Nem feltétlenül első alkalommal kell ezt közölni és nem durr bele alapon. Elsőként mondjuk megbarátkoztatod azzal, hogy te is bemész vele és játékosan "megfigyeled", második nap már kiváncsi vagy, honnan folyik, harmadik nap meg már meg is szeretnéd kóstolni...vagy hasonló. A kádat is javaslom mint helyszint ilyen "megfigyelésekre" (onnan nehezebb kipattanni
)Ha valamit igazán akarsz, azt eléred, csak szép szóval próbálj közeliteni és ne hülyézd le, ha elsőre elutasitja-léteznek a "miért?" és "megbeszélni" bűvös szavak.
(Ez egy válasz Riga13 üzenetére (2008. 12. 15. hétfő 05:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 15. hétfő 05:29

Szia!
Tökéletesen igazad van amikor azt mondod, hogy ameddig két ember egyformát akar addig nincs gond és minden belefér a dologba, csak ott van a bibi, hogy miként mondod el egy lánynak, hogy mi az óhalyod.
Ezt baromi nehéz megfogalmazni, képzeld a szitut, készül az ember fia az aktusra már minden készen áll, és párod bejelenti: Kimegyek pisilni várj egy kicsit ezt követően otthagy magárazárja az ajtót és te ott állsz leforrázva, mert elmegy a kedved az egésztől amint hallod ajtón keresztűl amint a drága nedű a lefolyóba csorog. Ilyenkor mit mondanál? Ne menj ki drágám hanem engesd ide a számba, vagy mégis hogyan tovább? Persze mert mindenki arra gondol amire a hozzászólók is már hoztak példát, hogy mérgező vagy egészségtelen a szóbanforgó anyag, meg gusztustalan meg ilyesmi.
Tökéletesen igazad van amikor azt mondod, hogy ameddig két ember egyformát akar addig nincs gond és minden belefér a dologba, csak ott van a bibi, hogy miként mondod el egy lánynak, hogy mi az óhalyod.
Ezt baromi nehéz megfogalmazni, képzeld a szitut, készül az ember fia az aktusra már minden készen áll, és párod bejelenti: Kimegyek pisilni várj egy kicsit ezt követően otthagy magárazárja az ajtót és te ott állsz leforrázva, mert elmegy a kedved az egésztől amint hallod ajtón keresztűl amint a drága nedű a lefolyóba csorog. Ilyenkor mit mondanál? Ne menj ki drágám hanem engesd ide a számba, vagy mégis hogyan tovább? Persze mert mindenki arra gondol amire a hozzászólók is már hoztak példát, hogy mérgező vagy egészségtelen a szóbanforgó anyag, meg gusztustalan meg ilyesmi.
Sztem nehéz rávenni egy átlagember, végülis az általános köztudatban az terjedt el h undorító. Őrültnek nézi ezt az emberek nagy része. Mégis h lehet rávenni a másikat? vagy ha belemegy, és nem élvezi? párt meg ezért külön keresni, hát nem hiszem h sok ember van így ezzel, pláne ha kifejezetten ilyen párt keresünk. Tanácsok?
Engem az egyik barátnöm vett rá,lpisilte a farkam majd kinyaltam a pisis punciját aztán mondta milenne ha legközelebb a számbapisilne.mondtam benne vagyok.na de ez meglepetés volt,nem számitottam rá.átmentem hozzá és épp a fürdöben kezet mostam mikor bejött és mondta nyaljam ki mert nagyon kiván.levetköztettük egymást és leültettett majd számhoz ált és mondta nyaljam ki,majd megfota a fejem és jol a pucijára huzott és váratlanul sugárba szájbapisilt majd megfulladtam nagyon sokat ihatott mert csak ugy folyt belöle.azota imádom nagyon a pisiszexet.
Nekem nincs bajom vele de le nem nyelem!
A feleségem nemrég még csak kérésemre csurgatott a számra. Ma már néha megréfál: ráül a számra, hogy nyaljam ki, aztán se szó se beszéd, szájbapisil.
Legutóbb én pisiltem a szájába és a kis ribanc pillanatok alatt átcsókolta a számba. Hát szóhoz sem jutottam!

