Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 351 352 353 354 355 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#12611   2017. 01. 17. kedd 20:16
Romacsaj Romacsaj
Mi is beszéltük már párommal, hogy kipróbálnám, de még nem jött össze, jó lenne, ja és persze ő nem lenne ott, ő sem akarja meg én sem
#12610   2017. 01. 15. vasárnap 23:27
jirzi jirzi
Alakul ez Csak bátran nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 15. vasárnap 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1262762)
2017. 01. 15. vasárnap 08:26
Sziasztok! Minket is foglalkoztat a téma, bár meglépni még nem mertük (de nem is akarjuk elkapkodni a dolgot. Majd megtörténik ha meg kell történnie.) Viszont szex közben egyre többet beszélünk róla. Tegnap este miközben a vibrátor a puncijába volt, engem pedig szopott (ez nagy kedvenc!), mondtam neki, hogy egy egy igazi fasz jobb lenne most. Párom pedig csak egy halk "ühüm"öt hallatott (lévén hogy tele volt a szája), de éreztem hogy egyre jobban fölizgul. Mikor elment így, én is betoltam a farkamat a vibrátor mellé. Ez annyira föl tud izgatni, hogy olyan simán becsúszok (pedig állítólag nem vékony a farkam) a puncijába, úgy hogy benne van egy másik (viszonylag vastag) vibrátor. Főleg amikor így dugom.... Eszméletlen. Közben azért szóba jött a hármasozás, régi beszélgetéseink a témáról. Mikor lovagolt, fölhozott pl egy szexfilmet amit a múltkor néztünk közösen (egy swinger buli, ahol a párok mindenkivel dugtak, és mindenki a másik nőjébe/nőjétől élvezett), és ez nagyon tetszett neki. Ettől hatalmasat élvezett. Aztán kezdtem hátulról dugni. Így is beszélgettünk közben a témáról. Rákérdeztem, hogy idegennel, vagy ismerőssel próbálná-e ki először. Mondta, hogy ismerőssel. Kérdeztem hogy lenne-e jelöltje, és mondta hogy igen. Bevallom ezen kicsit meglepődtem, majd rákérdeztem, hogy elmondja-e hogy ki az? És két ismerősünk nevét is mondta. Hát én azt hittem ott mindjárt eldurranok, annyira fölizgatott. Tetszett hogy ilyen őszinte, és hogy már ennyit agyalt a dolgon. Erre Ő megkérdezte hogy és ha lányt vennénk-be lenne-e nekem jelöltem. Én hirtelen 3 nevet tudtam említeni. Erre közölte hogy az egyik lány neki is eszébe jutott. Na, én eddig bírtam. Elsültem és teleélveztem a punciját, amit nem sokkal előtte két fasz is dugott. Úgyhogy összességében nem állunk rosszul, és nekem megfelel amíg így fantáziálunk róla. Majd eljön ez is, hogy valakit beveszünk, de egyenlőre marad a fantázia. smile
#12609   2017. 01. 15. vasárnap 18:38
X Törölt felhasználó (1564812)
Sziasztok! smile 20 éves barátnőmmel már egy ideje téma nálunk hogy mással is kikellene próbálnia a szexet. Lehetőleg nagy intim mérettel rendelkező igényes sportos férfit keresünk a barátnőmnek.
#12608   2017. 01. 15. vasárnap 12:28
X Törölt felhasználó (862339)
Alakul ez szépen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 15. vasárnap 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Minket is foglalkoztat a téma, bár meglépni még nem mertük (de nem is akarjuk elkapkodni a dolgot. Majd megtörténik ha meg kell történnie.) Viszont szex közben egyre többet beszélünk róla. Tegnap este miközben a vibrátor a puncijába volt, engem pedig szopott (ez nagy kedvenc!), mondtam neki, hogy egy egy igazi fasz jobb lenne most. Párom pedig csak egy halk "ühüm"öt hallatott (lévén hogy tele volt a szája), de éreztem hogy egyre jobban fölizgul. Mikor elment így, én is betoltam a farkamat a vibrátor mellé. Ez annyira föl tud izgatni, hogy olyan simán becsúszok (pedig állítólag nem vékony a farkam) a puncijába, úgy hogy benne van egy másik (viszonylag vastag) vibrátor. Főleg amikor így dugom.... Eszméletlen. Közben azért szóba jött a hármasozás, régi beszélgetéseink a témáról. Mikor lovagolt, fölhozott pl egy szexfilmet amit a múltkor néztünk közösen (egy swinger buli, ahol a párok mindenkivel dugtak, és mindenki a másik nőjébe/nőjétől élvezett), és ez nagyon tetszett neki. Ettől hatalmasat élvezett. Aztán kezdtem hátulról dugni. Így is beszélgettünk közben a témáról. Rákérdeztem, hogy idegennel, vagy ismerőssel próbálná-e ki először. Mondta, hogy ismerőssel. Kérdeztem hogy lenne-e jelöltje, és mondta hogy igen. Bevallom ezen kicsit meglepődtem, majd rákérdeztem, hogy elmondja-e hogy ki az? És két ismerősünk nevét is mondta. Hát én azt hittem ott mindjárt eldurranok, annyira fölizgatott. Tetszett hogy ilyen őszinte, és hogy már ennyit agyalt a dolgon. Erre Ő megkérdezte hogy és ha lányt vennénk-be lenne-e nekem jelöltem. Én hirtelen 3 nevet tudtam említeni. Erre közölte hogy az egyik lány neki is eszébe jutott. Na, én eddig bírtam. Elsültem és teleélveztem a punciját, amit nem sokkal előtte két fasz is dugott. Úgyhogy összességében nem állunk rosszul, és nekem megfelel amíg így fantáziálunk róla. Majd eljön ez is, hogy valakit beveszünk, de egyenlőre marad a fantázia. smile
#12607   2017. 01. 15. vasárnap 11:26
X Törölt felhasználó (104575)
Bocsi hogy beleszólok, de először jó lesz az egy faroknak is, azaz egy pasi beszállónak is.
