nálunk természetese a sexben a pisi akció.fiúként imádom a párom pisiét inni a punciból
nekem sajnos nem volt meg szerencsem hozza hogy lepisiljenek
nejem imádja ha lepisilhet, én meg szintén imádom ha csinálja
a legjobb és nem zavar senkit, ha tengerben kúrás után csinálja
a legjobb és nem zavar senkit, ha tengerben kúrás után csinálja
Ez nagyon irigylésre méltó,mit nem adnék érte ha a párom is hasonlóan élvezne el
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 22. vasárnap 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 22. vasárnap 08:08

Törölt felhasználó (119038)

Nekem élvezésnél alapból jön a férjem szájába és Nagyon Szereti

nálunk természetese a sexben a pisi akció.fiúként imádom a párom pisiét inni a punciból
Nekem élvezésnél alapból jön a férjem szájába és Nagyon Szereti
(Ez egy válasz Déméter üzenetére (2012. 07. 21. szombat 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 21. szombat 21:04

Sziasztok!
Áruljátok már el nekem,hogy hogyan veszitek rá a partnereteket arra,hogy lepisiljenek vagy szájba?!
Áruljátok már el nekem,hogy hogyan veszitek rá a partnereteket arra,hogy lepisiljenek vagy szájba?!
Engem korabban taszitott ez mindaddig amig egyszer egy lanyka megkert arra, hogy pisiljem le a kezet egy muzeum mosdojaban. Megtettem, es egyszercsak lehajolt a farkamhoz akkor amikor mar Csak csordogalt a pisi. Bekapta a farkam es bele pisiltem a szajaba. Aztan felallt es megcsokolt a pisis szajaval. Kellemes ize volt. Aztan egy masik alkalommal o pisilte le a farkamat, mellkasomat, szamat es nagyon kellemes volt. Probaljatok ki.
le kell ülni és megbeszélni, nem gyors, de megéri
(Ez egy válasz Déméter üzenetére (2012. 07. 21. szombat 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 21. szombat 21:04

Sziasztok!
Sziasztok!
Szeretem közvetlenül pisilés után nyalni párom punciját, iszonyatosan izgató vagy ha ráül a WC-re és elé térdelek és pisilés közben nyalom ki, hát akkor már nem sok van hátra...
dehogy én nagyon imádom mikor az arcomba, farkamra, hasamra, pisilnek.
imádom nyalni a pisi izű puncit
Ha sok vizet iszunk, szinte víz ízű lesz a pisi. Imádok én is minden pisis dolgot!
vékony,jó csajt keresek aki a számba pisilne!
(ment is ezért a társkeresés miatt1 hetes tiltás!!! NEM társkereső rovat!!! :tom1019 admin)

(ment is ezért a társkeresés miatt1 hetes tiltás!!! NEM társkereső rovat!!! :tom1019 admin)

imádom.és igenis finom a női pisi és semmi pisi ize nincs aki nem hiszi probálja ki
Kipróbáltam, amiről talán eddig a legtöbbet fantáziáltam: egy jó szex után a feleségemmel befeküdtünk a kádba, én alul, ő pedig 69-es pózban fölém, és így pisilt a mellkasomra-arcomba-számba, miközben a szájába élveztem. Életem talán legizgatóbb élménye volt, már attól kőkemény leszek, hogy visszagondolok rá. (És az undorodóknak: mivel előtte rengeteg vizet ivott, egyáltalán nem volt pisi-íze.)
Az ellenkezője is isteni, amikor a barlangban elengeded magad
sok nő megőrül érte
meg én is

totál egyetértek veled.az maga az élvezet
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 22. vasárnap 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 22. vasárnap 13:24
Törölt felhasználó (116210)

Amikor spontàn fölèd guggol ès.... Isteni

Amikor spontàn fölèd guggol ès.... Isteni

Nekem oly mindegy, elötte mit eszik, vagy iszik a hölgyemény, csak pisiljen a számba minél többet és jó vastag sugárban. A lényeg, hogy kapjak. A többi valóban érzelmi kérdés.
(Ez egy válasz 1feffelino üzenetére (2012. 04. 20. péntek 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 20. péntek 21:10

érzelem kérdése...........................
ha karod, minden pina és pisi íze 1forma
ha karod, minden pina és pisi íze 1forma