Szia! Profil törlést kizárólag a fiók tulajdonosa kérhet, így kizárólag az a profil került törlésre amelyről írtál. Nem volt tudomásunk arról, hogy több regisztrációval is rendelkezel és mindegyiket töröltetni akarod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 26. szerda 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 26. szerda 16:23
Törölt felhasználó (3827652)

Szia, en mar tobszor irtam kerelmet a vezetoseg fele hogy totoljek profilunkat es feltoltot kepeinket de meg semi megoldast vagy valaszt nem kaptam feloluk.
Szia, en mar tobszor irtam kerelmet a vezetoseg fele hogy totoljek profilunkat es feltoltot kepeinket de meg semi megoldast vagy valaszt nem kaptam feloluk.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2020. 02. 25. kedd 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 25. kedd 09:55

Szia! Írj GG Ügyfélszolgálatunkra (lap alja, e-mail menüpont), és a kollégák törlik a profilodat.
Kedves fejlesztők,
Tarskeresoben nem lehetne egy olyan fejlesztés, hogy vagy lakóhelytol plus valamennyi km-es körben keressen a kereső?
Vagy egyszerű megoldás esetleg: h egyszerre lehetne kipipalni több megyét?
(lakhelyem plus a körülötte lévőt, így magam is ki tudom választani mennyi az a távolság ahova reális eséllyel elutazom. És még függvényt sem kell rá írni. Csak felsorolás szerűen pipalhato opcióként a megyéket. A jelenlegi legordulo lista helyett/ mellett)
Válaszotokat előre is köszönöm szépen!
Üdv, kellemes napot mindenkinek!
Tarskeresoben nem lehetne egy olyan fejlesztés, hogy vagy lakóhelytol plus valamennyi km-es körben keressen a kereső?
Vagy egyszerű megoldás esetleg: h egyszerre lehetne kipipalni több megyét?
(lakhelyem plus a körülötte lévőt, így magam is ki tudom választani mennyi az a távolság ahova reális eséllyel elutazom. És még függvényt sem kell rá írni. Csak felsorolás szerűen pipalhato opcióként a megyéket. A jelenlegi legordulo lista helyett/ mellett)
Válaszotokat előre is köszönöm szépen!
Üdv, kellemes napot mindenkinek!
Jött válasz,visszaírtam.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2020. 02. 25. kedd 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 25. kedd 09:54

Szia! Pedig a kollégák válaszoltak neked 24 órán belül. Kérjük ellenőrizd a spam mappát, ha ott sincs a válasz, feltétlenül jelezd felénk!
Szia! Írj GG Ügyfélszolgálatunkra (lap alja, e-mail menüpont), és a kollégák törlik a profilodat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 24. hétfő 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 24. hétfő 21:39
Törölt felhasználó (3827652)

Sziasztok, szeretnem toroltetni a feltoltot kepeinket es toroltetni profilunkat az oldalrol . Elore is koszonjuk.
Szia! Pedig a kollégák válaszoltak neked 24 órán belül. Kérjük ellenőrizd a spam mappát, ha ott sincs a válasz, feltétlenül jelezd felénk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 24. hétfő 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 24. hétfő 17:03
Törölt felhasználó (3112072)

már 1 hete semmi válasz
Sziasztok, szeretnem toroltetni a feltoltot kepeinket es toroltetni profilunkat az oldalrol . Elore is koszonjuk.
már 1 hete semmi válasz
(Ez egy válasz Wallyadmin (GG) üzenetére (2020. 02. 23. vasárnap 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 23. vasárnap 11:20

Az Ügyfélszolgálat nem online 0-24 órás szolgálat, ezért ne aggódj ha nem azonnal válaszolnak

Az Ügyfélszolgálat nem online 0-24 órás szolgálat, ezért ne aggódj ha nem azonnal válaszolnak
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 22. szombat 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 22. szombat 15:57

írtam,de semmi...
írtam,de semmi...
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2020. 02. 22. szombat 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 22. szombat 10:36

