A kövér lányokkal van egy apró baj.
Egy bizonyos szint után annyira kipárnázódnak, hogy ha tövig akarhatolni az ember akkor nem árt a méret.
De legalábbis bizonyos pózoikat kizár egy kövér lány és kis szerszámú férfi párosítása.
Ezért is szoktam volt mondani. Aki fikázza a telt lányokat annak nincs f*sza hozzájuk.
Egyébként meg pihe puha kipárnázott lányok RULEZ! (na jó azért ne follyon le az ágyról :S) Nincs is jobb, mint egy gömbölyű popsi, meg két kerek mell. Na jó egy szép arc még sokat dob!
Egy bizonyos szint után annyira kipárnázódnak, hogy ha tövig akarhatolni az ember akkor nem árt a méret.
De legalábbis bizonyos pózoikat kizár egy kövér lány és kis szerszámú férfi párosítása.
Ezért is szoktam volt mondani. Aki fikázza a telt lányokat annak nincs f*sza hozzájuk.

Egyébként meg pihe puha kipárnázott lányok RULEZ! (na jó azért ne follyon le az ágyról :S) Nincs is jobb, mint egy gömbölyű popsi, meg két kerek mell. Na jó egy szép arc még sokat dob!

Két szőke "hús"
Az egyik elég puha hájas csajszi,a másik inkább húsos.

Az egyik elég puha hájas csajszi,a másik inkább húsos.

attól függ,hogy mihez képest nem fiatal!!
de szerintem jóó...lehetne dugni rendesen!!
de szerintem jóó...lehetne dugni rendesen!!
Lehetne egy pár évvel fiatalabb, de azért nem rossz

Hoztam nektek sorozatot egy nagyon fullos husi csajról!

nagy kufferba jó pakolni..
)

Ez egy igazán ravasz kérdés! Ez izlés dolga! Én azt vallom hogy a nőn legyen mit fogni! Azért a túlságos
nagy mennyesígű háj az nekem nem jön be! De azért szívesen kipróbálnám egy ilyen hölgyel is a sexet!
Üdv: pati-
nagy mennyesígű háj az nekem nem jön be! De azért szívesen kipróbálnám egy ilyen hölgyel is a sexet!
Üdv: pati-

Egy kis frissítés mára.
Finom "szíros-húsos falatok"

Finom "szíros-húsos falatok"

Én is ezeket az alkatú csajokat szeretem!Csodálatos őket meg baszni!
DE JÓ CSAJOK
Szép nagy pocakjuk van!! imádnivalóak!!!!

Szép nagy pocakjuk van!! imádnivalóak!!!!

Hát lehet hogy nem rondák a nők, de én megmaradok akkor is a kis vékonykáknál.. Azt hiszem számomra az a legjobb..
SZIASZTOK!
HOZTAM NEKTEK CSODÁS MINŐSÉGŰ KÉPEKET FINOM PÁRNÁS LÁNYOKRÓL. EZ A KÉPSOR A MAXIMÁLIS ÉLVEZETEKRŐL SZÓL!!!!!!!!!!! HOGY TETSZIK?
HOZTAM NEKTEK CSODÁS MINŐSÉGŰ KÉPEKET FINOM PÁRNÁS LÁNYOKRÓL. EZ A KÉPSOR A MAXIMÁLIS ÉLVEZETEKRŐL SZÓL!!!!!!!!!!! HOGY TETSZIK?
Maddy egy "jó kis" puha hájas csajszi

Nagy csöcsös,duci punci!

LINSEY WARD A TELT ISTENNŐ!!!!!!!!!!
Kevés jobb nő létezik nála...

Kevés jobb nő létezik nála...

Jó fogdosni mi? Elhiszem.

Sziasztok.én is voltam már együtt teltebb csajjal és nagyon oda adó volt,meg nagyon szerette a szexet.De a jelenlegi barátnőm elég vékony.183/58 és eszméletlen szexi,ahogy ránézek máris felizgat...

Ciaxtok!sokféle párom volt már de a xáraz lányokat nem csípem!hiába nagyon extétikusak,a szex nem igazán jó velük!!!nekem!!!!
kocka has kizárva!!!én kifejezetten szeretem ha van fogás a lányon!az olyan bulya!és most persze nem a kövér nökröl bexélek!!!
kocka has kizárva!!!én kifejezetten szeretem ha van fogás a lányon!az olyan bulya!és most persze nem a kövér nökröl bexélek!!!
ISTENEM DE JÓK EZEK A KÉPEK!!!
nagyon felizgultam tőlük!!! irtó jók!
Hogy jellemeznétek ezt a csajt a rózsaszín melltartóban?

nagyon felizgultam tőlük!!! irtó jók!

Hogy jellemeznétek ezt a csajt a rózsaszín melltartóban?