Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 712 713 714 715 716 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5387   2010. 01. 28. csütörtök 00:05
Andras_39 Andras_39
A minap elnémítottak engem pár napra, mert kritizáltam az egyik hozzászóló egészen botrányos helyesírását, ami sajnos nem ritka. Talán nem kapok feddést, amiért megköszönöm Neked a jó helyesírással írt, választékosan fogalmazott történetedet. Jó volt olvasni. Várom a képeket. smile

(senki nem némított el, csak figyelmeztetve lettél! természetesen a jó helyesírás erény, valamire rámutat, de mint korábban is írtam, egy fórumban nem előírás a tökéletes helyesírás, mert a TARTALOM a lényeg! ezért a továbbiakban tartózkodj -helyesírási mániáddal- a fórumozótársaid folyamatos kritizálásától! inkább a témához szólj hozzá!) :tom
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 27. szerda 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (151219)
2010. 01. 27. szerda 18:54
Köszönjük a hozzászólásokat, talán lesznek képek is wink
#5386   2010. 01. 27. szerda 18:54
X Törölt felhasználó (151219)
Köszönjük a hozzászólásokat, talán lesznek képek is wink
#5385   2010. 01. 26. kedd 22:08
utista utista
Nagyon jó történet és a tanulságok is abszolút megfogadandók! A képeknek mi is örülnénk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 24. vasárnap 04:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 24. vasárnap 04:50
Ez igencsak jól esett. Másnap elmesélte részletesen és persze hatalmasat dugtunk közben-utána.
Elnézést hogy ilyen hosszúra sikeredett, remélem azért unalmas nem volt.
Ami nekem tanulságként kiderült a történetből az az, hogy a történtek után a párom (ha lehet) még jobban szeret, mert képes voltam önzetlenül engedni, hogy ő is kipróbálja azt amiben nekem már részem volt mielőtt összejöttünk.
Az is kiderült, hogy bár két oldala van az éremnek (nem mondom hogy nem volt benne egy szemernyi rossz érzés sem), a párom csodás hozzáállása képes volt velem elfeledtetni a féltékenységemet, és így képesek voltunk egy közös emléket szerezni, annak ellenére hogy nem voltam ott.
Tehát az én véleményem, hogy ha valóban bíztok egymásban, és valóban szeretitek egymást, bármit (majdnem bármit) lehet a szexben, ami mindkettőtöknek öröm, de az egész csak akkor működik, hogy ha egyikőtökben sincsenek önző érdekek. A dolog problémamentes kezelésének záloga szerintem, és legyen szó akármilyen lány-lány-fiú vagy lány-fiú-fiú felállásról, vagy akár a mi esetünkről, a teljes őszinteség és a másik örömének keresése mindkét oldalról.
Párom azóta is mondja hogy vegyünk be egy lány harmadiknak (azt tudja hogy nem valószínű hogy én egyedül elmennék, persze azért is mert igazán megnézném ahogy egy lánnyal játszadozik nyes nyes ), tehát tudom, hogy úgy gondolja, most én jövök. Mindeközben úgy néz ki, hogy az első eset után már az sem áll, hogy feszélyezné a jelenlétem és a srácnak már elmondta hogy legközelebb valószínűleg hárman lennénk (megpróbálja a barátjának beadni a dolgot nyes nyes )
És ami a legjobban esik a történtek után, az a szerelem amivel a párom rám néz mert tudja, hogy én inkább hagytam hogy ez megtörténjen, mint hogy elveszítsem őt. És a szeretkezéseink megmaradnak nekünk, érzelmekkel, romantikával, de mindeközben nem baj ha esetleg becsúszik neki-nekem azaz nekünk egy-egy ilyen történet ami csupán a szexről szól.
Remélem másoknak is szolgált tanulsággal a történet, ha már ilyen hosszadalmasra sikeredett smile
#5384   2010. 01. 24. vasárnap 19:52
X Törölt felhasználó (731310)
Azokból a fotókból ide is fel kellene töltened párat.....hadd nézegessük mi is a feleséged széttárt combjait!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 24. vasárnap 04:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez igencsak jól esett. Másnap elmesélte részletesen és persze hatalmasat dugtunk közben-utána.
Ami nekem tanulságként kiderült a történetből az az, hogy a történtek után a párom (ha lehet) még jobban szeret, mert képes voltam önzetlenül engedni, hogy ő is kipróbálja azt amiben nekem már részem volt mielőtt összejöttünk.
