Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 628 629 630 631 632 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7063   2011. 07. 26. kedd 21:37
Herceg31 Herceg31
Képet sok párnak küldtem, de nem beszéltem meg mindenkivel találkozót. Akivel megbeszéltem azzal találkoztam is, azért mert én ezt nagyon szeretem és mert ez nekem nagyon jó, tehát értelmetlen lenne nem elmenni. Buta azaz ember, aki elvágja magát egy ilyen hülyeséggel egy pár előtt. A Te dolgod, hogy a párnak hiszel vagy nekem. Neked pedig azt kívánom, hogy élj át ugyanolyan élményeket, ami nekem megadatott, akármennyire is regényszerűnek érzed. Mihelyt úgy fogod gondolni, hogy ezek a dolgok megtörténnek másokkal, egy kicsit közelebb kerülsz ahhoz, hogy veled is megtörténjen. Ugyanis amíg nem is hiszel benne, hogy ez lehetséges, addig esélyed sincs arra, hogy átéld. Ez a világ egy nagy játszótér és azt játszol benne, amit csak akarsz. Tudod csak pozitívan előre. Sok sikert hozzá!!! (Ezt komolyan is gondolom.)
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 26. kedd 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (773116)
2011. 07. 26. kedd 21:24
Tisztelt Herceg31.

Rövidre fogva a választ.
Nem történt félreértés,ön szimplán nem jelent meg a megbeszélt találkozón.
Az említett pár teljesen autentikus ebben bizonyos vagyok.
Önt idézve:
"Az említett példa sosem fordult elő velem" Ez egyszerűen nem igaz,hiszen én is láttam azt a képet amit ön küldött a szóban forgó párnak.Pont az a kép volt ami a nick mellett látható,várták önt mivel konkrétan megvolt beszélve.
A másik idézet öntől:
"Messziről jött ember azt mond amit akar"
Nos,úgy gondolom,hogy ez az ön személyére is vonatkozik.
Mint már említettem,én nem szoktam ebbe a fórumba írni(egyébként máshová sem),de a Tolkien változatot önnel szemben fenntartom,ha megengedi.
Részemről lezártnak tekintem az ún.vitát hiszen ez a fórum nem erről szól.
További kellemes mitológia órákat kívánok.(Tisztelet a kivételnek).
#7062   2011. 07. 26. kedd 21:24
X Törölt felhasználó (773116)
Tisztelt Herceg31.

