Háj!Hogy a manóba lehet szavazni az amatőr képekre ha lehet olyat?
Háát, "rákba" biztosan nem!!! Kultúrbeszéd esetén is értünk, és válaszolunk.
Nos. Első nekifutásra olvasd szépen vissza ezt a HELP topicot, mert kb. 50-szer el lett már magyarázva, leírva, és nagyon uncsi az ilyen "rákos" kérések miatt megint leírni.
350 hsz, nem nagy ügy, kb 10 perc, és meg fogod lelni kérdésedre a választ. Én meg remélem, hogy legközelebb kevésbé "rákosan" kérdezel.
(Ez egy válasz RIPKIP üzenetére (2007. 10. 22. hétfő 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 22. hétfő 21:22
Nos. Első nekifutásra olvasd szépen vissza ezt a HELP topicot, mert kb. 50-szer el lett már magyarázva, leírva, és nagyon uncsi az ilyen "rákos" kérések miatt megint leírni.
350 hsz, nem nagy ügy, kb 10 perc, és meg fogod lelni kérdésedre a választ. Én meg remélem, hogy legközelebb kevésbé "rákosan" kérdezel.

hogy a rákba tudom aktiválni a letöltött filmet????? Nagyon örülnék ha valaki meg mondaná!! Előre is köszönöm.

hogy a rákba tudom aktiválni a letöltött filmet????? Nagyon örülnék ha valaki meg mondaná!! Előre is köszönöm.

akkor tünés...szólj hozzá
khm...a hálálkodó nyalást megbeszéljük priviben
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 21. vasárnap 19:11

khm...a hálálkodó nyalást megbeszéljük priviben

Törölt felhasználó (20959)

Oks köszi!

Oks köszi!

nos...találtunk megoldást a kérésedre...itt hozzászólhatsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 21. vasárnap 10:32

Hi! Megoldható lenne a jövőben, hogy a hírekhez is lehessen hozzászólásokat írni?

hi! megoldható...másold be a megfelelő topicba a hírt...pl:
"Lindsay Lohan lépcsőházban szexelt!" mehet a celebbe, és már írhatod is a véleményedet...
vagy
"Erőszakoskodó lányok: orális szexre kényszerítették!" ...orális szex topic
vagy
"Hotelszoba ablakában szexelt a pár" szex nyilvános helyen topic (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 21. vasárnap 10:32
"Lindsay Lohan lépcsőházban szexelt!" mehet a celebbe, és már írhatod is a véleményedet...
vagy
"Erőszakoskodó lányok: orális szexre kényszerítették!" ...orális szex topic
vagy
"Hotelszoba ablakában szexelt a pár" szex nyilvános helyen topic (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Hi! Megoldható lenne a jövőben, hogy a hírekhez is lehessen hozzászólásokat írni?

valaki meg tudná mondani hogy a letöltött filmet hogyan tudom aktiválni?
takarítottam!
ha nem veszítek komolyabban a topic eredeti célját tiltani is fogok!
ne offoljatok, mert a többieket is beleviszítek (van tudományos és vicc topic!)
ha nem veszítek komolyabban a topic eredeti célját tiltani is fogok!
ne offoljatok, mert a többieket is beleviszítek (van tudományos és vicc topic!)

hi az lenne a problémám h kaptam 3 üzenetet itt a gg-n és az istennek sem akarja megjeleníteni. miért van ez? és hogyan lehet orvosolni?
lehet, hogy átmeneti probléma, probáld meg később, és ha holnap reggel sem megy írj E-mailt az Ügyfélszolgálatra (lap alján e-mail küldés)!
(lehet, hogy yanek77-nek is ez a gondja?)
(Ez egy válasz Daninh0 üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 11. csütörtök 14:01

(lehet, hogy yanek77-nek is ez a gondja?)

Sziasztok!
Nekem meg az a problémám, amikor aktiválnám a VIP tagságom ezt írja ki: nem megy a kiválasztás!
Köszi a segítséget!
Nekem meg az a problémám, amikor aktiválnám a VIP tagságom ezt írja ki: nem megy a kiválasztás!
Köszi a segítséget!
Sziasztok!
Köszi a segítséget!
Köszi a segítséget!
Sziasztok!
Valaki admin tudna nekem felvilágosítást adni, hogy ha rákattintok a G.Pont-ra és azon belül a pénzes zsákra (szeretném megnézni a pontjaim mennyiségét)akkor azt az üzenetet kapom: Nem megy a kiválasztás!. Rgo nem látom a pontaimat és a táblázatot sem.
Segítséget előre is köszönöm.
Valaki admin tudna nekem felvilágosítást adni, hogy ha rákattintok a G.Pont-ra és azon belül a pénzes zsákra (szeretném megnézni a pontjaim mennyiségét)akkor azt az üzenetet kapom: Nem megy a kiválasztás!. Rgo nem látom a pontaimat és a táblázatot sem.
Segítséget előre is köszönöm.
drága kis(lányom)fiam remélem nem hagytál cserben
kedves Mme!!!!!visszatértem!!!!!!!!törölj a másikal léci léci léci!!!köszönöm neked
gyűlölöm és imádom a modern világot!!de az én koromban már nehezen megy a számitástechnikai kütyük beinditása!akkor lécci töröld a tagságom ha megjöttem ujjá születve talán fiatalabban!!!!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 01. hétfő 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 01. hétfő 08:51

leginkább akkor nem fogsz kapni, ha meg is szünteted a fiókot
az új neved meg titokban marad asszony előtt is

leginkább akkor nem fogsz kapni, ha meg is szünteted a fiókot
(Ez egy válasz tata81 üzenetére (2007. 10. 01. hétfő 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 01. hétfő 08:48

az ha töröld azt jelenti hogy nem fogok a mostani emailra kapni ilyeneket?köszönöm neked egyetlen tökéletes madame(?)-om!!!!!!!
az ha töröld azt jelenti hogy nem fogok a mostani emailra kapni ilyeneket?köszönöm neked egyetlen tökéletes madame(?)-om!!!!!!!
jólvanna
nem tudod változtatni...újra kell regelned más mail címmel...más néven...ha megcsináltad, dobj egy privit az új neveddel (ha nem akarod nyilvánosan megírni) és akkor ezt a nevedet törlöm véglegesen
az új neveddel tudsz fórumozni
(Ez egy válasz tata81 üzenetére (2007. 10. 01. hétfő 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 01. hétfő 08:40

nem tudod változtatni...újra kell regelned más mail címmel...más néven...ha megcsináltad, dobj egy privit az új neveddel (ha nem akarod nyilvánosan megírni) és akkor ezt a nevedet törlöm véglegesen
az új neveddel tudsz fórumozni
(Ez egy válasz tata81 üzenetére (2007. 10. 01. hétfő 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)

hi-hi-hi! én nem voltam ilyen vidám mikor a feleségem előtt megnyitottam egy elég szaftos emailt!amugy köszike a segitséget!