Az is kiderült, hogy bár két oldala van az éremnek (nem mondom hogy nem volt benne egy szemernyi rossz érzés sem), a párom csodás hozzáállása képes volt velem elfeledtetni a féltékenységemet, és így képesek voltunk egy közös emléket szerezni, annak ellenére hogy nem voltam ott.
Tehát az én véleményem, hogy ha valóban bíztok egymásban, és valóban szeretitek egymást, bármit (majdnem bármit) lehet a szexben, ami mindkettőtöknek öröm, de az egész csak akkor működik, hogy ha egyikőtökben sincsenek önző érdekek. A dolog problémamentes kezelésének záloga szerintem, és legyen szó akármilyen lány-lány-fiú vagy lány-fiú-fiú felállásról, vagy akár a mi esetünkről, a teljes őszinteség és a másik örömének keresése mindkét oldalról.
Párom azóta is mondja hogy vegyünk be egy lány harmadiknak (azt tudja hogy nem valószínű hogy én egyedül elmennék, persze azért is mert igazán megnézném ahogy egy lánnyal játszadozik nyes nyes ), tehát tudom, hogy úgy gondolja, most én jövök. Mindeközben úgy néz ki, hogy az első eset után már az sem áll, hogy feszélyezné a jelenlétem és a srácnak már elmondta hogy legközelebb valószínűleg hárman lennénk (megpróbálja a barátjának beadni a dolgot nyes nyes )
És ami a legjobban esik a történtek után, az a szerelem amivel a párom rám néz mert tudja, hogy én inkább hagytam hogy ez megtörténjen, mint hogy elveszítsem őt. És a szeretkezéseink megmaradnak nekünk, érzelmekkel, romantikával, de mindeközben nem baj ha esetleg becsúszik neki-nekem azaz nekünk egy-egy ilyen történet ami csupán a szexről szól.
Remélem másoknak is szolgált tanulsággal a történet, ha már ilyen hosszadalmasra sikeredett smile
#5383   2010. 01. 24. vasárnap 18:22
szabkat szabkat
szerencsések vagytok, vigyázzatok egymásra!
#5382   2010. 01. 24. vasárnap 12:45
X Törölt felhasználó (2170) VIP
Nagyszerű történet, és irígylésre méltó pár vagytok.
Sok sikert a további kalandokhoz!
#5381   2010. 01. 24. vasárnap 06:35
X Törölt felhasználó (217424)
Mi is kipróbáltuk ! Eddig párban voltunk,de most csak a srác tudott jönni. Persze csinálták már együtt,viszont akkor én a srác feleségével voltam.Most viszont én csak néztem Őket amint szexelnek és rendkívül izgató látvány volt.
Nálunk az a probléma,hogy a barátnőmnek hatalmas,tág puncija van,nekem viszont 14 cm-es a szerszám.Persze kielégítem simán az nem gond,de néha jól esik neki valami nagyobb darab.Az említett srácnak viszont 25 cm.,és majd dupla vastag mint nekem.
#5380   2010. 01. 24. vasárnap 05:00
Bartek Bartek
Irigyellek titeket, h ennyire harmónikus a kapcsolatotok...
