És nem engeded neki?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 04. hétfő 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 04. hétfő 23:45
Törölt felhasználó (899726)

Engem a feleségem kér, hogy engedjem meg, hogy a barátommal lefeküdjön..
Engem a feleségem kér, hogy engedjem meg, hogy a barátommal lefeküdjön..
Sajnos nem túl jó minőségű,teloval készítettem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 30. szerda 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 30. szerda 11:15
Törölt felhasználó (778755)

Szia Sheila! Feltehetnéd ezt a fotót, hidd el sokunkat érdekel!
Vagy megoszthatnád a kis közösségünkkel az élményeidet a fórumon!

Vagy megoszthatnád a kis közösségünkkel az élményeidet a fórumon!
Klassz,gratulálok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 03. vasárnap 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 03. vasárnap 12:25
Törölt felhasználó (873786)

Sziasztok
Rendszeresen dugják a párom, nagyon élvezem, ha nem lehetek jelen akkor telefonon hallgatom. Tegnap este is elment a megszokott pasijához, már alig vártam, hogy megcsörrenjen a telefonom, 40 percet hallgatóztam, jól érezték magukat a párom kétszer élvezett el. A popsiját is keményen megdugták, hallottam amikor keresik a sikosítót.
Megállapodásunk szerint részletesen beszámol mindenről és gecis pinával jön haza, ez az én ajándékom.
Rendszeresen dugják a párom, nagyon élvezem, ha nem lehetek jelen akkor telefonon hallgatom. Tegnap este is elment a megszokott pasijához, már alig vártam, hogy megcsörrenjen a telefonom, 40 percet hallgatóztam, jól érezték magukat a párom kétszer élvezett el. A popsiját is keményen megdugták, hallottam amikor keresik a sikosítót.
Megállapodásunk szerint részletesen beszámol mindenről és gecis pinával jön haza, ez az én ajándékom.
Hát ez nehezen fog összejönni, ahogyan látom :(
Sziasztok
Engem nem zavarna
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 01. péntek 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 01. péntek 18:30

Törölt felhasználó (806850)

Régebben gyakran voltunk többesben,de a párom szülés után egy pár kilót magára kapott. Már nagyon hiányzik és tudom,hogy ő is szeretné de " dagadt " vagyok mindig ezt mondja. Volt valaki hasonló helyzetben? Hogy tudnám rávenni?
Engem nem zavarna
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 01. péntek 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 01. péntek 17:25

Törölt felhasználó (756552)

Várjuk a történetet...

Régebben gyakran voltunk többesben,de a párom szülés után egy pár kilót magára kapott. Már nagyon hiányzik és tudom,hogy ő is szeretné de " dagadt " vagyok mindig ezt mondja. Volt valaki hasonló helyzetben? Hogy tudnám rávenni?
Várjuk a történetet...
(Ez egy válasz anipet83 üzenetére (2013. 11. 01. péntek 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 01. péntek 16:12

Ez a téma minket is izgat.És ma délbe volt is benne részünk.
Anit elég alaposan megkefélte egy fiatal srác.
Ez a téma minket is izgat.És ma délbe volt is benne részünk.
marek honved szolgalatra jelentkezik.........uram
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 23. szerda 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 23. szerda 10:47

Törölt felhasználó (879624)

Az én páromat is elintézhetné valaki a segítségemmel !

kettonkrol is keszithetnel kepet
(Ez egy válasz Sheila üzenetére (2013. 10. 28. hétfő 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 28. hétfő 12:37

Mi kezdök vagyunk még ebben a témában,de mióta más is rendezgeti a puncim,a párom sokkal jóbban kiván,és én is őt.Imádja amikor elmesélem,hogy hogyan dugtak és szopattak meg.Az utolsó alkalomnál,egy fotót is készítettem,ahogy bennem van egy idegen farok.
1etértek, foto plíz
Szia Sheila! Feltehetnéd ezt a fotót, hidd el sokunkat érdekel!
Vagy megoszthatnád a kis közösségünkkel az élményeidet a fórumon! (Ez egy válasz Sheila üzenetére (2013. 10. 28. hétfő 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Vagy megoszthatnád a kis közösségünkkel az élményeidet a fórumon! (Ez egy válasz Sheila üzenetére (2013. 10. 28. hétfő 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi kezdök vagyunk még ebben a témában,de mióta más is rendezgeti a puncim,a párom sokkal jóbban kiván,és én is őt.Imádja amikor elmesélem,hogy hogyan dugtak és szopattak meg.Az utolsó alkalomnál,egy fotót is készítettem,ahogy bennem van egy idegen farok.
Hmm ezt a csodás puncit én is rendezgetném...
(Ez egy válasz Sheila üzenetére (2013. 10. 28. hétfő 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)

tudom nem ide illo kerdes de ha akarok feltenni videot az ingyenes?
én is megengedném szeretnéd?

Az enyémről is készíthetnél... amikor benned vagyok... (Ez egy válasz Sheila üzenetére (2013. 10. 28. hétfő 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)