egyszer ezt is ki kell próbálni
Nekem ez kicsit követhetetlen. Szóval most akkor mi is a trükk?
A fenék markolászás? Vagy a behatolási szög?
(Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2013. 08. 07. szerda 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 07. szerda 22:40
A fenék markolászás? Vagy a behatolási szög?
(Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2013. 08. 07. szerda 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Probald ki a kovetkezo pozt, nalunk bejon: a holgy terdeljen feled, te pedig vadul kefeld egeszen az orgazmusig! A nagyobb stabilitast elerendo, nem art ha kozben a fenekebe markolsz...
Ezzel nagyjabol a G-pontjat kapod el, amit ha sikerul rendesen begerjesztened, neki aztan mar minden mindegy lesz...
Sok sikert, ird meg, ha bevallt a tipp!
Ezzel nagyjabol a G-pontjat kapod el, amit ha sikerul rendesen begerjesztened, neki aztan mar minden mindegy lesz...
Sok sikert, ird meg, ha bevallt a tipp!
Probald ki a kovetkezo pozt, nalunk bejon: a holgy terdeljen feled, te pedig vadul kefeld egeszen az orgazmusig! A nagyobb stabilitast elerendo, nem art ha kozben a fenekebe markolsz...
Sok sikert, ird meg, ha bevallt a tipp! (Ez egy válasz 00kllali üzenetére (2013. 05. 13. hétfő 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 13. hétfő 22:35
Sok sikert, ird meg, ha bevallt a tipp! (Ez egy válasz 00kllali üzenetére (2013. 05. 13. hétfő 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Sokat próbálkozunk ,hogy a barátnőm
le
engem, az a problémánk hogy elkezdünk szexelni és nem tudja elengedni a alf
pi alf
si alf
lpi
, hiába állunk meg ezt érzi , hogy jön és még sem ! esetleg 1-2 csep de ez ritka :( ilyenkor mit kéne tenni melyik lenne a megfelelő póz ahol könnyen eltudja engedni ? várom a tanácsokat köszönöm !
alf
si alf
ét
Azt én is nagyon szeretem, iszonyatosan tud izgatni.
Viszont a barátnőm nagyon pedzegeti, hogy
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 13. csütörtök 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 13. csütörtök 22:39
Viszont a barátnőm nagyon pedzegeti, hogy
le
, úgyhogy szerintem közeleg az idő, de nagyon alf
pi alf
si alf
lne
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 13. csütörtök 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (877783)
Nekem nem régiben olyna volt h a csaj elment
igen izgalmas volt szívogattam a csaiklót és még éreztem rajta h
pi
és nem törölte ki aztán egyből neki estem kinyalni alf
si alf
ln alf
i
igen izgalmas volt szívogattam a csaiklót és még éreztem rajta h pi
:P nagyon felizgatott alf
si alf
s
Tényleg nincs itt olyan hölgy aki szereti a
pi
??
alf
si alf
sz alf
exet
én még nem próbáltam, de szivesen kipróbálnám,
Közös zuhanyzás alkalmával mond neki, hogy
2013. 04. 04. csütörtök 22:49
pi
és először csak tartsd alá a kezed, majd szépen fokozatosan a napok múltával egyre előrébb haladtok, nálunk is így volt és a végén már szájba ment kölcsönösen.
(Ez egy válasz junior10 üzenetére (2013. 04. 04. csütörtök 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
si alf
lj alf
en
hogyan vegyem rá az asszonyt hogy
pi
a számba
alf
si alf
lj alf
en
én meg ha a számba
(Ez egy válasz brian33 üzenetére (2013. 06. 18. kedd 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 18. kedd 13:44
Én élvezem ha a barátnőm szex után a fürdőkádba a fejemre meg a péniszemet le
pi
alf
si alf
li
Én élvezem ha a barátnőm szex után a fürdőkádba a fejemre meg a péniszemet le
pi
alf
si alf
li
finom is az
2013. 06. 13. csütörtök 22:39
Törölt felhasználó (877783)
pi
si alf
ln alf
i
si alf
s
pi
si alf
ln alf
i
si alf
s
csinos sexi lányok
G pont masszázs sokat segít!Két ujjas...
))
(Ez egy válasz 00kllali üzenetére (2013. 05. 13. hétfő 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 13. hétfő 22:35
))
(Ez egy válasz 00kllali üzenetére (2013. 05. 13. hétfő 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
le
pi alf
si alf
lpi
, hiába állunk meg ezt érzi , hogy jön és még sem ! esetleg 1-2 csep de ez ritka :( ilyenkor mit kéne tenni melyik lenne a megfelelő póz ahol könnyen eltudja engedni ? várom a tanácsokat köszönöm !
alf
si alf
ét
van itt olyan csaj aki szereti, és ismerkedne??
van olyan csaj aki szereti, és ismerkedne??
le
pi alf
si alf
lpi
alf
si alf
ét
Mi most a fürdőkádban gyakoroljuk. Lassan érik, hogy kilépjünk onnan, hogy tétje is legyen a dolognak.
A barátnőm nagyon szereti,ha nyalogatom,kézimunkázom a cuniját. Brutálisan élvezi.
Ezután,hogy jobban megismertem,mondtam Neki,hogy nyugodtan a
Mire Ő azt mondta;hogy életében nem élvezett még ilyen jókat......(pedig nem kezdő!!!!!!!!)
Most már elengedhetetlen a gumilepedő.
Már csak két dologtól tartok. 1)nehogy a nyaki ütőér szétdurranjon Neki.... 2.)nehogy én kapjak szívinfarktust....
és mindezt sorozatos orgazmusban történik (15-20 perc) Majd egy kis szünet és kezdjük újra..........3-4 alkalommal.
Ezután,hogy jobban megismertem,mondtam Neki,hogy nyugodtan a
pi
is engedje ki. Így is történt.... alf
si alf
tMire Ő azt mondta;hogy életében nem élvezett még ilyen jókat......(pedig nem kezdő!!!!!!!!)
Most már elengedhetetlen a gumilepedő.
Már csak két dologtól tartok. 1)nehogy a nyaki ütőér szétdurranjon Neki.... 2.)nehogy én kapjak szívinfarktust....
és mindezt sorozatos orgazmusban történik (15-20 perc) Majd egy kis szünet és kezdjük újra..........3-4 alkalommal.
most az előbb
be
a számba. Nagyon jó volt,. A múltkor felizgatott egy lány és annak a hatására. Gyertyaállásban voltam és alf
le alf
pi alf
siltembe
...
alf
le alf
pi alf
siltem
Én nem olyan régen ismertem meg ezt a dolgot. Eléggé viccesen. Éppen a kádban feküdtem, a farkam is merev volt. Mivel eléggé sokat ittam, hajtott az ital. Éppen felakartam a kádban ülni mikor
pi
jött így ment egy kevés az arcomra. Tetszett, kíváncsivá tett. Azóta határozottan kipróbáltam, hogy arcon engedem magamnak. néha ment a szájba is, de azt utána kiköptem.. sose gondoltam volna hogy felizgat és hogy hatalmasat durranok utána. Viszont azt hogy más alf
sipi
le, hát nem igazán tusom elképzelni. Tapasztalatotok?
alf
si alf
lj alf
en

favab