Tisztelt Moderátor!
A következő a problémám: a rendszer jelezte, hogy van kapcsolatra jelölésem (folyamatosan villog a Kapcsolataim fül), de a megfelelő ablakban még sincs egyetlen felhasználó (nick)neve sem. Gondolom ez összefügg azzal a bizonyos technikai problémäval... Azt szeretném kérdezni, hogy ez várhatóan mikor jön helyre?
A következő a problémám: a rendszer jelezte, hogy van kapcsolatra jelölésem (folyamatosan villog a Kapcsolataim fül), de a megfelelő ablakban még sincs egyetlen felhasználó (nick)neve sem. Gondolom ez összefügg azzal a bizonyos technikai problémäval... Azt szeretném kérdezni, hogy ez várhatóan mikor jön helyre?
Hogyan tudok képet feltölteni?
Nekem olyan gondom van, hogy telefonról használom az oldalt, (win10) par napja a cset, forum stb-stb 2 sávja egybe van folyva. És bármit állítok nem akar javulni. Ez miatt csak a felső sor ablakaiba tudok belepni. De cset, se lével stb. Tudtok megoldást? Köszi.
Sziasztok!
Olyan probléma lenne pár napja, hogy ha megnyitom a chat ablakot akkor kijelzi a chat jobb alsó sarkában, hogy bejelölt valaki kapcsolatra, viszont kapcsolataim menüben meg nincsen senki aki bejelölt volna! Mitől lehet?Hogy tudom kivenni a visszajelzést?
Olyan probléma lenne pár napja, hogy ha megnyitom a chat ablakot akkor kijelzi a chat jobb alsó sarkában, hogy bejelölt valaki kapcsolatra, viszont kapcsolataim menüben meg nincsen senki aki bejelölt volna! Mitől lehet?Hogy tudom kivenni a visszajelzést?
Igen! Nekem is ez a probléma! Èn sem tudom, hogy mi lehet az oka!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 08. hétfő 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 08. hétfő 18:26
Törölt felhasználó (1043482)

Sziasztok!Olyan problémánk volna,hogy a telefonon nem enged be a goldengate.hu,vagy kb.a 20. próbálkozásra.Azt írja hibás felhasználó név vagy jelszó!Ha nagy nehezen be is lépünk,akkor viszont üzenetet nem tudunk olvasni,vagy küldeni,vagy azt is sok próbálkozás után.Most viszont már egyáltalán nem tudunk bejelentkezni,csak számító gépen.MI lehet az oka,és hogy orvosolható?Előre is köszönjük a segítséget!
Igen! Nekem is ez a probléma! Èn sem tudom, hogy mi lehet az oka!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 08. hétfő 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!Olyan problémánk volna,hogy a telefonon nem enged be a goldengate.hu,vagy kb.a 20. próbálkozásra.Azt írja hibás felhasználó név vagy jelszó!Ha nagy nehezen be is lépünk,akkor viszont üzenetet nem tudunk olvasni,vagy küldeni,vagy azt is sok próbálkozás után.Most viszont már egyáltalán nem tudunk bejelentkezni,csak számító gépen.MI lehet az oka,és hogy orvosolható?Előre is köszönjük a segítséget!
Szia. Én is találkoztam hasonlóval.
Viszont lehet, hogy tudom mi a probléma a saját tapasztalatom alapján.
Ha párként volt valamiért megadva a regisztráció, akkor lesz egy férfi- és egy női-adatlap ugyanazon a néven. Ha valami miatt aztán a párt átállítod férfire, akkor ugyan elvileg a női adatlap eltűnik ( te legalábbis úgy látod a szerkesztői ablakban ), de a valóságban a női adatlap ugyanúgy megmarad és a kereső kiadja.
Én most ezzel szenvedek, mert rendre kapok pasiktól üzeneteket.
Ezt a problémát tényleg jó lenne orvosolni. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 21. kedd 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 21. kedd 20:09
Viszont lehet, hogy tudom mi a probléma a saját tapasztalatom alapján.
Ha párként volt valamiért megadva a regisztráció, akkor lesz egy férfi- és egy női-adatlap ugyanazon a néven. Ha valami miatt aztán a párt átállítod férfire, akkor ugyan elvileg a női adatlap eltűnik ( te legalábbis úgy látod a szerkesztői ablakban ), de a valóságban a női adatlap ugyanúgy megmarad és a kereső kiadja.
Én most ezzel szenvedek, mert rendre kapok pasiktól üzeneteket.
Ezt a problémát tényleg jó lenne orvosolni. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 21. kedd 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1038672)

