Azért elsőre mindenki izgul,meg másodikra is,és mégis.......,amúgy meg ha akkora Kaszanova lenne,nem olyan nőkkel próbálkozna,akiknek a férje engedte meg a dolgot.
Szerintem akkor elfogadható egy ilyen szituáció,amikor valaki elfogadja a fogadó pár kritériumait.
Elvégre nem kis dologba vonjátok-vonnátok be.
Az más tészta hogy az is izgalmas sok férfinak ha a párját mással látja,de ahogy kivettem a szavaidból,ez is esetleges,és nem megbeszélt történés lesz.
Nem látom itt a tiszteletet,és lehet hogy ez a hiány,nem csak a harmadiktól jön.
Bocs a negatív látásmódom miatt.,nem a paráidat szeretném növelni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 02. szerda 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 02. szerda 09:07
Szerintem akkor elfogadható egy ilyen szituáció,amikor valaki elfogadja a fogadó pár kritériumait.
Elvégre nem kis dologba vonjátok-vonnátok be.
Az más tészta hogy az is izgalmas sok férfinak ha a párját mással látja,de ahogy kivettem a szavaidból,ez is esetleges,és nem megbeszélt történés lesz.
Nem látom itt a tiszteletet,és lehet hogy ez a hiány,nem csak a harmadiktól jön.

Törölt felhasználó (760161)
VIP

SZia szerintem csak annak képzeli magát az én véleményem szerint inkább félös és ezzel a dumával jön a feleségem öt választotta meglátom mit lehet belöle kihozni
SZia szerintem csak annak képzeli magát az én véleményem szerint inkább félös és ezzel a dumával jön a feleségem öt választotta meglátom mit lehet belöle kihozni
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 02. szerda 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 02. szerda 08:13
Törölt felhasználó (431581)

Szia
Miből gondolod hogy ha megkapja a nejedet akkor utána te is kelleni fogsz?
Ha már most nem elég nyitott egy tisztességes hármas felálláshoz,ráadásul Kaszanovának képzeli magát,akkor én nem sok jót várnék tőle.
Bocs a kéretlen beleszólásomért,de a sztoridról valahogy ez ugrott be.
Azért remélem nem lesz igazam!Sok sikert.
Ha már most nem elég nyitott egy tisztességes hármas felálláshoz,ráadásul Kaszanovának képzeli magát,akkor én nem sok jót várnék tőle.
Azért remélem nem lesz igazam!Sok sikert.
Szevasz Biztos vagyok benne,hogy lehet normális partnert találni,ha nem is dicsekvőset.Nem biztos,hogy nekem tetszene ilyen kétlaki dumagép,szájakció hős.Pedig izgat nagyon ha a párom idegen kényeztetné.Jól gondoljátok át.Mindenféle rosszindulat nélküli,sok sikert.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 02. szerda 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 02. szerda 07:16
VIP

Elég régota olvasgatom ezt a topikot elmondok egy tőrténetet a feleségemmel sokat gondolkodtunk a hármas felálásban nehezen de találtunk egy megfelelő nem kőzeli de ismerős személyt elég nagy kaszanovának képzeli magát a hármast még nem merte bevállalni most ott tartunk hogy ketten a feleségemmel lesznek amit én a távolbol figyelni fogok a tudta nélkül majd meglátom mit tud be fogok rola majd számolni
Szia
Azért remélem nem lesz igazam!Sok sikert. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 02. szerda 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 02. szerda 07:16
Azért remélem nem lesz igazam!Sok sikert. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 02. szerda 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Elég régota olvasgatom ezt a topikot elmondok egy tőrténetet a feleségemmel sokat gondolkodtunk a hármas felálásban nehezen de találtunk egy megfelelő nem kőzeli de ismerős személyt elég nagy kaszanovának képzeli magát a hármast még nem merte bevállalni most ott tartunk hogy ketten a feleségemmel lesznek amit én a távolbol figyelni fogok a tudta nélkül majd meglátom mit tud be fogok rola majd számolni
Üdv.Nagyon izgatna engem is,egyenlőre nem jó ötletnek tartja,de már beszélünk róla.Ötletek jól jönnének.Várom
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 30. vasárnap 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 30. vasárnap 19:30
Törölt felhasználó (779689)

Nem mondtam hogy keresünk is,csak leírtam hogy nálunk hogy megy. Amúgy meg nem csak itt lehet ismerkedni!
Nem mondtam hogy keresünk is,csak leírtam hogy nálunk hogy megy. Amúgy meg nem csak itt lehet ismerkedni!
Én küldtem nektek telefon számot is a fényképek után, úgy néz ki ez is kevés mert válasz azóta nincs!!!!!!!!!!!!!
Igazad van!Megijednek amikor lehetőség adódik,de van amikor fordítva történnek a dolgok!

Küldtem mail címet nektek privátban.
Itt vagyok.. és nem tűnök el mint Petőfi népe..
)

Itt vagyok.. és nem tűnök el mint Petőfi népe..