Ez nem mindennapi, és jó látni, h megbecsülitek egymást. bee1
#5379   2010. 01. 24. vasárnap 04:50
#5378   2010. 01. 24. vasárnap 04:32
Majd gumit húzott, és benyomta farkát Judit szűk pinájába. Tudni kell hogy, ahogy már mondtam Judit igen vad szex közben, úgyhogy valami olyasmit hangozhatott el a szájából ekkor, hogy "végre, keféld meg jól a pinám", de nem emlékszik pontosan. A srácnak nem kellett több elkezdte vadul dugni Juditot, aki hangosan nyögve élvezte az enyémnél kisebb farok érzetét a pinájában. Valamikor ekkor hívhattam fel újra Juditot (mint gondos társ érdeklődtem hogy milyen a buli a barátnőjééknél, és hogy mikorra számítsak rá, hogy mennem kell érte). Judit azt mondta miközben velem beszélt a srác jól nevelten abba akarta hagyni ( smile ) de ő mutatta neki hogy folytassa, majd úgy tett mintha befogná a telefon mikrofonját, de én hallottam hogy odasgúja a srácnak, hogy "nehogy abba hagyd, olyan jó ahogy dugod a puncim", majd folytatta velem a rövid kis diskurzust... nem sietett letenni a telefont, hagyta hadd élvezzem, ahogy elcsukló hangon, néha kicsiket nyögve válaszolgat a kérdéseimre. Mint megtudtam a srác a hajába markolva döngette a pináját miközben velem beszélt, majd miután lerakta a telefont ő került felülre. A srác fölé helyezkedett, egyik lábát oldalra tartva ereszkedett bele a srác farkába, hogy az jól lássa ahogy a pinája elnyeli a farkát. Judit iszonyatosan jól lovagol, de a legizgatóbb a látvány, ahogy tökéletes teste erotikusan vonaglik az ember fölött. Néha hátrahajolva néha előre, olyan látvány mintha lángnyelvek táncolnának. Gyönyörű mellei ütemesen ringanak, mellbimbói ágaskodva hívogatnak, hogy nyelveddel cirógasd őket, egyszerűen észbontó. Nem is kellett sok, pár perc múlva egyszerre élveztek el. Ezután Judit lehúzta a srác farkáról az óvszert, és most ő tisztogatta le neki, hogy ne kelljen kimennie a fürdőbe megint. Pihegtek egy kicsit közben Judit rámcsörögött hogy lassan majd mehetek érte, még beszélgettek egy ideig. Aztán a srác visszavitte Juditot a "barátnőjéékhez", hogy én fel tudjam venni. Miután felvettem Juditot, azonnal megtudtam hogy a bugyiját nem vette vissza a szoknya alá... közölte velem hogy álljak meg a "szokott helyünkön", mondanom sem kell, nyomtam a gázt míg odaértünk smile . Amint odaértünk hátra dőltötte az ülését, és széttárta a szexi combjait, majd mondta hogy nézzem meg a szétbaszott punciját... hát ki volt pirosodva rendesen, rögtön ki akartam nyalni, de csak épphogy annyit engedett hogy hozzáérjek a nyelvemmel, majd közölte, hogy ő már élvezett eleget, most én jövök, úgyhogy kéri a farkamat. Elkezdte szopni, közben fel-fel hajolt és röviden el-elmondott egy-egy kis részletet a történtekből, addig kézzel csinálta tovább. Közben kérdezte, hogy ugye izgat hogy most dugták meg az én kis ribancomat. Hamarosan én is megtöltöttem egy adag spermával a csodás száját, majd folytattuk utunkat. Útközben elmondta hogy igazából nagyon fáradt, de mindenképpen örömet akart okozni, mert azt akarta hogy érezzem, hogy bár nem voltam ott, ez akkor is közös élményünk, és a dolog célja az én örömem is volt, nem csupán az övé... (folyt köv. smile )
#5377   2010. 01. 24. vasárnap 04:16
Bartek Bartek
Tetszenek, várom folyamatosan a folytatást. crazya
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 24. vasárnap 03:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 24. vasárnap 03:57