Szia! Kérjük fordulj GG Ügyfélszolgálatunkhoz (lap alja, e-mail menüpont), a kollégák segítenek
Szia! Kérjük fordulj GG Ügyfélszolgálatunkhoz (lap alja, e-mail menüpont), a kollégák segítenek
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 21. péntek 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 21. péntek 18:51

Küldtem Vipre- SMS-t de válasz sms szerint hibás szöveget irtam az üzenetben(Amit kétlek) ilyenkor mi a teendő?
Küldtem Vipre- SMS-t de válasz sms szerint hibás szöveget irtam az üzenetben(Amit kétlek) ilyenkor mi a teendő?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 04. szombat 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 04. szombat 18:48
Törölt felhasználó (1156402)

Szép napot szeretném töröltetni az oldalam.
Szép napot szeretném töröltetni az oldalam.
Szia! Sajnos a megadott adatok alapján nem találtunk a Goldengate oldalon beazonosítható felhasználót. Mi már többször is tettünk bejelentést az Xhamster oldal üzemeltetői felé ilyen jellegű visszaélésről. A bejelentett videókat minden alkalommal rövid határidőn belül törölték is. Kérünk benneteket, ha ilyen tartalmat találtok, azt haladéktalanul jelezzétek az oldal üzemeltetői felé.Minél több panasz érkezik egy felhasználóra, annál erősebb a jogalapja, hogy a regisztrációját megszüntessék. Egyetlen bejelentés ugyanis még nem vonja maga után automatikusan a regisztáció blokkolását, még akkor sem, ha 20-nál is több a lopott videó a profilon
(Ez egy válasz Vidka87 üzenetére (2019. 10. 01. kedd 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 01. kedd 18:12

Kedves Goldengate!
Az általam feltöltött videókat jogtalanul tölti fel egy hungarianamatorszex nevében regisztrált xhamster felhasználó az xhamster oldalára. Sajnos az itteni felhasználó nevét nem tudom, csak annyit, hogy Kiss István Ferencnek hívják. Sajnos nem én vagyok az egyetlen áldozata, napi szinten lopja a GG-s amatőr videókat és tölti fel sajátként az említett oldalra. Kérem az érintett személy mihamarabbi törlését, vagy moderálását, mert ez jogtalan használat.
Üdvözlettel
Vidka87
Az általam feltöltött videókat jogtalanul tölti fel egy hungarianamatorszex nevében regisztrált xhamster felhasználó az xhamster oldalára. Sajnos az itteni felhasználó nevét nem tudom, csak annyit, hogy Kiss István Ferencnek hívják. Sajnos nem én vagyok az egyetlen áldozata, napi szinten lopja a GG-s amatőr videókat és tölti fel sajátként az említett oldalra. Kérem az érintett személy mihamarabbi törlését, vagy moderálását, mert ez jogtalan használat.
Üdvözlettel
Vidka87
Kedves Goldengate!
Üdvözlettel
Vidka87
Üdvözlettel
Vidka87
Szia! A töröltetni kívánt feltöltésed linkjét küldd el a GG Ügyfélszolgálatra (lap alja, e-mail menüpont), és a kollégák törlik.
(Ez egy válasz F3rrri üzenetére (2019. 09. 03. kedd 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 03. kedd 19:14

Hali
2018.augusztus.30. képsorozatomat törölnétek?
Nagyin fontos lenne
Előre is köszönöm a segítséget
Nagyin fontos lenne
Hali
Nagyin fontos lenne
Nagyin fontos lenne
Szia! Engedélyezve van a Flash a gépeden? Ezt itt tudod ellenőrizni: https://get.adobe.com/flashplayer/
(Ez egy válasz Skyline76 üzenetére (2019. 06. 17. hétfő 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 17. hétfő 11:21

Nem indul el a letöltés állandóan a divx telepitését kéri pedig az már megvolt.
Nem indul el a letöltés állandóan a divx telepitését kéri pedig az már megvolt.