Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 3 napos tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

Az eddigi hozzászólások

... 16 17 18 19 20 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#341   2008. 12. 09. kedd 17:59
Riga13 Riga13
Látod épp erről beszéltem, és nagyon jó, hogy egy lány is nyilatkozik végre mivel benneteket baromi nehéz rávenni a párotok előtti pisilésre, csak tudnám miért? Szerintem mindennek a rossz beidegződés az oka meg az, hogy összefüggésbehozzák a dolgot a WC-vel, pedig a kettő nem ugyanaz, óriási külömbség a szóbanforgó folyadék teljesen steril senkinek semmi baja nem lehet a fogyasztásából, ha az higiénés környezetben történik, fel kéne hagyni az elavult gondolkodásmóddal, és végre oldani kéne a gátlásokat hölgyeim, mert a klotyóba való mindenáron való bezárkózásnak hála istennek lejárt az ideje! A Pisire szomjazó férfiak nevében kérek minden bezárkózó hölgyet, hogy végre tegyék a forrást hozzáférhetővé számunkra!
(Ez egy válasz YvetteBaby üzenetére (2008. 12. 09. kedd 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 09. kedd 17:17
Énsem értem az undorkodó embereket.
Ha jól csinálják, ez is része lehet egy izgalmas sex-nek, és fel lehet vele dobni az esetleg ellaposodott sexuális életet.
Minden csak higiéne kérdése, meg a másik elfogadása és szeretete.
Persze nem mindennapos dolog, de nincs benne semmi gusztustalan. Másoknak meg esetleg az öklözés a perverz, vagy az anális sex.
#342   2008. 12. 09. kedd 18:08
Riga13 Riga13
helló!

Nem tudom te raktad-e fel ezt a fotót az oldalra, de akárki rakta is fel innen üzenem, hogy ezzel teli a padlás, én a fordítottját szeretném már élőben látni egy fotón kinagyítva amikor a hölgyemény forrásvize csordogál a partnerére ez sokkal érdekesebb lenne, de ilyen fotót senki nem akar felrakni. Miért?
(Ez egy válasz kati8487 üzenetére (2008. 12. 05. péntek 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 05. péntek 07:22
Én is szeretek pisilni, és pisit kapni! finom

