szeretnék érdeklődni hogy vajon a nők hogyan viszonyulnak a gruppenhez és hogy miért van az hogy ha izgalmi álapotba vagyok akkor szivesen kipróbálnám de utána ugy érzem hogy szörnyen féltékenylennék : köszönöm :
próbáld ki pl a swingert, azaz csald el csak nézőnek először, hátha ott be indul a fantáziája.
s ha rá tudod venni, kezdésnek szeretkeztek csak ti ketten akár félrevonulva teljesen ott.
bár ha végig olvasod a topikot sok módszert találsz, ahogy már sikerült valakinek. (Ez egy válasz Foltos üzenetére (2010. 07. 24. szombat 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 24. szombat 19:39
s ha rá tudod venni, kezdésnek szeretkeztek csak ti ketten akár félrevonulva teljesen ott.
bár ha végig olvasod a topikot sok módszert találsz, ahogy már sikerült valakinek. (Ez egy válasz Foltos üzenetére (2010. 07. 24. szombat 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeretném valahogy rávenni a kedvesem,de nem megy!Nem erőltetem!Furcsa,hogy a vibris,orális játékot szereti,de "állítólag" nem gondolt(fantáziált) soha két farokról!
Szeretném valahogy rávenni a kedvesem,de nem megy!Nem erőltetem!Furcsa,hogy a vibris,orális játékot szereti,de "állítólag" nem gondolt(fantáziált) soha két farokról!
az én fantáziám is izgatja ,hogy milyen lehet szeretkezni egyszerre 2 hapsival.
Írunk már mi is...
Nálunk teljesen spontán volt az első alkalom. Azóta sem felejtem el....... Már beszélgettünk róla a férjemmel, hogy még egy pasi és bevallom izgatott a dolog, de valahogy nem jött össze. Aztán egyszer elmentünk fürödni egy kisebb strandra iszogattunk meleg víz pezsgő jó hangulat bátorság...
volt ott egy srác aki jól nézett ki szemezett is velem és mondtam az uramnak, hogy el tudnám képzelni a srácot harmadiknak. majd mondta őt is izgatná a dolog, hogy bevenni. Erre odament hozzá beszélt vele pár szót majd odajöttek immár ketten tisztára bizseregtem belülről...
elkezdtünk beszélgetni a medence sarkában és közben a 2 kezemmel a víz alatt megfogtam nekik. A srácnak már kőkemény volt mikor elővettem és irtó finom vastag...
fürödtünk még 1-2 órát majd a srácnál kötöttünk ki és megtörtént aminek meg kelett. Hatalmas hármas orgiát éltem át.. Ennek 2 éve azóta rendszeresen hármasozunk havi 1-2 alkalommal........
Nálunk teljesen spontán volt az első alkalom. Azóta sem felejtem el....... Már beszélgettünk róla a férjemmel, hogy még egy pasi és bevallom izgatott a dolog, de valahogy nem jött össze. Aztán egyszer elmentünk fürödni egy kisebb strandra iszogattunk meleg víz pezsgő jó hangulat bátorság...
volt ott egy srác aki jól nézett ki szemezett is velem és mondtam az uramnak, hogy el tudnám képzelni a srácot harmadiknak. majd mondta őt is izgatná a dolog, hogy bevenni. Erre odament hozzá beszélt vele pár szót majd odajöttek immár ketten tisztára bizseregtem belülről...
elkezdtünk beszélgetni a medence sarkában és közben a 2 kezemmel a víz alatt megfogtam nekik. A srácnak már kőkemény volt mikor elővettem és irtó finom vastag...
fürödtünk még 1-2 órát majd a srácnál kötöttünk ki és megtörtént aminek meg kelett. Hatalmas hármas orgiát éltem át.. Ennek 2 éve azóta rendszeresen hármasozunk havi 1-2 alkalommal........
Nálunk is a ráhatás kellett, kivártam, és most ott tarunk hogy a hét végén meg is fog történni amit már mindeketten(hárman) akarunk.
igy igaz nagyon jol irtad
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2010. 07. 22. csütörtök 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 22. csütörtök 07:12