Ha még nem voltatok így, elsőnek jó lesz "megszokni" ezt a látványt is, aztán meg majd meglátjátok.
(Ez egy válasz Békés üzenetére (2017. 01. 15. vasárnap 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 15. vasárnap 10:18
Mi is pont így vagyunk mit ti nagyon szeretné ki próbálni 2-3 férfival egy szere nagy álma 2 -farok a punciba !!
#12606   2017. 01. 15. vasárnap 10:18
Békés Békés
Mi is pont így vagyunk mit ti nagyon szeretné ki próbálni 2-3 férfival egy szere nagy álma 2 -farok a punciba !!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 14. szombat 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (785311)
2017. 01. 14. szombat 23:43
sziasztok.én szívesen csatlakoznék 3.-nak párhoz. igényes tiszta pasi vagyok és komolyan keresgélek esetleg???
#12605   2017. 01. 15. vasárnap 09:32
zenito zenito
Van erre másik topic ám.A vágyakozásoké...Egyelőre(és nem egyenlőre)még ott tartotok.
#12604   2017. 01. 15. vasárnap 08:26
X Törölt felhasználó (1262762)
#12603   2017. 01. 14. szombat 23:43
X Törölt felhasználó (785311)
sziasztok.én szívesen csatlakoznék 3.-nak párhoz. igényes tiszta pasi vagyok és komolyan keresgélek esetleg???
#12602   2017. 01. 14. szombat 18:15
X Törölt felhasználó (1413112)
#12601   2017. 01. 14. szombat 17:54
plasticman64 plasticman64
Nálunk is így kezdődött. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 14. szombat 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1413112)
2017. 01. 14. szombat 10:24
Edig csak játszottunk a párommal és izgattuk egymást, hogy mi lenne ha ketten dugnánk. De már igaziból is szeretné kipróbálni két hapsival!
#12600   2017. 01. 14. szombat 10:24
X Törölt felhasználó (1413112)
Edig csak játszottunk a párommal és izgattuk egymást, hogy mi lenne ha ketten dugnánk. De már igaziból is szeretné kipróbálni két hapsival!
#12599   2017. 01. 05. csütörtök 16:17
X Törölt felhasználó (919551)
nekem nem volt reszem meg benne,de mar nagyon ki probalnam.
Valakinek a parjat kenyesztetnem.
