Szia!
Ez a hozzászólás nekem is tetszett. Hasonló cipőben járunk. Kivéve,hogy én már 14-15 éves koromban is a husi lányokhoz vonzódtam. Megmagyarázni nem tudom miért,de annyi elég hozzá,hogy az ágyban csak az ilyen típusú nő izgat föl pár másodperc alatt. Tetszenek na.
Függetlenü attól,hogy mekkora harc van manapság a ducibb idomok és a háj ellen. De én nem a divatnak élek,hanem saját magamnak.
Ez a hozzászólás nekem is tetszett. Hasonló cipőben járunk. Kivéve,hogy én már 14-15 éves koromban is a husi lányokhoz vonzódtam. Megmagyarázni nem tudom miért,de annyi elég hozzá,hogy az ágyban csak az ilyen típusú nő izgat föl pár másodperc alatt. Tetszenek na.

végre egy őszinte, tárgyilagos hsz, gratula, egyébként én sem szeretem a ropikat, ja és várjuk a folytatást!!!
nekem ez mar egy kicsit tul husos

Na, nekem ő már egy kicsit sok, de a páromon is van egy kevés és ez így van jól!
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 07. 31. kedd 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 22:28

Hoztam egy jó kis sorozatot egy izgató ,vörös hajú ,jó hájas csajszikáról:

Hoztam egy jó kis sorozatot egy izgató ,vörös hajú ,jó hájas csajszikáról:

egy picike fölösleg szerintem nem árhat!!!
A Duci csajok a legsirályabbak, főleg ha a 30-on túl vannak!
Nekem nem izgató ha televan hájjal, de egy kevés elfér rajta, mert ha valaki nagyon vézna akkor meg az a baj

Lányok nagyon irigyellek benneteket,én 39és 90kg. Egyszerűen nemsikerűlt békét kötni vele,20éve boldog házasságban élek.Párom így fogad el,én elhiszem csak nehéz magamévá tenni a gondolatot valóban kívánatos lehet egy duci nő.Nagyon beálltam egy nem épp elfogadó felfogásra,félve attól ha belenyugszok a kilókba sose fogyok le Érzem az idő megy de nem kínlódva szeretném leélni.

(kimoderálva, más szexhonlapot ne rakj be!)
SZIASZTOK!
MA PÁR VIDEO LINKET HOZTAM NEKTEK EGY NAGYCSÖCSŰ,NAGY COMBÚ,NAGY PINÁJÚ,ZSÍROS HASÚ CSAJRÓL:
(kimoderálva, más idegen szexhonlapot ne linkelj be!
:tom)
MA PÁR VIDEO LINKET HOZTAM NEKTEK EGY NAGYCSÖCSŰ,NAGY COMBÚ,NAGY PINÁJÚ,ZSÍROS HASÚ CSAJRÓL:
(kimoderálva, más idegen szexhonlapot ne linkelj be!

nem azért gyötörjük magunkat, hogy nektek,pasiknak tetszünk,hanem azért,hogy magunknak.és ez igy van jol.addig legalább figyelünk az egészségünkre is(vagy nem,mert ugye sokan ész nélkül csinálják).
(Ez egy válasz oraculum üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 15:23

jesszusom, ha ezt sok csaj tudná h ennyire szeretitek a molettebb nőket, sokan nem kezdenék el yötörni magukat a fogyókúrával 5-10 kg felesleg után

ez az utolsó kép már brutális.... az ilyen nő már annyira nem erotikus, sztem...
Mai utolsó képem egy nagyon kövér csajról. Ez már nekem is dúrva,de pestiesen szólva azért még blokkolnám.
Jó sok kiló háj lóg le a hasáról,szívesen megfogdosnám,meglötyögtetném a hatalmas zsírraktárát.
Jó sok kiló háj lóg le a hasáról,szívesen megfogdosnám,meglötyögtetném a hatalmas zsírraktárát.

Második sorozatom egy fehér bőrű,nagy lógós csöcsű,hurkás hasu zsíros csaj dugása:

Ezek kimaradtak a sorozatból:

(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 07. 20. péntek 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 14:21

Mai első sorozatom: Egy szőrös puncis duci
Látjátok a nagy lógós csöcseit és a zsíros combját?
Szép széles csípő,vastag combok,kerek pofi,jó szőrös és kövér punci,ruhazabáló hurkák a hason:

Szép széles csípő,vastag combok,kerek pofi,jó szőrös és kövér punci,ruhazabáló hurkák a hason:

Mai első sorozatom: Egy szőrös puncis duci

jesszusom, ha ezt sok csaj tudná h ennyire szeretitek a molettebb nőket, sokan nem kezdenék el yötörni magukat a fogyókúrával 5-10 kg felesleg után

És a mellei sem utolsóak...
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 13:45

Mai sorozatom egy jó kis zsíros csajszikáról. Hájas puncija,nagy segge,zsíros combjai és szép hájas hasa van. Igazi ínyenc falat.

Mai sorozatom egy jó kis zsíros csajszikáról. Hájas puncija,nagy segge,zsíros combjai és szép hájas hasa van. Igazi ínyenc falat.