Párom engedékenyen szétnyitotta egy kicsit a combjait, hogy utat engedjen a srác kezének. Mivel a tangája eddigre már igencsak nedves volt, a srác tudta hogy nyert ügye van. Azonban nem volt erőszakos, nem nyomult túlságosan, hamarosan fizetett, és elindultak a srác kocsijához. Judit direkt rájátszott a dologra egy kicsit, úgy ült be a kocsiba, hogy hagyta hogy a miniszoknya felcsússzon, és combfix fekete csipkéje kilógjon, élvezte hogy a srác totál be van indulva. Miközben a srác vezetett, az ő keze is felfedező útra indult, és kitapogatta az srác kemény farkát. Miután megérkeztek, már a lépcsőházban egymásnak estek, 10 percig tartott eljutni a második emeletre, majd az ajtó bezáródása után a srác a hálóba vitte Juditot és az ágyra tette. Judit felült, de a srác az ágyra nyomta és letérdelt elé. lehúzta a csizmáját, végigcsókolta a lábát a szép karcsú bokájától a szoknya pereméig... párom ekkor lehúzta a szoknya zip-zárját, és letolta a szoknyáját, felfedve az alatta rejtőző vadítő fehérneműt, majd lábát széttárva tette vissza a földre, hogy a srác hozzáférjen végre a nedves puncihoz. Ő azonnal elkezdte a tangán keresztül csókolgatni, majd félrehúzva a tangát végre szemügyre vehette Judit nedvektől csillogó gyönyörű rózsaszínű pináját... Judit már az első apró érintésektől hangosan sóhajtozott, nagyon izgatta a gondolat hogy végre egy másik pasi fogja kinyalni, úgyhogy nem hagyta sokáig nézelődni a srácot, hanem csípőjét megemelve ajánlkozott fel a srác nyelvének. Ő azonnal belenyalt párom nedves pinájába megkóstolva ízletes nedveit, nyelvét óvatosan bedugta a párom pinájába, felfedezte a szűk kis punci belsejét, majd kezelésbe vette a csiklóját. Hamarosan az ujját is bedugta amire párom hangos orgazmussal reagált. Ezután Judit felült az ágyon, és levetkőztette gyorsan a srácot, majd maga is levette maradék ruháit, és négykézláb az ágyra térdelt, kitolta a fenekét (tőlem tudja hogy észbontó látványt nyújt ebben a pozícióban), majd azonnal a srác farkára helyezte kezét és oda vezette maga elé az ágyra. Elkezdte verni a srác farkát, de mivel imád szopni, hamar a szájába vette, és elkezdte szopogatni a hegyét, miközben folyamatosan a srác szemébe nézett. A srác persze ettől totál kiborult, hamarosan szólt a páromnak, hogy hagyja abba mert el fog élvezni. Judit jó "ribanc" módjára nemhogy nem hagyta abba de gyorsított a tempón, a srác kezét a fejére húzta mert imádja ha keményen szopatják, és a srác pillanatok múlva megtöltötte a száját egy jó nagy adag spermával. Miután Judit lenyelte, a srác megkérdezte hogy miért nem hagyta abba, erre Judit azt válaszolta, hogy már érezni akarta az ízét. A srác kiment megtörölközni a fürdőbe, mire visszaért addigra Judit a srác által webkamerázás közben leginkább kedvelt pozícióban várta: popsiját kitolva négykézláb ujjazta magát hátra nézve az ajtóban megjelenő pasira. Mondanom sem kell, hogy a srác azonnal újra harcra kész volt, de előtte mögé térdelve újra belenyalt Judit pinájába és popsijába (folyt.köv.)
#5376   2010. 01. 24. vasárnap 03:57
Párom engedékenyen szétnyitotta egy kicsit a combjait, hogy utat engedjen a srác kezének. Mivel a tangája eddigre már igencsak nedves volt, a srác tudta hogy nyert ügye van. Azonban nem volt erőszakos, nem nyomult túlságosan, hamarosan fizetett, és elindultak a srác kocsijához. Judit direkt rájátszott a dologra egy kicsit, úgy ült be a kocsiba, hogy hagyta hogy a miniszoknya felcsússzon, és combfix fekete csipkéje kilógjon, élvezte hogy a srác totál be van indulva. Miközben a srác vezetett, az ő keze is felfedező útra indult, és kitapogatta az srác kemény farkát. Miután megérkeztek, már a lépcsőházban egymásnak estek, 10 percig tartott eljutni a második emeletre, majd az ajtó bezáródása után a srác a hálóba vitte Juditot és az ágyra tette. Judit felült, de a srác az ágyra nyomta és letérdelt elé. lehúzta a csizmáját, végigcsókolta a lábát a szép karcsú bokájától a szoknya pereméig... párom ekkor lehúzta a szoknya zip-zárját, és letolta a szoknyáját, felfedve az alatta rejtőző vadítő fehérneműt, majd lábát széttárva tette vissza a földre, hogy a srác hozzáférjen végre a nedves puncihoz. Ő azonnal elkezdte a tangán keresztül csókolgatni, majd félrehúzva a tangát végre szemügyre vehette Judit nedvektől csillogó gyönyörű rózsaszínű pináját... Judit már az első apró érintésektől hangosan sóhajtozott, nagyon izgatta a gondolat hogy végre egy másik pasi fogja kinyalni, úgyhogy