Szerintem ha sokat találkoztok a kiszemelt párossal vagy pasival
akkor egy kis italozás alkalmával lehet feszegetni a témát. Úgyis eszre lehet venni rajta vagy rajtuk hogy
érdekli e őket. Mi is így csináltuk és baráttal biztos hogy jobb mint idegennel.
akkor egy kis italozás alkalmával lehet feszegetni a témát. Úgyis eszre lehet venni rajta vagy rajtuk hogy
érdekli e őket. Mi is így csináltuk és baráttal biztos hogy jobb mint idegennel.

örülünk mi is )
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 08. 15. péntek 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 15. péntek 13:26
Törölt felhasználó (909476)
VIP

Ma,meglesz,az,első,férfi,a,nejemnek!
Valami efféle gondolat engem is foglalkoztat .
Átfutottam már párszor a bejegyzéseket , de általában más elképzelésű urak bejegyzéseit olvasom . Lehet , hogy több szempontból is kilógok a sorból . Mindketten a nejemmel hatikszesek vagyunk , de mégis nagyon szeretjük csinálni a szexet . Én ellenben nézni is szeretem . Pár éve motoszkál bennem a gondolat , hogy a drágámat szeretném látni más férfi(ak) alatt , fölött stb. Ez a vágy egyre erősödik csak bennem , sőt egyre újabb elemekkel bővül . Különböző helyzetekben képzelem őt alkalmi partnerekkel . Sőt a barátnőjével a lágy bevezetőtől egészen az egymás kielégítése praktikus eszközökkel . ( vibrátor , dildó , de a vegetáriánus anyagok is adnak ötleteket ) Az is tetszene , ha egy új csinos barátnő meglepő módon megszégyenítene a péniszével . De egy szép méretes fekete szerszámot is megnéznék az érzéki izgató szájában , vagy a fehér combjai között mélyen a punciba süllyedve .
Kedves hölgyek , urak van ilyen gondolat , vagy tapasztalat ? (Ez egy válasz keresnék üzenetére (2014. 09. 11. csütörtök 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 11. csütörtök 10:12
Átfutottam már párszor a bejegyzéseket , de általában más elképzelésű urak bejegyzéseit olvasom . Lehet , hogy több szempontból is kilógok a sorból . Mindketten a nejemmel hatikszesek vagyunk , de mégis nagyon szeretjük csinálni a szexet . Én ellenben nézni is szeretem . Pár éve motoszkál bennem a gondolat , hogy a drágámat szeretném látni más férfi(ak) alatt , fölött stb. Ez a vágy egyre erősödik csak bennem , sőt egyre újabb elemekkel bővül . Különböző helyzetekben képzelem őt alkalmi partnerekkel . Sőt a barátnőjével a lágy bevezetőtől egészen az egymás kielégítése praktikus eszközökkel . ( vibrátor , dildó , de a vegetáriánus anyagok is adnak ötleteket ) Az is tetszene , ha egy új csinos barátnő meglepő módon megszégyenítene a péniszével . De egy szép méretes fekete szerszámot is megnéznék az érzéki izgató szájában , vagy a fehér combjai között mélyen a punciba süllyedve .
Kedves hölgyek , urak van ilyen gondolat , vagy tapasztalat ? (Ez egy válasz keresnék üzenetére (2014. 09. 11. csütörtök 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeretem én is,ha más dugja a feleségem...........engem nem zavar sőt,nézni is jó,de el is mehet tőlem máshoz is
Mi mégis csak úgy gondoljuk, hogy jobb lenne talán idegennel mint egy közeli ismerős esetleg baráttal összejönni
Az erre szakosodott lakás sem rossz, de mi úgy gondoljuk, hogy nem szeretnénk "összecsapni" inkább egy kellemes wellness szállóban jobban eltudjuk képzelni az összejövetelt,,A gumi kérdés,,inkább felhúzzuk (igaz nagyon nem szeretjük) de jobb mintha ki beszélnék az embert
Az erre szakosodott lakás sem rossz, de mi úgy gondoljuk, hogy nem szeretnénk "összecsapni" inkább egy kellemes wellness szállóban jobban eltudjuk képzelni az összejövetelt,,A gumi kérdés,,inkább felhúzzuk (igaz nagyon nem szeretjük) de jobb mintha ki beszélnék az embert
sziasztok. mi egy erre szakosodott lakást szoktunk igénybe venni. teljes diszkréció.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 11. csütörtök 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 11. csütörtök 11:26
Törölt felhasználó (915654)

mi az elsőnél idegenben voltunk,jobbnak találtuk,h mi utazunk,srácnak volt lakás ott ejtettük meg --nagyon diszkrét is volt
mi az elsőnél idegenben voltunk,jobbnak találtuk,h mi utazunk,srácnak volt lakás ott ejtettük meg --nagyon diszkrét is volt
(Ez egy válasz Mitibarátság üzenetére (2014. 09. 11. csütörtök 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 11. csütörtök 08:23

