Csak szóljatok és megyek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 09. péntek 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 09. péntek 12:26

Törölt felhasználó (746827)

Remélem hamarosan lesz aki megdugja az én párom is ismét nagyon izgatna...
Remélem hamarosan lesz aki megdugja az én párom is ismét nagyon izgatna...
Engem is izgatna nagyon,ha elöttem dugnák a feleségemet,-miközben én is kefélhetném a másik ffi Nőjét!Párok,párcsere!?
Idejár nagyokat mondani csak elfelejti mit irt mondjuk 4-5 hónapja!
Ja és rossz topikba írogatja a marhaságait:
(Ez egy válasz s.loeb üzenetére (2010. 04. 08. csütörtök 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 08. csütörtök 17:18
Ja és rossz topikba írogatja a marhaságait:

Éredeks,hogy egyszer így írod le a történetet régebben meg így: "Egyszer nyáron egy nyaralóban találkoztam a fönököm fiával, az ágyon feküdtünk szexis szoknyám szinte nem is takarta a popsim amikor megjelent a férjem és mi éppen lágyan csokoloztunk és egyik kezével a puncim simogatta a srác. . . .persze szegényt orrba is verte a férjem és én is megkaptam verbálisan a magamét, de amugy nagyon erotikus volt a dolog mai napig nedves leszek ha eszembe jut a sztori".
Akkor most hogy is van?
Akkor most hogy is van?
Akkor a nickre kattintva olvasd el az összes hozzászólását....
(Ez egy válasz gb18 üzenetére (2010. 04. 08. csütörtök 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 08. csütörtök 23:29

Én nem látom a két hozzászólás között a különbséget, de biztos rosszul értelmezek valamit...

Én nem látom a két hozzászólás között a különbséget, de biztos rosszul értelmezek valamit...
(Ez egy válasz s.loeb üzenetére (2010. 04. 08. csütörtök 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 08. csütörtök 17:18

Éredeks,hogy egyszer így írod le a történetet régebben meg így: "Egyszer nyáron egy nyaralóban találkoztam a fönököm fiával, az ágyon feküdtünk szexis szoknyám szinte nem is takarta a popsim amikor megjelent a férjem és mi éppen lágyan csokoloztunk és egyik kezével a puncim simogatta a srác. . . .persze szegényt orrba is verte a férjem és én is megkaptam verbálisan a magamét, de amugy nagyon erotikus volt a dolog mai napig nedves leszek ha eszembe jut a sztori".
Akkor most hogy is van?
Akkor most hogy is van?
Akkor most hogy is van? (Ez egy válasz sexylatina29 üzenetére (2010. 04. 08. csütörtök 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 08. csütörtök 12:18
Akkor most hogy is van? (Ez egy válasz sexylatina29 üzenetére (2010. 04. 08. csütörtök 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)

én férjemet nem izgatta maikor egy faházban nyáron rajtakapott egy hapsival meg se tudtam volna magyarázni fél popsim ki volt a minimből és az egyik cicim is már kikandikált
Na ez félrekúrás,itt nem erről lenne nagybaszó!
(Ez egy válasz sexylatina29 üzenetére (2010. 04. 08. csütörtök 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 08. csütörtök 12:18

én férjemet nem izgatta maikor egy faházban nyáron rajtakapott egy hapsival meg se tudtam volna magyarázni fél popsim ki volt a minimből és az egyik cicim is már kikandikált
valóban szigorúak a választási feltételek, de volt már szerencsénk is
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 01. csütörtök 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 01. csütörtök 16:52

Törölt felhasználó (745787)

Valóban nagyon nehéz lehet, ha minden jelentkező fölött érdeklődés és szóváltás nélkül döntötök. Csak azt lehet mondani, hogy akiket kiválasztotok nem felelnek meg. Nem lehet, hogy a válogatási módszereitekkel van a baj?
Igen izgat ha megdugják de még mennyire izgat.
Teljes mértékben megértelek és 1etértek Veletek ! A mi életünk is jobb lett,mióta megtaláltuk az állandó partner házaspárunkat
persze lehet, hogy úgy vagyunkmint a jó bor: korosodva javulunk, de a multiorgazmust csak most sikerült a nejemmel,,eléretni ,, 31 év házasság és közel 5 évnyi partnercsere után
(Ez egy válasz Countless Orgasms üzenetére (2010. 03. 13. szombat 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 13. szombat 23:09