Rövidre fogva a választ.
Nem történt félreértés,ön szimplán nem jelent meg a megbeszélt találkozón.
Az említett pár teljesen autentikus ebben bizonyos vagyok.
Önt idézve:
"Az említett példa sosem fordult elő velem" Ez egyszerűen nem igaz,hiszen én is láttam azt a képet amit ön küldött a szóban forgó párnak.Pont az a kép volt ami a nick mellett látható,várták önt mivel konkrétan megvolt beszélve.
A másik idézet öntől:
"Messziről jött ember azt mond amit akar"
Nos,úgy gondolom,hogy ez az ön személyére is vonatkozik.
Mint már említettem,én nem szoktam ebbe a fórumba írni(egyébként máshová sem),de a Tolkien változatot önnel szemben fenntartom,ha megengedi.
Részemről lezártnak tekintem az ún.vitát hiszen ez a fórum nem erről szól.
További kellemes mitológia órákat kívánok.(Tisztelet a kivételnek).
(Ez egy válasz Herceg31 üzenetére (2011. 07. 26. kedd 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 26. kedd 20:22
Kedves Ismeretlen! Messziről jött ember azt mond amit akar és olyan vádakkal illethet, amilyet csak ki tud találni. Az általad említett példa sosem fordult elő velem és nem is fog. Akik ismernek, azok tudják, hogy én nem ilyen vagyok. Nagyon szívesen beszélek veled vagy azzal a párral is telefonon, hogy tisztázzuk a félreértést. Ha már ezt szóba hoztad, azért azt elmondom, hogy sajnos több párral előfordult már, hogy elkérték a számom, de nem hívtak sosem, vagy sms-t ugyan küldtek, hogy szeretnének találkozni, csak a cím és az időpont maradt le. Van úgy, hogy valaki meggondolja magát és lemondja a találkozót, mert itt nem hétköznapi dologról van szó és szerintem ez is belefér ebbe a játékba. Én minden találkozóra elmentem, amit megbeszéltem és ez ezután is így lesz. Hülye lennék lemondani egy ilyen élményről, mert mint említettem imádom a hármas sexet és rendszeresen gyakorolom is. smile
#7061   2011. 07. 26. kedd 21:00
Herceg31 Herceg31
Szia Alezredes1! Egy párral vagy hölggyel velem csak olyan dolog történhet, amit mindenki szeretne. Ha a hölgy vagy a férje nem szeretne valami az nem fog megtörténni. Az említett esetben ők örültek, hogy így történt. Miért olyan nehéz ezt elfogadni? Három ember akik megélték a vágyaikat úgy ahogy nekik jólesik. Természetesen elfogadom, hogy másoknak ez így lehet hogy nem jó, lehet hogy máshogy szeretnéd te is. Ha máshogy szeretnéd akkor máshogy történik, de attól még nekik ez így volt jó és ne bántsuk ezért se őket se engem. Ismétlem csak azt tettük, ami jó volt minden érintett félnek. Egyébként a férje 10 percenként hazatelefonált, hogy értesüljön a fejleményekről és egyszer sem mondta, hogy mars kifelé a konyhába nyakig felöltözve, 2 méter távolságra, hanem örült neki, hogy a felesége örömét leli a az együttlétben. Fiúk ti azért elég vagányak vagytok, hogy a 3-as sex rejtelmeiről beszélgettek és meg is élitek, csak egy kis toleranciát kérek a többi pár felé. Ne bántsuk egymást csak örüljünk neki, hogy megélhetünk ilyen csodákat.
Nekem csak egy nick nevem van a Herceg31és nem is lesz több. Az utcán is csak egy van belőlem, miért kéne másolnom magam? Így is sok párral tudok találkozni, semmi értelme nem lenne ezt tovább fokozni. Szóval ha velem akartok ismerkedni akkor erre a nickre írjatok. smile
Ha pénteken szólsz, hogy szeretnél velem találkozni és cserélünk képet és telefonszámot, majd szimpátia esetén telefonon is beszélünk és még nincs nagyon késő akkor szívesen elindulok hozzátok. Én azt mondom, hogyha bejövünk egymásnak, akkor minek halogatni. A legtöbb párral így találkoztam és nem én akartam aznap, hanem ők kérték. Én tudok várni és senkit sem hajkurászok. Ha egy pár komolyan gondolja, akkor úgyis add időpontot és címet. Még nem fordult elő, hogy ezek után a személes találkozókor ne tetszett volna egy hölgy, de ha mégis így lenne, akkor is adnék neki időt, hogy megismerjem. Ha akkor sem alakul ki a vágy, akkor megmondanám, hogy itt az ideje az indulásnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 26. kedd 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2011. 07. 26. kedd 18:20
A hozzászólásai alapján, egy hozzánk meghivható srácnak gondoltam volna. Amit leir, jól hangzik. De nálunk bizony nem taperolhatná, vetkőztethetné, és cumiztathatná a párom, mig én meg nem érkezem. Ez azért a minimum. Hacsak nem igy lenne megdumálva, hogy kezdjetek neki, nemsokára jövök. De ez is csak mondjuk a többedik alkalomkor lehetne egyáltalán. De én inkább a legeslegelejétől ott lennék, és persze a kamerám. Ha már az én párom, akkor ez nem egy nagy feltétel, azt hiszem. Természetesen az általam felsorolt 5 fiún kivül volt olyan, aki a telefonon, msn-en feltette azt a kérdést, hogy először nem lehetne kettesben a párommal, mert lehet hogy feszélyezné a jelenlétem. Nem akartam mondani, öreg, a páromat nem pudingnak hívják, annak meg a próbája az evés ! Még egy kérdés, nekem tűnik hasonlónak herceg31, és pasi31 fórumtársunk ? Herceg31, azt irod lentebb, rugalmasnak kell lenned. Tehát ha péntek délután jelezném, hogy várunk, és szimpi vagy a páromnak, és birod a kamerázást, már szombat este nálunk is vagy ? Ez ám a gyors döntés. És mi van ha Neked nem szimpi a lány, akihez hivtak ? Egy két kóla-kávé, és annyi ? Reméltem nem voltam off, ha igen bocsi. Késő este viszont most már tényleg leirom 5-ik barátunk, 5-ik látogatásának pontos történetét, azért ezt, mert ez az alkalom volt a legjobb mind közül.
