Lewiék valóban nem kamuznak ezt én is alátámasztom
Egy pár hétig msneztünk aztán engem a munka elszólított itthonról ezért aztán nem valósult meg az álmom..Egyet mondhatok,a hölgy-szándékosan nem írom ki a nevét-GYÖNYÖRŰ!!!Volt szerencsém arcos képet is látni,hát egy tünemény...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 09. péntek 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 09. péntek 17:58

Törölt felhasználó (838937)

hát Lewiék a példa arra ,hogy nem kamuznak ,bevállalják , élvezik ,hát mit ne mondjak én is bevállalnám szívesen őket.
Mi is Téged
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 09. péntek 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 09. péntek 17:58

Törölt felhasználó (838937)

hát Lewiék a példa arra ,hogy nem kamuznak ,bevállalják , élvezik ,hát mit ne mondjak én is bevállalnám szívesen őket.
Ügyvéd úr, volna kedves kifejteni részletesen mire gondolt amikor azt írta, hogy "igen engem"
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 09. péntek 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 09. péntek 15:34

Törölt felhasználó (15915)

igen engem
igen engem
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 03. 07. szerda 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 07. szerda 23:21

Van itt még valaki akit izgat ha megdugják a feleségét? Méretek és küllem firtatása nélkül !
Térjetek vissza az eredeti témához!

Van itt még valaki akit izgat ha megdugják a feleségét? Méretek és küllem firtatása nélkül !

Sziasztok!
Szerintem aki kg.-ban, és látványra "méri" a SZEX minőségét,
fogalma sincs arról, hogy mi az egyáltalán! A látvány lehet
izgató, de kielégíteni nem fog soha! Ez nem azt jelenti, hogy
ami tökéletes nem lehet jó, de ami jó nem feltétlen tökéletes!
Kell egy alapvető vonzalom a szexhez, de szerintem itt 10
emberből 9-nek nem a legszebb volt a legjobb! A párok
nagyrészének vannak álmai, vágyai amit sokszor5;10 év
után sem tudnak(mernek)a párjuk elé tárni! Tudjátok mi az
igazi szex? Mikor azt élvezed, hogy a párod élvez!! (oda-vissza
igaz) Ha ez megvan, akkor tökéletes, és mindenden egyéb
másodlagos! Ha nincs fontos a kűlsőség, mert valamit élvezni
kell! Ha nem az embert, akkor a testét...
Szerintem aki kg.-ban, és látványra "méri" a SZEX minőségét,
fogalma sincs arról, hogy mi az egyáltalán! A látvány lehet
izgató, de kielégíteni nem fog soha! Ez nem azt jelenti, hogy
ami tökéletes nem lehet jó, de ami jó nem feltétlen tökéletes!
Kell egy alapvető vonzalom a szexhez, de szerintem itt 10
emberből 9-nek nem a legszebb volt a legjobb! A párok
nagyrészének vannak álmai, vágyai amit sokszor5;10 év
után sem tudnak(mernek)a párjuk elé tárni! Tudjátok mi az
igazi szex? Mikor azt élvezed, hogy a párod élvez!! (oda-vissza
igaz) Ha ez megvan, akkor tökéletes, és mindenden egyéb
másodlagos! Ha nincs fontos a kűlsőség, mert valamit élvezni
kell! Ha nem az embert, akkor a testét...
Köszi aranyosak vagytok
(Ez egy válasz nagyimi üzenetére (2012. 03. 06. kedd 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 06. kedd 06:32

Sziasztok! A "megdugják a feleségem"-ből, "éljenek a teltebb hölgyek"-be ment át ez az oldal! De hajrá csatlakozom!!!! Ismerem és megnéznem sem kell, itt van fejben előttem Lewi1 csaja, Husband35, Nagyfarokimádó! -hát mit mondjak?: . -a három legjobb csaj a GG,.n!!!
Igazad van, nem tudtam szó nélkül hagyni a bejegyzésüket, de nem offolok tovább
(Ez egy válasz nagyimi üzenetére (2012. 03. 06. kedd 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 06. kedd 06:32

