Más továbbra sem jelzett hasonlót, de jeleztük informatikusnak az általad észlelt hibát. Mobileszközről és asztali gépről is hasonló a helyzet nálad?
(Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2020. 09. 29. kedd 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 29. kedd 10:49

Szia, sajnos a probléma sem cache ürítéssel sem előzmények törlésével sem a shift+F5 sem pedig a bővítmények letiltásával nem oldódik meg, jelenleg microsoft edge alatt megy rendesen.
Szia, sajnos a probléma sem cache ürítéssel sem előzmények törlésével sem a shift+F5 sem pedig a bővítmények letiltásával nem oldódik meg, jelenleg microsoft edge alatt megy rendesen.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2020. 09. 26. szombat 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 26. szombat 11:49

Szia! Senki más nem jelzett hasonlót, és mi sem tudtuk reprodukálni a hibát. Próbálkoztál frissíteni Shift + F5-el? Megoldódott azóta a probléma, vagy másik böngészővel tudtál belépni?
Szia! Senki más nem jelzett hasonlót, és mi sem tudtuk reprodukálni a hibát. Próbálkoztál frissíteni Shift + F5-el? Megoldódott azóta a probléma, vagy másik böngészővel tudtál belépni?
(Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2020. 09. 25. péntek 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 25. péntek 10:11

Sziasztok.
Mai nap tapasztaltam,hogy google chrome böngészőt használva nem működik a https://www.goldengate.hu/elmúltam 18 éves, elfogadom gomb, bármit próbáltam csinálni, reklámblokkoló tiltás és kiegészítők tiltása, egyszerűen nem kattintható, ezáltal az oldalra sem lehet belépni.
Nemtudom tudtok-e a problémárol?Vagy lehet ez csak nálam jelentkezik.
Mai nap tapasztaltam,hogy google chrome böngészőt használva nem működik a https://www.goldengate.hu/elmúltam 18 éves, elfogadom gomb, bármit próbáltam csinálni, reklámblokkoló tiltás és kiegészítők tiltása, egyszerűen nem kattintható, ezáltal az oldalra sem lehet belépni.
Sziasztok.
Mindenhol 2020.04.30 az utolsó bejegyzés!
(Ez egy válasz krbi01 üzenetére (2020. 09. 19. szombat 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! A társkereső miért van leállítva??
Szia! Szöveges fórumtémába kérjük ne tölts képet. A fotós témákba úgy tudsz saját képet, ha előtte feltöltöd egy képmegosztóba és onnan linkeled
(Ez egy válasz Dockfeet üzenetére (2020. 08. 20. csütörtök 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 20. csütörtök 12:59

Sziasztok, hogy tudok képet feltölteni fórum témákhoz saját gépről?
Nekem csak belinkelni engedné.
Köszönöm ☺️
Köszönöm ☺️
Sziasztok, hogy tudok képet feltölteni fórum témákhoz saját gépről?
Köszönöm ☺️
Köszönöm ☺️
Szia! Sajnos nem érkezett meg tőled a levél Ügyfélszolgálatunkra
Kérjük küldd el ismét, kollégáink segítenek
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 17. hétfő 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 17. hétfő 22:24

Törölt felhasználó (4030202)

Éni s jeleztem ezt a hibát . A másik gépemen is ugyanez a problémám!
Éni s jeleztem ezt a hibát . A másik gépemen is ugyanez a problémám!
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2020. 06. 02. kedd 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 02. kedd 11:14

