nem kell nézni, hagy érezzék egymást jól
Én már láttam őket hasonló szituban. Vagány páros, nem feltétlenül mese habbal, amit ír. Én láttam már a hölgyet két pasi előtt térdelni.
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2022. 12. 13. kedd 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 13. kedd 17:40

Kiég az ember agya ezektől a fürdős sztoriktól...
Most 3-an dugnak egy csajt Zalakaroson (ez egyik "legalkalmatlanabb" helyszín erre, elméletben is), a másik Bükfürdőn vesz részt 5 párral egy orgián a kinti medencében - nem is egyszer, több alkalommal
Most 3-an dugnak egy csajt Zalakaroson (ez egyik "legalkalmatlanabb" helyszín erre, elméletben is), a másik Bükfürdőn vesz részt 5 párral egy orgián a kinti medencében - nem is egyszer, több alkalommal

Szóljatok a recepción vagy a szaunamesternek, ha a gőz nem menne. Volt már hogy az esti programra is elfelejtették a kinti szaunát időben bekapcsolni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 16. péntek 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 16. péntek 14:02
Törölt felhasználó (4540042)

Nos összehoztuk, már itt vagyunk egy napja Ráckevén, vasárnapig maradunk. A szálloda nagyon jó, gyönyörű a szaunája is. A fürdő vitál szauna része kicsit érdekes. A hordó szauna nagyon meleg, a gőz kicsit hideg, a tepidárium is kicsit hűvös, a nagy szauna lezárva, gondolom majd este megy. A kültéri medencéje viszont klassz meleg! Kiváncsian várjuk az éjszakai textilmentes estét, reméljük jó lesz!
Nos összehoztuk, már itt vagyunk egy napja Ráckevén, vasárnapig maradunk. A szálloda nagyon jó, gyönyörű a szaunája is. A fürdő vitál szauna része kicsit érdekes. A hordó szauna nagyon meleg, a gőz kicsit hideg, a tepidárium is kicsit hűvös, a nagy szauna lezárva, gondolom majd este megy. A kültéri medencéje viszont klassz meleg! Kiváncsian várjuk az éjszakai textilmentes estét, reméljük jó lesz!
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2022. 11. 17. csütörtök 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
izgalmas helyeken jó és fincsi ,de volt már,hogy a meghirdetett rendezvényre, néhányan a textilt fent hagyták és még ők szóltak ránk !
Szombaton Magyarhertelend

Kiég az ember agya ezektől a fürdős sztoriktól...
(Ez egy válasz VEREBETELE üzenetére (2022. 12. 13. kedd 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Jól érted
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2022. 12. 10. szombat 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Csongrád megye vagy környékén tudnátok valami izgalmasabb saunát ajánlani?
Mi vasárnap este 18H-tól Ráckevére szoktunk menni. Jók a felöntések, és 20H-tól a kinti termál medence is naturista.
(Ez egy válasz AttilaSkorpio üzenetére (2022. 12. 11. vasárnap 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 11. vasárnap 13:42

Sziasztok! Ma este hova érdemes menni párommal szaunázni/wellnesezni Bp környékén ?
Sziasztok! Ma este hova érdemes menni párommal szaunázni/wellnesezni Bp környékén ?
Sziasztok! Ráckevén mik a tapasztalatok? Érdemes szombaton, azaz ma este el látogatni partneremmel?
Mármint Zalakaroson, a fürdőben dugtátok 3-an...?
(Ez egy válasz VEREBETELE üzenetére (2022. 12. 09. péntek 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 09. péntek 16:04

Én anno ott ismertem meg a páromat. Bulis volt a történet. Hároman kényeztettük, és a két srác, ahogy elment rajta, benne, én még tovább dugtam a spermás punciját, amit ő egy nagy orgazmussal hálált meg. Aztán jött minden magától. Akkor este még egy srác kedveskedett neki hátulról de szinte már el nem engedte a kezemet. Azóta sem engedi el. Nektek sok sikert.
Milyen romantikus.
(Ez egy válasz VEREBETELE üzenetére (2022. 12. 09. péntek 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 09. péntek 16:04

Én anno ott ismertem meg a páromat. Bulis volt a történet. Hároman kényeztettük, és a két srác, ahogy elment rajta, benne, én még tovább dugtam a spermás punciját, amit ő egy nagy orgazmussal hálált meg. Aztán jött minden magától. Akkor este még egy srác kedveskedett neki hátulról de szinte már el nem engedte a kezemet. Azóta sem engedi el. Nektek sok sikert.
(Ez egy válasz wife-sex üzenetére (2022. 12. 07. szerda 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 07. szerda 22:52

Sziasztok! Talán év végén sikerül eljutnunk napközben Zalakarosra (két kicsi gyerekünk van)
Eddig csak pasis 3asok voltak, amihez neten ismerkedtünk. Tapasztalatokat szeretnénk hallani (olvasni) szaunás, wellness fürdós élményekről, pár és pasi, pár és pár esetleg pár és nő élményekről, ismerkedésról. milyen lehetőségek vannak, hogy szokott ez zajlani..
Konkrétan Zalakarosra mennénk
Eddig csak pasis 3asok voltak, amihez neten ismerkedtünk. Tapasztalatokat szeretnénk hallani (olvasni) szaunás, wellness fürdós élményekről, pár és pasi, pár és pár esetleg pár és nő élményekről, ismerkedésról. milyen lehetőségek vannak, hogy szokott ez zajlani..
Mitől olyan jó ? Írnál egy kicsit bővebben róla ?
(Ez egy válasz roborrt üzenetére (2022. 12. 09. péntek 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 09. péntek 10:21

Nagyon jó a portobelló Esztergomban, csak dícsérni tudom!
Sopronban vagy Mosonmagyaróváron van naturista szauna? Ajánljatok, köszi!
Nagyon jó a portobelló Esztergomban, csak dícsérni tudom!
Sziasztok! Talán év végén sikerül eljutnunk napközben Zalakarosra (két kicsi gyerekünk van)
Fehérvár Árpádfürdő, Ballószög
(Ez egy válasz fecike13 üzenetére (2022. 12. 06. kedd 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Tud valaki naturista szauna szilveszterről??