Legutóbb én pisiltem a szájába és a kis ribanc pillanatok alatt átcsókolta a számba. Hát szóhoz sem jutottam!

az biztos a friss női pisinél nincs jobb a világon.föleg közvetlenül a puncibol.
Hát én mindig is nagyon szerettem volna kipróbálni, hogy milyen lehet. A párom nem ilyen tipus, sajnos nem tudtam rávenni. A max. az volt, hogy amikor tusolt és közben pisilt, odatarthattam a kezem a pisibe. Aztán megpróbáltam lehajolni, hogy közelebbről nézzem, de már fordult is el, még azt sem hagyta. És nem érti, mi ebben a jó...
Úgyhogy csak itt olvasom a tapasztalatokat...
Úgyhogy csak itt olvasom a tapasztalatokat...
Volt hogy a párommal pisis napot tartottunk..egésznap teáztunk és pisiltünk szinte féloránként áztattuk egymást.
Nekem volt benne részem nem tudom mennyire érdekes de ha már elkezdtem leirom.Keféltünk ellélveztem de még a cerka bent volt mondtam pisilnem kéne de nincs kedvem kivenni lehet ide mondta legyen nem volt semmi.de hozzáteszem a földön voltunk.Az ágyat biztos nem hügyoznám össze.Ez volt 1 aztán a másik borotválkoztam a farkam lógott a csapba mondom mi baj lehet pisilek na akkor a barátnőm bekapta alig tudtam eltólni a fejét mára már megbántam de igy volt.Illetve igy jártam.
a pisiszexet csak nézni jó képeken meg filmeken

Na, ezt nem értem.
Amire nem vágyom,azt nem is nézem,mert nem izgat a dolog.Ha meg vágynák rá,akkor csinálnám is,feltéve hogy van kivel.
Ezesetben nem lehet nekem undoritó,hogy ne csináljam,mert ,hát úgy is tudom mi folyik a képeken,filmeken.
Nem?
(Ez egy válasz hp2003 üzenetére (2009. 02. 10. kedd 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Amire nem vágyom,azt nem is nézem,mert nem izgat a dolog.Ha meg vágynák rá,akkor csinálnám is,feltéve hogy van kivel.
Ezesetben nem lehet nekem undoritó,hogy ne csináljam,mert ,hát úgy is tudom mi folyik a képeken,filmeken.
Nem?

ez úgy működik h addig rendben, h felkelti az ember érdeklődését, de mikor el kell engednie magát a másikra, vagy azt akit megkér úgy már feszélyezettebb, meg nem minden esetben vannak kompatibilis kapcsolatok
Na meg persze a szagok, lehet erotikus tartalmú ahogy egy lány pisil, de amikor megcsap a húgyszag .... szal így ....
Most lehet védekezni h ha ezt eszel azt eszel, de a pisi az pisi marad, vkinek vmi gerjesztő másoknak kellemetlen aberrált (Ez egy válasz macó71 üzenetére (2009. 02. 10. kedd 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 10. kedd 13:18

Na meg persze a szagok, lehet erotikus tartalmú ahogy egy lány pisil, de amikor megcsap a húgyszag .... szal így ....
Most lehet védekezni h ha ezt eszel azt eszel, de a pisi az pisi marad, vkinek vmi gerjesztő másoknak kellemetlen aberrált (Ez egy válasz macó71 üzenetére (2009. 02. 10. kedd 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Na, ezt nem értem.
Nem?

Nem?

Azt jó nézni, amikor egy szép lány oda brunyál a kőre vagy egy asztalra vagy bugyiban, ruhában maga alá engedi.
Az lelohaszt, ha rá engedi egy csávóra vagy egy másik nőre. (Ez egy válasz macó71 üzenetére (2009. 02. 10. kedd 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 10. kedd 13:18
Az lelohaszt, ha rá engedi egy csávóra vagy egy másik nőre. (Ez egy válasz macó71 üzenetére (2009. 02. 10. kedd 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Na, ezt nem értem.
Nem?

Nem?

No,
igy már kissé lájtossabb,de az meg nekem nem szex,ha behugyingózik egy csajszi.

én szeretem az izét.és bérmelyik csaj aki szereti lepisilni a pasikat ,szádbakéred élvezni fogja.nekem ültek már a számra és jol belepisiltek.
a bármelyik szem túlzás, menj már oda egy plázacicához h hugyozzon szájba, a fúúúj , ez undorító, állat lesz a 3 első szó a pofonosztás előtt
tegnap szeretkezés után belepisiltem a páromba.ezt nagyon szereti.
Ezt én is nagyon szeretem, meg mást is!
)))))

2X2 es fólia,vagy jó nagy gumilepedő!!
Nekünk bevállt,bár a fóliára plédet kell rakni mert csörög.
Ha jön a jó idő pedig, irány a szabadba!
))
Nekünk bevállt,bár a fóliára plédet kell rakni mert csörög.
Ha jön a jó idő pedig, irány a szabadba!

Yoma, a fősulival tévedsz. Bebizonyították, hogy minél magasabb végzettségű valaki, annál nyitottabb a szexben.