Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozzászólásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, és csak az általatok irt tartalom felett van joguk, semmi másra nincs befolyásuk és rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailre a lap alján, és töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz (vagy amire átírtad a e-mail linkes bejelentőben) !!!

Az eddigi hozzászólások

... 16 17 18 19 20 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#938   2016. 10. 04. kedd 22:28
tonyc tonyc
Tisztelt Moderátor!

A következő a problémám: a rendszer jelezte, hogy van kapcsolatra jelölésem (folyamatosan villog a Kapcsolataim fül), de a megfelelő ablakban még sincs egyetlen felhasználó (nick)neve sem. Gondolom ez összefügg azzal a bizonyos technikai problémäval... Azt szeretném kérdezni, hogy ez várhatóan mikor jön helyre?
#937   2016. 10. 01. szombat 18:47
X Törölt felhasználó (1434782)
Hogyan tudok képet feltölteni?
#936   2016. 09. 09. péntek 20:48
X Törölt felhasználó (914074)
Nekem olyan gondom van, hogy telefonról használom az oldalt, (win10) par napja a cset, forum stb-stb 2 sávja egybe van folyva. És bármit állítok nem akar javulni. Ez miatt csak a felső sor ablakaiba tudok belepni. De cset, se lével stb. Tudtok megoldást? Köszi.
#935   2016. 09. 09. péntek 17:55
twoinone twoinone
Sziasztok!
Olyan probléma lenne pár napja, hogy ha megnyitom a chat ablakot akkor kijelzi a chat jobb alsó sarkában, hogy bejelölt valaki kapcsolatra, viszont kapcsolataim menüben meg nincsen senki aki bejelölt volna! Mitől lehet?Hogy tudom kivenni a visszajelzést?
#934   2016. 08. 24. szerda 11:01
west77 west77
Igen! Nekem is ez a probléma! Èn sem tudom, hogy mi lehet az oka!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 08. hétfő 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1043482)
2015. 06. 08. hétfő 18:26
Sziasztok!Olyan problémánk volna,hogy a telefonon nem enged be a goldengate.hu,vagy kb.a 20. próbálkozásra.Azt írja hibás felhasználó név vagy jelszó!Ha nagy nehezen be is lépünk,akkor viszont üzenetet nem tudunk olvasni,vagy küldeni,vagy azt is sok próbálkozás után.Most viszont már egyáltalán nem tudunk bejelentkezni,csak számító gépen.MI lehet az oka,és hogy orvosolható?Előre is köszönjük a segítséget!
#933   2016. 08. 24. szerda 10:59
west77 west77
Igen! Nekem is ez a probléma! Èn sem tudom, hogy mi lehet az oka!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 08. hétfő 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Olyan problémánk volna,hogy a telefonon nem enged be a goldengate.hu,vagy kb.a 20. próbálkozásra.Azt írja hibás felhasználó név vagy jelszó!Ha nagy nehezen be is lépünk,akkor viszont üzenetet nem tudunk olvasni,vagy küldeni,vagy azt is sok próbálkozás után.Most viszont már egyáltalán nem tudunk bejelentkezni,csak számító gépen.MI lehet az oka,és hogy orvosolható?Előre is köszönjük a segítséget!
#932   2015. 07. 22. szerda 08:38
Hans Regenkurt Hans Regenkurt
Szia. Én is találkoztam hasonlóval.
Viszont lehet, hogy tudom mi a probléma a saját tapasztalatom alapján.
Ha párként volt valamiért megadva a regisztráció, akkor lesz egy férfi- és egy női-adatlap ugyanazon a néven. Ha valami miatt aztán a párt átállítod férfire, akkor ugyan elvileg a női adatlap eltűnik ( te legalábbis úgy látod a szerkesztői ablakban ), de a valóságban a női adatlap ugyanúgy megmarad és a kereső kiadja.
Én most ezzel szenvedek, mert rendre kapok pasiktól üzeneteket.
Ezt a problémát tényleg jó lenne orvosolni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 21. kedd 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1038672)
2015. 07. 21. kedd 20:09
Gépháááz!

