csalod meg szereted ,de a hiányokat így potolod.Amelyek valójában olyan hiányok ,hogy természetes velejárója ,hogy nem minden ember kívánja a 3-as szexet.Azaz sajnos megoldást találtál a problémádra ami valahogyan működik is.De igazából csak elfolytod a vágyaidat elég szélsőséges módon (napi 3 recska ). Felnőtt ember vagy együtt éltek van szexuális életetek. Mond neki,hogy akkor játszatok szerepjátékot vagy hasonlót. Azért mert azt nem teszi meg neked még lehet kompromisszumot kötnetek,ami érted is van egy kicsit. Szeritnem. Sajnos ezek a meg nem kapott dolgok erősödnek az emberben és minnél jobban nem kapja meg annál jobban izgatja. Tényleg rossz ha csak az egyik fél akarja. Az emberben a szerelem egy hatalmas érzés ami korlátokat szab az értelemnek néha. Azaz nem tud olyan döntést hozni pld a szexben ami optimális lenne az adott " probléma " megoldására. Helyette van féltékenység , jólneveltség ,ego, és valós nem akarása a dolognak is. Sokoldalú ez a dolog ennek meg és nem megvalósítása is.
#3702   2008. 11. 15. szombat 16:29
vykyng vykyng
Neked ez miért lenne izgató?
Hmm!
Valszeg genetikai hiba, de a látványra fokozottan mered, reagál a bráner.
Hozzáteszem, mindkettőnk örömére.
(Ez egy válasz PAOC üzenetére (2008. 11. 13. csütörtök 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 13. csütörtök 16:39
Neked ez miért lenne izgató?
#3701   2008. 11. 15. szombat 15:05
Mi_ketten Mi_ketten
Szerintem könnyen lehet hogy megbánná utána,és elöbb utóbb más indokkal szakítás lenne belőle.Magamból indulok ki,néha én is elképzelem a nőmet ahogy más férfival kefél.Felizgat a gondolat néha jókat élvezek rá szólóban smile de ha megtörténne többször nem tudnék ugyanígy nézni rá...Sőt ha látnám ahogy élvezi valószinüleg egyből otthagynám.Nekem csak a fantázia része oké,de az is csak nálam...
#3700   2008. 11. 15. szombat 13:17
nikole nikole
Hogy mi a megcsalás? Ha a hátam mögött megcsinálja a 3-ast, az már megcsalás. Ha rájövök, akkor meg repül. Ha szeret miért csalna meg??? Csak a szex végett??? Nem hiszem, hogy ér neki annyit a dolog, hogy megtegye. Ha mégis, akkor nem is szeretett igazán. Amúgy én már hallottam olyat, hogy a hölgy a 3-as szex után úgy érezte, hogy akkor már neki joga van külön is dugni. Meg is lepődött, mikor a pasija dobta. És fordított helyzetről is hallottam, hogy a pasi ment utána félre. Na mindegy. Én úgy vagyok vele, hogy ha rájövök, hogy a férjem megcsal, biztosan elválok, elvégre fiatal vagyok még ahhoz, hogy kompromisszomokat kössek ilyen áron. Nálam már az is megcsalás, ha a férjem egy másik lánnyal csókolózik. Én nem bírnám, hogy más nőhöz hozzá érjen. Fura, hogy ő meg el tudná nézni, hogy más férfi megdugjon. De vajon, ha az életben megtörténne tényleg így viszonyulna hozzá? Vagy azért más életben mint képzeletben és talán féltékeny lenne és még sem kéne neki. Bár ezt kétlem.
#3699   2008. 11. 15. szombat 12:29
lyuk78 lyuk78 VIP
Szerintem sokminden lehet megcsalás.Ezt az adott helyzet adja meg és az,hogy a partnernek mi jelenti ezt a szót.(mert ez is befolyásolja) Van aki többet enged van aki már egy nézésért is öl : ) és megcsalásnak tekinti. Ha érted mire gondolok. Az ,hogy megmondjuk-e hogy félre kurunk vagy sem tökmindegy,mert mind a kettő megcsalás.
(Ez egy válasz PAOC üzenetére (2008. 11. 15. szombat 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 15. szombat 12:20
Imádom az ilyen egyszerű definíciókat. A megcsalás egymás tudta nélküli kefélés. Hurrá! A maszturbáció is vagy az nem? Ha bejelentem nem, ha nem igen? Ha belevágom a pofájába, hogy baszni megyek, akkor tulajdonképp nem csalom meg?