Szia! Más nem jelzett ilyen hibát, azt tanácsoljuk, először próbáld másik böngészőben is megnézni, ha ott rendben mennek a videók, akkor valószínűleg a böngésződ egyedi beállításaiban lesz a hiba oka. Állítsd vissza az alap verziót, és úgy próbáld ismét.
Szia! Mobileszközre az oldal összes funkciója sajnos még nincs optimalizálva. Így a myGoldengate menüsávban található opciók, pl üzenetkezelés, pl chat és a képek/videók feltöltése, levelezés stb is egyenlőre még csak asztali gépről működik hibamentesen.
Az oldal funkcióinak fejlesztése folyamatban van,de a közeli hónapokban egyenlőre csak asztali nézetben tudod ezeket intézni. (Ez egy válasz Valami_mad üzenetére (2020. 08. 10. hétfő 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 10. hétfő 19:06
Az oldal funkcióinak fejlesztése folyamatban van,de a közeli hónapokban egyenlőre csak asztali nézetben tudod ezeket intézni. (Ez egy válasz Valami_mad üzenetére (2020. 08. 10. hétfő 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Amikor mobilról használom az oldalt nem jelennek meg a hozzaszolasaim es a profilokat sem tudom megnézni. Át kell valtanom asztali verzióra de az mobilril nem kényelmes.
Amikor mobilról használom az oldalt nem jelennek meg a hozzaszolasaim es a profilokat sem tudom megnézni. Át kell valtanom asztali verzióra de az mobilril nem kényelmes.
Sziasztok!
Szia! Kérjük ne nyiss olyan topicot,amilyen már van, használd a Társkereső megfelelő, már meglévő témáját!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 01. szombat 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 01. szombat 17:38
Törölt felhasználó (4346262)

Üdv. Létrehoztam egy topikot a társkeresőben, de a címből kimaradt egy "i" betű. "Kíváncsi"lenne helyesen. Esetleg lenne mód a javításra? Persze ha maradhat a téma. Köszönöm.
Üdv. Létrehoztam egy topikot a társkeresőben, de a címből kimaradt egy "i" betű. "Kíváncsi"lenne helyesen. Esetleg lenne mód a javításra? Persze ha maradhat a téma. Köszönöm.
Nincs mit!
(Ez egy válasz Sylvie-Imy üzenetére (2020. 07. 30. csütörtök 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönöm a választ, ez akkor elkerülte a figyelmemet
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2020. 07. 30. csütörtök 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 30. csütörtök 10:18

Szia! Igen van, minimum 30 mp-es videót tudunk elfogadni.
Szia! Igen van, minimum 30 mp-es videót tudunk elfogadni.
(Ez egy válasz Sylvie-Imy üzenetére (2020. 07. 30. csütörtök 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
1,65 MB; 21 sec
(Ez egy válasz Sylvie-Imy üzenetére (2020. 07. 30. csütörtök 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 30. csütörtök 09:35

Sziasztok! Help me...please
Olyan problémával találkoztam, hogy a video feltöltés elutasításra került azzal az indokkal, hogy túl rövid. Tehát van minimumkorlát időben, terjedelemben? Sehol sem találtam erre utaló megkötést.
Olyan problémával találkoztam, hogy a video feltöltés elutasításra került azzal az indokkal, hogy túl rövid. Tehát van minimumkorlát időben, terjedelemben? Sehol sem találtam erre utaló megkötést.
Sziasztok! Help me...please
Szia! Ha "szarnánk" rá - ahogyan te fogalmaztál, akkor egyetlen üzenetedre sem reagáltunk volna. Külön e-mailben is megírtuk neked az indoklásokat az elutasított feltöltéseiddel kapcsolatban. Más egyéb feltöltést nem látunk, azonban nem is válaszoltál azokra a kérdéseinkre, amik alapján a hiányolt feltöltéseidnek utána nézhetnénk. A rendszer működésével kapcsolatos válaszunkat nem fogadod el: a rendszer nem tesz különbséget a különféle kategóriákba feltöltött anyagok közt. ha valakinek azonnali feltöltési joga van, az egységesen vonatkozik a saját magyar amatőr anyagokra, és az egyéb feltöltésekre is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 03. péntek 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 03. péntek 18:09
Törölt felhasználó (7967)

Nyilván én kötözködök, nem ti szartok évek óta rendbeszedni az oldalatokat...