Ehez a izgató képsorokhoz tényleg nem sok mindent lehet hozzáfüzni csak egy vers idézetet"ej ha én is köztetek lehetnék "na ez az ami nagyon sok férfi képzeletét és vágyakozását ki vivja a testesebb csodák láttán.
Na szóval még itt a ráadás:
Mára ennyi.Lehet miből "csemegézni"! Éljenek a telt,húsos nők!!!!!!!!!!!!!!!![IMG]http://www.kepfeltoltes.hu/060813/gz7ft_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/IM G]
Szép arc, kár, hogy nem a legjobb a beállítás...
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 08. 13. vasárnap 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem rosszul hiszed! Engem speciel izgat fölösleg a barátnőmön,őt meg izgatja az izmos karom stb. Egyáltalán nem igaz,hogy a telt nők csak a kedvességük és érzékiségük miatt jók. Én kifejezetten állítom,hogy esztétikusabbak is tudnak lenni,mint pl.10kg-al soványabb társaik.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 08. 12. szombat 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 12. szombat 16:12
nem hiszem, hogy konkrétan a háj izgató lenne, hiszen valljuk be pasiban se az úszógumis a favorit. inkább az izgató, ahogyan a teltebb lányok élvezik és "meghálálják" a finom érintéseket, nem beszélve a vadabbakról:)bennem ezt értékeli a pasim, és mindent megtesz, hogy maradéktalanul élvezhessem, és ezáltal ő is azt tehesse. tényleg olyan rossz lenne nekem avval a pár kg fölösleggel?
Rég jártam erre kedves fórumozók! Hát van itt párbeszéd rendesen,de sajnos távollétemben a képek eltűntek. Igyekszem azért majd vissza-vissza nézni.
BigJoe23 - jelentkezz a Sandramell@azet.sk
BigJoe23 - jelentkezz a Sandramell@azet.s
k
k

fatgirlsfriend

ferdi
Kylie