Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozzászólásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, és csak az általatok irt tartalom felett van joguk, semmi másra nincs befolyásuk és rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailre a lap alján, és töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz (vagy amire átírtad a e-mail linkes bejelentőben) !!!

Az eddigi hozzászólások

... 11 12 13 14 15 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1038   2019. 04. 17. szerda 06:37
X Törölt felhasználó (1353572) VIP
Koszonom a valaszt
Az oldal a legjobb az orszagban es megis lehetne jobb. Reformokkal ami fizetosse is fogja tenni. Ez egyertelmu. Kb 15 eve kovetem az oldalt, tenyleg a legjobb, de sok dolog elavult.
Viszont, ha fizetos lesz remelem a kornak megfelelo fizetesi opciokkal es lehetosegekkel. Diszkret paypal fizetessel is. Nem elavult emeltdijas sms kuldozgetessel.
Remelem lesznek fejlesztesek, ujitasok es sokkal interaktivabb kozosseget lehet itt kovacsolni.
Ui: mi szemely szerint szoba se allunk "tegnap" regisztraltakkal es adatlap lathatosag nelkuliekkel. Viszont az adatlap csak akkor latszik, ha mar hozzaszolt valamilyen temahoz, feltolteshez, forumhoz.
Sok sikert a jovoben is!
(Ez egy válasz GG Szerkesztőség üzenetére (2019. 04. 15. hétfő 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 15. hétfő 14:41
Először is köszönjük a kulturált hangnemben megfogalmazott véleményed, ez a mai világban nem egy általános vélemény nyilvánítás.

Mint ahogyan tudjátok, a társkereső oldalunk ingyenesen használható. Ez sajnos azt jelenti, hogy a szokásosnál lényegesen több a kamu hirdető rajta. Természetes ettől függetlenül próbálunk rendet tartani, ha bejelentés érkezik egy-egy kamu profilról azokat töröljük. De mivel bárki újra regisztrálhat, és mivel ezt ingyenesen megteheti, ez egy szélmalomharc. Egyszerűen nincs kapacitásunk, és lehetőségünk sem arra, hogy ezeket az embereket folyamatosan szűrjük. Javasoltuk egy időben, hogy a társkeresők saját maguk tegyék hitelessé a profiljukat. Igazolóképpel, ahol a pár együtt szerepel az igazolóképen, esetleg tartanak egy papírt maguk elé ráírva a nevüket, dátumot, stb, stb. Kb senki nem akarta hitelessé tenni a saját profilját. A társkeresők nagy része továbbra is kép nélkül, adatlapot nem rendesen kitöltve van fent. Természetesen lenne megoldás. Ha fizetőssé tennénk a társkeresőt. A kamuk 90%-a egyből eltűnne, mert fizetni azért senki sem akar hogy kamuból fent legyen. De ha megnézitek a fizetős oldalakat azért ott is vannak szép számmal kamu emberek. Valakiknek még ezt is megéri. Ha egy ember főállásban ezzel foglalkozna, pont az ingyenessége miatt, akkor sem tudná teljesen kiszűrni ezeket az embereket. Ezért a jövőben ha a rovat ingyenessége megmarad, sajnos érdemi változást nem tudunk ígérni. Egyetlen lehetőség az, ha magukban a társkereső emberekben megfogalmazódik az igény arra, hogy hitelessé tegyék magukat. Így azok az embereket akikről nincs fent hiteles kép, stb egyszerűen kilöki a rendszer.
Üdvözlettel,
Goldengate Szerkesztőség
#1037   2019. 04. 16. kedd 16:49
X Törölt felhasználó (3994582)
Aki spam leveleket küldött az törölve lett, de a totál kamu az nem.
(Ez egy válasz Wallyadmin (GG) üzenetére (2019. 04. 16. kedd 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 16. kedd 09:00
Szia! Akit bejelentettél, spam üzeneteket küldözgetett, és a regisztrációja már törlésre került.
#1036   2019. 04. 16. kedd 09:00
Wallyadmin (GG) Wallyadmin (GG) VIP Admin
Szia! Akit bejelentettél, spam üzeneteket küldözgetett, és a regisztrációja már törlésre került.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 15. hétfő 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3994582)
2019. 04. 15. hétfő 17:00
Akkor az hogy lehet hogy jelentem hogy kamu , de még mindig itt van ?
#1035   2019. 04. 15. hétfő 17:00
X Törölt felhasználó (3994582)
Akkor az hogy lehet hogy jelentem hogy kamu , de még mindig itt van ?
(Ez egy válasz GG Szerkesztőség üzenetére (2019. 04. 15. hétfő 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 15. hétfő 14:41
Először is köszönjük a kulturált hangnemben megfogalmazott véleményed, ez a mai világban nem egy általános vélemény nyilvánítás.

