Ebben igazad van, de volt olyan baratnom, aki imadott enni, jokat, sokat, nem hizott, mert sokat sportolt es alkatilag sem volt hajlamos a hizasra. Ezek szerint az evessel lehet kapcsolatban ez a dolog, persze az evessel azert jonnek a kilok is. Akkor innen ez a dolog, hogy a husis nok jobbak az agyban?
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 12. péntek 23:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 23:53

Persze igazad van,de azért kétségtbe nem igazán lehet vonni,hogy az a nő,aki felszabadult az evésben általában a sexben sem olyan merevgörcs.

Persze igazad van,de azért kétségtbe nem igazán lehet vonni,hogy az a nő,aki felszabadult az evésben általában a sexben sem olyan merevgörcs.
(Ez egy válasz Hephaistos üzenetére (2006. 05. 12. péntek 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 23:47

Mar volt dolgom mindenfele(majdnem) alkatu lannyal, novel, de en nem tudnam az alkathoz(korhoz) kapcsolani, hogy melyik tipus jobb az agyban. Szerint ez csak altalanositas, az adott szemelytol fugg, nem pedig a testalkattol.
Mar volt dolgom mindenfele(majdnem) alkatu lannyal, novel, de en nem tudnam az alkathoz(korhoz) kapcsolani, hogy melyik tipus jobb az agyban. Szerint ez csak altalanositas, az adott szemelytol fugg, nem pedig a testalkattol.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 12. péntek 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 23:09

Azt kell elhinned,hogy tapasztalatból mondom egy husi lány aki szeret enni,általában az ágyban is klasszisokkal jobb,mint sovány társaik. Kivéve,ha nagyon gátlásos a testét illetően. De ezen csak a partner segíthet.
talán ennél nem vastagabbak,amatőr sorozathoz,majd ott keresgéld
Öhüm és hová töltötted fel azokat a képeket? Írtó vastag combok,tetszik ez az mókás önkritika. Lehet,hogy nem is olyan vastagok. Ennél vastagabbak azok a combok? Nem hiszem.
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 05. 12. péntek 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 23:10

hát töltöttem fel ma képeket,de addig is hát világosbarna haj-hosszu,kerek arc,szemüveg,mell az 105cm kb,combjaim irto vastagok-70cm darabja,jo nagy fenék és azért tűrhető has
Hat persze, egy jo vacsi utan van energia masra is:-PSZemelyes tapasztalat, ha nem vagyok holt ehes, sokkal jobb a kedvem, ezzel masokat is boldogga tudok tenni.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 12. péntek 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 23:09

Azt kell elhinned,hogy tapasztalatból mondom egy husi lány aki szeret enni,általában az ágyban is klasszisokkal jobb,mint sovány társaik. Kivéve,ha nagyon gátlásos a testét illetően. De ezen csak a partner segíthet.
hát töltöttem fel ma képeket,de addig is hát világosbarna haj-hosszu,kerek arc,szemüveg,mell az 105cm kb,combjaim irto vastagok-70cm darabja,jo nagy fenék és azért tűrhető has
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 12. péntek 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 23:06

Ki mit nem tud,meg mit is kell elhinnem?nem ertem pontosan, mert en szerintem is egy jo kajalas meg elotte vagy utana jo sex az valami szuper:-)
Amugy ilyen kepem meg nem is lattam, erdekes. Igy meg a harmast is bevallalnam:-DDD
Amugy ilyen kepem meg nem is lattam, erdekes. Igy meg a harmast is bevallalnam:-DDD
Kb,hogy tudnád leírni a külsődet? Arra gondolok pl:arc,haj,hajszín,mell,fenék,comb,has stb...
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 05. 12. péntek 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 23:04

hajjaj,ha még csak az volna hogy 18+ oldalakat nézek....még jo kislány volnék:D
Ki mit nem tud,meg mit is kell elhinnem?nem ertem pontosan, mert en szerintem is egy jo kajalas meg elotte vagy utana jo sex az valami szuper:-)
Amugy ilyen kepem meg nem is lattam, erdekes. Igy meg a harmast is bevallalnam:-DDD (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 12. péntek 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 22:59
Amugy ilyen kepem meg nem is lattam, erdekes. Igy meg a harmast is bevallalnam:-DDD (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 12. péntek 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem tud,hidd el. Aki nem szeret enni,az már nem lehet olyan odaadó az ágyban sem. Az evés és a sex nagyon összefügg. Az ízek,illatok ugyanúgy izgatják az embert,egy jó kajálás= orgazmus.

hajjaj,ha még csak az volna hogy 18+ oldalakat nézek....még jo kislány volnék:D
különben szeretek enni,csak ha elfeledkezek a jo nevelésről jönnek a kilok

Lexbi koktél:

Nem tud,hidd el. Aki nem szeret enni,az már nem lehet olyan odaadó az ágyban sem. Az evés és a sex nagyon összefügg. Az ízek,illatok ugyanúgy izgatják az embert,egy jó kajálás= orgazmus.
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 12. péntek 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 22:53

Ratrafaltal a lenyegre:-DAmelyik no szeret enni, mast is ugyanugy tud elvezni
Jaaj, hat akkor meg ne izgulj, nem kestel le semmirol.:-DA pasiknak ido kell mig merik vallalni magukat, az idosebbeknek meg talan fiatal vagy, de hidd el, megtalalod az igazit. Kialakul a dolog, ne felj. Es ne legyel szomoru, mert elhervadsz.
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 05. 12. péntek 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak 17 és már 18+ sexoldalakon nézelődgetsz? Hmmm?
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 05. 12. péntek 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Ratrafaltal a lenyegre:-DAmelyik no szeret enni, mast is ugyanugy tud elvezni
(Ez egy válasz Hephaistos üzenetére (2006. 05. 12. péntek 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 22:49

Ha egy no szeret enni, akkor jo az agyban! ;-)
Rambika14, legyel vidam, sut a nap!
Rambika14, legyel vidam, sut a nap!