Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 772 773 774 775 776 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4152   2008. 12. 11. csütörtök 18:13
tzl tzl
Én hármas közben néha csak nézem, hogy mit csinál egymással a párom meg a harmadik. Olyankor belemar a gyomromba a féltékenység, de az izgalom erősebb és a kettő elegye teljesen elborítja az agyam, sokkal erősebb izgalomba jövök így, kis féltékenységgel turbózva, mint ha csak simán kettesben vagy hármasban vagyunk.
Ha mondjuk valamiért kimegyek a szobából és ők belekezdenek újra valamibe, akkor a hangokat hallva sokkal erősebb lesz a féltékenység és azonnal vissza kell mennem, hogy lássam, mit csinálnak. Érdekes, de ha látom, akkor kevésbé vagyok féltékeny, mintha csak hallanám, vagy pláne, ha tudnám, hogy ők épp csinálják, de se nem látnám, se nem hallanám.
No ezt most elég hülyén írtam le, de a lényeg az, hogy egy kis féltékenység stimuláló tud lenni, ha az ember tudja kontrollálni.
#4151   2008. 12. 11. csütörtök 17:09
Fém_fatál Fém_fatál
Hát, ti tényleg lököttek vagytok. smile
#4150   2008. 12. 11. csütörtök 14:58
lyuk78 lyuk78 VIP
detto ! Én féltékenynek most is féltékeny vagyok ez a vicc !!! He-he ,, de ettől még izgat.

Más amikor 2-3 hülyegyerek kibeszéli és forgolódik és megjegyzést tesz (tenne ha nem néznék csúnyán : - ) )

És más amikor valaki rendesen megnézi és illően észrevételezi,hogy csinos az asszony , és más amikor a hülyegyerek demegdugnám, dumája cseng a füllemben!

A 3-as meg teljesne más mint a féltékenység ! )persze ott is jelen van de az izgalom nagyobb )
#4149   2008. 12. 11. csütörtök 11:09
Fém_fatál Fém_fatál
Alapvetően nagyon igazad van. Ha nektek jó így, senkinek semmi köze hozzá. Más meg (mint alant látható) azon akad ki, hogy a szeme előtt kapják el az asszonyt. Hülyeség ítélkezni ilyen dolgokban.
De egy dologban mégis vitatkoznék. Nem vagy kiégve? Hát, nem tudom. Talán te magad nem, de a kapcsolatotok igen (szerintem). Szerelmes vagy valakibe, elhanyagolod az asszonyt, ő félredug, hogy neki is jusson valami a jóból. Ne adj isten, azért, hogy felhívja magára a figyelmedet. Te is éled világodat, szerelmes vagy, ő is megy, amerre lát. Nekem ez... szomorú. :( Ez másról szól, mint amiket itt sok férfitól olvasok, akik szeretik a feleségüket, és gyönyörrel akarják elhalmozni, kényeztetni.
Ez nem baj, csak nekem nem az "izgalmas a kapcsolatunk, és még fel is dobjuk ezzel-azzal" kategória, hanem talán kényszerből egymás mellett, (de nem együtt) élő férfi és nő párhuzamos szexuális élete.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 11. csütörtök 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (314412)
2008. 12. 11. csütörtök 07:19
A fórumnak NEM az a címe, hogy "Izgat, ha előttem dugják a feleségemet", hanem az, hogy "Izgat, ha megdugják a feleségemet". Tehát kérek mindenkit, ne fárasszon a kioktatással, hogy ő ezt nem csinálná, meg klinikai eset vagyok meg egyéb hülyeségek. Különösen ne oktassanak olyanok, aki nem szexelnek sem hármasban sem sehogy valószínűleg csak a számítógéppel.

Ha visszaolvastok a régi hozzászólások között (azóta sajnos eltűnt fórumozók) még leírtak egy-két ilyen esetet, amikor a feleségük a munkahelyen, az utcán megismerkedett valakivel, megbeszélték, izgalmasnak találták és a férj elengedte őket dugni. Képzeljétek el: (ÓH BORZALOM!) a férj nem volt jelen a kefélésnél, viszont teljesen rápörgött a frissen megdugott asszonykájára és jól érezték magukat.

Mi a baj ezzel?