nem hagyta sokáig nézelődni a srácot, hanem csípőjét megemelve ajánlkozott fel a srác nyelvének. Ő azonnal belenyalt párom nedves pinájába megkóstolva ízletes nedveit, nyelvét óvatosan bedugta a párom pinájába, felfedezte a szűk kis punci belsejét, majd kezelésbe vette a csiklóját. Hamarosan az ujját is bedugta amire párom hangos orgazmussal reagált. Ezután Judit felült az ágyon, és levetkőztette gyorsan a srácot, majd maga is levette maradék ruháit, és négykézláb az ágyra térdelt, kitolta a fenekét (tőlem tudja hogy észbontó látványt nyújt ebben a pozícióban), majd azonnal a srác farkára helyezte kezét és oda vezette maga elé az ágyra. Elkezdte verni a srác farkát, de mivel imád szopni, hamar a szájába vette, és elkezdte szopogatni a hegyét, miközben folyamatosan a srác szemébe nézett. A srác persze ettől totál kiborult, hamarosan szólt a páromnak, hogy hagyja abba mert el fog élvezni. Judit jó "ribanc" módjára nemhogy nem hagyta abba de gyorsított a tempón, a srác kezét a fejére húzta mert imádja ha keményen szopatják, és a srác pillanatok múlva megtöltötte a száját egy jó nagy adag spermával. Miután Judit lenyelte, a srác megkérdezte hogy miért nem hagyta abba, erre Judit azt válaszolta, hogy már érezni akarta az ízét. A srác kiment megtörölközni a fürdőbe, mire visszaért addigra Judit a srác által webkamerázás közben leginkább kedvelt pozícióban várta: popsiját kitolva négykézláb ujjazta magát hátra nézve az ajtóban megjelenő pasira. Mondanom sem kell, hogy a srác azonnal újra harcra kész volt, de előtte mögé térdelve újra belenyalt Judit pinájába és popsijába (folyt.köv.)
#5375   2010. 01. 24. vasárnap 03:07
Ekkor még elvi szinten beszélgettünk a dologról, semmi konkrét, tudom azt is hogy szeret hiszen 4 éve mióta együtt vagyunk egyetlen egy nap volt, amikor nem találkoztunk, és most már két éve hogy együtt élünk, jobban ismerem mint a ő saját magát, teljesen harmonikus a kapcsolatunk, a napi 24 órás együttlét mellett is. Rá kellett jönnöm, semmiféle hátsó szándék nem lehet a dologban, úgyhogy úgy döntöttem, túl lépek a féltékenykedésen, és elfogadom, hogy ő külön szeretné...
Fokozatosan kezdtünk bele a dologba, eleinte hagytam, hogy interneten keresztül beszélgessen más pasikkal, válogasson közülük, feltöltsön magáról (több mint) szexi képeket... tapadtak is rá a pasik mint a piócák (23 éves, bomba testű, szép arcú, és csodás természetű lány, csoda ha oda vagyok érte???? smile ). Eleinte még visszakozott is, mindig talált valami kibúvót, de volt egy srác aki csak "túlélte" az első hónapok válogatását, és még nekem kellett a páromat noszogatni, hogy ha már ennyi ideig kitartott, legalább hadd lássa már ruha nélkül is képeken. Úgyhogy elmentek az első meztelen képek, persze a srác totál beindult. Aztán elkezdődött a webkamerázás, a srác úgy tudta, hogy én nem vagyok ott, de azt mindig is tudta hogy létezem, így biztos volt, hogy tudja, ez csupán a szexről szól, illetve ő sem egyedülálló, ez is szempont volt.
Innen már gyorsabban ment a dolog, hamarosan ment a vetkőzés a kamerának, maszti, hadd ne mondjam észbontó volt nézni ahogy a párom egy másik srác farkát nézve masztizik széttárt lábakkal a kamerának, utána mindig hatalmasakat dugtunk. Mivel a srác azonos városban lakik, hamar meg is beszélték mikor van a páromnak ideje egy "titkos" pásztorórára.
A párom már előre készült a randi előtti napokban, állandóan "gyakorolt" rajtam smile smile smile , majd a randi estéjére kicsípte magát, nem is volt baj, hogy kicsit "kurvásra" sikeredett, miniszoknyát vett fel, hosszú csizmával, combfixet harisnyatartóval, fekete csipke tangával és melltartóval. Formás melleit kiemelt a pánt nélküli push-up melltartó, és a mélyen kivágott top. Frissen borotvált puncija csak úgy illatozott, ahogy már órákkal a randi előtt elkezdett nedvesedni (természetesen adtam rá búcsúcsókot smile ) Én vittem a randira is, majd egy hosszú csók után kiszállt a kocsiból.