Bár a pasikat szólítod meg, és nem a női oldalt, de belekotnyeleskedek....
Ne akard rávenni a barátnőd, feleséged. Semmi pozitív élményt nem fogtok megtapasztalni, ha valamit "kellből" csinál majd a párod, mert Te rá akarod benni. Ezt vele kell megbeszélned és nem egy fórumon tippeket gyűjteni, mert kaphatsz itt esetleg olyan tanácsot ami visszafelé sül el, és akkor nem hogy a párod nem dugja meg idegen pasi, de akár még Te is csomagolhatsz.
Ahhoz hogy egy párnál beleférjen egy harmadik szereplő vagy működjék a swinger ahhoz mind a két fél kell, az egyik akarára irtóra kevés.
A legelső az legyen hogy ismerjétek meg egymást, de arra készülj fel, hogy lehet hogy nulla esélyed van erre a vágyadra. És egy élmény miatt azért nem kéne felrúgni egy működő kapcsolatot.
Ne akard rávenni a barátnőd, feleséged. Semmi pozitív élményt nem fogtok megtapasztalni, ha valamit "kellből" csinál majd a párod, mert Te rá akarod benni. Ezt vele kell megbeszélned és nem egy fórumon tippeket gyűjteni, mert kaphatsz itt esetleg olyan tanácsot ami visszafelé sül el, és akkor nem hogy a párod nem dugja meg idegen pasi, de akár még Te is csomagolhatsz.
Ahhoz hogy egy párnál beleférjen egy harmadik szereplő vagy működjék a swinger ahhoz mind a két fél kell, az egyik akarára irtóra kevés.
A legelső az legyen hogy ismerjétek meg egymást, de arra készülj fel, hogy lehet hogy nulla esélyed van erre a vágyadra. És egy élmény miatt azért nem kéne felrúgni egy működő kapcsolatot.
Bár a pasikat szólítod meg, és nem a női oldalt, de belekotnyeleskedek....
A legelső az legyen hogy ismerjétek meg egymást, de arra készülj fel, hogy lehet hogy nulla esélyed van erre a vágyadra. És egy élmény miatt azért nem kéne felrúgni egy működő kapcsolatot. (Ez egy válasz zola43 üzenetére (2010. 07. 21. szerda 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 21. szerda 18:14
A legelső az legyen hogy ismerjétek meg egymást, de arra készülj fel, hogy lehet hogy nulla esélyed van erre a vágyadra. És egy élmény miatt azért nem kéne felrúgni egy működő kapcsolatot. (Ez egy válasz zola43 üzenetére (2010. 07. 21. szerda 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeretném ha leírnátok hogy sikerült rávenni a nejeiteket.Nekem sajna nem sikerül pedig izgatna ha előttem dugnák.
Szeretném ha leírnátok hogy sikerült rávenni a nejeiteket.Nekem sajna nem sikerül pedig izgatna ha előttem dugnák.
szia
merre laktok szivesen megyek (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 20. kedd 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 20. kedd 19:05
merre laktok szivesen megyek (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 20. kedd 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2170)

Sikerült eljutnunk odáig, hogy a hétvégére már keresünk egy pasit. Alig várom, hogy lássam ahogy megdugják a feleségem előttem.
Az élményről majd képekkel fogok beszámolni nektek.(esetleg jelentkező?)
Sikerült eljutnunk odáig, hogy a hétvégére már keresünk egy pasit. Alig várom, hogy lássam ahogy megdugják a feleségem előttem.
Az üzenetek menüpontban rengeteg jelentkező írt Nekünk, hogy szívesen beszállnának Hozzánk. Most, itt nyilvánosan is megköszönjük a sok érdeklődést, jelentkezést. Időközben azonban már kialakult egy stabil csapat! Ezért új jelentkezőket már nem tudunk fogadni.
Én tudnám úgy kezelni tutira... 120 km.........
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 14. szerda 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 14. szerda 15:39
Törölt felhasználó (746827)
VIP

