Sziasztok, hétvégén lesz valaki innen Mezőkövesden a Balneoban? Ott van még textilmentes szauna?
Sziasztok! Lusta vagyok visszapörgetni a hozzászólásokat, de Budapesten van olyan szauna ami fürdőruhamentes? Csillaghegyiben a szaunaszeánszok azok, azt tudom, de az eléggé kiesik. A Lukácsról olvastam még, de ott állítólag sok a buzi.
Szia!
Sokat járok oda, mire vagytok kíváncsiak? (Ez egy válasz Egripár24 üzenetére (2023. 12. 14. csütörtök 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sokat járok oda, mire vagytok kíváncsiak? (Ez egy válasz Egripár24 üzenetére (2023. 12. 14. csütörtök 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Aquaworld valaki vélemény?
Nem ironikusan fél 11 ig voltam lent cirka 10pár volt lent…
2akció is volt amibe bevontak egyik tv szoba masik a gözbe.
Szerintem jó esemény persze van akik tényleg nem tudnak viselkedni
Beszologattak paroknak de az nem a hely hibája. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 13. szerda 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 13. szerda 21:36
2akció is volt amibe bevontak egyik tv szoba masik a gözbe.
Szerintem jó esemény persze van akik tényleg nem tudnak viselkedni
Beszologattak paroknak de az nem a hely hibája. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 13. szerda 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4395772)

Szerintem irónikusra vette. Csendes este volt, nem sok eseménnyel. A hétfőnek sok köze nincs hozzá, ennél nagyobb szokott lenni a forgalom, nagyobb pörgéssel. Az előző például kifejezetten mozgalmas volt. Viszont random, hogy mikor milyen.
Szerintem irónikusra vette. Csendes este volt, nem sok eseménnyel. A hétfőnek sok köze nincs hozzá, ennél nagyobb szokott lenni a forgalom, nagyobb pörgéssel. Az előző például kifejezetten mozgalmas volt. Viszont random, hogy mikor milyen.
(Ez egy válasz tobbenjobb üzenetére (2023. 12. 13. szerda 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Szerdai (ma) Ráckevei relax szaunaestről van valakinek infója?
Privátban írjatok rám kérlek
Szerdai (ma) Ráckevei relax szaunaestről van valakinek infója?
Privátban írjatok rám kérlek
Leírod? Nehéz elképzelni, hogy hétfőn legyen nagy buli…
(Ez egy válasz maresz84 üzenetére (2023. 12. 11. hétfő 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
A magyar szaunák jó ha felét lehet használni textilmentesen. Nyugat-Magyarországi viszonylatba lehet jó a helyzet, de ahogy átjössz a Dunán, már azonnal kapásból tucat olyan fürdőt tudok, ahol csak fürdőruhába mehetsz be a szaunába és meg is szólják az embert, ha lepedőbe burkolva mer szaunázni
(Ez egy válasz veszpremxxx üzenetére (2023. 12. 12. kedd 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 12. kedd 14:20

További zavart érzek a kérdésben.....
Textil=fürdőruha, nálunk. A magyar szaunák 95%-át lehet használni textil(fürdőruha) nélkül (van pár hely, ahol kötelező a fürdőruha). Ami nem naturista, ott el kell takarni mindent, különben repülsz (fürdőruha, vagy szaunalepedő). Az Azúrban nem naturista sem az 5* és sem a 4*.
Textil=fürdőruha, nálunk. A magyar szaunák 95%-át lehet használni textil(fürdőruha) nélkül (van pár hely, ahol kötelező a fürdőruha). Ami nem naturista, ott el kell takarni mindent, különben repülsz (fürdőruha, vagy szaunalepedő). Az Azúrban nem naturista sem az 5* és sem a 4*.
További zavart érzek a kérdésben.....
Textil=fürdőruha, nálunk. A magyar szaunák 95%-át lehet használni textil(fürdőruha) nélkül (van pár hely, ahol kötelező a fürdőruha). Ami nem naturista, ott el kell takarni mindent, különben repülsz (fürdőruha, vagy szaunalepedő). Az Azúrban nem naturista sem az 5* és sem a 4*. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 12. kedd 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 12. kedd 14:09
Textil=fürdőruha, nálunk. A magyar szaunák 95%-át lehet használni textil(fürdőruha) nélkül (van pár hely, ahol kötelező a fürdőruha). Ami nem naturista, ott el kell takarni mindent, különben repülsz (fürdőruha, vagy szaunalepedő). Az Azúrban nem naturista sem az 5* és sem a 4*. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 12. kedd 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4705932)

