hello.nem vagyunk gyakorlott fórumozók a párommal,épp ezért szeretnénk megtudni,hogyan kell a nevünk mellé a megfelelő kis ábrát-nem tudjuk,h nevezik azt a kis bizbaszt-beilleszteni,mert néha zavaró,ha nem tudjuk jelezni,h épp melyikünk ír a fórumba.bocs,ha valakinek ez egyértelmű,de nekünk erre eddig nem volt szükségünk,és szeretnénk megtanulni.remélem a megfelelő helyen kérdeztem,ha valaki tud segíteni megköszönöm.

Csatlakozom a 407 hozzászóláshoz! nekem sem müködik.
lejár magától, ne használd
Helló, miért nem lehet elcsipett és egyébb galériában újat látni? A rendszer szerint van friss de nem adja ki :-(
megpróbálok válaszolni mindenre
407-408-409: írjatok mailt az ügyfélszolgálatra...valszeg technikai hiba, amit meg fognak oldani előbb-utóbb, de jelezzétek ott
410: regisztrációt nem tudsz törölni...de miért is akarnád? egyszerűen ne lépj fel az oldalra...ha pedig más nevet akarsz, akkor dobj egy privit valamelyik adminnak (a neve mellett van üzenet küldési lehetőség) a regelt új neveddel, és az admin tiltani fogja a régi nevedet, ha valóban van megfelelő oka a kérésednek
411-412 megoldottad magad, köszönjük elismerő kritikádat
jóéjt gyerekek,zárul mára
prunci néni postládája
remélem kielégítő voltam
407-408-409: írjatok mailt az ügyfélszolgálatra...valszeg technikai hiba, amit meg fognak oldani előbb-utóbb, de jelezzétek ott
410: regisztrációt nem tudsz törölni...de miért is akarnád? egyszerűen ne lépj fel az oldalra...ha pedig más nevet akarsz, akkor dobj egy privit valamelyik adminnak (a neve mellett van üzenet küldési lehetőség) a regelt új neveddel, és az admin tiltani fogja a régi nevedet, ha valóban van megfelelő oka a kérésednek
411-412 megoldottad magad, köszönjük elismerő kritikádat

jóéjt gyerekek,zárul mára
prunci néni postládája
remélem kielégítő voltam

Sziasztok
Csatlakozom a 407-es és a 409-es hozzászóláshoz.
Nekem is ugyanez az észrevételem
Csatlakozom a 407-es és a 409-es hozzászóláshoz.
Nekem is ugyanez az észrevételem
Közben megtaláltam.
Ez így egy nulla
Ez így egy nulla
Sziasztok
A letöltött filmeket hogyan tudom megnézni?
A letöltött filmeket hogyan tudom megnézni?
én is ezt akartam kérdezni, valamint nekem a kategória ablakok fejlcében az amatőr nyitóoldalon ilyenek jelennek meg:
Legfrissebb magyar párok - 2007.12.04amahun_pair. (8 új sorozat!)
a dátumnál meg már mondjuk 2008 januárnak kéne lenni. (Ez egy válasz spy üzenetére (2008. 01. 01. kedd 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 01. kedd 17:08
Legfrissebb magyar párok - 2007.12.04amahun_pair. (8 új sorozat!)
a dátumnál meg már mondjuk 2008 januárnak kéne lenni. (Ez egy válasz spy üzenetére (2008. 01. 01. kedd 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)

hali!
miért van az, hogy a magyar amatőrök rovatnál a rovat főoldalán láthatóak új képek az elcsípettek kategóriában is, viszont azok nem érhetőek el, csk korábbi képek?
ezen kívül mind a magyar lányok, mind a párok kategória frissül, csak ez az egy nem.
hogy is van ez?
miért van az, hogy a magyar amatőrök rovatnál a rovat főoldalán láthatóak új képek az elcsípettek kategóriában is, viszont azok nem érhetőek el, csk korábbi képek?
ezen kívül mind a magyar lányok, mind a párok kategória frissül, csak ez az egy nem.
hogy is van ez?
sziasztok
töltöttünk fel tavaly képeket,de most nem találom őket, megtudjátok mondnai,h lehetne megtalálni ?
töltöttünk fel tavaly képeket,de most nem találom őket, megtudjátok mondnai,h lehetne megtalálni ?

