Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 906 907 908 909 910 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1472   2007. 06. 05. kedd 12:18
X Törölt felhasználó (50877)
Például amikor éppen dug, vegyél a szádba egy műfarkat és kérd, hogy mozgassa úgy mintha éppen szopatna valaki.Aztán jegyezd meg milyen isteni lenne ilyenkor egy farok a szádban, vagy éppen az ő farka miközben dug valaki. Előbb utóbb miközben a szádba nyomná a műfarkat elkezdene fantáziálni, hogy milyen jó lenne ez a valóságban. Aztán beadod neki, hogy keressetek valami nálatok fiatalabb helyes, csupasz testű fiút, aki mellett még mindig ő lenne a z igazi hím az ágyban.
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2007. 06. 05. kedd 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 12:13
vki segítsen, hogy vegyem rá a pasim, hogy bevegyünk még egy pasit???
#1471   2007. 06. 05. kedd 12:13
corinna corinna
vki segítsen, hogy vegyem rá a pasim, hogy bevegyünk még egy pasit???
#1470   2007. 06. 04. hétfő 21:03
X Törölt felhasználó (32295)
Mindenben igazat adok,részemről ezzel le is van zárva kettőnk beszélgetése...
#1469   2007. 06. 04. hétfő 19:24
Igazad van...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 06. 04. hétfő 18:31
(csak csendben megjegyzem, hogy odaírta, hogy szerinte--->szvsz=szerény véleményem szerint...és a maradok tisztelettel után tett egy szmájlit, ami azt jelenti, hogy közvetlen és barátságos...mint most én is smile )
#1468   2007. 06. 04. hétfő 19:23
Köszönöm,hogy felhívtad a figyelmemet bizonyos dolgokra! A magam részéről ezt a fajta vitát lezártam,szívesebben beszélgetnék érdekes,izgalmas és főleg HASZNOS dolgokról...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 06. 04. hétfő 18:31
(csak csendben megjegyzem, hogy odaírta, hogy szerinte--->szvsz=szerény véleményem szerint...és a maradok tisztelettel után tett egy szmájlit, ami azt jelenti, hogy közvetlen és barátságos...mint most én is smile )
#1467   2007. 06. 04. hétfő 18:31
MmePrune MmePrune VIP Admin
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (32295)
2007. 06. 04. hétfő 18:23
Kedves vadász65!

Picit nehéz lenne olyan dologra válaszolni,amit nem olvastam el, ez nem az én stílusom.Lehet,hogy meglepődsz,de az értő olvasás számomra soha nem jelentett akadályt,sőt még ma is elég,ha valaki egyszer leír valamit,azt rögtön megértem. Diszlexiám,diszgráfiám sincs,hála Isten...

Az,hogy szerinted a feltétel nélküli szeretet hülyeség,az egy dolog,de azt elfelejtetted a szöveg elé írni,hogy SZERINTED...

Szerintem van feltétel nélküli szeretet,csak keveseknek adatott meg,hogy megismerjék ezt az érzést.

Örülök,hogy téged is izgat a topic címében megfogalmazott szituáció,akkor azért van olyan amiben egyetértünk..

A "Maradok tisztelettel" elköszönés már ideje múlt és számomra egy picit megmosolyogtató,de lelked rajta... Javasolnám helyette a következőket, mert ezek sokkal közvetlenebbek és barátságosabbak:szia,hali,üdv..szeva,csá,stb...

Szia!
#1466   2007. 06. 04. hétfő 18:23
Kedves vadász65!

Picit nehéz lenne olyan dologra válaszolni,amit nem olvastam el, ez nem az én stílusom.Lehet,hogy meglepődsz,de az értő olvasás számomra soha nem jelentett akadályt,sőt még ma is elég,ha valaki egyszer leír valamit,azt rögtön megértem. Diszlexiám,diszgráfiám sincs,hála Isten...

Az,hogy szerinted a feltétel nélküli szeretet hülyeség,az egy dolog,de azt elfelejtetted a szöveg elé írni,hogy SZERINTED...

Szerintem van feltétel nélküli szeretet,csak keveseknek adatott meg,hogy megismerjék ezt az érzést.

Örülök,hogy téged is izgat a topic címében megfogalmazott szituáció,akkor azért van olyan amiben egyetértünk..

A "Maradok tisztelettel" elköszönés már ideje múlt és számomra egy picit megmosolyogtató,de lelked rajta... Javasolnám helyette a következőket, mert ezek sokkal közvetlenebbek és barátságosabbak:szia,hali,üdv..szeva,csá,stb...

Szia!
#1465   2007. 06. 03. vasárnap 16:07

Sajnos,pedig izgalmas dolgokról is beszélgethetnénk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (39340)
2007. 06. 03. vasárnap 14:48
a topic címéhez képest elég érdekes dolgokról folyik a vita wow1
#1464   2007. 06. 03. vasárnap 16:03
"...verbális vaktöltény." Egyetértek veled,én is utálom a PONGYOLASÁGOT és a szépen fogalmazott semmitmondó fecsegést...