Szerettem volna felrakni képeket a fenekéről, de nem engedi:(
Nálunk is előfordult már hasonló szitu
Haverokkal szoktuk kényeztetni a nejemet, aki nagyon hálás ezért

Minket is izgat ez a szituáció,a párom is szereti, ha idegen fiuval lehet,a jelenlétemben,csak nagyon nehéz megfelelő partnert találni!
Ez magában is nagy durranás. Csak le ne vigye a fejünket
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 27. csütörtök 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 27. csütörtök 18:51

Törölt felhasználó (299229)

irigyellek

Na, most jól összezavartad. Pedig nagy durranásnak indult.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2011. 01. 28. péntek 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 28. péntek 12:21

Ha ez mind igaz, akkor miért nem vagytok fent az itteni társkeresőn? ill, miért nincs fent 1 darab képetek sem?

Ha ez mind igaz, akkor miért nem vagytok fent az itteni társkeresőn? ill, miért nincs fent 1 darab képetek sem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 27. csütörtök 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 27. csütörtök 20:04

Törölt felhasználó (779689)

sziasztok!
Kicsit kezdők vagyunk még a feleségemmel e téren mert eddig mindig csak 1+srác volt így dugtuk ketten,de szeretnénk tovább lépni. 3-4 max 5 pasi partikat élveznénk. Én imádom ha dugják ,szopatják velem együtt ,jó nézni és néha én is szophatok mert szeretem a faszt mivel enyhén bi vagyok. Igy csak olyan pasikat veszünk be akinek ez nem okoz gondot hogy a pasi is néha szopja(semmi más!). Szerencsére a feleségem imádja a faszt és sokat akar,nem is válogatós nagyon csak igényes legyen az illető. Ha többen tudnák róla biztos mindenki dugná a környezetébe,de hát ugye ezt nem reklámozza az ember. Bezzeg ha tudnák a férfi ismerőseink,vagy a kollégai,barátok,stb hogy csak elő kéne venni a farkukat és már szopná is őket. Szóval szerintem isteni ha nejem egy szexistennő
! És megcsalás még csak fel sem merül,mivel ha kell neki megkapja. Nélkülem viszont senkivel se szexel és nem is akar. Igy ez egy tuti kapcsolat. És persze bi is úgyhogy nő is jöhet 3.nak közénk. Szóval nálunk működik és élvezzük mindketten.
Kicsit kezdők vagyunk még a feleségemmel e téren mert eddig mindig csak 1+srác volt így dugtuk ketten,de szeretnénk tovább lépni. 3-4 max 5 pasi partikat élveznénk. Én imádom ha dugják ,szopatják velem együtt ,jó nézni és néha én is szophatok mert szeretem a faszt mivel enyhén bi vagyok. Igy csak olyan pasikat veszünk be akinek ez nem okoz gondot hogy a pasi is néha szopja(semmi más!). Szerencsére a feleségem imádja a faszt és sokat akar,nem is válogatós nagyon csak igényes legyen az illető. Ha többen tudnák róla biztos mindenki dugná a környezetébe,de hát ugye ezt nem reklámozza az ember. Bezzeg ha tudnák a férfi ismerőseink,vagy a kollégai,barátok,stb hogy csak elő kéne venni a farkukat és már szopná is őket. Szóval szerintem isteni ha nejem egy szexistennő

sziasztok!
! És megcsalás még csak fel sem merül,mivel ha kell neki megkapja. Nélkülem viszont senkivel se szexel és nem is akar. Igy ez egy tuti kapcsolat. És persze bi is úgyhogy nő is jöhet 3.nak közénk. Szóval nálunk működik és élvezzük mindketten.

irigyellek

Kedves Tom1019!
Köszönöm válaszodat!
Nem vitázni akarok, de ha a fórumozók nem alkalmasak a fórumon való részvételre, akkor szerintem az adminok feledata kordában tartani őket.
Evvel a válassza lrészemről a dolg lezárva.
Köszönöm az intézkedésedet! (Ez egy válasz askh üzenetére (2011. 01. 24. hétfő 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 24. hétfő 10:53
Köszönöm válaszodat!
Nem vitázni akarok, de ha a fórumozók nem alkalmasak a fórumon való részvételre, akkor szerintem az adminok feledata kordában tartani őket.
Evvel a válassza lrészemről a dolg lezárva.
Köszönöm az intézkedésedet! (Ez egy válasz askh üzenetére (2011. 01. 24. hétfő 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Szóval csak azt akartam mondani, hogy óvatosan a billentyűzettel.
(igazad van, de NE offoljátok a topicot helyesírási problémákkal és intelmekkel! mindig a hsz. tartalma a lényegesebb, és utána a helyesírás!) :tom
Szóval csak azt akartam mondani, hogy óvatosan a billentyűzettel.

(igazad van, de NE offoljátok a topicot helyesírási problémákkal és intelmekkel! mindig a hsz. tartalma a lényegesebb, és utána a helyesírás!) :tom

a topicban megint takarítva! duplikált (önmagát igazoló) user végleg, a másik fele pedig 1 hétre tiltva!
térjetek vissza a topic eredeti témájához!
a helyesírás fontos szempont lehet egy ember megítélésében (beazonosításában), de ITT mégsem ez a legfontosabb, hanem a hsz-ek lényegi TARTALMA!
térjetek vissza a topic eredeti témájához!

a helyesírás fontos szempont lehet egy ember megítélésében (beazonosításában), de ITT mégsem ez a legfontosabb, hanem a hsz-ek lényegi TARTALMA!