#12598   2017. 01. 05. csütörtök 14:15
X Törölt felhasználó (1151522)
Ez is nagy dolog hogy megérted, belátod ezt. Szerencsés pasi... worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 05. csütörtök 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1555152)
2017. 01. 05. csütörtök 13:24
Mikor a párom felhozta ezt a témát azt hittem hülye smile
Utána nem érdekelt hogy hülye csak dugjanak meg rendesen nyes
Most már tudom hogy nem hülye csak meg tanult szeretni és nem birtokolni <3
#12597   2017. 01. 05. csütörtök 14:14
robertosanni robertosanni
Azért egy kicsit ez erős túlzás,ha nem dughatja meg más a barátnőmet akkor már birtkolom,ha meg boldog boldogtalan a fejére élvez akkor dúl a szerelem!! worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 05. csütörtök 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1555152)
2017. 01. 05. csütörtök 13:24
#12596   2017. 01. 05. csütörtök 13:24
X Törölt felhasználó (1555152)
#12595   2016. 12. 31. szombat 15:10
pasi-békés pasi-békés
Valahogy akkor kaptam rá a hármasra(két pasi kényezteti a hölgyet),mikor egyszer egy buli után ébredeztünk és az egyik idősebb pasi behelyezte gyengéden a páromnak hátulról a farkát.Mi elkezdtünk csókolózni és izgató volt érezni a pasi egyre gyorsabb és erősebb lökéseit az egész testünkön keresztül.Közben a kedves megkért,hogy bevehesse az enyémet a szájába,így közvetlen közelről láthattam a fordított állásban,hogyan mozog a kis puncijában a felizgult fasz.A pasas el is évezett hamarosan,lehetett látni,hogy lüktet,rángatódzik a répája a kis punciban.Kedvesem kicsit később,de még kemény fasztól szintén élvezett egyet(ilyenkor,ha bedugom az ujjam a fenekébe,lehet érezni,hogy összerándul,lüktet neki),majd én sem tartottam magam tovább és a szájába engedtem. Érdekes dolog,de egyetértek az előttem szólóval,én is szeretek csókolózni miután a hölgy kényeztetett a szájával.
#12594   2016. 12. 29. csütörtök 17:39
VEREBETELE VEREBETELE
Tündéri a feleséged, Édes Niki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 29. csütörtök 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1541972)
2016. 12. 29. csütörtök 08:25
A legjobb dolog smile Minket is izgat, főleg ha többen is... Az a legjobb mikor az elején még nem vagyok ott (mint a páros fiú tagja írok) mármint kint vagyok a szobából "véletlenül" és hagyom hogy egymásnak essenek... kicsit leskelődöm, olyankor még izgalmasabb nekem is és nekik is hiszen azon kívül hogy dugják a feleségemet még a voyeur élménye is hozzá adódik... hú rengeteg sztori megesett már velünk, és számtalan pasi töltötte már meg Niki száját a spermájával, sokszor videot is készítettünk ami nagyon izgató utólag visszanézve de sajnos vannak olyan időszakok mikor a sok kamus miatt, megcsömörlünk az egésztől ilyenkor pedig töröljük a képeket videokat.. aztán persze megbánjuk smile Legutóbb egy SW klubban okozott örömet 5 pasinak, nekem, ja és persze magának is... ha elég izgatott a squirt élvezeteknek is ad rendesen olyankor aztán rendesen nedves lesz a lepedő... Azt is szuper látni ahogy egy kvázi idegen farka tövig eltünik a szájában, egyszerűen hihetetlen... Párok ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget ha egy kicsit is izgat titeket ami a címben van, és pasik , csak hajrá ! smile Volt olyan is amikor Niki szájába élveztek ő pedig közvetlenül csókolózott velem utána, először meglepődtem de nagyon izgató volt! Na egyenlőre ennyit smile
#12593   2016. 12. 29. csütörtök 09:48
X Törölt felhasználó (14563)
Szívesen, ha válaszolnátok! wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 29. csütörtök 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1541972)
2016. 12. 29. csütörtök 08:25
A legjobb dolog smile Minket is izgat, főleg ha többen is... Az a legjobb mikor az elején még nem vagyok ott (mint a páros fiú tagja írok) mármint kint vagyok a szobából "véletlenül" és hagyom hogy egymásnak essenek... kicsit leskelődöm, olyankor még izgalmasabb nekem is és nekik is hiszen azon kívül hogy dugják a feleségemet még a voyeur élménye is hozzá adódik... hú rengeteg sztori megesett már velünk, és számtalan pasi töltötte már meg Niki száját a spermájával, sokszor videot is készítettünk ami nagyon izgató utólag visszanézve de sajnos vannak olyan időszakok mikor a sok kamus miatt, megcsömörlünk az egésztől ilyenkor pedig töröljük a képeket videokat.. aztán persze megbánjuk smile Legutóbb egy SW klubban okozott örömet 5 pasinak, nekem, ja és persze magának is... ha elég izgatott a squirt élvezeteknek is ad rendesen olyankor aztán rendesen nedves lesz a lepedő... Azt is szuper látni ahogy egy kvázi idegen farka tövig eltünik a szájában, egyszerűen hihetetlen... Párok ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget ha egy kicsit is izgat titeket ami a címben van, és pasik , csak hajrá ! smile Volt olyan is amikor Niki szájába élveztek ő pedig közvetlenül csókolózott velem utána, először meglepődtem de nagyon izgató volt! Na egyenlőre ennyit smile
#12592   2016. 12. 29. csütörtök 08:25
X Törölt felhasználó (1541972)

... 351 352 353 354 355 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19651db
Utolsó üzenet: ma 08:13

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!