EZ is nyitott házasság, csak ők ezt nem így hívják. Én hívom így, mert szeretem, ha mindennek van neve.

Mi a baj? Ja? Hogy te nem így csinálnád? Na és?

Én nem rég olvastam egyiktöktől, hogy az asszony elküldte vásárolni és közben a szeretőjét fogadta. A srác elmondta, hogy az üzlet polcai között lelki szemeivel a feleségét látta, amint egy vadidegen pasival szeretkezik. Valószínűleg életében nem hozott olyan gyorsan döntést, hogy melyik tejet vegye meg, hány deka legyen a sajt és a pénztárnál is mindenkit felrúgott aki beállt elé... és sietett haza. A felesége "udvariasságból" nyitva hagyta az ajtót, így pompásan látta, ahogy az asszony széttárt combjai között egy izmos férfi segg jár fel-le és hallotta a drágámat nyögni egy ismeretlen kan farkától, közben gondolom hatalmas erekciója lett, de nem ment be ...

Állati jó. Én sosem csináltam volna így, de ki fogom próbálni.

Nem érzem magam kiégettnek, sőt. Éppen nagyon szerelmes vagyok egy lányba (férjes asszony), egész nap rágondolok és várom az sms-eit. Ez az érzés most kitölt mindent a szívemben mindent. Szegény párom nem kap tőlem sok (vagy elég) figyelmet. Nem haragudhatok meg rá, hogy elment görbe utakra.

Egyébként pedig amikor hazajött és elmesélte mit csinált este 8-és hajnali 2 között.... Fúúú. Úgy felhúzott, hogy az éjszaka hátralévő részében szeretkeztem vele és hajnali 6-kor írtam le nektek a sztorit, hogy örömet szerezzek vele.

Erre ti? Na mindegy. :-(

BOLDOG KARÁCSONYT! Hozzon nektek a Jézuska egy csinos, jóképű srácot harmadiknak az ágyba mellétek és érezzétek jól egymást! smile
#4148   2008. 12. 11. csütörtök 10:52
spylevi11 spylevi11
nem kötöszködésnek mondtam csak furcsállom h van ilyen
de ennyi és pont...
#4147   2008. 12. 11. csütörtök 10:36
spylevi11 spylevi11
én csak azon csodálkozom h nem megy fel az agyvize annak akinek a szeme előtt basszák a nőjét... nekem kurva élet h elöntené a szar az agyam ha látnám h más farkát dédelgeti...
furcsa h valaki meg ezt élvezi, na mindegy nem vagyunk egyformák nyes
#4146   2008. 12. 11. csütörtök 08:54
lyuk78 lyuk78 VIP
Igazad van ebben tamásandrea69. Ha nektek jó csináljátok. Nem akartam veszekedni csak sokszór forrófejű vagyok . Mindenkinek joga van olyan szexuális életet élni ami őt és párját kielégíti ( he nincsen benne erőszek) . Hülye voltam bocs !

Kellemes ünnepeket neked is !
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 11. csütörtök 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (314412)
2008. 12. 11. csütörtök 07:19
A fórumnak NEM az a címe, hogy "Izgat, ha előttem dugják a feleségemet", hanem az, hogy "Izgat, ha megdugják a feleségemet". Tehát kérek mindenkit, ne fárasszon a kioktatással, hogy ő ezt nem csinálná, meg klinikai eset vagyok meg egyéb hülyeségek. Különösen ne oktassanak olyanok, aki nem szexelnek sem hármasban sem sehogy valószínűleg csak a számítógéppel.

Ha visszaolvastok a régi hozzászólások között (azóta sajnos eltűnt fórumozók) még leírtak egy-két ilyen esetet, amikor a feleségük a munkahelyen, az utcán megismerkedett valakivel, megbeszélték, izgalmasnak találták és a férj elengedte őket dugni. Képzeljétek el: (ÓH BORZALOM!) a férj nem volt jelen a kefélésnél, viszont teljesen rápörgött a frissen megdugott asszonykájára és jól érezték magukat.

Mi a baj ezzel?

EZ is nyitott házasság, csak ők ezt nem így hívják. Én hívom így, mert szeretem, ha mindennek van neve.