Hogy mennyire izgatja a párokat ez a téma, azt jelzi a hozzászólások puszta száma. Nagyon régóta foglalkoztatott engem is, de hosszó évekig magam sem értettem, miért. Nem tartottam normálisnak, mert birtokolni akartam a nőt, és a birtokát nem szívesen adja fel az ember.
Aztán rádöbbentem, hogy az egyik ember nem birtokolhatja a másikat, főleg nem egy férfit egy nőt, meg fordítva. Önkéntes a kapcsolat hűsége. Azóta számos izgalmas dolog történt, mind az asszony oldalán, mind az enyémen, külön-külön is, meg együtt is.
A kapcsolatunk nagyságrendekkel megerősödött általuk, veszekedések szinte teljesen eltűntek. Míg régen heti 3-4 együttlétünk volt, addig ma szinte sosem marad ki nap. Régen ünnepnapnak számított kettőnél több orgazmus neki egyetlen aktus alatt, ma le sem merném írni, meddig tudunk elmenni, mert még azzal vádolnátok, hogy pattanásos tizenévesként nyomjuk a kamu szöveget.
Nem élünk nyitott kapcsolatban, nem sok alkalommal volt az ágyunkban harmadik személy, de mégis eljutottunk oda, hogy megszüntek a tabuk.
Csak egyetlen mozzanatot kiemelve, amikor más férfi farka vonaglik a feleségem odaadó szájában, szinte megbabonáz. Teljesen elveszítem általa azt, akit szeretek. Utána meg teljesen visszakapom, amikor beléhatolok. Olyan mint a szauna forrósága után beleugrani a jeges vízbe, majd visszamenni a forróságba ismét, többször egymás után, amíg csak jól esik. Csodás. Érezzük, hogy élünk.
Aztán rádöbbentem, hogy az egyik ember nem birtokolhatja a másikat, főleg nem egy férfit egy nőt, meg fordítva. Önkéntes a kapcsolat hűsége. Azóta számos izgalmas dolog történt, mind az asszony oldalán, mind az enyémen, külön-külön is, meg együtt is.
A kapcsolatunk nagyságrendekkel megerősödött általuk, veszekedések szinte teljesen eltűntek. Míg régen heti 3-4 együttlétünk volt, addig ma szinte sosem marad ki nap. Régen ünnepnapnak számított kettőnél több orgazmus neki egyetlen aktus alatt, ma le sem merném írni, meddig tudunk elmenni, mert még azzal vádolnátok, hogy pattanásos tizenévesként nyomjuk a kamu szöveget.
Nem élünk nyitott kapcsolatban, nem sok alkalommal volt az ágyunkban harmadik személy, de mégis eljutottunk oda, hogy megszüntek a tabuk.
Csak egyetlen mozzanatot kiemelve, amikor más férfi farka vonaglik a feleségem odaadó szájában, szinte megbabonáz. Teljesen elveszítem általa azt, akit szeretek. Utána meg teljesen visszakapom, amikor beléhatolok. Olyan mint a szauna forrósága után beleugrani a jeges vízbe, majd visszamenni a forróságba ismét, többször egymás után, amíg csak jól esik. Csodás. Érezzük, hogy élünk.
Még sajna olyan nem volt, hogy 3-4 pasi dugta a párom, De szívesen nézném vagy beszállnék. Mert olyan már volt, hogy néztem amikor egy vendég srácnak játszott a farkával. Nagyon izgató volt és persze be is szálltam. Mind a hármunknak nagyon jó volt. A párom különösen élvezte ahogy két farokkal játszott. Utána hetekig csak szexelni akart folyamatosan. Tehát az a tapasztalat, hogy az ilyen többes jó irányba tereli a kapcsolatot.
(hirdetésed kimoderálva, NEM társkereső rovat!)