Néhány kérdést azért szül ez az egyszerű definíció. smile
#3698   2008. 11. 15. szombat 12:25
lyuk78 lyuk78 VIP
Szerintem naponta 3x maszturbálni úgy ,hogy feleséged van,működik a szex köztetek és te ábrándok klözött élsz az nem normális dolog. Nem megbántani vagy sértegetni szeretnélek !!!! Arra akarok kilyukadni,hogy rendes ember vagy nem csalod meg szereted ,de a hiányokat így potolod.Amelyek valójában olyan hiányok ,hogy természetes velejárója ,hogy nem minden ember kívánja a 3-as szexet.Azaz sajnos megoldást találtál a problémádra ami valahogyan működik is.De igazából csak elfolytod a vágyaidat elég szélsőséges módon (napi 3 recska ). Felnőtt ember vagy együtt éltek van szexuális életetek. Mond neki,hogy akkor játszatok szerepjátékot vagy hasonlót. Azért mert azt nem teszi meg neked még lehet kompromisszumot kötnetek,ami érted is van egy kicsit. Szeritnem. Sajnos ezek a meg nem kapott dolgok erősödnek az emberben és minnél jobban nem kapja meg annál jobban izgatja. Tényleg rossz ha csak az egyik fél akarja. Az emberben a szerelem egy hatalmas érzés ami korlátokat szab az értelemnek néha. Azaz nem tud olyan döntést hozni pld a szexben ami optimális lenne az adott " probléma " megoldására. Helyette van féltékenység , jólneveltség ,ego, és valós nem akarása a dolognak is. Sokoldalú ez a dolog ennek meg és nem megvalósítása is.
(Ez egy válasz -ch- üzenetére (2008. 11. 14. péntek 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 14. péntek 21:19
Nahát,nahát.Engem izgatna ha megdugnák a feleségem.
De Ő határozottan elutasítja ezt a dolgot,minden féle szinten.Legjobb barátnőjével szövetkeztem,hogy hozza szóba a dolgot,hátha csak előttem nem meri megmondani hogy jöhet még egy kandúr.Hát az sült ki a beszélgetésükből,hogy a párom 1 általán nem tudná elképzelni magát,vagy engem 1 harmadik személlyel,legyen az nő vagy férfi.Sőt,megkérdezte a barátnőjét,hogy szerinte nem-e van valami melegségem,hogy nő helyett férfit akarok az ágyunkba.
Tehát Ő nem akarja.
Azért határozottan a szemébe mondtam,hogyha van valami kan akivel szívesen összebújna,én támogatom.
Láttam rajta hogy annyira izgatja a dolog,mint ahogy megemelték a krumpli árát 1 forinttal.
DE!
Akkor is sokkal jobban érzem magam,mint egy éve!
Úgy élem napjaimat hogy ábrándozok a dologról,ha szex közben/elég gyakran/előkerül a vibri,hozzáképzelek 1 testet is,nagyon izgató.
1 általán nem vagyok már féltékeny a páromra,mert magamban megtörtént a dolog.
Hát,lehet hogy ez a vágyam megmarad képzelet szintjén,mert én nem erőltetem a páromnak,csak hagytam Neki 1 nyitott ajtót,amin beléphet.
És ha belép?Mi lesz utána?
Ezen soha nem gondolkodtam,és nem is érdekel.
Szerintem olyan ez mint a szilveszteri buli:iszol,szórakozol,jól,érzed magad,még május elsején is erről mesélsz.Vagy:bebasztál,hánysz,aludsz rá 1 napot,és 3-án már nem is emlékszel rá.
Nikole,és hasonló lányok!Nehogy már megadd a férjednek ha te nem élvezed.
Kedveslány!Én nem akarok félrelépni.Van úgy hogy naponta háromszor maszturbálok,így levezetem az energiáimat.De az a legjobb amikor kimenős a párom,akkor azt képzelem hogy éppen ketten dugják.
Szeretem a feleségem,és az hogy meg akarom dugatni mással is,az csak az én vágyam.Ha majd 1 szer ő is akarja hogy valaki más is megdugja,na akkor találkoznak a vágyaink,de ehhez idő kell.Oszt akkor élvezünk megint.
#3697   2008. 11. 15. szombat 12:20
PAOC PAOC
Imádom az ilyen egyszerű definíciókat. A megcsalás egymás tudta nélküli kefélés. Hurrá! A maszturbáció is vagy az nem? Ha bejelentem nem, ha nem igen? Ha belevágom a pofájába, hogy baszni megyek, akkor tulajdonképp nem csalom meg?

