én tegnap ittam női pisit.nagyon finom volt
Fiúként olyan lányokat, nőket keresek akik a számba pisilnének!
peeimado kukac freemail pont hu
peeimado kukac freemail pont hu
Csak annyit,hogy tetszett a hozzászólás.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 08. 20. hétfő 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
en is szivesen megtennem de azt is elveznem ha egy no pisilne ram egy hatalmasat
ma jöttem meg a balatonról, a férjem nélkül voltam 2 hetet sokan basztak meg, élveztem, tegnap az egyik pasi szopás után levizelt, még sohasem voltam ilyen szituációban, de élveztem
ezzel mit akartál nekem üzenni??
(Ez egy válasz hpsxx üzenetére (2012. 08. 20. hétfő 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)

nálunk természetese a sexben a pisi akció.fiúként imádom a párom pisiét inni a punciból
nekem sajnos nem volt meg szerencsem hozza hogy lepisiljenek
nejem imádja ha lepisilhet, én meg szintén imádom ha csinálja
a legjobb és nem zavar senkit, ha tengerben kúrás után csinálja
a legjobb és nem zavar senkit, ha tengerben kúrás után csinálja
Ez nagyon irigylésre méltó,mit nem adnék érte ha a párom is hasonlóan élvezne el
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 22. vasárnap 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 22. vasárnap 08:08

Törölt felhasználó (119038)

Nekem élvezésnél alapból jön a férjem szájába és Nagyon Szereti

nálunk természetese a sexben a pisi akció.fiúként imádom a párom pisiét inni a punciból
Nekem élvezésnél alapból jön a férjem szájába és Nagyon Szereti
(Ez egy válasz Déméter üzenetére (2012. 07. 21. szombat 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 21. szombat 21:04

Sziasztok!
Áruljátok már el nekem,hogy hogyan veszitek rá a partnereteket arra,hogy lepisiljenek vagy szájba?!
Áruljátok már el nekem,hogy hogyan veszitek rá a partnereteket arra,hogy lepisiljenek vagy szájba?!
Engem korabban taszitott ez mindaddig amig egyszer egy lanyka megkert arra, hogy pisiljem le a kezet egy muzeum mosdojaban. Megtettem, es egyszercsak lehajolt a farkamhoz akkor amikor mar Csak csordogalt a pisi. Bekapta a farkam es bele pisiltem a szajaba. Aztan felallt es megcsokolt a pisis szajaval. Kellemes ize volt. Aztan egy masik alkalommal o pisilte le a farkamat, mellkasomat, szamat es nagyon kellemes volt. Probaljatok ki.
le kell ülni és megbeszélni, nem gyors, de megéri
(Ez egy válasz Déméter üzenetére (2012. 07. 21. szombat 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 21. szombat 21:04

Sziasztok!
Sziasztok!
Szeretem közvetlenül pisilés után nyalni párom punciját, iszonyatosan izgató vagy ha ráül a WC-re és elé térdelek és pisilés közben nyalom ki, hát akkor már nem sok van hátra...
dehogy én nagyon imádom mikor az arcomba, farkamra, hasamra, pisilnek.
imádom nyalni a pisi izű puncit
Ha sok vizet iszunk, szinte víz ízű lesz a pisi. Imádok én is minden pisis dolgot!
vékony,jó csajt keresek aki a számba pisilne!
(ment is ezért a társkeresés miatt1 hetes tiltás!!! NEM társkereső rovat!!! :tom1019 admin)

(ment is ezért a társkeresés miatt1 hetes tiltás!!! NEM társkereső rovat!!! :tom1019 admin)