amit találsz kérlek írd meg a lapalján e-mailes linken.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 22. szombat 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 22. szombat 00:11
Törölt felhasználó (797941)
VIP

nekem az volna a kérdésem,hogy néhány videót nem lehet megnyitni,csak a töltés az az "loading" felirat látható.Mi a probléma oka?!
nekem az volna a kérdésem,hogy néhány videót nem lehet megnyitni,csak a töltés az az "loading" felirat látható.Mi a probléma oka?!
Sziasztok!
Létrehoztam egy topicot amikek a témája az volt, hogy mi volt a legperverzebb/furcsább szituáció ahol maszturbáltál.
Ez nagyjából 3 hozzászólás után eltűnt. Nem találtam az okát. Nem találtam olyan szabályt amibe ütközött volna. Tudna valaki segíteni, hogy mi volt a probléma, miért tűnhetett el? Ha én hibáztam akkor tanulni szeretnék belőle, hogy többet ne tegyem. Nagyon köszi.
Létrehoztam egy topicot amikek a témája az volt, hogy mi volt a legperverzebb/furcsább szituáció ahol maszturbáltál.
Ez nagyjából 3 hozzászólás után eltűnt. Nem találtam az okát. Nem találtam olyan szabályt amibe ütközött volna. Tudna valaki segíteni, hogy mi volt a probléma, miért tűnhetett el? Ha én hibáztam akkor tanulni szeretnék belőle, hogy többet ne tegyem. Nagyon köszi.
Szisztok! Kérdésem lenne. Próbáltam feltölteni képeket de azt az üzenetet kaptam,hogy a méret nem megfelelő. Túl kicsi. Milyen méretről van szó és mi a minimum? Próbáltam cserélgetni képeket Mb szerint de a harmadik próbálkozás óta nem kapok visszajelzést. Tiltottak? Előre köszi a választ: zone84842
Sziasztok!
Vajon mièrt nem küldi el az oldal a telóról írt leveleket?
Vagy csak èn vagyok bèna?
Tudna valaki segíteni, vagy megmondani az okát!?
Köszi előre is!
Vajon mièrt nem küldi el az oldal a telóról írt leveleket?
Vagy csak èn vagyok bèna?
Tudna valaki segíteni, vagy megmondani az okát!?
Köszi előre is!
kibe jelentkezés segíteni szokott rajta az oldalrol
(Ez egy válasz Sanya0x0 üzenetére (2017. 02. 22. szerda 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
A problem megoldotta önmagát.Kössz a gyors reagot!
(Ez egy válasz Sanya0x0 üzenetére (2017. 02. 22. szerda 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 22. szerda 13:50

Sziasztok. Csek én nem tudok chat-re lépni vagy más sem? Valami azonosítási nyűgöt ír: Authentication failed!!!
Sziasztok. Csek én nem tudok chat-re lépni vagy más sem? Valami azonosítási nyűgöt ír: Authentication failed!!!
Sziasztok ! Képet vagy videót szeretnék ide feltölteni telóval. Van erre lehetőség vagy marad a számítógép ?
Sziasztok!
Gondom van a képfeltöltéssel. A normál függőleges fotókat feltöltéskor vízszintesbe teszi. Ezzel elforgatja a képeket. Nem merem így a befejezés gombot nyomni mert nem tudom milyen lesz a végkifejlet. Tud segíteni valaki?
Gondom van a képfeltöltéssel. A normál függőleges fotókat feltöltéskor vízszintesbe teszi. Ezzel elforgatja a képeket. Nem merem így a befejezés gombot nyomni mert nem tudom milyen lesz a végkifejlet. Tud segíteni valaki?
Sziasztok! Tudna v.ki abban segíteni,hogy pc-ről új jelszó lekérése után miért nem tudok belépni??? Vissza igazoltam azt is,hogy a pc-ről való belépési próbálkozás is én voltam! De semmi!!
Miért nem tudok üzenetet irni?
Sziasztok!Olyan problémám volna,hogy a telefonon nem enged be a goldengate.hu,vagy kb.a 20. próbálkozásra.Azt írja hibás felhasználó név vagy jelszó!Ha nagy nehezen be is lépek, akkor viszont üzenetet nem tudok olvasni,vagy küldeni,vagy azt is sok próbálkozás után.
MI lehet az oka,és hogy orvosolható?Előre is köszönjük a segítséget!
MI lehet az oka,és hogy orvosolható?Előre is köszönjük a segítséget!
De semmit nem kaptam ezzel kapcsolatban.
(Ez egy válasz Wallyadmin (GG) üzenetére (2016. 10. 18. kedd 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 18. kedd 22:22

Szia! Az üzeneteidben minden esetben kapsz értesítést arról, el lett-e fogadva feltöltött anyagod, illetve ha visszautasításra került az indoklást is elolvashatod
Szia! Jelenleg 135 db teljes film van fent a letölthető filmek menüben (tehát 14 Ft/darab áron juthatsz hozzá komplett filmekhez) Október 3-a óta folyamatosan fent van a tájékoztatás az oldalon, hogy műszaki hiba miatt nem elérhető a teljes filmtár - idő, amíg pótoljuk. Amikor a VIP tagságodat megvetted, ez az infó már 2 hete kint volt az oldalon.
(Ez egy válasz joeglory üzenetére (2016. 10. 18. kedd 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 18. kedd 22:05

Mikor lesz mennyiségi letölthető tartalom? Ezért aztán megérte vipet fizetni.
Szia! Az üzeneteidben minden esetben kapsz értesítést arról, el lett-e fogadva feltöltött anyagod, illetve ha visszautasításra került az indoklást is elolvashatod
(Ez egy válasz Maya Kitten 74 üzenetére (2016. 10. 18. kedd 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 18. kedd 18:14

Sziasztok.Vasárnap este töltöttem fel egy képsorozatot és egy videót. És csak érdeklődnék,hogy mikor kerülnek ki ? Mert akik hétfőn és ma töltöttek azoké már nézhető.
Mikor lesz mennyiségi letölthető tartalom? Ezért aztán megérte vipet fizetni.
Sziasztok.Vasárnap este töltöttem fel egy képsorozatot és egy videót. És csak érdeklődnék,hogy mikor kerülnek ki ? Mert akik hétfőn és ma töltöttek azoké már nézhető.
Érdeklődni szeretnék, hogy az általunk indított Fiatalok többesben.. fórumtopic hová és miért tűnt el?
Sziasztok miért nem lehet beváltani a G-pontokat?