Sziasztok
Az írásotokkal egyetértünk teljesen,,egyik fél baráti köréből sem érdemes választani a másik párt (pasit vagy nőt)
és ha lehet a környezetünkből sem
Talán célszerűbb a megfelelő távolságban élő párt kiválasztani, így a környezetünk nem szerez tudomást e kellemes "hóbortunkról"
Az írásotokkal egyetértünk teljesen,,egyik fél baráti köréből sem érdemes választani a másik párt (pasit vagy nőt)
Talán célszerűbb a megfelelő távolságban élő párt kiválasztani, így a környezetünk nem szerez tudomást e kellemes "hóbortunkról"
Megbízható férfit keresünk aki kényeztetné a feleségem, és én végignézném!
Érdeklődni privátban!
Érdeklődni privátban!
Korábban erre volt egy gondolatmenetem. Mindkét lehetőségre van pro és kontra, talán egyenlő arányban. A baráti társasággal az a baj, hogy némely embernél jobban feszélyezi a dolog, hogy ismerős, akivel korábban mondjuk egy suliba jártak, most a punciát, vagy kukiját fogja látni. Lehet találsz egy olyan baráti társaságot, aki Te jónak gondolsz, úgy gondolod, hogy talán vevők lennének rá. De amikor nekik szegezed a kérdést, akkor blokk. És lehet tovább adnák másoknak, hogy Ti mivel kerestétek meg őket. Ez nagyon kellemetlen tud később lenni. Szóval nehéz dió.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 11. csütörtök 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 11. csütörtök 09:28
Törölt felhasználó (903702)

Köszönöm a válaszokat.
Azért gondolkozunk a baráti társaságból bevonni valakit, mert nem szeretjük a gumit. Ezt így idegennel rizikósabb bevállalni :(
Azért gondolkozunk a baráti társaságból bevonni valakit, mert nem szeretjük a gumit. Ezt így idegennel rizikósabb bevállalni :(
Szeretem én is,ha más dugja a feleségem...........engem nem zavar sőt,nézni is jó,de el is mehet tőlem máshoz is
Köszönöm a válaszokat.
Sziasztok
Talán célszerűbb a megfelelő távolságban élő párt kiválasztani, így a környezetünk nem szerez tudomást e kellemes "hóbortunkról" (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 11. csütörtök 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 11. csütörtök 07:39
Talán célszerűbb a megfelelő távolságban élő párt kiválasztani, így a környezetünk nem szerez tudomást e kellemes "hóbortunkról" (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 11. csütörtök 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (915654)

Mi innen a ggről választottunk,semmikép nem szerettük volna,h a közvetlen környezetünk tudomást szerez a vágyainkról,én nem ajánlom,szerintem a párod sem szeretné,ez nagyon intim s nem tartozik a baráti körünkre sem
szerintem,egyébként is van itt elég szóló nagyfarkú fiú lehet válogatni
Kedves Móni&Laci
nálunk is ez volt a forgatókönyv jó is ez,amikor a párom farka a számban van mialatt alkalmi ismerősünk vadul dugja a puncikámat már felvetődött a második izgi hármas gondolata beszélgetés szintén
nekünk bejött egyetlen ami még nem volt az életembe a szendvicsben lenni,de ami késik,az nem múlik
Kedves Móni&Laci
nálunk is ez volt a forgatókönyv jó is ez,amikor a párom farka a számban van mialatt alkalmi ismerősünk vadul dugja a puncikámat már felvetődött a második izgi hármas gondolata beszélgetés szintén
nekünk bejött egyetlen ami még nem volt az életembe a szendvicsben lenni,de ami késik,az nem múlik

Mi innen a ggről választottunk,semmikép nem szerettük volna,h a közvetlen környezetünk tudomást szerez a vágyainkról,én nem ajánlom,szerintem a párod sem szeretné,ez nagyon intim s nem tartozik a baráti körünkre sem
Kedves Móni&Laci
Kedves Móni&Laci
Férj, baráti köre jobb szerintem.
De néha jobb ismeretlen, hasonló érdeklődésűt bevonni szerintem. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 10. szerda 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 10. szerda 22:16
De néha jobb ismeretlen, hasonló érdeklődésűt bevonni szerintem. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 10. szerda 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (903702)

