Én amikor verem a farkam szinte mindig arra gondolok,hogy a feleségem mással kefél vagy éppen egy csajjal egymást kényeztetik!
Sajnos a valóságban még nem történt meg!
Pedig nagyon recskáznák miközben nézném az asszonyt mással szexelni!
Sajnos a valóságban még nem történt meg!
Pedig nagyon recskáznák miközben nézném az asszonyt mással szexelni!
És akkor mitől mész el?

Bosszantó, de talán sosem fog kiderülni...
valahogy tétovázásközben mindig elmegyek...
az öltözőből
(Ez egy válasz Márkiki82 üzenetére (2012. 12. 30. vasárnap 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
valahogy tétovázásközben mindig elmegyek...

És mi sül ki belőle? Mindannyian magukévá tesznek?
:P
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 12. 30. vasárnap 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 30. vasárnap 14:21

Pedig elhinnénk....csak már olvashatnánk..
én pl. mindig egy mocskos autószerelő műhely férfi öltözőjébe tévedek,
ahonnan szinte eláraszt a tömény pasiszag..kavarog a meló a gázolaj az axe és a feromon..
és azon tétovázok most én "tépjem szét" őket vagy ők engem

ahonnan szinte eláraszt a tömény pasiszag..kavarog a meló a gázolaj az axe és a feromon..

Pedig elhinnénk....csak már olvashatnánk..
(Ez egy válasz Márkiki82 üzenetére (2012. 12. 30. vasárnap 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 30. vasárnap 10:41

És mi az a hihetetlenül perverz? Amúgy életben nem tennéd meg?
És mi az a hihetetlenül perverz? Amúgy életben nem tennéd meg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 29. szombat 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 29. szombat 16:03
Törölt felhasználó (827053)

el..
hihetetlenül perverz dolgokra gondolok,közben...
hihetetlenül perverz dolgokra gondolok,közben...
Nagyon titkolóznak

el..
hihetetlenül perverz dolgokra gondolok,közben... (Ez egy válasz Márkiki82 üzenetére (2012. 12. 29. szombat 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 29. szombat 09:06
hihetetlenül perverz dolgokra gondolok,közben... (Ez egy válasz Márkiki82 üzenetére (2012. 12. 29. szombat 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)

És akkor eljutottunk most odáig, hogy kinek milyen piszkos, mocskos fantáziája van amire masztizik? Kezdetben noncsi2, Vicuska00?

És akkor eljutottunk most odáig, hogy kinek milyen piszkos, mocskos fantáziája van amire masztizik? Kezdetben noncsi2, Vicuska00?

Szerintem, masztiközben mindenki egy kicsit mocskos dologra szokott gondolni
, és még sok minden izgalmas dologra !

Én is így masztizok!
(Ez egy válasz Vicuskaa00 üzenetére (2012. 12. 26. szerda 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 26. szerda 19:09

Én masztizás közben mindig valamilyen piszkos fantáziámat élem ki, amit nem akarok élőben megtenni de felizgulok a gondolatától.
Például?
(Ez egy válasz Vicuskaa00 üzenetére (2012. 12. 26. szerda 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 26. szerda 19:09

Én masztizás közben mindig valamilyen piszkos fantáziámat élem ki, amit nem akarok élőben megtenni de felizgulok a gondolatától.
Maszturbálás közben teljesen kikapcsolok és legtöbbször arra gondolok, hogy miközben maszturbálok finoman szopogatja a párom a makkomnat és a heréimet na meg arra, hogy ő is előttem masztizik. SZIASZTOK
Én is pontosan ugyanerre szoktam gondolni!!! Gondolatban meg is van az a 2-3 barátnője, akikkel fantasztikus lenne egy közös szeretkezés. Sajnos az asszony hallani sem akar róla:-((((
(Ez egy válasz Mi_ketten üzenetére (2008. 04. 08. kedd 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 13:40

Hogy a partnerem teszi be a farkamat a barátnőjének.Néha kiveszi és cumizza egy kicsit,majd visszadugja és közben bátorít...A drágám benne lenne,de egyenlőre hozzánk illő partnert nem találtunk...Én 33 Ő 22...akár írhatsz is...Kellemesen fogsz csalódni,ezt megigérem...(Budapest)
fasza
figyelj, ez nem fórumozás, ha nem tudsz hozzászólni érdemben akkor inkább ne is írj semmit!
(öregSam)
figyelj, ez nem fórumozás, ha nem tudsz hozzászólni érdemben akkor inkább ne is írj semmit!

