Nem feltetlenul ide valo kerdes, de erdekelne.
A tarskereson a hirdetett leszbikus es biszexualis nok legtobbje ferfi. Ezek a felhasznalok nem lesznek soha kitiltva innen? Kicsit letisztilta es igenyesebbe teve ezzela tarskereso reszt?
Koszonom
A tarskereson a hirdetett leszbikus es biszexualis nok legtobbje ferfi. Ezek a felhasznalok nem lesznek soha kitiltva innen? Kicsit letisztilta es igenyesebbe teve ezzela tarskereso reszt?
Koszonom
Leírnád a pontos hibajelenséget? Kimerevedik a kép, be sem tölti stb?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 05. péntek 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 05. péntek 08:05
Törölt felhasználó (4030202)
Mozillával nem lehet a videókat nézni !
Mozillával nem lehet a videókat nézni !
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 04. csütörtök 10:17
Milyen böngészőt használsz? Többféle böngészőben is próbáltad már? Egyik videót sem tudod lejátszani, vagy csak egyes jeleneteknél fordul elő ez a hibajelenség?
Milyen böngészőt használsz? Többféle böngészőben is próbáltad már? Egyik videót sem tudod lejátszani, vagy csak egyes jeleneteknél fordul elő ez a hibajelenség?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 03. szerda 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 03. szerda 18:41
Törölt felhasználó (88129)
Nem vagyok egy számítógép guru!
A gépemen újabban nem tudom lejátszani a filmeket, nem tudom miért. Tudnál segíteni?
A gépemen újabban nem tudom lejátszani a filmeket, nem tudom miért. Tudnál segíteni?
Valóban. Néhány napja én is azt észlelem, hogy a videok nem, illetve nem mindig játszhatóak le. A hang megy, de a kép nem, csak egy állókép látható. Én sem jöttem rá, hogy miért...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 03. szerda 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 03. szerda 18:41
Törölt felhasználó (88129)
Szia! Ne pipálj be semmit az adatlapon, tehát szedj ki minden mentett adatot, ments el ezt a változtatást és nem fogsz megjelenni a Társkeresőben. Ha pedig újra szeretnél ott lenni, bármikor újra kitöltheted.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 09. szombat 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 09. szombat 16:28
Törölt felhasználó (750607)
Hogyan tudnám régebbi társkeresőmet törölni?
Hogyan tudnám régebbi társkeresőmet törölni?
Mobileszközre az oldal összes funkciója sajnos még nincs optimalizálva. Így a myGoldengate menüsávban található opciók, pl üzenetkezelés, chat és a képek/videók feltöltése is egyenlőre még csak asztali gépről megy. Az oldal funkcióinak fejlesztése folyamatban van, de a közeli hónapokban egyenlőre csak asztali gépről fogod tudni ezeket intézni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 21. csütörtök 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 21. csütörtök 19:03
Törölt felhasználó (4026502)
Android rendszerről nem megy a kép és vidó feltöltés.... Mi lehet a baj?
Azt írja ki hogy a modul nem található.
Android rendszerről nem megy a kép és vidó feltöltés.... Mi lehet a baj?
N
Szia! A töröltetni kívánt feltöltésed linkjét küldd el a GG Ügyfélszolgálatra (lap alja, e-mail menüpont), és a kollégák törlik.
(Ez egy válasz frenky1979 üzenetére (2019. 02. 20. szerda 02:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 20. szerda 02:39
Egy kérdésünk lenne , megunt kép sorozatot vagy videót hol tudom törölni? Köszönjük
Szia! A felhasználó és minden üzenete törlésre került, mivel spam leveleket küldözgetett. Ezért nem találod
(Ez egy válasz elcondor üzenetére (2019. 02. 20. szerda 02:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 20. szerda 02:11
A levelező programom jelezte , hogy üzenetet kaptam , de az üzeneteknél semmi , sőt az üzenet küldőt sem találom , ? nem értem.
Anetka26 üzenetet küldött neked a GoldenGate-n!
Kedves Elcondor!
Üzeneted érkezett a Golden Gate-en Anetka26-tõl!
Megtekintéséhez kérlek jelentkezz be az oldalra, majd az "Üzeneteim" menüt válaszd felül! Ott tudsz válaszolni is!
Üdvözlettel, GoldenGate szerkesztõség
Kedves Elcondor!
Megtekintéséhez kérlek jelentkezz be az oldalra, majd az "Üzeneteim" menüt válaszd felül! Ott tudsz válaszolni is!
Egy kérdésünk lenne , megunt kép sorozatot vagy videót hol tudom törölni? Köszönjük
A levelező programom jelezte , hogy üzenetet kaptam , de az üzeneteknél semmi , sőt az üzenet küldőt sem találom , ? nem értem.
Kedves Elcondor!
Kedves Elcondor!
Örülünk, hogy megoldódott
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 22. kedd 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 22. kedd 17:47
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 22. kedd 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (443514)
Megvan. Nem volt a gépen flash player.
Megvan. Nem volt a gépen flash player.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 22. kedd 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 22. kedd 14:12
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 22. kedd 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (443514)
Üdv! Nem lehet képet feltölteni? Mi a gond?
Ezt látom: "Most a gépedről válaszd ki a feltöltendő képeket vagy videót!
A Ctrl vagy Shift billentyűkkel egyszerre több fájlt is ki tudsz jelölni a tallózáskor!
Elfogadott kiterjesztések képekre: jpg, jpe, jpeg, zip, rar / videókra: avi, mpg, mpeg, asf, mp4, m4v, wmv, flv, ogg, 3gp, mov "
Alatta csak az "Újrakezdés" van. :(
A Ctrl vagy Shift billentyűkkel egyszerre több fájlt is ki tudsz jelölni a tallózáskor!
Elfogadott kiterjesztések képekre: jpg, jpe, jpeg, zip, rar / videókra: avi, mpg, mpeg, asf, mp4, m4v, wmv, flv, ogg, 3gp, mov "
Üdv! Nem lehet képet feltölteni? Mi a gond?
Délelőtt megtettem.
(Ez egy válasz Wallyadmin (GG) üzenetére (2019. 01. 18. péntek 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 18. péntek 20:46
Szia! A problémával fordulj Ügyfélszolgálatunkhoz (lap alja, e-mail menüpont). Add meg a vásárlás pontos dátumát, és a telefonszámot, ahonnan az SMS-t küldted, és a kollégák utánanéznek a rendszerben, mi történhetett.
Szia! A problémával fordulj Ügyfélszolgálatunkhoz (lap alja, e-mail menüpont). Add meg a vásárlás pontos dátumát, és a telefonszámot, ahonnan az SMS-t küldted, és a kollégák utánanéznek a rendszerben, mi történhetett.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 18. péntek 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 18. péntek 11:24
Törölt felhasználó (104575)
Oda nem mehetett, mert az egy 10 éves freemail volt, de csak volt, most gmail os.
Arról nem beszélve, hogy máskor a telefonra jött, (ugyanerre) perceken belül és jó volt.
Arról nem beszélve, hogy máskor a telefonra jött, (ugyanerre) perceken belül és jó volt.

akos2205