#7060   2011. 07. 26. kedd 20:36
X Törölt felhasználó (37937)
Ennyire olvashatatlan és értelmetlen sztorit már nagyon régen láttam itt ! Bocs !
(Ez egy válasz töklampa üzenetére (2011. 07. 26. kedd 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 26. kedd 20:28
űdv mindenkinek,Én is melmesélnékpár esményt,amit mi ill én tpasztaltam,nekűnk is volt pár hármas kapcsolatunk elmesélem,okulni,vagy tanulni, Elég lassan indult a dolog de sikerűlt heureka beinditani a nejem olyannyira ,hogy nekikellett le tárgyalni is .1.többszöri telefonos egyeztetés és maszti után sikerűlt összehozni a talákkát,mi utaztunk-lnálunk nemvolt lehetséges a gy.miatt a srácnak helye-semvolt ,kerestűnk egy panziót ahol hűlyén néztek ránk ,3-an 1-2ágyas szobát kértúnk .Szobára föl beszélgetés simi-simi anejem fodulatszáma a plafonon ,vetköztetésűnközben a srác álla le esett a hatalmas mellektöl mikor elövettem őket ,közben a nejem kibontotta a srác farkát makolaszta-huzogatta ált mint a cövek az enyém sem kevésbémikor láttam a kezében az idegen farkat ˙˙˙´-farkincát, es amelleit a srácccal gyurtuk.MIKOR MÁR KELLÖEN REMEGETT,a nőm megtámadtuk az ágyonnyali szopi .ekkor mondta ,hogy behatobban is megkéne már dolgozni a kezdést át engedtem a vendágnek en addig szoptam -gyurtam a csöcsöketmeg cumiztattam meg figyeltem a srác ügyködését mit ne modjak a srác pik,pakk elment az összes annyagot ráspriccelte a nemkis fenekére es mostjött a meglepi az uri ember hanyadt vágta magát ás mint aki jólvégezte dolgát nézte a tévét boxer .a nejem gyors tusolás es irány haza utközben befjeztem ami félbe maradt .otthon ki elemeztük a dolgot azonkivül,hogy egy másik féfi is játszott vele és az a sok spermánkivül másnemvolt számottevö afarka nemértbe rendesen-a méret kb13-14cm de fomás a spricc után meg passziv volt ----elötte mielött kerestünk partnert kérdeztem mégis milyent szeretne kicsit-vagy nagyot a válasz mindegy az csak játékos legyen .tehát ennyit arrol,hogy a méret nem lényeg.ez után már egykicsit vissza is fogta magát meg folytatta volna.x szünet után jött aNr2 itt már előre finom lebeszélte a mérettet is de azt majd egy következőben ha .
#7059   2011. 07. 26. kedd 20:28
töklampa töklampa
űdv mindenkinek,Én is melmesélnékpár esményt,amit mi ill én tpasztaltam,nekűnk is volt pár hármas kapcsolatunk elmesélem,okulni,vagy tanulni, Elég lassan indult a dolog de sikerűlt heureka beinditani a nejem olyannyira ,hogy nekikellett le tárgyalni is .1.többszöri telefonos egyeztetés és maszti után sikerűlt összehozni a talákkát,mi utaztunk-lnálunk nemvolt lehetséges a gy.miatt a srácnak helye-semvolt ,kerestűnk egy panziót ahol hűlyén néztek ránk ,3-an 1-2ágyas szobát kértúnk .Szobára föl beszélgetés simi-simi anejem fodulatszáma a plafonon ,vetköztetésűnközben a srác álla le esett a hatalmas mellektöl mikor elövettem őket ,közben a nejem kibontotta a srác farkát makolaszta-huzogatta ált mint a cövek az enyém sem kevésbémikor láttam a kezében az idegen farkat ˙˙˙´-farkincát, es amelleit a srácccal gyurtuk.MIKOR MÁR KELLÖEN REMEGETT,a nőm megtámadtuk az ágyonnyali szopi .ekkor mondta ,hogy behatobban is megkéne már dolgozni a kezdést át engedtem a vendágnek en addig szoptam -gyurtam a csöcsöketmeg cumiztattam meg figyeltem a srác ügyködését mit ne modjak a srác pik,pakk elment az összes annyagot ráspriccelte a nemkis fenekére es mostjött a meglepi az uri ember hanyadt vágta magát ás mint aki jólvégezte dolgát nézte a tévét boxer .a nejem gyors tusolás es irány haza utközben befjeztem ami félbe maradt .otthon ki elemeztük a dolgot azonkivül,hogy egy másik féfi is játszott vele és az a sok spermánkivül másnemvolt számottevö afarka nemértbe rendesen-a méret kb13-14cm de fomás a spricc után meg passziv volt ----elötte mielött kerestünk partnert kérdeztem mégis milyent szeretne kicsit-vagy nagyot a válasz mindegy az csak játékos legyen .tehát ennyit arrol,hogy a méret nem lényeg.ez után már egykicsit vissza is fogta magát meg folytatta volna.x szünet után jött aNr2 itt már előre finom lebeszélte a mérettet is de azt majd egy következőben ha .
#7058   2011. 07. 26. kedd 20:22
Herceg31 Herceg31
Kedves Ismeretlen! Messziről jött ember azt mond amit akar és olyan vádakkal illethet, amilyet csak ki tud találni. Az általad említett példa sosem fordult elő velem és nem is fog. Akik ismernek, azok tudják, hogy én nem ilyen vagyok. Nagyon szívesen beszélek veled vagy azzal a párral is telefonon, hogy tisztázzuk a félreértést. Ha már ezt szóba hoztad, azért azt elmondom, hogy sajnos több párral előfordult már, hogy elkérték a számom, de nem hívtak sosem, vagy sms-t ugyan küldtek, hogy szeretnének találkozni, csak a cím és az időpont maradt le. Van úgy, hogy valaki meggondolja magát és lemondja a találkozót, mert itt nem hétköznapi dologról van szó és szerintem ez is belefér ebbe a játékba. Én minden találkozóra elmentem, amit megbeszéltem és ez ezután is így lesz. Hülye lennék lemondani egy ilyen élményről, mert mint említettem imádom a hármas sexet és rendszeresen gyakorolom is. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 26. kedd 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 26. kedd 17:27