Mint ahogyan tudjátok, a társkereső oldalunk ingyenesen használható. Ez sajnos azt jelenti, hogy a szokásosnál lényegesen több a kamu hirdető rajta. Természetes ettől függetlenül próbálunk rendet tartani, ha bejelentés érkezik egy-egy kamu profilról azokat töröljük. De mivel bárki újra regisztrálhat, és mivel ezt ingyenesen megteheti, ez egy szélmalomharc. Egyszerűen nincs kapacitásunk, és lehetőségünk sem arra, hogy ezeket az embereket folyamatosan szűrjük. Javasoltuk egy időben, hogy a társkeresők saját maguk tegyék hitelessé a profiljukat. Igazolóképpel, ahol a pár együtt szerepel az igazolóképen, esetleg tartanak egy papírt maguk elé ráírva a nevüket, dátumot, stb, stb. Kb senki nem akarta hitelessé tenni a saját profilját. A társkeresők nagy része továbbra is kép nélkül, adatlapot nem rendesen kitöltve van fent. Természetesen lenne megoldás. Ha fizetőssé tennénk a társkeresőt. A kamuk 90%-a egyből eltűnne, mert fizetni azért senki sem akar hogy kamuból fent legyen. De ha megnézitek a fizetős oldalakat azért ott is vannak szép számmal kamu emberek. Valakiknek még ezt is megéri. Ha egy ember főállásban ezzel foglalkozna, pont az ingyenessége miatt, akkor sem tudná teljesen kiszűrni ezeket az embereket. Ezért a jövőben ha a rovat ingyenessége megmarad, sajnos érdemi változást nem tudunk ígérni. Egyetlen lehetőség az, ha magukban a társkereső emberekben megfogalmazódik az igény arra, hogy hitelessé tegyék magukat. Így azok az embereket akikről nincs fent hiteles kép, stb egyszerűen kilöki a rendszer.
Üdvözlettel,
Goldengate Szerkesztőség
#1034   2019. 04. 15. hétfő 14:41
GG Szerkesztőség GG Szerkesztőség VIP Admin