Zavar van az erőben, illetve az adatbázisban: sokszor találkoztam már olyan hibával hogy a társkereső felsorolós részében teljesen más leírás és ember volt mint akkor ha a nevére kattintva beléptem a profiljába:
zalaiszexelos (924274)
Magyarország, Zala, Zalaegerszeg Utolsó benézése: 2015-07-21 06:56:10
Regisztrálás ideje: 2014-12-05 09:24:12
Adataim: Rólam:
51 éves, heteroszexuális nő
165 cm, 72 kg, telt alkat
szőke haj, kék szem
fazonírozott Intim szőrzet

Sziasztok. Hölgyet, párt keresek barátságra, szexre. Túrázni is szeretek.

zalaiszexelos
Üzenet / kapcsolat
Bejelentem, hogy profi hirdető!

Bemutatkozás

Amit tudnod kell rólam...

51 éves, heteroszexuális beállítottságú férfi vagyok Magyarország-ról, Zala megyé(k)ből (Zalaegerszeg).

Továbbá vékony alkatú, 171 cm cm magas, 60 kg kg súlyú, magyar nyelvű vagyok, barna a hajam színe, zöld a szemem színe, intim szőrzetem fazonírozott, ritkán iszom, rendszeresen dohányzom, legmagasabb iskolai végzettségem középiskola / gimnázium.
Családi állapotom egyedülálló, gyermekem van, a munkám jelenleg: alkalmazott

Ez csak egy példa a sok közül....
#931   2015. 07. 21. kedd 20:09
X Törölt felhasználó (1038672)
Gépháááz!

Zavar van az erőben, illetve az adatbázisban: sokszor találkoztam már olyan hibával hogy a társkereső felsorolós részében teljesen más leírás és ember volt mint akkor ha a nevére kattintva beléptem a profiljába:
zalaiszexelos (924274)
Magyarország, Zala, Zalaegerszeg Utolsó benézése: 2015-07-21 06:56:10
Regisztrálás ideje: 2014-12-05 09:24:12
Adataim: Rólam:
51 éves, heteroszexuális nő
165 cm, 72 kg, telt alkat
szőke haj, kék szem
fazonírozott Intim szőrzet

zalaiszexelos
Üzenet / kapcsolat
Bejelentem, hogy profi hirdető!

Bemutatkozás

Amit tudnod kell rólam...

51 éves, heteroszexuális beállítottságú férfi vagyok Magyarország-ról, Zala megyé(k)ből (Zalaegerszeg).

Továbbá vékony alkatú, 171 cm cm magas, 60 kg kg súlyú, magyar nyelvű vagyok, barna a hajam színe, zöld a szemem színe, intim szőrzetem fazonírozott, ritkán iszom, rendszeresen dohányzom, legmagasabb iskolai végzettségem középiskola / gimnázium.
Családi állapotom egyedülálló, gyermekem van, a munkám jelenleg: alkalmazott

Ez csak egy példa a sok közül....
#930   2015. 07. 18. szombat 20:49
csinosszőke csinosszőke
Ugyan már.. oda se jött semmi.
Lehet valami marketingstratégia vagy olyasmi amit a földi halandó nem ért meg.
Minden esetre nagy csalódás hogy az oldal üzemeltetői így állnak a felhasználókhoz, akikből ráadásul még pénzük is van.
Mellesleg a felhasználónak is lehet fontos, a megszűnt kapcsolatokról nem is beszélve.
Nyilván valóan, nem fogja senki agyonreklámozni az oldalt akivel ez megtörtént és még válaszra se méltatják.
Hacsak nem egyenesen boycottálja.
A többséggel együtt mi is rátudtunk.
Nem esett jól. smile
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2015. 07. 14. kedd 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2015. 07. 14. kedd 22:19
válasz mindig a megadott, vagy regisztrációs email címre érkezik és nem belsőüzenet ként kapjátok meg.
#929   2015. 07. 14. kedd 22:19
vazelinator vazelinator VIP Admin
válasz mindig a megadott, vagy regisztrációs email címre érkezik és nem belsőüzenet ként kapjátok meg.
#928   2015. 07. 14. kedd 20:08
petimárti petimárti
Nekünk is törlődött sajnos!!!! És válaszra sem méltattak,hogy miért is....Eltűntek a pontjaink csak az a legvacakabb smile Kin lehet ezt számonkérni??????????
#927   2015. 07. 04. szombat 21:47
csinosszőke csinosszőke
Sziasztok!

