Tisztelt Oldalszerkeszteok. A tarskereso Nagy brittania reszere szerettem volna beregisztralni, kijeloltem az orszagot, es beirtam a varost, es a varost hibakent eszleli, hogy nincs kitoltve...meg tudnak nezni, hogy az oldal rendesen mukodjon?
Koszonottel...
Koszonottel...
Van ilyen lehetőség, nyugodtan töltsd fel.. majd menj rá a lap alján a mentésre.. frissíts és kész.. várni kell egy picit mire beadja az új képet!
(Ez egy válasz kalandor22222 üzenetére (2011. 06. 28. kedd 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 28. kedd 15:38

Segítséget kérek!
Véletlenül a Társkereső részben rossz profil képet adtam meg, amit a rendszer feltöltött, de nem tudom kicserélni vagy törölni. Minden képet cserél és töröl a rendszer, de a profilképnél nincs ilyen lehetőség.
Mit tehetnék?
Véletlenül a Társkereső részben rossz profil képet adtam meg, amit a rendszer feltöltött, de nem tudom kicserélni vagy törölni. Minden képet cserél és töröl a rendszer, de a profilképnél nincs ilyen lehetőség.
Mit tehetnék?
Segítséget kérek!
Mit tehetnék?
Mit tehetnék?
Lap alján E-mail ..oda írd meg mit szeretnél , ezt az ügyfélszoli olvassa és segítenek !
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 05. vasárnap 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 05. vasárnap 17:02
Törölt felhasználó (467749)

LÁtom, a képtörlési kérdésekben nemigazán vagytok segítőkészek. JÓ LENNE LEGALÁBB VÁLASZOLNI
Sziasztok !
Jelezni szeretném, hogy nem lehet a cseten kapcsira jelölni ! Ha ráklikkelünk a " kapcsolatra jelölés " -re ..akkor beadja a már meglévő kapcsolatok listáját és ennyi ! Semmi egyebet nem csinál .
Jelezni szeretném, hogy nem lehet a cseten kapcsira jelölni ! Ha ráklikkelünk a " kapcsolatra jelölés " -re ..akkor beadja a már meglévő kapcsolatok listáját és ennyi ! Semmi egyebet nem csinál .
sziasztok
szeretnék egy masszázs/erotikus masszázs szobát létrehozni, de rögtön azt a választ kapom, hogy aszobát egy adminisztrátor törölte. mi az oka?
a.
szeretnék egy masszázs/erotikus masszázs szobát létrehozni, de rögtön azt a választ kapom, hogy aszobát egy adminisztrátor törölte. mi az oka?
a.
Versek rovat: kétszer tettem fel véletlenül...lécci töröljétek. kösz
(megoldva):tom
(megoldva):tom
Javítva, elnézést a hibáért.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 14. kedd 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 14. kedd 08:37

Törölt felhasználó (805295)

nekem is!
azt hittem egyedi gond... mivel a chaten több ember jelezte nekik működik!
Pedig még a firefox-ot is frissítettem.. mert azt mondták lehet az a gond.. !
.... nem az volt!
.... nem az volt!
nekem is!
.... nem az volt! (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 11. szombat 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 11. szombat 18:35
.... nem az volt! (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 11. szombat 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (732708)

Segítséget szeretnék kérni!Kapcsolat elfogadásánál,elfogadás helyett,kiírja a 404 Error hibát.Mit tegyek?Az oldal nem található!
Segítséget szeretnék kérni!Kapcsolat elfogadásánál,elfogadás helyett,kiírja a 404 Error hibát.Mit tegyek?Az oldal nem található!
LÁtom, a képtörlési kérdésekben nemigazán vagytok segítőkészek. JÓ LENNE LEGALÁBB VÁLASZOLNI
szeretném töröltetni a képeimet.hogyan lehetséges?
szioasztok, én szeretnék leíratkozni, hogy tehetném meg, hogy ne legyek a gg-n? és sok sikert mindenkinek. Előre is köszi, sziasztok
ki és be jelentkezem jó ideje már de semmi jó. nincs hitelesítés a chat használathoz..az a felirás azt jelenti magyarúl. kiváncsi vagyok meddig lesz ez.

Tisztelt Adminok talán kellene valamit tenni azért,hogy lehessen használni a chet oldalt !
És nem ártana a felhasznállókat sem egy rendszer üzenetben tájékoztatni a problémáról!
És nem ártana a felhasznállókat sem egy rendszer üzenetben tájékoztatni a problémáról!
Eltelt 24 óra ,türelmes vagyok.....A hiba még mindig fennáll..
sziasztok
csetbe nem tudok belépni - vagy nem jelennek meg a szobák vagy authentication failed üzenetet kapok.
mi az oka?
köszi
csetbe nem tudok belépni - vagy nem jelennek meg a szobák vagy authentication failed üzenetet kapok.
mi az oka?
köszi
Ja és folyamatosan ki és be jelentkezem és ez sem használ..már kb 1 órája ezzel küzdök...baccuss:(
Miért nem tudok a chetre belépni? mindig ezt írja ki.....Authentication failed.....Tudna valaki segíteni?
Tisztelt Admin(ok). Kérdésem az lenne, hogy szeretnénk a társkeresős hirdetést törölni, mivel nem aktuális, de nem találok erre lehetőséget. Köszi