Ami innentől kezdve történt azt az ő elbeszélése alapján írom le.
Megérekezett a város bevásárlóközpontjának kávézójába, a srác kicsit késett (:S) Miután megérkezett, beszélgettek egy kis ideig, de rögtön látszott hogy az este a srác lakásán fog folytatódni. Párom kiment a mosdóba, hogy felhívjon, és a tudomásomra adja, hogy minden rendben (azért csak életükben először találkoztak személyesen, én addig a parkolóban vártam). Majd visszament hozzá, még egy kicsit beszélgettek, közben közeledtek is húzódtak a boxban egymáshoz. A srác hamarosan megcsókolta, majd a keze is elkezdte felfedezni párom csodás combjait. A keze felkúszott a szoknyácska alatt, feltérképezve a harisnyatartó és tanga által adott behatolási lehetőségeket... (f.köv)
#5374   2010. 01. 24. vasárnap 02:15
Üdv Mindenkinek... végre van időm kicsit részletesebben megosztani a kedves fórumozókkal a történetünket.
Az előzményekről dióhéjban annyit, hogy a páromnak én voltam az első férfi az életében, 5 év korkülönbség van közöttünk, és ebből kifolyólag akármennyire is bízom a szerelem erejében, mindig is tudtam hogy eljön a pillanat, amikor választanom kell, hogy a tudtommal és esetleg a részvételemmel próbálja ki a szexet mással, vagy pedig esetleg elhagy amennyiben elzárkózom a dologtól. Csodálatos volt tudni, hogy előttem nem volt még férfival, de tudtam, hogy le kell győzzem a féltékenységemet, és el kell fogadnom, hogy nem én leszek az utolsó is. Mindig is nyíltan beszéltünk egymással (szerintem ez a párkapcsolat alapja) és bár én ezt a témát sohasem hoztam volna fel neki (nehogy már ötletet adjak smile ), mindig mondtam, hogy ha esetleg megfordul a fejecskéjében, hogy megcsalna, inkább mondja el és beszéljük meg (mint a legjobb barátjának) minthogy a hátam mögött történjen, és aláássa a bizalmat egymással szemben. Ehhez még hozzá tett az is, hogy én hogy úgy fogalmazzak, kicsit "átlagon felüli" (na azért nem 32 cm de még csak nem is 23 cm) méretekkel rendelkezem, és bizonyos dolgokat nem is tudtunk kipróbálni, mert bizonyos pozíciókban fájt neki, tehát önző lettem volna ha azt akarom, hogy ezeket az élményeket ne is élhesse át.
Ennek ellenére a történet mégsem úgy kezdődött, hogy ő úgy érezte ki akarja próbálni mással, hanem úgy hogy elmondta hogy őt izgatná, ha tudná, hogy én egy másik nővel vagyok, aztán úgy szeretkeznénk, hogy érzi rajtam a másik lány illatát és ízét... erről elkezdtünk beszélgetni, szex közben is kérte, hogy meséljem el, mit csinálnék egy másik lánnyal. Valamiért azonban nekem annyira ez nem fontos, én emiatt nem kezdtem el potenciális áldozat után kutatni a mobilom telefonkönyvében, megelégedtem azzal, hogy ezek a fantáziálások örömet okoznak neki.
Viszont ezek után felmerült, hogy engem is izgatna-e ha ő egy másik pasival lenne. Többször fantáziáltunk szex közben hármas felállásról, alapvetően mindketten vadak vagyunk szeretkezés közben (lehet-e máshogy élvezni a szexet??? smile ), és engem mindig izgatott a gondolat, hogy lássam egy másik srác farkán élvezkedni, alapvetően az a legizgatóbb számomra a dologban, ahogy kitör belőle a "ribanc" és nyíltan gátlások nélkül élvezi a szexet. Engem ez izgat fel, attól pörgök be, ha látom, hogy ő élvezi. Izgatott, amikor lovaglás közben megkérdeztem "szeretnél egy másik farkat szopni közben?" és erre ő hangosan felnyögve válaszolta, hogy igen, majd hatalmasat élvezett. Így amikor megkérdezte hogy engem izgatna-e, azt válaszoltam, hogy igen, engem is izgatna, ha egy másik pasival dugna, és persze én is beszállnék.
