Szia! Sajnos nem látjuk, hogy lenne bármilyen feltöltésed az oldalra. Ha töltesz fel anyagot, és az 48 órán belül sem jelenik meg az oldalon, célszerű mielőbb ügyfélszolgálatunkhoz (lap alja, E-mail menüpont) fordulni a hiba felderítése érdekében. Hetekkel, hónapokkal később sajnos már nem fogunk tudni segíteni
Ha beérkezett feltöltésed elutasításra kerül, arról kapsz belső rendszerüzenetet az indoklással - így ha ilyet nem kapsz, és a feltöltésed ne is jelenik meg az oldalon, gyanakodhatsz, hogy be sem érkezett a rendszerünkbe.
(Ez egy válasz faust90 üzenetére (2020. 07. 03. péntek 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 03. péntek 18:25

Másnál is van ilyen hiba, csak akkor ezt más eddig nem jelezte felétek.
Másnál is van ilyen hiba, csak akkor ezt más eddig nem jelezte felétek.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2020. 06. 02. kedd 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 02. kedd 11:14

Szia! Más nem jelzett ilyen hibát, azt tanácsoljuk, először próbáld másik böngészőben is megnézni, ha ott rendben mennek a videók, akkor valószínűleg a böngésződ egyedi beállításaiban lesz a hiba oka. Állítsd vissza az alap verziót, és úgy próbáld ismét.
Nyilván én kötözködök, nem ti szartok évek óta rendbeszedni az oldalatokat...
Az ügyfélszolgálattal és a szerkesztőséggel is kommunikálsz, azonban sajnálatos módon egyiknek sem válaszolsz. Eközben nyilvános Fórumtémában azt hangoztatod, hogy a supervisor nincs tisztában az oldal működésével. Csak kötözködni akarsz, vagy segíthetünk is valamiben?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 01. szerda 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 01. szerda 12:00
Törölt felhasználó (7967)

Nem lehet 28, azonnali feltöltési joggal feltöltött anyagom, mivel összesen van (volt) 25.
Amatőr sorozatokra nincsen azonnali feltöltési jogom és azok amúgy is külön vannak szedve (de mondjuk ez elég szánalmas hogy nekem kell elmagyaráznom a "Supervisor"-nak).
Amatőr sorozatokra nincsen azonnali feltöltési jogom és azok amúgy is külön vannak szedve (de mondjuk ez elég szánalmas hogy nekem kell elmagyaráznom a "Supervisor"-nak).
Nem lehet 28, azonnali feltöltési joggal feltöltött anyagom, mivel összesen van (volt) 25.
Amatőr sorozatokra nincsen azonnali feltöltési jogom és azok amúgy is külön vannak szedve (de mondjuk ez elég szánalmas hogy nekem kell elmagyaráznom a "Supervisor"-nak). (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2020. 06. 29. hétfő 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 29. hétfő 16:43
Amatőr sorozatokra nincsen azonnali feltöltési jogom és azok amúgy is külön vannak szedve (de mondjuk ez elég szánalmas hogy nekem kell elmagyaráznom a "Supervisor"-nak). (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2020. 06. 29. hétfő 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia! Ezeken kívül van 22 db amatőr sorozatod is. A 28 db anyag arra vonatkozik, amennyi az összes feltöltésedből az után jelent meg, mikortól azonnali feltöltővé váltál.
Szia! Ezeken kívül van 22 db amatőr sorozatod is. A 28 db anyag arra vonatkozik, amennyi az összes feltöltésedből az után jelent meg, mikortól azonnali feltöltővé váltál.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 27. szombat 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 27. szombat 19:19