Sose fogunk, de azért köszi.
Nekünk már párszor volt ilyen kalandunk. Mivel mi biszexek vagyunk, így mindenki volt mindenkivel. Ez még izgalmasabb. Az azonban felettébb feltüzel, ha látom, hogy a párom análisan kényeztetik négykézláb, én meg alulról nyalom a punciját.
Egyet viszont még szeretnénk kipróbálni: egy párral és még vagy 3-4 pasival közösen összehozni egy partyt. Egy igazi gruppent. Persze ez esetünkben a biszex miatt nem egyszerű, de reménykedünk. Ez igzán izgi helyzet lenne.
Egyet viszont még szeretnénk kipróbálni: egy párral és még vagy 3-4 pasival közösen összehozni egy partyt. Egy igazi gruppent. Persze ez esetünkben a biszex miatt nem egyszerű, de reménykedünk. Ez igzán izgi helyzet lenne.
Az az alatt az egy hét alatt, úgy bántunk az asszonnyal mint egy kurvával. Mielőtt valaki negatív dologra gondolna nagyon élvezte, és a végén megköszönte. Olyan is volt például, hogy körbe álltuk és Neki lassan le kellett vetkőznie. Lekerült a póló és a melltartó, gyönyörű mellei vannak. Még nézni is élvezet pláne megfogni. A legnagyobb elismerést a srácoktól természetesen akkor kapta amikor a bugyi is lekerült. Aztán Neki kellett bennünket levetkőztetni és alaposan leszopni. E közben a srácok ribancnak nevezték és persze én is. Lehetne erről rengeteget írni, de jobb átélni. Ezek a kemény dugások, szopatások hatására megnőtt a szexuális étvágya. Jelenleg egy 25 éves fickó és egy 19 éves egyetemista srác jár fel hozzánk és keményen megdolgozzuk. Azt mondta, hogy titkos álma volt, hogy több férfi keményen bánjon vele. Hát most megkapja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 14. szerda 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 14. szerda 16:28
Törölt felhasználó (73853)

kicsivel több részletnek sztem sokan örülnénk, ha már egy héten át tartott a dolog...!
kicsivel több részletnek sztem sokan örülnénk, ha már egy héten át tartott a dolog...!
(Ez egy válasz pajkos21 üzenetére (2010. 07. 08. csütörtök 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 08. csütörtök 19:38

Én is leírom a történetem. Azonban lehet , hogy okostojásék ezt is kitalációnak bélyegzik. Tavaly nyáron balatoni nyaralónkba pihentünk 30 éves csinos feleségemmel. A szomszéd nyaralóban három 18-19 év körüli fiatal srác tartózkodott. A feleségem mindennap kacérkodott velük. és élvezte ahogy a srácoknak csorog a nyáluk. Azért csinálta, hogy engem bosszantson. Mondtam az én Krisztimnek,hogy nem hagyja abba a srácokkal a kacérkodást és meg baszatom Velük. Kriszta erre még feltűnőbben kacérkodott Velük, és csak nevetett rajtam. Egyik este átmentem a srácokhoz, és mondtam ha akarnak egy kiadós dugást, akkor jöjjenek át. Mondtam Nekik, hogy mindenért én vállalom a felelősséget, nem kell kímélni a feleségemet, mindent lehet. A srácok azonnal igent mondtak. Átjöttek, és rá vették magukat a sivalkodó, kapálózó Krisztire. Megkefélték rendesen, és utánnaTölem is kapott rendesen. Másnap azonban, már Kriszti ment át a fiúk nyaralójába, ráadásért. Kívánta a fiatal faszokat. Egy héten keresztül a három fiatal 18-19 kölyökkel együtt keféltem az asszonyt. E mellett szopni is kellett Neki rendesen. Élvezte a helyzetet.
Sose fogunk, de azért köszi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 14. szerda 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 14. szerda 15:37
Törölt felhasználó (96377)

Kár hogy messze laktok, én szívesen kezelném úgy....ahogy kívánja!Drukkolok, hogy találjatok ilyen pasit!
Kár hogy messze laktok, én szívesen kezelném úgy....ahogy kívánja!Drukkolok, hogy találjatok ilyen pasit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 14. szerda 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 14. szerda 10:57
VIP

Egyedül álló férfit is nehéz találni. A feleségem arra vágyik a legjobban ha valaki igazi kurvaként kezelné és megalázná meg úgy is beszél vele, de ilyet lehetetlen találni Nyíregyháza környékén.
Sziasztok engem nagyon felizgatna ha a páromat mással látnám smárolni még ruhában,aztán letépnék egymásról a ruhát és csak ez után szállnék be én is a sexbe!!!!!
fura. tudtommal a pasik egy ingyen muffért több száz kilométert is mennek.
bár vidék, és bp közt ég a különbség, de a vidékiek komolyabbak szerintem.
miért nem próbálkoztok itteni komoly gg sel közös nyaralást szervezni... (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 14. szerda 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 14. szerda 10:57
bár vidék, és bp közt ég a különbség, de a vidékiek komolyabbak szerintem.
miért nem próbálkoztok itteni komoly gg sel közös nyaralást szervezni... (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 14. szerda 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Egyedül álló férfit is nehéz találni. A feleségem arra vágyik a legjobban ha valaki igazi kurvaként kezelné és megalázná meg úgy is beszél vele, de ilyet lehetetlen találni Nyíregyháza környékén.