Előre is elnézést kérek.
Nem szoktam ebbe a témába beleszólni.
Viszont szeretnénk veletek valamit megosztani vádaskodás nélkül!
Láthatólag Herceg31 nevű Úr igen tapasztalt e téren,mivel elég sok a beszámolója ebben a tekintetben.
Csupán annyit fűznék hozzá a dologhoz,mert úgy vélem ezt is illene megosztani(ha már volt elnézést)!
Mi barátkoztunk egy párral régebben erről az oldalról,szóba került ez az úgymond téma.
Ők"mesélték",hogy egyszer megbeszéltek egy konkrét találkozást az alábbi úriemberrel-Volt képcsere,msn,telefon stb.Egész éjjel vártak rá,hiába.Többször hívták,de már nem vette fel-
Csupán másnap jött egy üzenet,hogy elnézést,de közbe jött valami.
Tehát az igazsághoz ez is hozzátartozik.Mint már említettem,ha esetleg ezt is közölte már a fórumon akkor elnézést.
Tisztelt Herceg31.
Amennyiben megengedi lenne egy szubjektív véleményem.
Úgy gondolom az ön által leírt történetek nagy része Tolkien kategóriába tartozik.
Természetesen ez nem baj,hiszen a fantázia igen jó dolog.
Remélem nem haragszik véleményem miatt-Ez csupán egy vélemény- lookaround
#7057   2011. 07. 26. kedd 18:20
X Törölt felhasználó (104575)
A hozzászólásai alapján, egy hozzánk meghivható srácnak gondoltam volna. Amit leir, jól hangzik. De nálunk bizony nem taperolhatná, vetkőztethetné, és cumiztathatná a párom, mig én meg nem érkezem. Ez azért a minimum. Hacsak nem igy lenne megdumálva, hogy kezdjetek neki, nemsokára jövök. De ez is csak mondjuk a többedik alkalomkor lehetne egyáltalán. De én inkább a legeslegelejétől ott lennék, és persze a kamerám. Ha már az én párom, akkor ez nem egy nagy feltétel, azt hiszem. Természetesen az általam felsorolt 5 fiún kivül volt olyan, aki a telefonon, msn-en feltette azt a kérdést, hogy először nem lehetne kettesben a párommal, mert lehet hogy feszélyezné a jelenlétem. Nem akartam mondani, öreg, a páromat nem pudingnak hívják, annak meg a próbája az evés ! Még egy kérdés, nekem tűnik hasonlónak herceg31, és pasi31 fórumtársunk ? Herceg31, azt irod lentebb, rugalmasnak kell lenned. Tehát ha péntek délután jelezném, hogy várunk, és szimpi vagy a páromnak, és birod a kamerázást, már szombat este nálunk is vagy ? Ez ám a gyors döntés. És mi van ha Neked nem szimpi a lány, akihez hivtak ? Egy két kóla-kávé, és annyi ? Reméltem nem voltam off, ha igen bocsi. Késő este viszont most már tényleg leirom 5-ik barátunk, 5-ik látogatásának pontos történetét, azért ezt, mert ez az alkalom volt a legjobb mind közül.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 26. kedd 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 26. kedd 17:27
Előre is elnézést kérek.
Láthatólag Herceg31 nevű Úr igen tapasztalt e téren,mivel elég sok a beszámolója ebben a tekintetben.
Csupán annyit fűznék hozzá a dologhoz,mert úgy vélem ezt is illene megosztani(ha már volt elnézést)!
Mi barátkoztunk egy párral régebben erről az oldalról,szóba került ez az úgymond téma.
Ők"mesélték",hogy egyszer megbeszéltek egy konkrét találkozást az alábbi úriemberrel-Volt képcsere,msn,telefon stb.Egész éjjel vártak rá,hiába.Többször hívták,de már nem vette fel-
Tehát az igazsághoz ez is hozzátartozik.Mint már említettem,ha esetleg ezt is közölte már a fórumon akkor elnézést.
Tisztelt Herceg31.
Úgy gondolom az ön által leírt történetek nagy része Tolkien kategóriába tartozik.
#7056   2011. 07. 26. kedd 17:27
X Törölt felhasználó (773116)
Előre is elnézést kérek.
Tisztelt Herceg31.
#7055   2011. 07. 26. kedd 15:35
Lillus Lillus
Halkan és tényleg csak úgy súgva mondanám, hogy ide főleg annak kellene élménybeszámolót írnia, akinek a párját bevonták a közösbe.
Kitalált önreklámokat ha jól gondolom másik topikban illene feltenni.
Hogy ez valóságos-e vagy sem, azt nem tisztem megítélni, számomra nem igazán életszerű, de attól akár igaz is lehet.. Persze minden eset más, de nálunk még nyomokban sem hasonlított erre a dolgok folyása.
#7054   2011. 07. 26. kedd 11:20
X Törölt felhasználó (165067)
Sziasztok!
Egy élmény volt visszaolvasni. Többen is irjátok hogy "de ne térjünk el e topik témájától". Szvsz egy bizonyos mértékig meg kell engedni. Szerintem ezek az apró "észrevételek" hasznosak lehetnek azok számára akiket tényleg komolyan érdekel a téma és igy kiszűrhetők a kamusok.
#7053   2011. 07. 25. hétfő 21:40
Herceg31 Herceg31
smile rád bízom, hogy mennyire saccolod. De attól objektíveb nem lehetek, minthogy felrakok róla fényképet. Egyébként a helyes 19/4-6 cm lenne, mert a tövénél vékonyabb és előre vastagodik. Azt a bizonyos 6-ot a makknál mértem, de csak saccra egy vonalzóval, ami valóban lehet 5,5 cm is. De szerintem ez nem fontos. Minden pasinak van farka és sok örömet tud szerezni vele a nőknek. Egyébként szívesen megosztom veletek a többi élményem is, csak légyszi ne szedjetek ízekre. Én is örülök neki ha ti is megosztjátok az élményeiteket. Végül is szerintem ezért van ez a fórum.
(Ez egy válasz batka.mano üzenetére (2011. 07. 25. hétfő 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 25. hétfő 20:41
Nem akarok én ilyen igaz-nem igaz csatározásba belemenni de azért a szavahihetőségedet egy apró dolog azért megkérdőjelezi. GG-n az első kommented:

"Sziasztok Örömmel csatlakozok hozzátok, akár ma hajnalban is. 28 éves, 173,68,kék,szőke, 19/6cm vidám, kedves férfi vagyok. Gyertek dumcsizni az *****@******.hu msn címen. Akár egy óra múlva már együtt lehetünk. sziasztok "

Ehhez képest a társakeresőben mindenki számára hozzáférhetően az első képen azért messze nem egy 6cm vastag fasz látható ezt Te is beláthatod. Vagy Te a kerületét mérted? Úgyhogy csak óvatosan a méretekkel és a "szájkaratéval". Szerintem részben kamuzol....

De eltértünk a témától...
#7052   2011. 07. 25. hétfő 20:57
Johnny73 Johnny73
No komment! worship eljen circling
(Ez egy válasz batka.mano üzenetére (2011. 07. 25. hétfő 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 25. hétfő 20:41
Nem akarok én ilyen igaz-nem igaz csatározásba belemenni de azért a szavahihetőségedet egy apró dolog azért megkérdőjelezi. GG-n az első kommented:

"Sziasztok Örömmel csatlakozok hozzátok, akár ma hajnalban is. 28 éves, 173,68,kék,szőke, 19/6cm vidám, kedves férfi vagyok. Gyertek dumcsizni az *****@******.hu msn címen. Akár egy óra múlva már együtt lehetünk. sziasztok "

Ehhez képest a társakeresőben mindenki számára hozzáférhetően az első képen azért messze nem egy 6cm vastag fasz látható ezt Te is beláthatod. Vagy Te a kerületét mérted? Úgyhogy csak óvatosan a méretekkel és a "szájkaratéval". Szerintem részben kamuzol....