Az "Azonnali feltöltéshez való jogaim" oldalon ez szerepel:
]"Azonnali kikerülés (egyéb): Feltöltéskor azonnal megjelenik! (28 db anyag feltöltve.)"
Ehhez képest az adatlapomon:
"Kismalac videók - 1db
Kismalac képek - 24db"
24+1 az nálam 25, nem 28...
]"Azonnali kikerülés (egyéb): Feltöltéskor azonnal megjelenik! (28 db anyag feltöltve.)"
"Kismalac videók - 1db
Kismalac képek - 24db"
24+1 az nálam 25, nem 28...
Az "Azonnali feltöltéshez való jogaim" oldalon ez szerepel:
"Kismalac videók - 1db
Kismalac képek - 24db"
24+1 az nálam 25, nem 28... (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2020. 06. 27. szombat 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 27. szombat 11:31
"Kismalac videók - 1db
Kismalac képek - 24db"
24+1 az nálam 25, nem 28... (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2020. 06. 27. szombat 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia! Ha egyáltalán nem jelentek meg, és visszajelzést sem kaptál egy esetleg elutasításról, annak feltöltési hiba lehet az oka. Ha néhány órán belül nem találod a feltöltésedet az oldalon,írj GG Ügyfélszolgálatunkra (lap alja, e-mail menüpont), és a kollégák utána néznek mi lehet a gond
Szia! Ha egyáltalán nem jelentek meg, és visszajelzést sem kaptál egy esetleg elutasításról, annak feltöltési hiba lehet az oka. Ha néhány órán belül nem találod a feltöltésedet az oldalon,írj GG Ügyfélszolgálatunkra (lap alja, e-mail menüpont), és a kollégák utána néznek mi lehet a gond
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 26. péntek 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 26. péntek 22:48

Azonnal feltöltéshez való joggal rendelkezem az egyéb kategóriában, mégis többször előfordult már hogy a feltöltött képeim csak jóval később vagy épp _egyáltalán_nem_ jelentek meg az oldalon. Miért?
Azonnal feltöltéshez való joggal rendelkezem az egyéb kategóriában, mégis többször előfordult már hogy a feltöltött képeim csak jóval később vagy épp _egyáltalán_nem_ jelentek meg az oldalon. Miért?
Szia! Biztos vagy benne, hogy itt a GG-n láttad? Sajnos a filmtárunkban nem szerepel ilyen film
(Ez egy válasz Kutya76 üzenetére (2020. 06. 06. szombat 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 06. szombat 07:41

Sziasztok! Régen volt fenn egy video Feszülő harisnyák címmel,honnan tudnám ismét letölteni? Köszi.
Sziasztok! Régen volt fenn egy video Feszülő harisnyák címmel,honnan tudnám ismét letölteni? Köszi.
Szia! Más nem jelzett ilyen hibát, azt tanácsoljuk, először próbáld másik böngészőben is megnézni, ha ott rendben mennek a videók, akkor valószínűleg a böngésződ egyedi beállításaiban lesz a hiba oka. Állítsd vissza az alap verziót, és úgy próbáld ismét.
(Ez egy válasz CountryMan üzenetére (2020. 06. 02. kedd 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 02. kedd 08:33

Kedves Adminok!
Nálam a legfrissebb Google Chrome (83.0.4103.61) használata mellett, Windows 10 (verzió 1909, build 18363.778) rendszeren, asztali gépen az amatőr videók elindítása után nem látom a videót, mivel középen ott ragad a "borítókép", mögötte megy a videó, illetve egyes vezérlőgombok is duplázódva jelennek meg, totál szét van esve a lejátszó. Másnál is van ilyen hiba vagy a hiba az én készülékemben van?
Például:

Köszi!
Nálam a legfrissebb Google Chrome (83.0.4103.61) használata mellett, Windows 10 (verzió 1909, build 18363.778) rendszeren, asztali gépen az amatőr videók elindítása után nem látom a videót, mivel középen ott ragad a "borítókép", mögötte megy a videó, illetve egyes vezérlőgombok is duplázódva jelennek meg, totál szét van esve a lejátszó. Másnál is van ilyen hiba vagy a hiba az én készülékemben van?

Például:

Köszi!
Kedves Adminok!
Például:

Köszi!