Itt jött egy kis csavar a történetben... mivel ő azt mondta, nem szeretné, ha hármasban csinálnánk, az feszélyezné, ha én is ott lennék. Sokat gondolkodtam ezen, lévén alapvetően féltékeny típus vagyok, rögtön felmerült bennem, hogy "ki akar hagyni" (folyt. köv.)
#5373   2010. 01. 23. szombat 07:49
Irresponsible Irresponsible
Ez a helyzet a lányoknak is izgató,tegnap pl elképzeltem,hogy valakit szopok,miközben ő nyal..és be kell vallanom,hogy jó volt.Nekem a legerősebb,ha ő dug valakit,az nagyon jó....
#5372   2010. 01. 21. csütörtök 16:24
onemore37 onemore37
ez a üzenet,itteni moderatoroknak szol!!!!véletlenül a rosz topicra irtam a mult héti sztorinknak a folytatasad.esetleg nem tudjatok ide,ebbe a topicba át tenni?köszönöm.

(megint nagyon zavaros, de lerövidítve itt van! fogalmazz érthetőbben!):tom vigyor5

nagyon sokan üzentek hogy,kivancsiak hogy sikerült feka palival együtt meg dugnom a paromad!!!akkor it a foljtattas.szoval amikor parom együt volt a feka fiuval már azon beszelgettünk hogy mikor is hogy lesz a foljtatas.elmult egypar nap is szolt a parom ma oda fog menni a feke fiu.igen nem kis darab volt,viszont eligi szimpatikus srac volt.ot beszelgettünk egypicid,is lattam rajta hogy picid zavarba is volt.is én is parom is tudtunk hogy ebböl lesz már szex is. a srac hozta magaval egy üveg viszkit, el keztek tancolni,én meg ültem is néztem öket.,biztos sok viszki is jó tet neki, el keztek tancolni közbe srac már is kezdet simogatni a paromnak a segged,simogatttak egymas aztan el keztek csokolozni.akkor lattam életembe elöször a paromad egy masik palival,simogatni is csokolozni,igen nagyon izgalmas volt,is nagyon merevedesem volt.aztan fiu le vette a paromnak polojad,el kezdet simogatni a gyönyörü melleid,parom viszont kezdet fiunak a farkad simogatni.nagyon nagyon izgalmas volt,ugy dobogod a szivem...közben oda hivot engem is a parom,én viszont egy elöre nem akartam csatlakozni,nagyon jóó volt öket nezni
a parom nagyon nagyon élvezte a helyzeted,közbe nekem is monta hogy már énis menjek oda.aztan én is levetköztem is oda mentem,én meg el keztem szopatni a paromad.a parom teljesen meg volt örülve a kejtöl.egy kis idö utan fiuval csereltünk a heljünket,ö szopatot én meg kinyaltam a paromad.közbe néztem hogy,hogy tudja ekkora faszt leszopni a parom,de nem tudta egyiszed be kapni,kb feléd be tudta.egykis idö utan én is felaltam is oda tedtem a fiu farka melli a enimed is.perce hogy nem tudta a parom mind kettünknek a farkad be kapni,viszont felvaltva szopogatta,nagyon izgalmas volt a latvany,nagyon be jöt mind a harmunknak
aztan monta a parom menyünk már be a haloszobaba,mert most már azt akarja hogy mind a ketten egyszerre dugyunk meg öt.is át mentünk a haloszobaba,is parom ra ült a lovaglo pozba a fiunak a farkara,latvany megint nagyon izgalmas volt,teljesen szet volt nyulva a puncija a vasdag farok miatt.én meg oda mentem is oda nyumtam a farkamad a parom szajaba.kb 10 percig igy dugtunk meg,aztan én el keztem dugni fiu meg nyalogatta a melleid a paromnak.a parom a gyönyörtöl el kezdet sikitani.közben egy panelhazban lakunk,tök vekonyak a falak.montam magamba hogy most a szomszedok miket gondolnanak smile
is utana nem sokara mind a harman el élveztünk.sajnos most nem tudom foljtatni,mert el kell hogy menjek,de este folytatom a sztorynkat.elnézes kérek mindenkitöl félbe szakitas miatt...... smile
#5371   2010. 01. 21. csütörtök 07:39
Respect888 Respect888
Nalunk történt hasonló.A baratnömnek sikerült összehoznunk egy dugast az egyik nagy farku haverral,aki majd a késöbbi házibarátja lett volna,és a 3. a szexben.Ez a srác nem volt különösebben szimpatikus,mert egy kicsit egoista önelégült beképzelt faszi de csajom kivancsi volt a nagy farkára.Na mar mikor másodjára dugtak akkor elkezdte a faszoskodást hogy minek kell nekem elmondani mindent..meg hogy szerinte problémák vannak köztünk azért dug mással....Na szoval kibujt a szög a zsákból... barátnöm figyelmeztette hogy nem rá tartoznak ezek a dolgok és fejezze be ezt a hozzáállást mert nagyon rosszul látja és igy nem találkoznak többet.A srác visszabbfogta magát.De ekkor már engem egyre inkább zavart..Kb keféltek már vagy 5-6 alkalommal mikor megkérdeztem a csajom hogy én mikor megyek már vele ö azt válaszolta hogy jobb lenne ha nem dugnánk 3-ba mert nekem nem tenne jot.Ez betette a kaput.