Sziasztok! A "megdugják a feleségem"-ből, "éljenek a teltebb hölgyek"-be ment át ez az oldal! De hajrá csatlakozom!!!! Ismerem és megnéznem sem kell, itt van fejben előttem Lewi1 csaja, Husband35, Nagyfarokimádó! -hát mit mondjak?: . -a három legjobb csaj a GG,.n!!!
Ja! Lemaradt: -sajnos még sehol nem volt szerencsém....
Szerintem sem a kilókon és a számokban kifejezett paramétereken múlik egy Nő.
A kisugárzásától lesz NŐ, és ez átjön a Ti képeiteken is, illetve Nagyfarokimádóék képein is!
Ettől Nő egy Nő, lehet magas, alacsony, vékony, molett.
Ismerek olyan Nőt, aki molett, de olyan kisugárzása van, hogy az ember mindíg a közelében akar lenni, és nem csak szexuálisan. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 05. hétfő 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 05. hétfő 11:25
A kisugárzásától lesz NŐ, és ez átjön a Ti képeiteken is, illetve Nagyfarokimádóék képein is!
Ismerek olyan Nőt, aki molett, de olyan kisugárzása van, hogy az ember mindíg a közelében akar lenni, és nem csak szexuálisan. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 05. hétfő 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (744977)

Egy teltebb duci nő is lehet " jól karbantartott, esztétikailag szép, kívánatos nő ágyában"(nem csak ott), és egy vékony plazacica is lehet igénytelen túlcicomázott műnő is . Nem ettől függ sztem és nem is lenne jó ha csak egyik vagy másik tetszene mindenkinek. A lényeg hogy megtaláljuk a számunkra megfelelőt ,ami azért nem csak a külsőségeken múlik !!!!

Szerintem sem a kilókon és a számokban kifejezett paramétereken múlik egy Nő.

Egy teltebb duci nő is lehet " jól karbantartott, esztétikailag szép, kívánatos nő ágyában"(nem csak ott), és egy vékony plazacica is lehet igénytelen túlcicomázott műnő is . Nem ettől függ sztem és nem is lenne jó ha csak egyik vagy másik tetszene mindenkinek. A lényeg hogy megtaláljuk a számunkra megfelelőt ,ami azért nem csak a külsőségeken múlik !!!!

Ott a pont
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 05. hétfő 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Önértékelésbeli problémákkal küzdők mindig az alján fogják érezni magukat. A nő akkor szép, ha sugárzik, elégedett, és egyensúlyban van a világgal. ... és van aki szeresse!

Egy kis kolbászért nem tartunk disznót
(Ez egy válasz ribancbéka üzenetére (2012. 03. 05. hétfő 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 05. hétfő 15:15

Nem tudom mit csinálnék azzal a férfi állattal amely aljának nevezne mert van rajtam súly felesleg.
Vagy esetleg a mackós hapsikat hívhatnánk mi is egyszerűen Disznónak érdekes lenne
Vagy esetleg a mackós hapsikat hívhatnánk mi is egyszerűen Disznónak érdekes lenne
Azt hittem már túl vagytok rajta:-(
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2012. 03. 05. hétfő 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 05. hétfő 21:14

Csak csatlakozni tudok,persze a feleségem is egy istennő számomra.Viszont élvezném ha hasonló dolgokra tudnám rávenni,mint melyeket tőletek láttunk.Igazat szólva izgatna ha megdugnák a páromat,velem együtt,már csak őt kellene "rábírni".

Csak csatlakozni tudok,persze a feleségem is egy istennő számomra.Viszont élvezném ha hasonló dolgokra tudnám rávenni,mint melyeket tőletek láttunk.Igazat szólva izgatna ha megdugnák a páromat,velem együtt,már csak őt kellene "rábírni".
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 05. hétfő 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 05. hétfő 17:03

Törölt felhasználó (771045)
VIP

Te tényleg nagyon jó csaj vagy!Ezen az oldalon a legjobb! NorbI
Köszi aranyos vagy ,de sztem vannak azért itt hasonló duci szépségek többek közt a Te párod is
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 05. hétfő 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 05. hétfő 17:03

Törölt felhasználó (771045)
VIP

(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 05. hétfő 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)