Én nem rég olvastam egyiktöktől, hogy az asszony elküldte vásárolni és közben a szeretőjét fogadta. A srác elmondta, hogy az üzlet polcai között lelki szemeivel a feleségét látta, amint egy vadidegen pasival szeretkezik. Valószínűleg életében nem hozott olyan gyorsan döntést, hogy melyik tejet vegye meg, hány deka legyen a sajt és a pénztárnál is mindenkit felrúgott aki beállt elé... és sietett haza. A felesége "udvariasságból" nyitva hagyta az ajtót, így pompásan látta, ahogy az asszony széttárt combjai között egy izmos férfi segg jár fel-le és hallotta a drágámat nyögni egy ismeretlen kan farkától, közben gondolom hatalmas erekciója lett, de nem ment be ...

Nem érzem magam kiégettnek, sőt. Éppen nagyon szerelmes vagyok egy lányba (férjes asszony), egész nap rágondolok és várom az sms-eit. Ez az érzés most kitölt mindent a szívemben mindent. Szegény párom nem kap tőlem sok (vagy elég) figyelmet. Nem haragudhatok meg rá, hogy elment görbe utakra.

Egyébként pedig amikor hazajött és elmesélte mit csinált este 8-és hajnali 2 között.... Fúúú. Úgy felhúzott, hogy az éjszaka hátralévő részében szeretkeztem vele és hajnali 6-kor írtam le nektek a sztorit, hogy örömet szerezzek vele.

BOLDOG KARÁCSONYT! Hozzon nektek a Jézuska egy csinos, jóképű srácot harmadiknak az ágyba mellétek és érezzétek jól egymást! smile
#4145   2008. 12. 11. csütörtök 07:32
bruce09 bruce09
Hát ez jó smile
#4144   2008. 12. 11. csütörtök 07:19
X Törölt felhasználó (314412)

Mi a baj ezzel?

#4143   2008. 12. 10. szerda 16:53
X Törölt felhasználó (317872)
ha titokban csinálja, akkor "ha nem tudom nem fáj..."
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 10. szerda 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (339817)
2008. 12. 10. szerda 08:46
Szia!
Ezt alaposan gondold át, mert komoly bonyodalmak keletkezhetnek köztetek. Ha a párod kívánja a többest és ebben Te nem leszel partner, lehet titokban máshol megteszi. A vágy nagy úr! Fogd fel úgy, hogy egyfajta örömet, boldogságot szerzel neki. Ha csak a kíváncsiság hajtja akkor egy- két alkalom után úgy is elege lesz, ha meg élvezi, akkor mind a ketten jól jártok. Én gyakorlott vagyok a többesben, esetleg, ha gondoljátok szívesen megismerkednék veletek.
#4142   2008. 12. 10. szerda 16:27
X Törölt felhasználó (203201)
Basszus! Soha nem gondoltam volna, de mostanában eljátszom a gondolattal, hogy végignézzem ahogy más dugja a nőmet... Micsoda disznó vagyok hehehe...
#4141   2008. 12. 10. szerda 08:46
X Törölt felhasználó (339817)
Szia!
Ezt alaposan gondold át, mert komoly bonyodalmak keletkezhetnek köztetek. Ha a párod kívánja a többest és ebben Te nem leszel partner, lehet titokban máshol megteszi. A vágy nagy úr! Fogd fel úgy, hogy egyfajta örömet, boldogságot szerzel neki. Ha csak a kíváncsiság hajtja akkor egy- két alkalom után úgy is elege lesz, ha meg élvezi, akkor mind a ketten jól jártok. Én gyakorlott vagyok a többesben, esetleg, ha gondoljátok szívesen megismerkednék veletek.
(Ez egy válasz peboka üzenetére (2008. 12. 07. vasárnap 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 07. vasárnap 23:54
Sziasztok! Egy kis segítség kellene. A feleségemmel már többször beszéltünk a témáról és Ő benne lenne a dologban, viszont én nem vagyok biztos magamban.Ha elképzelem, akkor izgat a dolog, ahogy más is kényezteti, viszont nem tudom mi lenne velem "élesben". Tartok tőle, mert sajnos alapvetően féltékeny természetű vagyok :(. Félek, ha belekezdünk akkor nem tudnánk "abbahagyni".
Őt izgatná akár, ha engem nézhetne egy másik nővel . Szóval annyira nem vagyok biztos magamban, mert a családi békét nem akarom felrúgni. Valaki valami tanácsot???
#4140   2008. 12. 10. szerda 06:03
X Törölt felhasználó (571)
Persze!nem azt mondtam,hogy az elsö pasival aki szembe jön,csak tudom,minnél tovább huzza az ember annál jobban csökkennek esélyei smile smile