#7051   2011. 07. 25. hétfő 20:41
batka.mano batka.mano

(Ez egy válasz Herceg31 üzenetére (2011. 07. 25. hétfő 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 25. hétfő 20:13
smile ))) Na jó, nem kívánok senkit meggyőzni, hogy hány párral voltam. Még magam is meglepődtem az elmúlt hetek tapasztalatain. Nagyon sok élményt kaptam és sok tapasztalattal lettem gazdagabb. Őszintén szólva én sem hinném el másnak. Álmaimban sem gondoltam, hogyha ebbe komolyan belefogok, akkor ilyen sok élményem lesz. De hát így alakult és nagyon köszönöm mindenkinek. Egyébként a párok nagyon sok átverésről, kamus pasiról és olyan élményekről számolnak be amiket igyekszenek elfelejteni. Azt mondják, hogy nagyon nehéz itt ismerkedni, mert a legtöbb pasi nem megy el a randira. És ha már itt tartunk, nagyon nehéz értelmes embert is találni, mert azt mondják, hogy a legtöbben csak a farkukkal és a saját örömükkel vannak elfoglalva. Pedig ez egy társasjáték, én pont azt a tiszteletet adom minden pár hölgy tagjának, amit a páromnak. Nem vagyok nagyon nyomulós, de ha kínálkozik a lehetőség, akkor megragadom. Ja és még egyet megfigyeltem, a párok többsége nem tervezi előre a hármast, hanem az esetek többségében úgy keresnek meg, hogy ma ráérek-e. Szóval elég rugalmasnak is kell lenni, hogy összejöjjön. Én nagyon szeretem ezeket az együttléteket, így szinte mindig meg tudtam oldani, hogy akkor menjek, amikor kérték. Részemről lezártnak tekintem ezt a témát, hogy vajon hazudok-e vagy sem. Mindenki józan ítélőképességére bízom a választ. Még egyszer összegezve, amit a GG-re bármikor leírtam és még le fogok írni az szó szerint igaz, ha te máshogy gondolod az a TE dolgod.
#7050   2011. 07. 25. hétfő 20:13
Herceg31 Herceg31
smile ))) Na jó, nem kívánok senkit meggyőzni, hogy hány párral voltam. Még magam is meglepődtem az elmúlt hetek tapasztalatain. Nagyon sok élményt kaptam és sok tapasztalattal lettem gazdagabb. Őszintén szólva én sem hinném el másnak. Álmaimban sem gondoltam, hogyha ebbe komolyan belefogok, akkor ilyen sok élményem lesz. De hát így alakult és nagyon köszönöm mindenkinek. Egyébként a párok nagyon sok átverésről, kamus pasiról és olyan élményekről számolnak be amiket igyekszenek elfelejteni. Azt mondják, hogy nagyon nehéz itt ismerkedni, mert a legtöbb pasi nem megy el a randira. És ha már itt tartunk, nagyon nehéz értelmes embert is találni, mert azt mondják, hogy a legtöbben csak a farkukkal és a saját örömükkel vannak elfoglalva. Pedig ez egy társasjáték, én pont azt a tiszteletet adom minden pár hölgy tagjának, amit a páromnak. Nem vagyok nagyon nyomulós, de ha kínálkozik a lehetőség, akkor megragadom. Ja és még egyet megfigyeltem, a párok többsége nem tervezi előre a hármast, hanem az esetek többségében úgy keresnek meg, hogy ma ráérek-e. Szóval elég rugalmasnak is kell lenni, hogy összejöjjön. Én nagyon szeretem ezeket az együttléteket, így szinte mindig meg tudtam oldani, hogy akkor menjek, amikor kérték. Részemről lezártnak tekintem ezt a témát, hogy vajon hazudok-e vagy sem. Mindenki józan ítélőképességére bízom a választ. Még egyszer összegezve, amit a GG-re bármikor leírtam és még le fogok írni az szó szerint igaz, ha te máshogy gondolod az a TE dolgod.
(Ez egy válasz Trailorman üzenetére (2011. 07. 25. hétfő 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 25. hétfő 19:47
Na ez már alakul!

Megpróbálod szépíteni a dolgokat, ez már valamennyivel hihetőbb is.
De sajnos még most sem tudom elhinni főleg azt , hogy több párral is voltál.
A GG tagok 74% férfi 18% nő 8%pár és most maradjunk csak a férfiaknál.
A pasik nagy része szívesen beszállna párhoz.( szerinted hány levél megy egy pár hirdetésére?)
Hányan próbálják meggyőzni őket, hogy ő az igazi?
Neked meg többször is sikerül a mindig kemény nagy farkaddal.
#7049   2011. 07. 25. hétfő 19:52
parbaniek parbaniek
Csatlakozom hozzád!
Alakulgat!
Van egy mondás az ilyenre! Vedd el a felét annak amit mond,azt oszd 2 vel.Annak a fele az igaz!
"sok pár"?????
sokkpár!!!
(Ez egy válasz Trailorman üzenetére (2011. 07. 25. hétfő 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 25. hétfő 19:47
Na ez már alakul!

A pasik nagy része szívesen beszállna párhoz.( szerinted hány levél megy egy pár hirdetésére?)
#7048   2011. 07. 25. hétfő 19:47
Trailorman Trailorman
Na ez már alakul!

