Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 203 204 205 206 207 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4081   2007. 11. 10. szombat 12:32
fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Jó fogdosni mi? Elhiszem. finom

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

#4082   2007. 11. 10. szombat 12:35
LINSEY WARD A TELT ISTENNŐ!!!!!!!!!! eljen
Kevés jobb nő létezik nála...

#4083   2007. 11. 10. szombat 12:37
Nagy csöcsös,duci punci! nyes

#4084   2007. 11. 10. szombat 12:40
Maddy egy "jó kis" puha hájas csajszi finom

#4085   2007. 11. 10. szombat 12:42
SZIASZTOK!

HOZTAM NEKTEK CSODÁS MINŐSÉGŰ KÉPEKET FINOM PÁRNÁS LÁNYOKRÓL. EZ A KÉPSOR A MAXIMÁLIS ÉLVEZETEKRŐL SZÓL!!!!!!!!!!! HOGY TETSZIK?
#4086   2007. 11. 11. vasárnap 08:56
X Törölt felhasználó (72528)
Hát lehet hogy nem rondák a nők, de én megmaradok akkor is a kis vékonykáknál.. Azt hiszem számomra az a legjobb..
#4087   2007. 11. 11. vasárnap 17:08
fantasy631 fantasy631
DE JÓ CSAJOK nyes
Szép nagy pocakjuk van!! imádnivalóak!!!! nyes
#4088   2007. 11. 11. vasárnap 17:20
X Törölt felhasználó (47603)
Én is ezeket az alkatú csajokat szeretem!Csodálatos őket meg baszni!
#4089   2007. 11. 11. vasárnap 18:36
Egy kis frissítés mára. hehe
Finom "szíros-húsos falatok"

#4090   2007. 11. 11. vasárnap 20:48
mecke mecke
#4091   2007. 11. 11. vasárnap 21:46
pati- pati-
Ez egy igazán ravasz kérdés! Ez izlés dolga! Én azt vallom hogy a nőn legyen mit fogni! Azért a túlságos
nagy mennyesígű háj az nekem nem jön be! De azért szívesen kipróbálnám egy ilyen hölgyel is a sexet!

Üdv: pati-
#4092   2007. 11. 13. kedd 10:46
badboy_ badboy_
nagy kufferba jó pakolni.. smile )
#4093   2007. 11. 13. kedd 22:11
Hoztam nektek sorozatot egy nagyon fullos husi csajról! eljen finom

#4094   2007. 11. 13. kedd 22:23
Guest575 Guest575
Lehetne egy pár évvel fiatalabb, de azért nem rossz nyes
#4095   2007. 11. 13. kedd 22:48
badboy_ badboy_
attól függ,hogy mihez képest nem fiatal!!
de szerintem jóó...lehetne dugni rendesen!!
#4096   2007. 11. 14. szerda 23:35
Két szőke "hús"

Az egyik elég puha hájas csajszi,a másik inkább húsos.

#4097   2007. 11. 16. péntek 12:41
MrEnigma MrEnigma VIP
A kövér lányokkal van egy apró baj.
Egy bizonyos szint után annyira kipárnázódnak, hogy ha tövig akarhatolni az ember akkor nem árt a méret.
De legalábbis bizonyos pózoikat kizár egy kövér lány és kis szerszámú férfi párosítása.

Ezért is szoktam volt mondani. Aki fikázza a telt lányokat annak nincs f*sza hozzájuk. mf1

Egyébként meg pihe puha kipárnázott lányok RULEZ! (na jó azért ne follyon le az ágyról :S) Nincs is jobb, mint egy gömbölyű popsi, meg két kerek mell. Na jó egy szép arc még sokat dob! nyes
#4098   2007. 11. 16. péntek 13:23
X Törölt felhasználó (148454)
Az én hozzászólásom nem igazán idevág, de muszály beszélnem róla valahol. Az anyósom kerek 50 éves de istenien néz ki, nyaranként mindig megbámulom a fürdőruhájában. Ő is a testesebb gyönyörűségek közé tartozik, hatalmas és izgató mellei vannak és kerek nagy popsija, úgyanúgy a feleségemnek is, csak ő a fiatalabb és karcsúbb kiadás. Mindig is a telt nők voltak a gyengéim, anyósom pedig egyszerűen fantasztikus. Tegnap este beugrottam hozzájuk, éppen zuhanyozott, nem vette észre, hogy ott vagyok. Szerencsére a kulcsjukon mindent láthattam, akit érdekel ez a fórumtéma, az megőrült volna a látványtól. Pont a gyönyörű és hatalmas feneke és puncija nézett velem farkasszemet. Annyira felizgultam, hogy majdnem rátörtem az ajtót és meghágtam. Az óta csak pár óra telt el de nem bírok másra gondolni. Utoljára még serdülőkoromban éreztem ilyesmit. Éljenek a testes nők!nagyobb élvezetet nem tud más nyújtani!
#4099   2007. 11. 16. péntek 14:35
MmePrune MmePrune VIP Admin
bizony nem ide kellett volna írnod..hanem ide:klikk
másold át a hszedet oda, én pedig törölni fogom innen
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 16. péntek 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (148454)
2007. 11. 16. péntek 13:23
Az én hozzászólásom nem igazán idevág, de muszály beszélnem róla valahol. Az anyósom kerek 50 éves de istenien néz ki, nyaranként mindig megbámulom a fürdőruhájában. Ő is a testesebb gyönyörűségek közé tartozik, hatalmas és izgató mellei vannak és kerek nagy popsija, úgyanúgy a feleségemnek is, csak ő a fiatalabb és karcsúbb kiadás. Mindig is a telt nők voltak a gyengéim, anyósom pedig egyszerűen fantasztikus. Tegnap este beugrottam hozzájuk, éppen zuhanyozott, nem vette észre, hogy ott vagyok. Szerencsére a kulcsjukon mindent láthattam, akit érdekel ez a fórumtéma, az megőrült volna a látványtól. Pont a gyönyörű és hatalmas feneke és puncija nézett velem farkasszemet. Annyira felizgultam, hogy majdnem rátörtem az ajtót és meghágtam. Az óta csak pár óra telt el de nem bírok másra gondolni. Utoljára még serdülőkoromban éreztem ilyesmit. Éljenek a testes nők!nagyobb élvezetet nem tud más nyújtani!
#4100   2007. 11. 16. péntek 15:55
fantasy631 fantasy631
van valami izgató ezekben a lányokban smile
főleg amikor fekszenek nyes

... 203 204 205 206 207 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Nyitás ideje: 2006. 04. 27. csütörtök
Üzenetek: 5097db
Utolsó üzenet: 2024. 11. 14. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!