mondanám,hogy felajánlom szolgálataim!? smile wink

(Ez egy válasz Kedvespar üzenetére (2008. 12. 09. kedd 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 09. kedd 21:57
Igen! Nem szeretnénk sokat várni,azaz minél hamarabb nyélbe ütjük majd a dolgot nyes
De igen elég válogatósak vagyunk ..főleg én!
Tudom,hogy csak sexről szól a dolog,de akkor is...azért megnézem kivel bújok ágyba!
És a másik dolog,ami fontos,hogy lássa a szerencsés 3.,hogy a dolog kettesben velem kizárt!
Mert ugyanis gyakori,hogy a srác erősen csapja a szelet a csajszinak nyes ,és próbálja rávenni egy extra kettesben eltöltött sexre
Kedveslány
#4139   2008. 12. 09. kedd 21:57
Kedvespar Kedvespar
Igen! Nem szeretnénk sokat várni,azaz minél hamarabb nyélbe ütjük majd a dolgot nyes
De igen elég válogatósak vagyunk ..főleg én!
Tudom,hogy csak sexről szól a dolog,de akkor is...azért megnézem kivel bújok ágyba!
És a másik dolog,ami fontos,hogy lássa a szerencsés 3.,hogy a dolog kettesben velem kizárt!
Mert ugyanis gyakori,hogy a srác erősen csapja a szelet a csajszinak nyes ,és próbálja rávenni egy extra kettesben eltöltött sexre
Kedveslány
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 09. kedd 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (571)
2008. 12. 09. kedd 21:40
attol függ mennyire vagytok válogatosak(külsöre) smile smile
de ha mindkettötöket izgat szitu ki kell probálni,nekem elhihetitek!!! wink
csak arra figyeljetek,mint amit már itt olvastam,értlmes legyen és ugy fogja fel ö is hogy ez egy jo körinta!!de körintán csak vendég vagy nem a tiéd smile smile sok sikert! smile

u.i:nem várjatok sokáig mert agyon lessz szervezve...
#4138   2008. 12. 09. kedd 21:40
attol függ mennyire vagytok válogatosak(külsöre) smile smile
de ha mindkettötöket izgat szitu ki kell probálni,nekem elhihetitek!!! wink
csak arra figyeljetek,mint amit már itt olvastam,értlmes legyen és ugy fogja fel ö is hogy ez egy jo körinta!!de körintán csak vendég vagy nem a tiéd smile smile sok sikert! smile

u.i:nem várjatok sokáig mert agyon lessz szervezve...
(Ez egy válasz Kedvespar üzenetére (2008. 12. 09. kedd 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 09. kedd 21:16
Mi is aktívan keressük a 3. félt,de sajnos eddig még nem sikerült a nyomára akadnunk!
Nem tudom,de valamiért csak komolytalanokkal futottunk össze,vagy lehet rosszul válogattunk a jelentkezők közül..nem tudom...
De mindkettőnket egyre jobban izgatja a dolog nyes
Így,hogy már túl vagyunk a 2 lány 1 fiú felálláson egyre nagyobb kíváncsisággal várjuk az édes 2 fiús 3-mast nyes
Ohhh,közeledik már az idő....... smile smile smile smile
#4137   2008. 12. 09. kedd 21:16
Kedvespar Kedvespar
Mi is aktívan keressük a 3. félt,de sajnos eddig még nem sikerült a nyomára akadnunk!
Nem tudom,de valamiért csak komolytalanokkal futottunk össze,vagy lehet rosszul válogattunk a jelentkezők közül..nem tudom...
De mindkettőnket egyre jobban izgatja a dolog nyes
Így,hogy már túl vagyunk a 2 lány 1 fiú felálláson egyre nagyobb kíváncsisággal várjuk az édes 2 fiús 3-mast nyes
Ohhh,közeledik már az idő....... smile smile smile smile
#4136   2008. 12. 09. kedd 13:41
Hali!érdekene vélemény ki hogyan látja! smile

mi(párommal)tul vagyunk 3db 3mas felálláson!egy távoli barát(fiu)segitségét vettünk igénybe!

