Üdv! Hogyan tudom törölni a feltöltött tartalmat ?
Szia! Kérlek frissíts az oldalra, jelentkezz ki majd be és megoldódik. Ha mégsem, akkor a hibát jelezd központi ügyfélszolgálatunknál (lap alja, e-mail menüpont)
Ez a konvert már rendben volt
(Ez egy válasz agroboy üzenetére (2018. 07. 25. szerda 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)

remélem az új anyag nem okoz gondot
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2018. 07. 25. szerda 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 25. szerda 09:35

Szia! Bármely formátum jöhet, de a hagyományos 4:3 és 16:9 a legjobb. Ha nem torz a nyersanyag, akkor a feltöltőnk bármely formátumot elfogadja
Szia! Bármely formátum jöhet, de a hagyományos 4:3 és 16:9 a legjobb. Ha nem torz a nyersanyag, akkor a feltöltőnk bármely formátumot elfogadja
(Ez egy válasz agroboy üzenetére (2018. 07. 24. kedd 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 24. kedd 19:59

Sziasztok! Milyen képformátum és felbontást támogat a rendszer a videóknál? 4:3, 16:9, stb 1024x768
Sziasztok! Milyen képformátum és felbontást támogat a rendszer a videóknál? 4:3, 16:9, stb 1024x768
Szia! A bankkártyás fizetésnél kapott jelszó / password használandó VIP kódként az oldalon, a többi adatra nincs szükséged.
Tehát lépj be a felhasználói neveddel: "csabakiss", majd kattints bármely VIP tartalomra, és password-ként kapott kódot másold be oda, ahol az oldal kéri tőled. (Ez egy válasz csabakiss üzenetére (2018. 07. 22. vasárnap 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Tehát lépj be a felhasználói neveddel: "csabakiss", majd kattints bármely VIP tartalomra, és password-ként kapott kódot másold be oda, ahol az oldal kéri tőled. (Ez egy válasz csabakiss üzenetére (2018. 07. 22. vasárnap 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Bankkártyás fizetés volt...
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2018. 07. 22. vasárnap 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
https://www.goldengate.hu/felhasznalo/vip
(Ez egy válasz csabakiss üzenetére (2018. 07. 22. vasárnap 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 22. vasárnap 21:39

sziasztok hogyan működik a VIP tagság már kétszer is fizettem kaptam kódot jelszót hová kell beírni?
sziasztok hogyan működik a VIP tagság már kétszer is fizettem kaptam kódot jelszót hová kell beírni?
Szia! Ha valaki személyes adatokat, pl telefonszámot oszt meg, ez eredményezhet törlést. De sértő, vagy vulgáris hangnemű hozzászólások is törlésre kerülnek
(Ez egy válasz totthek üzenetére (2018. 07. 01. vasárnap 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 01. vasárnap 21:59

https://www.goldengate.hu/forum/tema/2328-Wellness-Meztelenked- es-masszazs-szaunazas-nyilvanos-pucerkodas/225 fórumban miért van törlés 2017.03.23tól visszafele?
https://www.goldengate.hu/forum/tema/2328-Wellness-Meztelenked- es-masszazs-szaunazas-nyilvanos-pucerkodas/225 fórumban miért van törlés 2017.03.23tól visszafele?
forumban keresést lehetne indítani?
Miért gáz? Régen módosítani sem lehetett.
Azért ha beszélgetsz egy témában, akkor fura lenne, hogy közben jön 10 válasz, majd napokra visszamenőleg megváltoztatod a hozzászólásod tartalmát. Amivel esetleg a hozzáállásod is megváltozik az adott témában. Ha ilyen lehetséges lenne, akkor a hozzászólásodra érkező válaszok nagy része lehet értelmét vesztené.
Az időzített módosítás azért jó, ha véletlen ki maradt volna egy gondolat, vagy nagyon elírtál valamit, akkor azt tudod javítani. (Ez egy válasz Fr33dom üzenetére (2018. 01. 04. csütörtök 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 04. csütörtök 18:32
Azért ha beszélgetsz egy témában, akkor fura lenne, hogy közben jön 10 válasz, majd napokra visszamenőleg megváltoztatod a hozzászólásod tartalmát. Amivel esetleg a hozzáállásod is megváltozik az adott témában. Ha ilyen lehetséges lenne, akkor a hozzászólásodra érkező válaszok nagy része lehet értelmét vesztené.
Az időzített módosítás azért jó, ha véletlen ki maradt volna egy gondolat, vagy nagyon elírtál valamit, akkor azt tudod javítani. (Ez egy válasz Fr33dom üzenetére (2018. 01. 04. csütörtök 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönöm a választ. Ez amúgy elég gáz, hogy nem törölhetem és módosítani is csak egy ideig tudom.
Köszönöm a választ. Ez amúgy elég gáz, hogy nem törölhetem és módosítani is csak egy ideig tudom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 04. csütörtök 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 04. csütörtök 10:17
Törölt felhasználó (69371)

Módosítani tudod bizonyos ideig. Ha kitörölsz belőle mindent ez idő alatt, akkor nem fog látszani semmi, csak hogy írtál egy semmit.
Vagy írnod kell a lap alján az oldal üzemeltetőinek, hogy szeretnéd, ha törölnék ezt vagy azt a hozzászólásod.
Vagy írnod kell a lap alján az oldal üzemeltetőinek, hogy szeretnéd, ha törölnék ezt vagy azt a hozzászólásod.
Módosítani tudod bizonyos ideig. Ha kitörölsz belőle mindent ez idő alatt, akkor nem fog látszani semmi, csak hogy írtál egy semmit.
Vagy írnod kell a lap alján az oldal üzemeltetőinek, hogy szeretnéd, ha törölnék ezt vagy azt a hozzászólásod. (Ez egy válasz Fr33dom üzenetére (2018. 01. 03. szerda 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 03. szerda 22:58
Vagy írnod kell a lap alján az oldal üzemeltetőinek, hogy szeretnéd, ha törölnék ezt vagy azt a hozzászólásod. (Ez egy válasz Fr33dom üzenetére (2018. 01. 03. szerda 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Hogyan tudok hozzászólást törölni a fórumban? Csak módosítani engedi?!
Hogyan tudok hozzászólást törölni a fórumban? Csak módosítani engedi?!
Sziasztok!
A társkereső részen, kapcsolatra jelölés esetén csak kiszürkül a kép, felugró ablak nélkül,de nem történik semmi.
Több böngészővel is próbáltam.
Ugyanakkor az illető levelére tudok válaszolni.
Mi lehet a baj?
Üdv!
A társkereső részen, kapcsolatra jelölés esetén csak kiszürkül a kép, felugró ablak nélkül,de nem történik semmi.
Több böngészővel is próbáltam.
Ugyanakkor az illető levelére tudok válaszolni.
Mi lehet a baj?
Üdv!
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy mostanában miért a negyedét vagy a felét küldi el a szövegben, ha írok valakinek ?!!
A goldengate-nek van meleg oldala?