Ne feledjétek az elsö osztály mindig kivan párnázva!!!
Hát őőő, hogy neked tetszik az egy dolog (nekem is tetszenek olyan dolgok, amik a többségnek valószínűleg nem), de ennek a nőnek akkor sincs alakja, és nem nőiesen telt, molett stb., hanem egyszerűen KÖVÉR, egy hordó.
Miért is? Lássuk csak... a topik címe egy kérdés, nem egy kijelentés, talán ezért. :P A válasz pedig sejthetően NEM. Ha egy nő "ki van párnázva" itt-ott az belefér, sőt, de az messze a 20-30 kg-os súlyfelesleg alatt van. (Ez egy válasz Guest575 üzenetére (2008. 10. 25. szombat 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 25. szombat 22:34
Miért is? Lássuk csak... a topik címe egy kérdés, nem egy kijelentés, talán ezért. :P A válasz pedig sejthetően NEM. Ha egy nő "ki van párnázva" itt-ott az belefér, sőt, de az messze a 20-30 kg-os súlyfelesleg alatt van. (Ez egy válasz Guest575 üzenetére (2008. 10. 25. szombat 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem meg egyáltalán nem "kövér", hanem jó alakja van!
Egyébként ha ez a véleményed minek néztél be ebbe a topicba? :P
Szerintem meg egyáltalán nem "kövér", hanem jó alakja van!
(Ez egy válasz Rönk üzenetére (2008. 10. 25. szombat 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 25. szombat 21:03
(Ez egy válasz Rönk üzenetére (2008. 10. 25. szombat 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem meg kövér. Nem azt mondom hogy legyen botsáska, de ez már egészségügyi szempontból is káros.
Ha valakinek olyan az alkata, hogy könnyen jönnek a kilók, ez van, el kell fogadni, de akkor sem levegőtől hízik valaki, ilyen testhez tekintélyes kalóriamennyiséget kell bevinni napi szinten.
Ha valakinek olyan az alkata, hogy könnyen jönnek a kilók, ez van, el kell fogadni, de akkor sem levegőtől hízik valaki, ilyen testhez tekintélyes kalóriamennyiséget kell bevinni napi szinten.
VÉGÜLIS BÁRMELY TESTRÉSZÉBŐL LEHET PINÁT HAJTOGATNI!
Annó a felhalmozott zsír tartalék volt, kell ma egy nőnek félnie a fejlett országokban az éhezéstől? Még akkor sem ha hajléktalan.
#5070: Ezt a nők nem értik, nem nekik kell kockáztatni az elutasítást és ami azzal járhat. (Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 10. 15. szerda 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 15. szerda 21:20
#5070: Ezt a nők nem értik, nem nekik kell kockáztatni az elutasítást és ami azzal járhat. (Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 10. 15. szerda 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
áruljátok már el nekem, hogy honnan jön ez a "csak a vékony csaj a szép" és "csak a nádszálvékony a tuti" felfogás? régen is az volt az elfogadott, ha egy nő nem volt csontsovány, mert akkor tudott egészséges
gy
életet adni, és ellátni a családot... szerintem a régiek nem voltak hülyék
alf
er alf
me alf
keknek
Szerintem meg kövér. Nem azt mondom hogy legyen botsáska, de ez már egészségügyi szempontból is káros.
Ha valakinek olyan az alkata, hogy könnyen jönnek a kilók, ez van, el kell fogadni, de akkor sem levegőtől hízik valaki, ilyen testhez tekintélyes kalóriamennyiséget kell bevinni napi szinten. (Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 10. 25. szombat 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha valakinek olyan az alkata, hogy könnyen jönnek a kilók, ez van, el kell fogadni, de akkor sem levegőtől hízik valaki, ilyen testhez tekintélyes kalóriamennyiséget kell bevinni napi szinten. (Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 10. 25. szombat 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem ez egy szép nő
(Ez egy válasz Guest575 üzenetére (2008. 10. 22. szerda 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)

mi az, hogy félsz leszólítani őket?
(Ez egy válasz nrvn üzenetére (2008. 10. 15. szerda 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 15. szerda 23:03
fatgirlsfreind megmondom öszintén megkoronáztad a napomat a linkeddel
Ha nem is pont olyas fajta lányokat amiket sokszor raktok ki, de a hasonló tipusú lányokért én is megveszek... kár hogy sokszor félek leszólitani öket :(
Ha nem is pont olyas fajta lányokat amiket sokszor raktok ki, de a hasonló tipusú lányokért én is megveszek... kár hogy sokszor félek leszólitani öket :(
Nem biza. Nem lenne rossz
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 19. szerda 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 19. szerda 11:41
Törölt felhasználó (28932)
de ez se rossz
Nem rossz ez sem azért
(Ez egy válasz Guest575 üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Guest575 üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Meggondolandó . De azért nem mondanék nemet.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2008. 10. 14. kedd 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
fatgirlsfreind megmondom öszintén megkoronáztad a napomat a linkeddel
Szerintem erre nincs magyarázat. Illetve egy van. Ha már annyi minden eltorzult a mi kis világunkban,akkor azon se kéne csodálkoznunk,hogy mára a csontváz nő lett a trendi....
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 10. 15. szerda 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 15. szerda 21:20
áruljátok már el nekem, hogy honnan jön ez a "csak a vékony csaj a szép" és "csak a nádszálvékony a tuti" felfogás? régen is az volt az elfogadott, ha egy nő nem volt csontsovány, mert akkor tudott egészséges
gy
alf
er alf
me alf
keknek
gy
alf
er alf
me alf
keknek
nekem is bejön ha reng itt-oot egy kicsi de azért ne essünk túlzásokba
Sírva kérném könyörgöm igényes duciszexet a goldengate-re most!!! Sok széparcú telt lányt ide!Olyan a goldengate duciszex nélkül, mint az étel/élet só nélkül....
Az tutti.Nagyon jó ha van mit fogni.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2008. 10. 14. kedd 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Segítenél neki? Hmm?
királyság

fatgirlsfriend

ikarus66
Patricia