Gépháááz!
Zavar van az erőben, illetve az adatbázisban: sokszor találkoztam már olyan hibával hogy a társkereső felsorolós részében teljesen más leírás és ember volt mint akkor ha a nevére kattintva beléptem a profiljába:
zalaiszexelos (924274)
Magyarország, Zala, Zalaegerszeg Utolsó benézése: 2015-07-21 06:56:10
Regisztrálás ideje: 2014-12-05 09:24:12
Adataim: Rólam:
51 éves, heteroszexuális nő
165 cm, 72 kg, telt alkat
szőke haj, kék szem
fazonírozott Intim szőrzet
Sziasztok. Hölgyet, párt keresek barátságra, szexre. Túrázni is szeretek.
zalaiszexelos
Üzenet / kapcsolat
Bejelentem, hogy profi hirdető!
Bemutatkozás
Amit tudnod kell rólam...
51 éves, heteroszexuális beállítottságú férfi vagyok Magyarország-ról, Zala megyé(k)ből (Zalaegerszeg).
Továbbá vékony alkatú, 171 cm cm magas, 60 kg kg súlyú, magyar nyelvű vagyok, barna a hajam színe, zöld a szemem színe, intim szőrzetem fazonírozott, ritkán iszom, rendszeresen dohányzom, legmagasabb iskolai végzettségem középiskola / gimnázium.
Családi állapotom egyedülálló, gyermekem van, a munkám jelenleg: alkalmazott
Ez csak egy példa a sok közül....
Zavar van az erőben, illetve az adatbázisban: sokszor találkoztam már olyan hibával hogy a társkereső felsorolós részében teljesen más leírás és ember volt mint akkor ha a nevére kattintva beléptem a profiljába:
zalaiszexelos (924274)
szőke haj, kék szem
zalaiszexelos
Üzenet / kapcsolat
Bemutatkozás
51 éves, heteroszexuális beállítottságú férfi vagyok Magyarország-ról, Zala megyé(k)ből (Zalaegerszeg).
Továbbá vékony alkatú, 171 cm cm magas, 60 kg kg súlyú, magyar nyelvű vagyok, barna a hajam színe, zöld a szemem színe, intim szőrzetem fazonírozott, ritkán iszom, rendszeresen dohányzom, legmagasabb iskolai végzettségem középiskola / gimnázium.
Gépháááz!
zalaiszexelos (924274)
szőke haj, kék szem
zalaiszexelos
Üzenet / kapcsolat
Bemutatkozás
zalaiszexelos (924274)
szőke haj, kék szem
zalaiszexelos
Üzenet / kapcsolat
Bemutatkozás
Ugyan már.. oda se jött semmi.
Lehet valami marketingstratégia vagy olyasmi amit a földi halandó nem ért meg.
Minden esetre nagy csalódás hogy az oldal üzemeltetői így állnak a felhasználókhoz, akikből ráadásul még pénzük is van.
Mellesleg a felhasználónak is lehet fontos, a megszűnt kapcsolatokról nem is beszélve.
Nyilván valóan, nem fogja senki agyonreklámozni az oldalt akivel ez megtörtént és még válaszra se méltatják.
Hacsak nem egyenesen boycottálja.
A többséggel együtt mi is rátudtunk.
Nem esett jól.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2015. 07. 14. kedd 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 14. kedd 22:19
Lehet valami marketingstratégia vagy olyasmi amit a földi halandó nem ért meg.
Minden esetre nagy csalódás hogy az oldal üzemeltetői így állnak a felhasználókhoz, akikből ráadásul még pénzük is van.
Mellesleg a felhasználónak is lehet fontos, a megszűnt kapcsolatokról nem is beszélve.
Nyilván valóan, nem fogja senki agyonreklámozni az oldalt akivel ez megtörtént és még válaszra se méltatják.
Hacsak nem egyenesen boycottálja.
A többséggel együtt mi is rátudtunk.
Nem esett jól.

