ha nem csináltál semmi olyant ami miatt, törölték volna, illetve gyakran belépsz és inaktivitás miatt sem törlődik, illetve nem létező e-mail cím miatt se. akkor írj az ügyfélszolgálatra és utána néznek, helyre állítják a fiókod.
lapalja email, válasz mindig a megadott e-mailra érkezik. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 11. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 11. csütörtök 18:21
lapalja email, válasz mindig a megadott e-mailra érkezik. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 11. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1060462)

Sziasztok! Már két regisztrációm is gondolom törölve lett,mivel nem tudok belépni. Lehetne azt tudni mi történt? Rendszeresen beléptem mindkettővel nem sértettem meg a szabályokat. Hmmm?
Sziasztok! Már két regisztrációm is gondolom törölve lett,mivel nem tudok belépni. Lehetne azt tudni mi történt? Rendszeresen beléptem mindkettővel nem sértettem meg a szabályokat. Hmmm?
sziasztok!
nekem nagy kezdőbetű volt a probléma, szenvedtem vele én is kicsit
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 08. hétfő 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 08. hétfő 18:26
nekem nagy kezdőbetű volt a probléma, szenvedtem vele én is kicsit

Törölt felhasználó (1043482)

Sziasztok!Olyan problémánk volna,hogy a telefonon nem enged be a goldengate.hu,vagy kb.a 20. próbálkozásra.Azt írja hibás felhasználó név vagy jelszó!Ha nagy nehezen be is lépünk,akkor viszont üzenetet nem tudunk olvasni,vagy küldeni,vagy azt is sok próbálkozás után.Most viszont már egyáltalán nem tudunk bejelentkezni,csak számító gépen.MI lehet az oka,és hogy orvosolható?Előre is köszönjük a segítséget!
Sziasztok!Olyan problémánk volna,hogy a telefonon nem enged be a goldengate.hu,vagy kb.a 20. próbálkozásra.Azt írja hibás felhasználó név vagy jelszó!Ha nagy nehezen be is lépünk,akkor viszont üzenetet nem tudunk olvasni,vagy küldeni,vagy azt is sok próbálkozás után.Most viszont már egyáltalán nem tudunk bejelentkezni,csak számító gépen.MI lehet az oka,és hogy orvosolható?Előre is köszönjük a segítséget!
Sziasztok
VIP tag szeretnék lenni vagyis inkább újból vip lenni
De elküldöm az kódot és az jön válasz sms-ben hogy nincs ilyen szolgáltatás:S
Mi lehet a probléma?

VIP tag szeretnék lenni vagyis inkább újból vip lenni

De elküldöm az kódot és az jön válasz sms-ben hogy nincs ilyen szolgáltatás:S
Mi lehet a probléma?
nem lehetne a kérésemet megvizsgálni? tényleg nem érdekli a közönséget és a GoldenGatet, hogy rosszul van az oldalra programozva a banner és emiatt az egész oldal mobilgépeken rossz??
(Ez egy válasz totthek üzenetére (2015. 04. 30. csütörtök 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 30. csütörtök 18:32

Sziasztok, pár napja a felső részen a honlapon a maszti világnapjára mutató link rosszul lett leprogramozva véleményem szerint, és emiatt mobilon illetve tableten problémás az oldal betöltése. Problémás, kényelmetlen az olvasása, nézése.
Tudnátok ezen javítani?
köszönöm
Tudnátok ezen javítani?
köszönöm
Sziasztok, pár napja a felső részen a honlapon a maszti világnapjára mutató link rosszul lett leprogramozva véleményem szerint, és emiatt mobilon illetve tableten problémás az oldal betöltése. Problémás, kényelmetlen az olvasása, nézése.
Tudnátok ezen javítani?
köszönöm
Tudnátok ezen javítani?
köszönöm
Sziasztok! A feltöltött sorozataim hogy törlöm le?
Szia
Szeretnék érdeklődni,hogy a feltöltött videomat miért nem játsza le????
Szeretnék érdeklődni,hogy a feltöltött videomat miért nem játsza le????
Igazad van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 24. csütörtök 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 24. csütörtök 18:55
Törölt felhasználó (295742)

Írtam de semmi.
Ez már vicc! 3 filmből 3 amit nem játszik le egyik lejátszóm se ! Ezért érdemes volt fizetni majdnem 2000 Ft.-ot.

Szerintem meg nincs mit szégyelni, örülhetsz
hogy ilyen feleséged van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 18. péntek 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 18. péntek 12:35

Törölt felhasználó (295742)

Hali. Az lenne a kérdésem, hogy találtam egy fotót a feleségemről itt az oldalon és szeretném ha törölve lenne. Az illető még 2007-ben rögzített egy videót amin rajta van a párom is aztán pedig kivágott képeket belőle és fel töltötte ide. http://www.goldengate.hu/kepsorozat/49821-szsolt-2-sorozata/11
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/49821-szsolt-2-sorozata/11 ez két kép lenne.
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/49821-szsolt-2-sorozata/11 ez két kép lenne.
munkaszüneti napok voltak....ennyi
DD
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 27. hétfő 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 27. hétfő 08:59

Törölt felhasználó (931836)

Sziasztok! Már több alkalommal töltöttük fel ugyanazt a képsorozatot és még most sem látható az oldalon. Írtunk üzenetet egy másik fórumba admin(ok)nak, de semmi. Aztán írtunk e-mailt a szerkesztőségbe tegnap este és most sincs semmi. Sem megjelenített képek, sem pedig válaszlevél. A feltöltéseket jól csináltuk, mert a rendszer válaszolt, hogy sikeres képfeltöltés és egy napon belül meg fog jelenni az oldalon. AKKOR MOST MIVAN GOLDENGATE?
Sziasztok! Már több alkalommal töltöttük fel ugyanazt a képsorozatot és még most sem látható az oldalon. Írtunk üzenetet egy másik fórumba admin(ok)nak, de semmi. Aztán írtunk e-mailt a szerkesztőségbe tegnap este és most sincs semmi. Sem megjelenített képek, sem pedig válaszlevél. A feltöltéseket jól csináltuk, mert a rendszer válaszolt, hogy sikeres képfeltöltés és egy napon belül meg fog jelenni az oldalon. AKKOR MOST MIVAN GOLDENGATE?
Sziasztok! Miert nem tudom a filmek nagyreszet lejatszani? VIP tag vagyok es igy sem engedi!!!!!!!!!! Segitsetek! Koszonom, sziasztok Fruty
Támogatunk!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 11. csütörtök 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 11. csütörtök 17:54

Törölt felhasználó (888210)

Hol van olyan fórumotok, ahol a kamusokat pellengérre lehet tenni, hogy mások is tudomást szerezzenek az ilyen emberekről. Javasolnám még, hogy akinek nincsen reglapja, az ne tudjon az oldalon aktív lenni. Sokan rontják a GG szinvonalát!
Hol van olyan fórumotok, ahol a kamusokat pellengérre lehet tenni, hogy mások is tudomást szerezzenek az ilyen emberekről. Javasolnám még, hogy akinek nincsen reglapja, az ne tudjon az oldalon aktív lenni. Sokan rontják a GG szinvonalát!
Írtam de semmi.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2014. 04. 23. szerda 01:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 23. szerda 01:31

kérlek ezt a lapaljára email címre ird meg nekünk nincs rá ható körünk.
Írtam már a lap alján emailt de semmi.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2014. 04. 23. szerda 01:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 23. szerda 01:31

kérlek ezt a lapaljára email címre ird meg nekünk nincs rá ható körünk.