Néhány kérdést azért szül ez az egyszerű definíció. smile
#3696   2008. 11. 15. szombat 12:19
lyuk78 lyuk78 VIP
Olvasd el figyelmesen ,nem azt írtam., hanem azt hogy ha hirtelen megváltoztatja a véleményét csel végett akkor , másra lehet következtetni mint a valóságra. (azaz rossz taktika szerintem becsapni a másikat). A valós érzelmeket kell adni és elmondani a másiknak. Ez a tiszta. Szerintem. Lehet rosszúl fogalmaztam és félreértetted amit írtam .

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 15. szombat 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 15. szombat 07:57
Miért törvényszerű, hogy ha egy nő benne van a hármasban, akkor megcsalná a párját? Amikor én részese voltam a hármas szexnek, akkor nem akartam megcsalni a fiúmat mellette.
#3695   2008. 11. 15. szombat 11:52
epson90 epson90 VIP
Szerintem a 3-mas nem megcsalás,mivel azt megbeszéltétek,mind ketten akartátok.Viszont egymás tudta nélküli félre kefélés na az már megcsalás.
#3694   2008. 11. 15. szombat 09:37
kandurmarci kandurmarci
Akkor csalod meg, amikor hazudsz neki, nem a 3-masban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 15. szombat 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 15. szombat 07:57
Miért törvényszerű, hogy ha egy nő benne van a hármasban, akkor megcsalná a párját? Amikor én részese voltam a hármas szexnek, akkor nem akartam megcsalni a fiúmat mellette.
#3693   2008. 11. 15. szombat 07:57
X Törölt felhasználó (96771)
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2008. 11. 13. csütörtök 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 13. csütörtök 22:04
Az a baj, akkor a férje azt hinné ,hogy még is csak akarja csak 2-ben a pasival,(vagy 3-ban csak kelleti magát) azaz simán meg is csalnja a háta mögött.

Erre tényleg nincsen jó vagy rossz választás.
Ezt valaki élvezi és valakit érdekel az csinálja. Akit nem az ne. A baj akkor van amikor két ellentétes ember találkozik ill. van együtt. És szeretik egymást és ezen felűl jól kijönnek de idöről - időre elöjön ez a probléma. Az egyik akarja és izgatja a másik nem. Az aki akarja természetesen meg akarja győzni,hogy milyen jó és milyen izgató,de ez "sajnos" nem így működik.Ez kb olyan mint ha a nőt izgatná ,hogy a férje menjen el egy másik pasival ,ez milyen jó milyen szupr. Aki nem bi hanem sima hetero ettől nem fogja kívánni és nem fogja izgatni. Az tuti. Ha valaki meg belemegy abban benne is volt a hajlam és némi izgalom úgy vélem. ( én nem mennék bele a félre értések végett ) .

Ha viszont két olyan ember van együtt ahol mind a két felet érdekli a dolog és izgalomal tölt el , ott biztosan boldog órák következnek (persze itt is lehetnek ellentétek a szexben vagy akár sülhet el rosszúl ).

Az az igazság , hogy van-e olyan egyáltalán olyan az ilyen esetekre ,hogy kompromisszumos megoldás ???? Erre kíváncsi lennék kinek milyen ötlete lenne esetleg.

Pld : nincsen " dugás " csak a párját orálisan kielégiti és a másik pasinak csak veri ( gumiba vagy gumi nélkűl ) vagy estleg csak orál annak is. Ilyesmikre gondolok.

Természetesen ebbe nem minden pasi megy bele ,mert csak erre neki is rossz eljönni, de azért nem lehetetlen szerintem.( és a pár részéről egy hatalmas előrelépés lenne , és szerintem ez is megtisztelő ha egy pár csak így befogad valakit ) .

De az is marha rossz lehet ha fordított a felállás ha a nő kívánja és a férj nem. Na ez is egy nagyon rossz dolog.

... 794 795 796 797 798 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!