hali!
hogy is van ez?
hogy is van ez?
Kis segitséget kérek Hogyan lehet a chaten a nevem mellé ikont betenni ?illetve a fórumon.
Köszi előre is
Köszi előre is
402 és 403-as hsz-re!
ezekkel a észrevételetekkel forduljatok a GG ügyfélszolgálatára (lap alján E-mail küldés)
itt elsősorban a fórum ügyes-bajos dolgaira tudunk segítséget adni!
ezekkel a észrevételetekkel forduljatok a GG ügyfélszolgálatára (lap alján E-mail küldés)
itt elsősorban a fórum ügyes-bajos dolgaira tudunk segítséget adni!
sziasztok
feltöltöttem fél éve képet, de eltűnt, a közelében sem találom...
fiúknál 3717 volt...
töltsem fel újra?
feltöltöttem fél éve képet, de eltűnt, a közelében sem találom...
fiúknál 3717 volt...
töltsem fel újra?
Colt001 az ismerősöm képeit rakta fel akinek semmi köze ehhezaz illetőhöz kérlek titeket intézkedjetek.
Köszönöm
Köszönöm
Gyerekek! Erre egyrészt ott van a "Vélemények a GG chatről" topic, másrészt pedig ez még BÉTA, fejlesztés alatt álló verzió!
Türelem, türelem! (Ez egy válasz Titok üzenetére (2007. 12. 08. szombat 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 08. szombat 16:42
Türelem, türelem! (Ez egy válasz Titok üzenetére (2007. 12. 08. szombat 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Hali!
A kérdésre sajnos nemtudok válaszolni.Viszont a chatre én sem tudok belépni!Nekem a felugro ablakban ez a szöveg jelenik meg:Authentication failed!!!.Neked is?
Ha valaki tud segítsen!Előre is köszi!
A kérdésre sajnos nemtudok válaszolni.Viszont a chatre én sem tudok belépni!Nekem a felugro ablakban ez a szöveg jelenik meg:Authentication failed!!!.Neked is?
Hali!
most először -és sztem utoljára- töltöttem le innen videót, sms elküldve -beírom,erre nem tudja lejátszani, utána olvasok itt is, van ACE codec pack, cccp codec pack mp10 is , sehogy se akar öszejönni , mplayer: szükség van egy hangcodecre, amit ugye nem talált meg neten, mert mért is ugyebár. szóval sz*patás ez is, 480 Ft a semmiért.. nem is annyira a pénz a lényeg csak a felk*rt agyvíz meg az elb*szott idő..
kösz goldengate _!_
kösz goldengate _!_
Köszönöm!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 03. hétfő 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 03. hétfő 13:37

a fórum (lap) tetejére került a boríték (Üzenetek) és KATT!
vagy rákattintasz közvetlenül a névre, akinek üzit akarsz küldeni és további kattintással két funkció közül választhatsz (Kapcsolatra jelölöm, vagy Üzenetet írok neki)
vagy rákattintasz közvetlenül a névre, akinek üzit akarsz küldeni és további kattintással két funkció közül választhatsz (Kapcsolatra jelölöm, vagy Üzenetet írok neki)
a fórum (lap) tetejére került a boríték (Üzenetek) és KATT!
vagy rákattintasz közvetlenül a névre, akinek üzit akarsz küldeni és további kattintással két funkció közül választhatsz (Kapcsolatra jelölöm, vagy Üzenetet írok neki) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 03. hétfő 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 03. hétfő 12:13
vagy rákattintasz közvetlenül a névre, akinek üzit akarsz küldeni és további kattintással két funkció közül választhatsz (Kapcsolatra jelölöm, vagy Üzenetet írok neki) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 03. hétfő 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (75419)

Ööö, hova tűnt a kis boríték az emberek mellől, hogy lehet privát üzenetet írni?