Innentöl egy rémalommá vált az egész sokat veszekedtunk emiatt.
Még tett egy-két probadugast de aztan végleg befejezte a sraccal.
Igy nem lett házibarát csak egy nyári kaland.Ráadásul nem volt független az élettársa sorozatosan megcsalta és rájött és komoly magánéleti problémáik voltak .És még ez prédikál a problémáinkrol...

Pedig elötte nem egyszer dugtunk 3-asba más fiuval és volt hogy ö járt el máshoz szoloba akkor se volt ilyen problémánk,mindig izgatott ha megdugják.
de ez az eset megváltoztatta a hozzáállásomat egy kicsit.
(Ez egy válasz vaskalapos üzenetére (2010. 01. 19. kedd 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 19. kedd 22:20
Csak egy kérdés volt -e valakinek olyan élménye ,hogy 3-mas közben feleslegessé vált? Pl: mert jobban bejött az új ,ügyesebb volt , nagyobb volt kissebb volt egy szóval mind egy csak akkor és ott kialakult egy fajta érzelmi kötelék akár egy alkalomra is közöttük és te mint férj ,feleség feleslgessé váltál?
#5370   2010. 01. 21. csütörtök 02:16
Üdv mindenkinek. Nos velünk is megtörtént a dolog, és azt kell mondjam, nem hogy nem okozott problémát, de minket közelebb hozott egymáshoz a párommal. Azon kívül, hogy a szexuális életünk is aktívabb lett, érzelmileg is hevesebb lett a párkapcsolatunk. Mindezt annak ellenére hogy alapvetően féltékeny típus vagyok.
#5369   2010. 01. 20. szerda 17:12
maarimar maarimar
igy van és sokan nincsenek tisztábann elég sok mindennel /de bár valahol - valahogy mi is és ti is elkezdtétek / de mint hozzászolásotokbol látom ti sem tegnap elöször
(Ez egy válasz ti-mi üzenetére (2010. 01. 20. szerda 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 20. szerda 08:52
Ha valaki átélte a "feleslegessé válás" élményét, ilyen helyzetben, az nem készült fel a többes szex adta örömökre. Abban az esetben, pedig, ha egy pár között erős kötelék van a párjáé a tökéletes a többi már csak "hab a tortán" finom Úgy gondolom, hogy csak azt kell vállalni, amit mindketten szeretnének, megalkuvás ebben az esetben nincs.
#5368   2010. 01. 20. szerda 17:06
vaskalapos vaskalapos
Rosszul mondtam akkor én arra gondolok mikor akarva akaratlan de ki alakul az ,hogy 2 ten jobban el vannak és téged elhanyagolnak és lehetsz te az új vagy a férj !! És fel lehetsz te készülve a hármasra de a pillanatnyi érzelmekre valamint a kiváltott reakciókra nem!!
(Ez egy válasz ti-mi üzenetére (2010. 01. 20. szerda 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 20. szerda 08:52
Ha valaki átélte a "feleslegessé válás" élményét, ilyen helyzetben, az nem készült fel a többes szex adta örömökre. Abban az esetben, pedig, ha egy pár között erős kötelék van a párjáé a tökéletes a többi már csak "hab a tortán" finom Úgy gondolom, hogy csak azt kell vállalni, amit mindketten szeretnének, megalkuvás ebben az esetben nincs.

... 712 713 714 715 716 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19647db
Utolsó üzenet: ma 10:59

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!