a volt feleségemmel szívesen jártunk együtt swingerklubb is, meg fogadtunk otthon is kanos sexxpartnereket.
Az egyik ilyen alkalom az volt, amikor egy közös ismerős legénybúcsúját nálunk tartottuk és a srác is hozta a haverjait. Az este folyamán éreztük, kezd lefele menni a hangulat, nem értették a srácok miért háznál van a legénybucsú, miért nem valahol egy szórakozóhelyen. Pár érdeklődő kör után bedobtam a témát, hogy mi lenne, ha végre szexelnénk is... Szexi áttetsző ruhában egy indiai zenére bejött volt párom és táncolni kezdett. Beült a vőlegény ölébe és vetkőztetni kezdte, míg nem lett meztelen. Először zavarban volt a srác, mert ismerte előte is. Voltunk együtt is swingerklubban, de hát azért az mégsem ugyanaz... Pár srácon láttam, hogy zavarban van, hát mondtam, segítsünk nekik és elkezdtem én is vetkőzni. Kb 10-en voltunk srácok, csak 2félénkebb volt köztünk.
A buli innentől kezdve átcsapott orgiába és majd minden srác dugta, szopatta, majd ráélvezettt. Amikor már majd mindenki elélvezett, kiment, letusolt, majd visszajött a kedvenc vibrátorávsl és kérdőre vont minket, hogy csak nem kényszerítjük rá, hogy még azt is használja, hát nincs senki aki jól seggbe dugná? (mert hogy azt addig nem "használtuk"
. No, több kérés sem kellett, szinte sorba álltunk, hogy seggbe dugjuk. Mindenki gumiban volt, így elég sok síkosító fogyott, de a végén már öklözni lehetett, úgy kitágult. Közben mindíg volt aki nem bírta kivárni a sort és előlről dugta. Jó buli volt. Ez a legénybucsú elég emlékezetes maradt, főleg úgy, hogy pár srác utána is feljárt még hozzánk Pestre, hogy repetázzon.
A szexet nem lehet eleget csinálni, és csak 2 szabályát tartottuk be: mindíg gumival, és mindíg csak úgy, hogy az mindkét félnek jó legyen.
Így esett meg velem, hogy izgatott nemegyszer, amint dugják a feleségemet. Aztán elváltunk, de azóta is rendszeresen összejárunk dugni. A baráti körünk azonos maradt.
Az egyik ilyen alkalom az volt, amikor egy közös ismerős legénybúcsúját nálunk tartottuk és a srác is hozta a haverjait. Az este folyamán éreztük, kezd lefele menni a hangulat, nem értették a srácok miért háznál van a legénybucsú, miért nem valahol egy szórakozóhelyen. Pár érdeklődő kör után bedobtam a témát, hogy mi lenne, ha végre szexelnénk is... Szexi áttetsző ruhában egy indiai zenére bejött volt párom és táncolni kezdett. Beült a vőlegény ölébe és vetkőztetni kezdte, míg nem lett meztelen. Először zavarban volt a srác, mert ismerte előte is. Voltunk együtt is swingerklubban, de hát azért az mégsem ugyanaz... Pár srácon láttam, hogy zavarban van, hát mondtam, segítsünk nekik és elkezdtem én is vetkőzni. Kb 10-en voltunk srácok, csak 2félénkebb volt köztünk.
A buli innentől kezdve átcsapott orgiába és majd minden srác dugta, szopatta, majd ráélvezettt. Amikor már majd mindenki elélvezett, kiment, letusolt, majd visszajött a kedvenc vibrátorávsl és kérdőre vont minket, hogy csak nem kényszerítjük rá, hogy még azt is használja, hát nincs senki aki jól seggbe dugná? (mert hogy azt addig nem "használtuk"

A szexet nem lehet eleget csinálni, és csak 2 szabályát tartottuk be: mindíg gumival, és mindíg csak úgy, hogy az mindkét félnek jó legyen.
Így esett meg velem, hogy izgatott nemegyszer, amint dugják a feleségemet. Aztán elváltunk, de azóta is rendszeresen összejárunk dugni. A baráti körünk azonos maradt.

Hali mindenki !
Valahol izgató a téma .
Tapasztalatok - de valósak ... -
Valahol izgató a téma .
Tapasztalatok - de valósak ... -

vivi ez igen szép gondolat
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 01. csütörtök 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 01. csütörtök 12:34
Csak olyan férjet szeretnék Én is aki nem teljesen sajátít ki, és néha bedob az általam is elfogadott személyekből álló közösbe, majd !!
Törölt felhasználó (29760)

Valóban nagyon nehéz lehet, ha minden jelentkező fölött érdeklődés és szóváltás nélkül döntötök. Csak azt lehet mondani, hogy akiket kiválasztotok nem felelnek meg. Nem lehet, hogy a válogatási módszereitekkel van a baj?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 01. csütörtök 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 01. csütörtök 13:23
Törölt felhasználó (46871)

Csatlakozunk a véleményetekhez, csak rettentően nehéz korrekt, hosszútávú partnert találni a 3as játékhoz