válasz mindig a megadott, vagy regisztrációs email címre érkezik és nem belsőüzenet ként kapjátok meg.
válasz mindig a megadott, vagy regisztrációs email címre érkezik és nem belsőüzenet ként kapjátok meg.
Nekünk is törlődött sajnos!!!! És válaszra sem méltattak,hogy miért is....Eltűntek a pontjaink csak az a legvacakabb
Kin lehet ezt számonkérni??????????

Sziasztok!
Írtunk ugyan ezzel a regisztrációval kapcsolatos problémával az ügyfélszolgálatra.
Válaszra se méltattak.
Szerintetek hogyan tovább?
Írtunk ugyan ezzel a regisztrációval kapcsolatos problémával az ügyfélszolgálatra.
Válaszra se méltattak.
Szerintetek hogyan tovább?
Nekünk is törlődött ,most meg nem engedi a chatet
ha nem csináltál semmi olyant ami miatt, törölték volna, illetve gyakran belépsz és inaktivitás miatt sem törlődik, illetve nem létező e-mail cím miatt se. akkor írj az ügyfélszolgálatra és utána néznek, helyre állítják a fiókod.
lapalja email, válasz mindig a megadott e-mailra érkezik. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 11. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 11. csütörtök 18:21
lapalja email, válasz mindig a megadott e-mailra érkezik. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 11. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1060462)

Sziasztok! Már két regisztrációm is gondolom törölve lett,mivel nem tudok belépni. Lehetne azt tudni mi történt? Rendszeresen beléptem mindkettővel nem sértettem meg a szabályokat. Hmmm?
Sziasztok! Már két regisztrációm is gondolom törölve lett,mivel nem tudok belépni. Lehetne azt tudni mi történt? Rendszeresen beléptem mindkettővel nem sértettem meg a szabályokat. Hmmm?
sziasztok!
nekem nagy kezdőbetű volt a probléma, szenvedtem vele én is kicsit
nekem nagy kezdőbetű volt a probléma, szenvedtem vele én is kicsit

Sziasztok
VIP tag szeretnék lenni vagyis inkább újból vip lenni
De elküldöm az kódot és az jön válasz sms-ben hogy nincs ilyen szolgáltatás:S
Mi lehet a probléma?

VIP tag szeretnék lenni vagyis inkább újból vip lenni

De elküldöm az kódot és az jön válasz sms-ben hogy nincs ilyen szolgáltatás:S
Mi lehet a probléma?
nem lehetne a kérésemet megvizsgálni? tényleg nem érdekli a közönséget és a GoldenGatet, hogy rosszul van az oldalra programozva a banner és emiatt az egész oldal mobilgépeken rossz??
(Ez egy válasz totthek üzenetére (2015. 04. 30. csütörtök 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 30. csütörtök 18:32

Sziasztok, pár napja a felső részen a honlapon a maszti világnapjára mutató link rosszul lett leprogramozva véleményem szerint, és emiatt mobilon illetve tableten problémás az oldal betöltése. Problémás, kényelmetlen az olvasása, nézése.
Tudnátok ezen javítani?
köszönöm
Tudnátok ezen javítani?
köszönöm
Sziasztok, pár napja a felső részen a honlapon a maszti világnapjára mutató link rosszul lett leprogramozva véleményem szerint, és emiatt mobilon illetve tableten problémás az oldal betöltése. Problémás, kényelmetlen az olvasása, nézése.
Tudnátok ezen javítani?
köszönöm
Tudnátok ezen javítani?
köszönöm