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#343   2008. 12. 10. szerda 04:59
Riga13 Riga13
sziasztok!
ezúton szeretném minden a téma iránt érdeklődő figyelmét felhívni a témával szervesen foglalkozó írásomra A forrásvíz története cimmel, mely ezen az oldalon az erotikus történetek között olvasható ha érdekeset akartok feltétlen olvassátok el. üdv
#344   2008. 12. 10. szerda 12:45
Jamesson Jamesson
Ajánlom figyelmetekben a mostani HVG-ben található cikket a vizelet gyógyító hatásáról!
#345   2008. 12. 10. szerda 13:39
zsozs70 zsozs70
csak eggyet érteni tudok veled.
(Ez egy válasz Riga13 üzenetére (2008. 12. 09. kedd 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 09. kedd 17:59
Látod épp erről beszéltem, és nagyon jó, hogy egy lány is nyilatkozik végre mivel benneteket baromi nehéz rávenni a párotok előtti pisilésre, csak tudnám miért? Szerintem mindennek a rossz beidegződés az oka meg az, hogy összefüggésbehozzák a dolgot a WC-vel, pedig a kettő nem ugyanaz, óriási külömbség a szóbanforgó folyadék teljesen steril senkinek semmi baja nem lehet a fogyasztásából, ha az higiénés környezetben történik, fel kéne hagyni az elavult gondolkodásmóddal, és végre oldani kéne a gátlásokat hölgyeim, mert a klotyóba való mindenáron való bezárkózásnak hála istennek lejárt az ideje! A Pisire szomjazó férfiak nevében kérek minden bezárkózó hölgyet, hogy végre tegyék a forrást hozzáférhetővé számunkra!
#346   2008. 12. 10. szerda 15:52
X Törölt felhasználó (203201)
Először is irigylek minden pasit, akinek a párja megteszi neki! Szerintem is fantasztikus dolog. Én kénytelen vagyok máshol keresni ilyen irányú "kielégülést". Sajnos itt a tél és egyre nehezebb...
Eddig 65-nél tartok...
#347   2008. 12. 10. szerda 16:26
Hölgyeim! Ha vki tudna segíteni...
#348   2008. 12. 10. szerda 18:59
YvetteBaby YvetteBaby
Abban igazat adok neked, hogy mivel sokan a pisit a wcvel azonositják, ettöl lesz számukra gusztustalan vagy undorito.
Mondjuk a "fogyasztása" már nekem is kicsit erös fogalmazás, de egy kis fürdöszobai játszadozásba belefér. Az én párom is szereti, ha rápisilek, és engem is felizgat, ha ö locsolgat meg.
Lehet,hogy ezzel itt is ellenségeket szerzek magamnak,de nemnagyon érdekel.
(Ez egy válasz Riga13 üzenetére (2008. 12. 09. kedd 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
#349   2008. 12. 10. szerda 23:50
punisfarok punisfarok
szerintem se gusztustalan a pisiszex,én imádom azt szeretem a legjobban mikor a párom megfogja a fejem magához huz és jol a számba pisil.nagyon élvezi.
#350   2008. 12. 11. csütörtök 05:17
Riga13 Riga13
Kedves IvetteBaby!
Isten ments, hogy ellenségeket szereznél, sőt szerintem ezzel a véleményeddel válsz népszerűvé, mert véleményem szerint a férfiak túlnyomó többségének ez az egyik legtitkosabb vágya, csak hát mivel mindannyian tudjuk, hogy betonfalaknak ütközünk ezért sokszor meg sem merjük kísérelni, hogy kérjünk belőle, meg azután nincs is rá megfelelő mondatszerkesztési formula miként fogalmazzuk meg ilyetén igényeinket, ahhoz, hogy a kérés hallatára nehogy hátat fordítsanak nekünk a hölgyek. Én pl csupán árnyaltan fogalmaztam a közelmultban egy hölgynek, és mindennek elmondott, hogy mit képzelek én, és azóta szóba sem áll velem. Ez a dolog nagyon darázsfészek még ma is, a rossz beidegződéseknek köszönhetően azthiszem sok időnek kell eltelnie ahhoz, hogy divatba lehessen hozni annak ellenére, hogy a legcsodálatosabb szexuális élmény egy férfi számára.
(Ez egy válasz YvetteBaby üzenetére (2008. 12. 10. szerda 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 10. szerda 18:59
Abban igazat adok neked, hogy mivel sokan a pisit a wcvel azonositják, ettöl lesz számukra gusztustalan vagy undorito.
Mondjuk a "fogyasztása" már nekem is kicsit erös fogalmazás, de egy kis fürdöszobai játszadozásba belefér. Az én párom is szereti, ha rápisilek, és engem is felizgat, ha ö locsolgat meg.
Lehet,hogy ezzel itt is ellenségeket szerzek magamnak,de nemnagyon érdekel.
#351   2008. 12. 11. csütörtök 10:49
spylevi11 spylevi11
tetszenek ezek az érvelgetések nyes
#352   2008. 12. 13. szombat 23:18
picur333 picur333
szia. mi baja lenne? régen az orvosok úgy állapitották meg a cukorbetegséget, hogy megkóstolták a vizeletet. Csak nyugodtan, semmi baja nem lesz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 04. csütörtök 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (348729)
2008. 12. 04. csütörtök 21:40
az én férjem is azt zseretné ha a szájába pisilnék szerinte nagyon izgato a pinám sistergése nem tudom nem leszbaj ha iszik belöle?
#353   2008. 12. 13. szombat 23:27
picur333 picur333
én is lány vagyok. nekem az a benyomásom, hogy a pasik a zárkózottak,a párom legalábbis csak hallgatva figyelte, amint rányitottam első nap, amikor összekerültünk, és teljes nyugalommal elkezdtem fogat mosni.Hosszú idő eltelte után közölte, hogy ő edig egy nőjének sem nézte volna el, hogy megzavarja trónolás közben...
A témához visszatérve, szerintem ami 2 ember között történik, abszolút semmi nem perverz, amibe minketten beleegyeznek.
#354   2008. 12. 14. vasárnap 07:03
astronomo astronomo VIP
"""szerintem ami 2 ember között történik, abszolút semmi nem perverz, amibe minketten beleegyeznek."""