(öregSam)
A napozást kivéve minden stimmel, néha megerősítve 1-2 pasival( a párom örömére),arcra-testre élvezés.
Sokszor fantáziálok a nejemről. Pl maszturbál, egy vibri a puncijában egy a popsijában, én vagyok a puncijában vibri a popsijában, én a popsijában, vibri a puncijában, csak az ujjam a popsijában. Széttett lábakkal napoztatja nudista strandon frissen borotvált punciját... Nyilvános helyen dugunk...
Én sok mindenre szoktam gondolni ami felizgat.
Sulis koromban volt egy tanárnéni aki akkor végzett a fősulin és farmerben járt.
Elég volt rá gondolnom és máris izgatott lettem, de azóta sok minden más is képbe jött!
Sulis koromban volt egy tanárnéni aki akkor végzett a fősulin és farmerben járt.
Elég volt rá gondolnom és máris izgatott lettem, de azóta sok minden más is képbe jött!
Erina nagyon izgalmas amit írsz!
Én dolgoztam építkezésen, és bavallom a munkaidő nagy részében a kezünket használtuk, az agyunk szabadon járhatott.
Az idő 60-70% ában arra gondoltam, és tanult kollégám talán még többet, hogy egyszer csak jön egy bombázó és mi irígység nélkül, jó barátként igazságosan és órákig szeretkezünk vagy dugunk vele. Ki-ki vérmérséklete és a NŐ igénye szerint. Erre még ma is tudok masztizni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 08. kedd 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 15:11
Én dolgoztam építkezésen, és bavallom a munkaidő nagy részében a kezünket használtuk, az agyunk szabadon járhatott.
Az idő 60-70% ában arra gondoltam, és tanult kollégám talán még többet, hogy egyszer csak jön egy bombázó és mi irígység nélkül, jó barátként igazságosan és órákig szeretkezünk vagy dugunk vele. Ki-ki vérmérséklete és a NŐ igénye szerint. Erre még ma is tudok masztizni!

Törölt felhasználó (217845)

Egy építkezésen 5-10 izmos, jóképű férfi.....Elsétálok, de vissza-visszanézek....Tetszenek....Ők ezt megérzik...
Minden férfi iszonyúan sármos és szenvedélyes. Lesik minden óhajom és azon vannak, hogy nekem örömet szerezzenek..Én meg azon, hogy nekik....
Leveszem a tangám és odahajítom a legszebb srácnak..Megszagolja...Hmmmmmm.....Odajön hozzám és vadul, mégis finoman megcsókól.....
Elvesztem a fejem, de lassan önmagam is...
Egyszercsak azon veszem észre magam, hogy mindenki meztelen és mindenki boldog.....
Hmmmmm, ez csak álom marad....A valóságban ez úgy sem sikerülne így és az illúziót nem szeretném lerombolni....Így jó...És így nem fáj.....Mert ha egyszer be is teljesülne, annyira kínozna a vágy, hogy újra és újra, hogy az senkinek sem lenne jó.
Minden férfi iszonyúan sármos és szenvedélyes. Lesik minden óhajom és azon vannak, hogy nekem örömet szerezzenek..Én meg azon, hogy nekik....
Leveszem a tangám és odahajítom a legszebb srácnak..Megszagolja...Hmmmmmm.....Odajön hozzám és vadul, mégis finoman megcsókól.....
Elvesztem a fejem, de lassan önmagam is...
Egyszercsak azon veszem észre magam, hogy mindenki meztelen és mindenki boldog.....
Hmmmmm, ez csak álom marad....A valóságban ez úgy sem sikerülne így és az illúziót nem szeretném lerombolni....Így jó...És így nem fáj.....Mert ha egyszer be is teljesülne, annyira kínozna a vágy, hogy újra és újra, hogy az senkinek sem lenne jó.