Sziasztok.
Tanácsot szeretnék kérni, hogy ha ismerőst szeretnénk beszervezni, akkor a férj, vagy a feleség ismerettségi köréből érdemesebb tapasztalat alapján "beszervezni"?
Tanácsot szeretnék kérni, hogy ha ismerőst szeretnénk beszervezni, akkor a férj, vagy a feleség ismerettségi köréből érdemesebb tapasztalat alapján "beszervezni"?
Sziasztok.
nekünk volt benne részünk nagyon izgi nézni ahogy más farkán lovagol és alig várja hogy az enyémet a szájába vegye isteni mindenkinek
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 10. szerda 02:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 10. szerda 02:01
Törölt felhasználó (898239)

Én ezzel úgy vagyok,hogy szex közben nem érdekel,ha valaki más beszállna. Olyankor bármi megengedett szó szerint.Azt is mondtam már a feleségemnek,hogy megnézném ahogy más alatt nyög és vonaglik és azt is hogyan verné ki másnak a farkát a mellére és a szájába.Kicsit meg is lepődtem,hogy nem ágált elle.
Úgy gondolom ezzel nagyon sokan így vagyunk,,
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 10. szerda 02:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 10. szerda 02:01
Törölt felhasználó (898239)

Én ezzel úgy vagyok,hogy szex közben nem érdekel,ha valaki más beszállna. Olyankor bármi megengedett szó szerint.Azt is mondtam már a feleségemnek,hogy megnézném ahogy más alatt nyög és vonaglik és azt is hogyan verné ki másnak a farkát a mellére és a szájába.Kicsit meg is lepődtem,hogy nem ágált elle.

Törölt felhasználó (816802)

Szerintem mindenki tisztában van vele, hogy rengeteg faszverő
emberke (férfi) van itt... DE!!! Nem hiszem, hogy a regisztrációk
számát figyelembe véve, arányában több lenne az álmodozó
"párok" számánál!! Évek óta látogatom az oldalt, néha aktív kereső
vagyok, néha passzív szemlélő! Nem hiszem, hogy 1-2 ezer
férfiből álló "kínálatban" egy nő aki valójában CSAK baszni akar
nem tudja megtalálni akit keres! Az eltűnik "szindróma" 99%-ban
a magas (torony magas
) elvárások miatt van! Sokan már azt
sikernek könyvelik el (kiverik) ha egy fotoval rendelkező pártól
választ kapnak! Azt írják ami ehhez kell!! Nagyon kevés Don Juan
szaladgál ezen az oldalon 25-cm. mérettel! (ez igaz az egész
világra!! ) Egyébként én úgy gondolom, hogy a párok férfi tagja
a "kamu" aki szeretné, de ha a párja bólint, már a realitás gondolata
is fáj neki! Aztán jön, hogy kamu minden férfi, mert nem válaszolt
5- percen belűl, esetleg túl nagy, vagy kicsi, és a kamus gyökérnek
a haja is rövid...
De ha esetleg a találka is megvolt, akkor meg
nem jön be mert... Tudod miért nem? Mert valóban megdugná
a feleséged, és élvezné! Húú bassza meg...na ugye
emberke (férfi) van itt... DE!!! Nem hiszem, hogy a regisztrációk
számát figyelembe véve, arányában több lenne az álmodozó
"párok" számánál!! Évek óta látogatom az oldalt, néha aktív kereső
vagyok, néha passzív szemlélő! Nem hiszem, hogy 1-2 ezer
férfiből álló "kínálatban" egy nő aki valójában CSAK baszni akar
nem tudja megtalálni akit keres! Az eltűnik "szindróma" 99%-ban
a magas (torony magas

sikernek könyvelik el (kiverik) ha egy fotoval rendelkező pártól
választ kapnak! Azt írják ami ehhez kell!! Nagyon kevés Don Juan
szaladgál ezen az oldalon 25-cm. mérettel! (ez igaz az egész
világra!! ) Egyébként én úgy gondolom, hogy a párok férfi tagja
a "kamu" aki szeretné, de ha a párja bólint, már a realitás gondolata
is fáj neki! Aztán jön, hogy kamu minden férfi, mert nem válaszolt
5- percen belűl, esetleg túl nagy, vagy kicsi, és a kamus gyökérnek
a haja is rövid...

nem jön be mert... Tudod miért nem? Mert valóban megdugná
a feleséged, és élvezné! Húú bassza meg...na ugye

Izgató más párját a férj előtt kényeztetni...pláne,ha ő utasítja!