Textilmentesen lehet, vagy fürdőruhát kell viselni a gőzben, szaunában?
Illetve szívesen fogadom az egyéb infókat a helyről.
Köszönöm szépen előre is.
Köszönöm szépen előre is.
Textilmentesen lehet, vagy fürdőruhát kell viselni a gőzben, szaunában?
Köszönöm szépen előre is. (Ez egy válasz veszpremxxx üzenetére (2023. 12. 12. kedd 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm szépen előre is. (Ez egy válasz veszpremxxx üzenetére (2023. 12. 12. kedd 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi a kérdés?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 12. kedd 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 12. kedd 13:20
Törölt felhasználó (4705932)

Siófok Azúr wellnessről vélemény?
Siófok Azúr wellnessről vélemény?
Brutál jó kis este volt a Magnumba

Sziasztok! Ma èjszaka van vmerre az országban naturista szaunaest?
Akkor ide is.
A kedves kérdező feltett egy kérdést, ahol Keszthelyt megnevezte. Vonyarc kb 5km és nem is nagyon tudunk másik lehetőséget abban a 10 km-es körzetben ahol van lehetőség gatya nélküli szaunázásra. Kustány odébb van. (És igen tudjuk hol van, mivel már a szociban is jártunk oda gyerekként, igaz akkor még csak egy medence volt) (Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2023. 12. 06. szerda 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 06. szerda 15:56
A kedves kérdező feltett egy kérdést, ahol Keszthelyt megnevezte. Vonyarc kb 5km és nem is nagyon tudunk másik lehetőséget abban a 10 km-es körzetben ahol van lehetőség gatya nélküli szaunázásra. Kustány odébb van. (És igen tudjuk hol van, mivel már a szociban is jártunk oda gyerekként, igaz akkor még csak egy medence volt) (Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2023. 12. 06. szerda 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)

A kehidakustányi fürdő szaunarészlege teljesen naturista és jó is.
A kehidakustányi fürdő szaunarészlege teljesen naturista és jó is.
(Ez egy válasz veszpremxxx üzenetére (2023. 12. 06. szerda 05:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 06. szerda 05:16

A kedves kérdező feltett egy kérdést, ahol Keszthelyt megnevezte. Vonyarc kb 5km és nem is nagyon tudunk másik lehetőséget abban a 10 km-es körzetben ahol van lehetőség gatya nélküli szaunázásra. Keszthely közvetlen vonzáskörzetében van másik is?
Igazad van, én Keszthelyet tágabban értelmeztem ( jó szaunázasért sokat szoktunk utazni), de ertelmetlenül mert a megfogalmazás egyértelműen a települést jelölte... Sajnos a Zenit többször okozott már csalódást ezért nem ajánlanám szívesen senkinek még akkor sem ha a gyenge kínálatból az a legjobb... ez a keserűség hallatszott ki az utólag nézve értelmetlen megszólalásomból.
(Ez egy válasz veszpremxxx üzenetére (2023. 12. 06. szerda 05:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 06. szerda 05:16

A kedves kérdező feltett egy kérdést, ahol Keszthelyt megnevezte. Vonyarc kb 5km és nem is nagyon tudunk másik lehetőséget abban a 10 km-es körzetben ahol van lehetőség gatya nélküli szaunázásra. Keszthely közvetlen vonzáskörzetében van másik is?
(Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (2023. 12. 05. kedd 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 05. kedd 21:17

erős kompromisszumokkal... de a környéken talán valóban az a legjobb.
erős kompromisszumokkal... de a környéken talán valóban az a legjobb.
(Ez egy válasz veszpremxxx üzenetére (2023. 12. 05. kedd 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)