Abban sem értek veled egyet,hogy a szeretet és a birtoklási vágy együtt kell hogy járjon... Szerintem a topic címe pontosan és egyértelműen megfogalmazza azt az érzést,amit csak nagyon kevés férj érez... Nevezzük annak aminek akarjuk,a lényeg a lényeg... Szerintem kár filozófálgatni olyan dolgokról,amit érezni,megtapasztalni kell... Van aki számára egy ilyen helyzet izgató és gyönyört okoz,mások számára elképzelhetetlen. Számomra nagyon izgi mikor a feleség a férje szemébe néz és közben egy idegen pasinak cumizik... Voltam már néhányszor hasonló helyzetben,mint 3. és nekem nagyon bejön a dolog...
#1463   2007. 06. 03. vasárnap 14:48
X Törölt felhasználó (39340)
a topic címéhez képest elég érdekes dolgokról folyik a vita wow1
#1462   2007. 06. 02. szombat 22:20
A kutya nem szerelmes a gazdájába,vagy rosszul tudom? A feltétel nélküli szeretet,az pontosan és szó szerint azt jelenti,amit... Aki ismeri ezt az érzést,az sosem felejti el,mert ez tiszta,őszinte és megingathatatlan,pontosan azért,mert feltétel nélküli...
(Ez egy válasz laci206 üzenetére (2007. 06. 02. szombat 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 21:10
Mi az, hogy "feltétel nélküli szeretet"? Ugy csak a legjobb barátod tud szeretni:A KUTYA!Nála nem mulik el a "szerelem"!
#1461   2007. 06. 02. szombat 21:10
laci206 laci206
Mi az, hogy "feltétel nélküli szeretet"? Ugy csak a legjobb barátod tud szeretni:A KUTYA!Nála nem mulik el a "szerelem"!
#1460   2007. 06. 02. szombat 20:16
Bizony-bizony,ehhez viszont egy stabil,szereteten,tiszteleten,bizalmon alapuló kapcsolat szükségeltetik,ahol a hűtlenség ismeretlen fogalom...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (88445) VIP
2007. 06. 01. péntek 22:18
Egyetértek veled,csak akkor lehet ezt élvezni ha mindkét fél ugyanugy akarja és tudják,hogy ez csak az örömszerzésről szól.
#1459   2007. 06. 01. péntek 22:18
X Törölt felhasználó (88445) VIP
Egyetértek veled,csak akkor lehet ezt élvezni ha mindkét fél ugyanugy akarja és tudják,hogy ez csak az örömszerzésről szól.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 21:10
Minden azon múlik,hogy hasonló felfogású legyen a pár mindkét tagja,hiszen csak rájuk tartozik... Az biztos,hogy a közerkölcsök ill. csőszök nem tudnak mit kezdeni ezzel a dologgal,max elítélik... Szerintem csodálatos dolog és élmény lehet mindenki számára egy ilyen helyzet..
#1458   2007. 06. 01. péntek 21:10
Minden azon múlik,hogy hasonló felfogású legyen a pár mindkét tagja,hiszen csak rájuk tartozik... Az biztos,hogy a közerkölcsök ill. csőszök nem tudnak mit kezdeni ezzel a dologgal,max elítélik... Szerintem csodálatos dolog és élmény lehet mindenki számára egy ilyen helyzet..
#1457   2007. 06. 01. péntek 14:21
X Törölt felhasználó (26894)
Valóban, lehet hogy jót tesz a kapcsolatnak, és az is lehet, hogy nem. Egy biztos, aki ennyire bizonytalan benne, annál nagyon kicsi a valószinűsége annak, hogy a kapcsolatát megerősíti. Viszont, ez nem azt jelenti, hogy aki nem erre a szexuális praktikára esküszik, illetve semmi - úgymond - eltérőt, mást mint a nagy átlag, nem csinál, annak csak erős kapcsolata lehet. Sőt, ha túl konverzatívan áll a dolgokhoz, lehet pont az vet véget a sziklaszilárdnak hitt (vélt) kapcsolatának, főleg ha a másik fél többre vágyik.
(Ez egy válasz plataia üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 15:50
Nem vagyok nős, de régóta foglalkoztat a téma. Nem hiszem, hogy el tudnák képzelni egy ilyen helyzetet konfliktus nélkül. A szerelembe befér egy kis féltékenység de ez a dolog már kicsit sok. Nem szeretnék ómodi lenni de a következményei egy ilyen lépésnek beláthatatlanok. Lehet jót tesz egy kapcsolatnak és az is lehet hogz megerősiti azt
#1456   2007. 05. 31. csütörtök 15:51
plataia plataia
viszont a kapcsolat végét ie elhozhatja
#1455   2007. 05. 31. csütörtök 15:50
plataia plataia
Nem vagyok nős, de régóta foglalkoztat a téma. Nem hiszem, hogy el tudnák képzelni egy ilyen helyzetet konfliktus nélkül. A szerelembe befér egy kis féltékenység de ez a dolog már kicsit sok. Nem szeretnék ómodi lenni de a következményei egy ilyen lépésnek beláthatatlanok. Lehet jót tesz egy kapcsolatnak és az is lehet hogz megerősiti azt
#1454   2007. 05. 31. csütörtök 12:25
vazul68 vazul68
Ez viszont pontosan így van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 21:14
Szerintem itt kezdődik az egymás feltétel nélküli elfogadása,az önzetlenség,itt nincs birtoklási vágy és féltékenység... Másrészt nem értem,hogy ezt sokan miért ítélik el,hisz itt mindenki azt kapja,ami számára a legizgatóbb...
#1453   2007. 05. 31. csütörtök 12:24
vazul68 vazul68
Ez nem így működik....

... 906 907 908 909 910 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!