Üdvözlettel,
Goldengate Szerkesztőség
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1353572)
2019. 04. 14. vasárnap 12:54
Nem feltetlenul ide valo kerdes, de erdekelne.
A tarskereson a hirdetett leszbikus es biszexualis nok legtobbje ferfi. Ezek a felhasznalok nem lesznek soha kitiltva innen? Kicsit letisztilta es igenyesebbe teve ezzela tarskereso reszt?
Koszonom
#1033   2019. 04. 14. vasárnap 12:54
X Törölt felhasználó (1353572)
Nem feltetlenul ide valo kerdes, de erdekelne.
A tarskereson a hirdetett leszbikus es biszexualis nok legtobbje ferfi. Ezek a felhasznalok nem lesznek soha kitiltva innen? Kicsit letisztilta es igenyesebbe teve ezzela tarskereso reszt?
Koszonom
#1032   2019. 04. 05. péntek 13:45
GG Supervisor GG Supervisor VIP Admin
Leírnád a pontos hibajelenséget? Kimerevedik a kép, be sem tölti stb?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 05. péntek 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4030202)
2019. 04. 05. péntek 08:05
Mozillával nem lehet a videókat nézni !
#1031   2019. 04. 05. péntek 08:05
X Törölt felhasználó (4030202)
Mozillával nem lehet a videókat nézni !
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
GG Supervisor VIP Admin
2019. 04. 04. csütörtök 10:17
Milyen böngészőt használsz? Többféle böngészőben is próbáltad már? Egyik videót sem tudod lejátszani, vagy csak egyes jeleneteknél fordul elő ez a hibajelenség?
#1030   2019. 04. 04. csütörtök 10:17
Milyen böngészőt használsz? Többféle böngészőben is próbáltad már? Egyik videót sem tudod lejátszani, vagy csak egyes jeleneteknél fordul elő ez a hibajelenség?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 03. szerda 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (88129)
2019. 04. 03. szerda 18:41
Nem vagyok egy számítógép guru! smile A gépemen újabban nem tudom lejátszani a filmeket, nem tudom miért. Tudnál segíteni?
#1029   2019. 04. 03. szerda 22:04
freedive freedive
Valóban. Néhány napja én is azt észlelem, hogy a videok nem, illetve nem mindig játszhatóak le. A hang megy, de a kép nem, csak egy állókép látható. Én sem jöttem rá, hogy miért...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 03. szerda 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (88129)
2019. 04. 03. szerda 18:41
Nem vagyok egy számítógép guru! smile A gépemen újabban nem tudom lejátszani a filmeket, nem tudom miért. Tudnál segíteni?
#1028   2019. 04. 03. szerda 18:41
X Törölt felhasználó (88129)
#1027   2019. 03. 10. vasárnap 08:46
Szia! Ne pipálj be semmit az adatlapon, tehát szedj ki minden mentett adatot, ments el ezt a változtatást és nem fogsz megjelenni a Társkeresőben. Ha pedig újra szeretnél ott lenni, bármikor újra kitöltheted.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 09. szombat 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (750607)
2019. 03. 09. szombat 16:28
Hogyan tudnám régebbi társkeresőmet törölni?
#1026   2019. 03. 09. szombat 16:28
X Törölt felhasználó (750607)
Hogyan tudnám régebbi társkeresőmet törölni?
#1025   2019. 02. 21. csütörtök 23:02
Mobileszközre az oldal összes funkciója sajnos még nincs optimalizálva. Így a myGoldengate menüsávban található opciók, pl üzenetkezelés, chat és a képek/videók feltöltése is egyenlőre még csak asztali gépről megy. Az oldal funkcióinak fejlesztése folyamatban van, de a közeli hónapokban egyenlőre csak asztali gépről fogod tudni ezeket intézni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 21. csütörtök 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4026502)
2019. 02. 21. csütörtök 19:03
Android rendszerről nem megy a kép és vidó feltöltés.... Mi lehet a baj?
Azt írja ki hogy a modul nem található.
#1024   2019. 02. 21. csütörtök 19:03
X Törölt felhasználó (4026502)
Android rendszerről nem megy a kép és vidó feltöltés.... Mi lehet a baj?
Azt írja ki hogy a modul nem található.
#1023   2019. 02. 21. csütörtök 10:19
Parocska85 Parocska85
N
#1022   2019. 02. 20. szerda 09:28
Szia! A töröltetni kívánt feltöltésed linkjét küldd el a GG Ügyfélszolgálatra (lap alja, e-mail menüpont), és a kollégák törlik.
(Ez egy válasz frenky1979 üzenetére (2019. 02. 20. szerda 02:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 20. szerda 02:39
Egy kérdésünk lenne , megunt kép sorozatot vagy videót hol tudom törölni? Köszönjük
#1021   2019. 02. 20. szerda 09:26
Szia! A felhasználó és minden üzenete törlésre került, mivel spam leveleket küldözgetett. Ezért nem találod
(Ez egy válasz elcondor üzenetére (2019. 02. 20. szerda 02:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 20. szerda 02:11
A levelező programom jelezte , hogy üzenetet kaptam , de az üzeneteknél semmi , sőt az üzenet küldőt sem találom , ? nem értem.

Anetka26 üzenetet küldött neked a GoldenGate-n!
Kedves Elcondor!

Üzeneted érkezett a Golden Gate-en Anetka26-tõl!

Megtekintéséhez kérlek jelentkezz be az oldalra, majd az "Üzeneteim" menüt válaszd felül! Ott tudsz válaszolni is!

Üdvözlettel, GoldenGate szerkesztõség
#1020   2019. 02. 20. szerda 02:39
frenky1979 frenky1979
Egy kérdésünk lenne , megunt kép sorozatot vagy videót hol tudom törölni? Köszönjük
#1019   2019. 02. 20. szerda 02:11
elcondor elcondor
A levelező programom jelezte , hogy üzenetet kaptam , de az üzeneteknél semmi , sőt az üzenet küldőt sem találom , ? nem értem.

Anetka26 üzenetet küldött neked a GoldenGate-n!
Kedves Elcondor!

Üzeneted érkezett a Golden Gate-en Anetka26-tõl!

Megtekintéséhez kérlek jelentkezz be az oldalra, majd az "Üzeneteim" menüt válaszd felül! Ott tudsz válaszolni is!

Üdvözlettel, GoldenGate szerkesztõség

... 11 12 13 14 15 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2004. 11. 16. kedd
Üzenetek: 1278db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 29. szombat

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!