Például:

Köszi!
Szia! Ebben a topicban elsősorban a szerkesztőség és az adminok segítségét kérheted. Ha egy felhasználó még nem olvasta el az üzenetedet, nem valószínű, hogy majd éppen ezt a topicot nézi meg
(Ez egy válasz vaszilij133 üzenetére (2020. 05. 13. szerda 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves aabcd11! Írtam nektek üzenetet!
Szia! Asztali gépről vagy mobileszközről próbálod? Ha asztaliról,a feltöltéshez Flash player szükséges. A minimum képméret 600 x 800-as legyen, ha ennél kisebb, nem töltődik fel.
Mobilról azonban nem fog menni a feltöltés, mivel mobileszközre az oldal összes funkciója sajnos még nincs optimalizálva (Ez egy válasz miisketten üzenetére (2020. 04. 26. vasárnap 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 26. vasárnap 12:05
Mobilról azonban nem fog menni a feltöltés, mivel mobileszközre az oldal összes funkciója sajnos még nincs optimalizálva (Ez egy válasz miisketten üzenetére (2020. 04. 26. vasárnap 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Hali!
Van egy kis problémám. Sajnos nem tudok feltölteni fotót. A" tölts fel te is"-be. Kijelölöm hogy hova szeretném , aztán "következő lépés", de kijelölés helyett csak újrakezdést enged!
Olvasgattam itt ott de sehol nem találtam választ,a problémámra.
Esetleg tiltva vagyunk?
Előre is köszönöm a választ!
Van egy kis problémám. Sajnos nem tudok feltölteni fotót. A" tölts fel te is"-be. Kijelölöm hogy hova szeretném , aztán "következő lépés", de kijelölés helyett csak újrakezdést enged!
Esetleg tiltva vagyunk?
Hali!
Esetleg tiltva vagyunk?
Esetleg tiltva vagyunk?
Asztali gépről vagy mobileszközről használod az oldalt? Ez azért fontos, mert mobileszközre az oldal összes funkciója sajnos még nincs optimalizálva. Így a myGoldengate menüsávban található opciók nem minden mobileszközről érhetők el hibamentesen
(Ez egy válasz eperkekrém üzenetére (2020. 02. 27. csütörtök 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 27. csütörtök 14:35

Ez rendben van, elmentettem a szamunkra preferált környező megyéket. Ez így jelenik meg a saját adatlapunkon.
De amikor elvegzek egy keresést,
Ott továbbra is az összes megyéből ad vissza találatot, vagy 1db általam kiválasztott megyéből...
Ott továbbra is az összes megyéből ad vissza találatot, vagy 1db általam kiválasztott megyéből...
Ez rendben van, elmentettem a szamunkra preferált környező megyéket. Ez így jelenik meg a saját adatlapunkon.
Ott továbbra is az összes megyéből ad vissza találatot, vagy 1db általam kiválasztott megyéből... (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2020. 02. 26. szerda 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 26. szerda 22:06
Ott továbbra is az összes megyéből ad vissza találatot, vagy 1db általam kiválasztott megyéből... (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2020. 02. 26. szerda 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia! Asztali gépről vagy mobileszközről használod az oldalt? Mert létezik ilyen opció, több megyét is kipipálhatsz egyszerre ITT
Szia! Asztali gépről vagy mobileszközről használod az oldalt? Mert létezik ilyen opció, több megyét is kipipálhatsz egyszerre ITT
(Ez egy válasz eperkekrém üzenetére (2020. 02. 26. szerda 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 26. szerda 09:47

Kedves fejlesztők,
Tarskeresoben nem lehetne egy olyan fejlesztés, hogy vagy lakóhelytol plus valamennyi km-es körben keressen a kereső?
Vagy egyszerű megoldás esetleg: h egyszerre lehetne kipipalni több megyét?
(lakhelyem plus a körülötte lévőt, így magam is ki tudom választani mennyi az a távolság ahova reális eséllyel elutazom. És még függvényt sem kell rá írni. Csak felsorolás szerűen pipalhato opcióként a megyéket. A jelenlegi legordulo lista helyett/ mellett)
Válaszotokat előre is köszönöm szépen!
Üdv, kellemes napot mindenkinek!
Tarskeresoben nem lehetne egy olyan fejlesztés, hogy vagy lakóhelytol plus valamennyi km-es körben keressen a kereső?
Vagy egyszerű megoldás esetleg: h egyszerre lehetne kipipalni több megyét?
(lakhelyem plus a körülötte lévőt, így magam is ki tudom választani mennyi az a távolság ahova reális eséllyel elutazom. És még függvényt sem kell rá írni. Csak felsorolás szerűen pipalhato opcióként a megyéket. A jelenlegi legordulo lista helyett/ mellett)
Válaszotokat előre is köszönöm szépen!
Üdv, kellemes napot mindenkinek!