(Ez egy válasz Herceg31 üzenetére (2011. 07. 25. hétfő 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 25. hétfő 18:11
Köszi a válaszod és természetesen nincs harag. Mindenkinek a saját dolga, hogy mit tart igaznak a saját világában. Azért pontosítanák egy kicsit. Több levélváltás volt a találkozó előtt, amit több telefon követett, majd egy msn-es kamerás rövid beszélgetés. Ezután indultam el a találkozóra, ami életem eddigi legtávolabbi párja volt. 3 órát utaztam hozzájuk, de megérte. smile Miközben úton voltam a férjét behívták dolgozni, mert olyan a munkája. Nekem nagyon jól esett, hogy nem mondták le a találkozót. A férje gyorsan tudott szabadulni bentről és kb. 1,5 órát voltam kettesben a feleségével. Ez idő alatt csak előjáték volt, mert meg volt a kölcsönös szimpátia és igen erős vágy volt mindkettőnkben, de meg akarta várni a férjét így nem mentünk tovább. Ő egy tisztességes nő akinek meg van a bátorsága ahhoz hogy megélje a vágyait és nem érzem fernek, hogy egy ilyen fórumon lekurvázol valakit, ahol épp arról beszélgetünk milyen 3asban sexelni. Egyébként hívhatsz kurvának bárkit akinek ez jólesik, sőt vannak akik ezt kifejezetten kérik sex közben. De ők nem ilyenek. Azt gondolom, hogy akik erre a fórumra járnak elég nyitottnak kell, hogy legyenek, és tiszteleten kel hogy tartsák mások vágyait és döntéseit. Ezt kérem tőled is. Ha ilyen gyorsan pálcát törsz egy ember felett akkor, gyorsan megfogyatkoznak az őszinte beírások is. Mind emellett szíved joga hogy megbánts bárkit, de a tiéd a következménye is. Tudod isten nem ver bottal. smile Sok sikert kívánok neked a következő hármashoz és én nem haragszom rád azért mert őszinte voltál.
#7047   2011. 07. 25. hétfő 18:11
Herceg31 Herceg31
Köszi a válaszod és természetesen nincs harag. Mindenkinek a saját dolga, hogy mit tart igaznak a saját világában. Azért pontosítanák egy kicsit. Több levélváltás volt a találkozó előtt, amit több telefon követett, majd egy msn-es kamerás rövid beszélgetés. Ezután indultam el a találkozóra, ami életem eddigi legtávolabbi párja volt. 3 órát utaztam hozzájuk, de megérte. smile Miközben úton voltam a férjét behívták dolgozni, mert olyan a munkája. Nekem nagyon jól esett, hogy nem mondták le a találkozót. A férje gyorsan tudott szabadulni bentről és kb. 1,5 órát voltam kettesben a feleségével. Ez idő alatt csak előjáték volt, mert meg volt a kölcsönös szimpátia és igen erős vágy volt mindkettőnkben, de meg akarta várni a férjét így nem mentünk tovább. Ő egy tisztességes nő akinek meg van a bátorsága ahhoz hogy megélje a vágyait és nem érzem fernek, hogy egy ilyen fórumon lekurvázol valakit, ahol épp arról beszélgetünk milyen 3asban sexelni. Egyébként hívhatsz kurvának bárkit akinek ez jólesik, sőt vannak akik ezt kifejezetten kérik sex közben. De ők nem ilyenek. Azt gondolom, hogy akik erre a fórumra járnak elég nyitottnak kell, hogy legyenek, és tiszteleten kel hogy tartsák mások vágyait és döntéseit. Ezt kérem tőled is. Ha ilyen gyorsan pálcát törsz egy ember felett akkor, gyorsan megfogyatkoznak az őszinte beírások is. Mind emellett szíved joga hogy megbánts bárkit, de a tiéd a következménye is. Tudod isten nem ver bottal. smile Sok sikert kívánok neked a következő hármashoz és én nem haragszom rád azért mert őszinte voltál.
(Ez egy válasz Johnny73 üzenetére (2011. 07. 25. hétfő 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 25. hétfő 17:22
Valamilyen szinten egyet tudok érteni kymera1 és bipáros véleményével, Herczeg31 leírásaira reagálva.
Tulajdonképpen benne van a pakliban, hogy valaki egymás utáni hétvégén együtt legyen két különböző párral. Ez azért még hihető. Tehát nekem nem ezzel van a problémám. De viszont számomra is furcsa, hogy egy pár, akik előtte évek, hónapokig készültek rá, hogy egyszer kipróbálják a többszereplős szexet, és eljön az idő, amikor rákészülve eljön a nagy nap, betoppan az úgynevezett házibarát jelölt, és ismeretlenül egyből a férje távollétében odadobja magát a nő. Sőt! A férje meg otthon sincs. Ez számomra is hihetetlennek tűnik, pedig én tényleg kipróbáltam sok mindent, és én is voltam sok párnál 3.-ént. De ez nonszensz! Egy nő, úgy hogy a férje volt az életében az egyetlen pasi, nem dobja magát csak úgy oda egyetlen férfinek sem! Még Brad Pittnek sem! De mondhattam volna másokat is. Még arról a nőről sem jellemző, aki a férje előtt mondjuk 100-al lefeküdt. Ha egyszer megbeszélnek valamit, akkor együtt várják a 3.-pasit. Legalábbis legelőször biztosan.Ez így működik. És természetesen ismerkedéssel telik el legalább az első óra. A kölcsönös szimpátia ha nincs meg, akkor nem lesz szex! És ahhoz beszélgetni kell egymással. Tehát elképzelhetetlen hogy egy nő egyből, mondjuk 5 perc után dobálja le magáról a ruhákat. Mert azt a nőt úgy nevezik hogy k...a. És bocs ha valakit megbántottam, de ez a véleményem! A 7237-es írásomban pont arról beszéltem, hogy nem volt szimpatikus a két srác, és nem volt szex. De együtt vártuk a nejemmel őket, és ez nem is a legelső alkalom volt! Mondjuk én már az első alkalmat sem hittem el Herczeg31-nek, de ez a saját véleményem. Az egoizmusról meg nem is beszélve! "Ekkora farok még nem volt benne, és nagyon várta már" Honnan gondolja valaki, hogy egy kisebb,átlagos farok nem jobb e egy hosszúnál? Nem a hosszúság a lényeg! Én ismertem egy srácot, 22 cm-es volt neki, de mindig panaszkodott, hogy 5 perc után elmegy. Akkor miről beszélünk? Különben is,sok nő nem szereti a hosszú farkú férfiakat Pl. Attól még mások elhihetik a történetét Herczeg31-nek, de én nem. Bocsi Herczeg31, de ez van.Remélem nincs harag.
#7046   2011. 07. 25. hétfő 18:10
kymera1 kymera1
circling Látom nem vagyok egyedül ezzel!