Írtunk ugyan ezzel a regisztrációval kapcsolatos problémával az ügyfélszolgálatra.
Válaszra se méltattak.
Szerintetek hogyan tovább?
#926   2015. 06. 14. vasárnap 11:38
X Törölt felhasználó (1062592)
Nekünk is törlődött ,most meg nem engedi a chatet
#925   2015. 06. 14. vasárnap 09:31
vazelinator vazelinator VIP Admin
ha nem csináltál semmi olyant ami miatt, törölték volna, illetve gyakran belépsz és inaktivitás miatt sem törlődik, illetve nem létező e-mail cím miatt se. akkor írj az ügyfélszolgálatra és utána néznek, helyre állítják a fiókod.
lapalja email, válasz mindig a megadott e-mailra érkezik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 11. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1060462)
2015. 06. 11. csütörtök 18:21
Sziasztok! Már két regisztrációm is gondolom törölve lett,mivel nem tudok belépni. Lehetne azt tudni mi történt? Rendszeresen beléptem mindkettővel nem sértettem meg a szabályokat. Hmmm?
#924   2015. 06. 11. csütörtök 18:21
X Törölt felhasználó (1060462)
Sziasztok! Már két regisztrációm is gondolom törölve lett,mivel nem tudok belépni. Lehetne azt tudni mi történt? Rendszeresen beléptem mindkettővel nem sértettem meg a szabályokat. Hmmm?
#923   2015. 06. 08. hétfő 22:33
X Törölt felhasználó (1054442)
sziasztok!

nekem nagy kezdőbetű volt a probléma, szenvedtem vele én is kicsit smile
#922   2015. 06. 08. hétfő 18:26
X Törölt felhasználó (1043482)
#921   2015. 05. 10. vasárnap 12:08
X Törölt felhasználó (937423)
Sziasztok smile
VIP tag szeretnék lenni vagyis inkább újból vip lenni smile
De elküldöm az kódot és az jön válasz sms-ben hogy nincs ilyen szolgáltatás:S
Mi lehet a probléma?
#920   2015. 05. 05. kedd 12:46
totthek totthek
nem lehetne a kérésemet megvizsgálni? tényleg nem érdekli a közönséget és a GoldenGatet, hogy rosszul van az oldalra programozva a banner és emiatt az egész oldal mobilgépeken rossz??
(Ez egy válasz totthek üzenetére (2015. 04. 30. csütörtök 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 30. csütörtök 18:32
Sziasztok, pár napja a felső részen a honlapon a maszti világnapjára mutató link rosszul lett leprogramozva véleményem szerint, és emiatt mobilon illetve tableten problémás az oldal betöltése. Problémás, kényelmetlen az olvasása, nézése.
Tudnátok ezen javítani?
köszönöm
#919   2015. 04. 30. csütörtök 18:32
totthek totthek
Sziasztok, pár napja a felső részen a honlapon a maszti világnapjára mutató link rosszul lett leprogramozva véleményem szerint, és emiatt mobilon illetve tableten problémás az oldal betöltése. Problémás, kényelmetlen az olvasása, nézése.
Tudnátok ezen javítani?
köszönöm

... 16 17 18 19 20 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2004. 11. 16. kedd
Üzenetek: 1278db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 29. szombat

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!