az elsö"akcio"elment... a 2.-3.szuper volt!
az elsö után mindkettönkben volt egy kis "üresség"de átbeszéltük,ésegyértelmüvé vált,hogy"ödönke"csak egy hus-vér vibri! smile

az utolso akico ota eltelt kb.2 év!amikor sex közben felhozom témát,hogy"eméxel mikor belecsusszant csuporba,meg nyalta puncikád,kökemyényre szopogattad farkát,egyszerüen elöjön párombol"állat" smile

kérdeztem töle,az utobbi honapokban,hogy nem hivjuk-e el Ödönkét?elméletben igent mondott,de mikor konkrétizálni kéne idöpontot mindig ellaposodik téma!

Vajon miért??én képes lennék bármikor ismétlésre!

páromat is baromira izgatja szitu(rajtam kivül egy pasija volt18 év alatt,amiröl tudok) mikor kezelésbe vettük ketten,már elöjátéknál 2X nyuszitve élvezett el!és aktus közben Ö elmondása meg észrevételem alapján 11X!
normál körülmények között ugy 2-3X szokott..

izgatja mikor emékeztetem 3masra!

de vhogy nem jön össze részéröl!

lehet privibe csinálja?

köszike!
#4135   2008. 12. 08. hétfő 18:18
vykyng vykyng
Olvastam az esemény utáni tapasztalatokat!
Szemem a pályán smile
Azért nagy segítség ez, hogy útbaigazítjátok és fölkészítitek a kezdőket.
(Ez egy válasz Ron79 üzenetére (2008. 12. 07. vasárnap 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 07. vasárnap 20:41
Hangos gondolkodásod visszhangja belőlem: bee1
- egyetértek, kizárólag a jelenlétemben a meghúzott határvonalak között - nálunk ez az anál és a csókolózás csak nekem szabad. Kis telhetetlen, mindjárt többet is akar, mint egy plusz hapsi nyes
- bár engem nem vonzott a másik fickó semmilyen jelleggel, de az tuti biztos, hogy nagyon durván bepörgetett a jelenléte vigyor3
- lásd alább, teljesen egyetértek!
Nektek is figyelmeztetésül szólok, teljesen más lesz átélni, mint szeretkezés közben felpörögve beszélni róla, fantáziálni! Vigyázzatok, próbáljatok tiszta fejjel, a vágy nélkül dönteni!
#4134   2008. 12. 08. hétfő 00:11
peboka peboka
nem kell rávennem.....(kellene) Ő szeretné
(Ez egy válasz zsolt514 üzenetére (2008. 12. 08. hétfő 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 08. hétfő 00:07
Szia .Megkérdezhetem te hogy vetted rá hogy belemenjen a feleséged,az enyém nem nagyon akkarja!
#4133   2008. 12. 08. hétfő 00:07
zsolt514 zsolt514
Szia .Megkérdezhetem te hogy vetted rá hogy belemenjen a feleséged,az enyém nem nagyon akkarja!
(Ez egy válasz peboka üzenetére (2008. 12. 07. vasárnap 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 07. vasárnap 23:54
Sziasztok! Egy kis segítség kellene. A feleségemmel már többször beszéltünk a témáról és Ő benne lenne a dologban, viszont én nem vagyok biztos magamban.Ha elképzelem, akkor izgat a dolog, ahogy más is kényezteti, viszont nem tudom mi lenne velem "élesben". Tartok tőle, mert sajnos alapvetően féltékeny természetű vagyok :(. Félek, ha belekezdünk akkor nem tudnánk "abbahagyni".
Őt izgatná akár, ha engem nézhetne egy másik nővel . Szóval annyira nem vagyok biztos magamban, mert a családi békét nem akarom felrúgni. Valaki valami tanácsot???

... 772 773 774 775 776 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!