Nekünk is volt már 3mas,de még 3.-4,nél is ideges az ember fia!Hátmég a lánya buck
Mint irtam vannak csodák! confused
De az BIZTOS,hogy egy NÖNEK kell szimpátia,hovatovább minimális vonzodás,mert pusztán egy állo faroktól nem fog extázisba esni,márha nem egy tizenéves csitriröl van szó!Bár ha párkapcsolatban van akkor az sem biztos!

Persze el tudom képzelni,hogy sokadik jol bevált házibaráttal hamarab tettek mezejére lép a hölgypár,de ez a tépem magamról ruhát........meg bengedi a "vadidegen pasit"elsöre a lakásba miközben férjura nyomja az igát??ésha egy aberrált állat nyit rá,és a helyszinen kirabolja??( jobb esetben)
És önigazolásnak még hozzá is szol...hát ez már fölötébb!?? nyes

De mindegy nem offolok,nem ezért járunk ebbe a topicba!

Mindenkinek azt kivánom,hogy hatalmasakat élvezzen miközben "DUGJÁK A FELESÉGÉT" finom
(Ez egy válasz Johnny73 üzenetére (2011. 07. 25. hétfő 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 25. hétfő 17:22
Valamilyen szinten egyet tudok érteni kymera1 és bipáros véleményével, Herczeg31 leírásaira reagálva.
Tulajdonképpen benne van a pakliban, hogy valaki egymás utáni hétvégén együtt legyen két különböző párral. Ez azért még hihető. Tehát nekem nem ezzel van a problémám. De viszont számomra is furcsa, hogy egy pár, akik előtte évek, hónapokig készültek rá, hogy egyszer kipróbálják a többszereplős szexet, és eljön az idő, amikor rákészülve eljön a nagy nap, betoppan az úgynevezett házibarát jelölt, és ismeretlenül egyből a férje távollétében odadobja magát a nő. Sőt! A férje meg otthon sincs. Ez számomra is hihetetlennek tűnik, pedig én tényleg kipróbáltam sok mindent, és én is voltam sok párnál 3.-ént. De ez nonszensz! Egy nő, úgy hogy a férje volt az életében az egyetlen pasi, nem dobja magát csak úgy oda egyetlen férfinek sem! Még Brad Pittnek sem! De mondhattam volna másokat is. Még arról a nőről sem jellemző, aki a férje előtt mondjuk 100-al lefeküdt. Ha egyszer megbeszélnek valamit, akkor együtt várják a 3.-pasit. Legalábbis legelőször biztosan.Ez így működik. És természetesen ismerkedéssel telik el legalább az első óra. A kölcsönös szimpátia ha nincs meg, akkor nem lesz szex! És ahhoz beszélgetni kell egymással. Tehát elképzelhetetlen hogy egy nő egyből, mondjuk 5 perc után dobálja le magáról a ruhákat. Mert azt a nőt úgy nevezik hogy k...a. És bocs ha valakit megbántottam, de ez a véleményem! A 7237-es írásomban pont arról beszéltem, hogy nem volt szimpatikus a két srác, és nem volt szex. De együtt vártuk a nejemmel őket, és ez nem is a legelső alkalom volt! Mondjuk én már az első alkalmat sem hittem el Herczeg31-nek, de ez a saját véleményem. Az egoizmusról meg nem is beszélve! "Ekkora farok még nem volt benne, és nagyon várta már" Honnan gondolja valaki, hogy egy kisebb,átlagos farok nem jobb e egy hosszúnál? Nem a hosszúság a lényeg! Én ismertem egy srácot, 22 cm-es volt neki, de mindig panaszkodott, hogy 5 perc után elmegy. Akkor miről beszélünk? Különben is,sok nő nem szereti a hosszú farkú férfiakat Pl. Attól még mások elhihetik a történetét Herczeg31-nek, de én nem. Bocsi Herczeg31, de ez van.Remélem nincs harag.
#7045   2011. 07. 25. hétfő 17:29
X Törölt felhasználó (54709)
Igazad van Johnny73!
Már ami a méretet illeti. Az enyém átlagos, de így is vigyázni kell egyes pózokban, hogy ne okozzak fájdalmat.
Egy esetben jó, ha hosszú. A szendvicsben nem tud kicsúszni. eljen
#7044   2011. 07. 25. hétfő 17:22
Johnny73 Johnny73

... 628 629 630 631 632 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!