picur33 bele találtál! Nálad a pont! Az utolsó mondatod a lényege az összes leheteség topicnak, témának, stb. Innentől lehet bármit véleményezni, ellenvéleményezni, de csak fentiek figyelembe vételével!
(Ez egy válasz picur333 üzenetére (2008. 12. 13. szombat 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 13. szombat 23:27
én is lány vagyok. nekem az a benyomásom, hogy a pasik a zárkózottak,a párom legalábbis csak hallgatva figyelte, amint rányitottam első nap, amikor összekerültünk, és teljes nyugalommal elkezdtem fogat mosni.Hosszú idő eltelte után közölte, hogy ő edig egy nőjének sem nézte volna el, hogy megzavarja trónolás közben...
A témához visszatérve, szerintem ami 2 ember között történik, abszolút semmi nem perverz, amibe minketten beleegyeznek.
#355   2008. 12. 15. hétfő 05:29
Riga13 Riga13
Szia!
Tökéletesen igazad van amikor azt mondod, hogy ameddig két ember egyformát akar addig nincs gond és minden belefér a dologba, csak ott van a bibi, hogy miként mondod el egy lánynak, hogy mi az óhalyod.
Ezt baromi nehéz megfogalmazni, képzeld a szitut, készül az ember fia az aktusra már minden készen áll, és párod bejelenti: Kimegyek pisilni várj egy kicsit ezt követően otthagy magárazárja az ajtót és te ott állsz leforrázva, mert elmegy a kedved az egésztől amint hallod ajtón keresztűl amint a drága nedű a lefolyóba csorog. Ilyenkor mit mondanál? Ne menj ki drágám hanem engesd ide a számba, vagy mégis hogyan tovább? Persze mert mindenki arra gondol amire a hozzászólók is már hoztak példát, hogy mérgező vagy egészségtelen a szóbanforgó anyag, meg gusztustalan meg ilyesmi.
(Ez egy válasz picur333 üzenetére (2008. 12. 13. szombat 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 13. szombat 23:27
#356   2008. 12. 17. szerda 05:36
X Törölt felhasználó (391255)
Jóhogy perverz cak beleegyeznek, azért gondoljunk márbele, mi az általános, mi van a köztudatba, a romantikus szexhezeddig nem tartozott a lehugyozás nyes
Érdekes dolog, de nehéz azé tálalni, pár csajnak bevágja egy pasi 100 bol 99 otthagyja 88 le is pofozza smile
#357   2008. 12. 18. csütörtök 19:09
rea34 rea34
A férfiak sem bátrabbak! szomoru1
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 17. szerda 05:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (391255)
2008. 12. 17. szerda 05:36
Jóhogy perverz cak beleegyeznek, azért gondoljunk márbele, mi az általános, mi van a köztudatba, a romantikus szexhezeddig nem tartozott a lehugyozás nyes
Érdekes dolog, de nehéz azé tálalni, pár csajnak bevágja egy pasi 100 bol 99 otthagyja 88 le is pofozza smile
#358   2008. 12. 18. csütörtök 22:05
Rosemary Rosemary
Helló, esetleg nem "ismerjük" egymást e-mail-en keresztül? Mert van egy olyan érzésem, hogy igen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 10. szerda 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (203201)
2008. 12. 10. szerda 15:52
Először is irigylek minden pasit, akinek a párja megteszi neki! Szerintem is fantasztikus dolog. Én kénytelen vagyok máshol keresni ilyen irányú "kielégülést". Sajnos itt a tél és egyre nehezebb...
Eddig 65-nél tartok...
#359   2008. 12. 20. szombat 21:12
De ismerjük egymást! Sajna tényleg csak emilen keresztül! Megpróbálok írni a legutóbbi emil címedre... Remélem, nem változott!!!! Már nagyon hiányoztál!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2008. 12. 18. csütörtök 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 18. csütörtök 22:05
Helló, esetleg nem "ismerjük" egymást e-mail-en keresztül? Mert van egy olyan érzésem, hogy igen!
#360   2008. 12. 21. vasárnap 16:13
Rosemary Rosemary
Az új mail cimem: backstroke11@citromail.hu
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 20. szombat 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (203201)
2008. 12. 20. szombat 21:12
De ismerjük egymást! Sajna tényleg csak emilen keresztül! Megpróbálok írni a legutóbbi emil címedre... Remélem, nem változott!!!! Már nagyon hiányoztál!

... 16 17 18 19 20 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: favab favab
Nyitás ideje: 2006. 06. 06. kedd
Üzenetek: 823db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 18. szerda

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!