Olyan párt találni akikkel közösen össze lehetne hozni 2 páros +3-4 pasis bulit.
Párszor volt benne részem. Mármint nem a feleségedben
))) hanem az igazi spriccben. Az első alkalommal igen csak meglepődtem, amikor nyalakodás közben kaptam belőle. Viszont azóta ez az egyik kedvenc játékom, imádom amikor ilyenkor úgy remeg, vibrál a punci, hogy szinte fel akar robbanni.
Sajnos mostanában nem kaptam ebből a jóból, pedig nagyon vágyok rá.
...viszont sajnos azt is tapasztaltam, hogy vannak olyan nők, akik ezt nem merik felvállalni, mert cikinek tartják. Kár érte. (Ez egy válasz kormorán79 üzenetére (2023. 11. 08. szerda 01:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 08. szerda 01:11

...viszont sajnos azt is tapasztaltam, hogy vannak olyan nők, akik ezt nem merik felvállalni, mert cikinek tartják. Kár érte. (Ez egy válasz kormorán79 üzenetére (2023. 11. 08. szerda 01:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Nálunk imad spriccelni a feleségem,többszőr egymás után is...csak legyen aki birja élveztetni...

Családi szerepjáték mindenféle verzióban

Többess is izgatna?
Nálunk imad spriccelni a feleségem,többszőr egymás után is...csak legyen aki birja élveztetni...
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2023. 11. 03. péntek 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 03. péntek 11:14

Olyan nővel lenni aki tudd spriccelni és azt mind nyelhetnem
Ilyen talan nincs is
Ilyen talan nincs is
Régebben voltam ilyenen és tetszett. Egy fiú társaság hívott meg , szülinapi partyba . 8 vendég ,plusz az ünnepelt.
...de voltam így legénybúcsun is . Egy baràtunknak szervezték férjemék nàlunk. (Ez egy válasz Party Cica üzenetére (2023. 11. 07. kedd 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
...de voltam így legénybúcsun is . Egy baràtunknak szervezték férjemék nàlunk. (Ez egy válasz Party Cica üzenetére (2023. 11. 07. kedd 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Minden nő képes spriccelni, csak nem mindegyik talál olyan férfit, aki képes eljuttatni addig. Van olyan nő aki saját magáról sem tudja, hogy képes rá. Több mint gondolnád
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2023. 11. 03. péntek 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 03. péntek 11:14

Olyan nővel lenni aki tudd spriccelni és azt mind nyelhetnem
Ilyen talan nincs is
Ilyen talan nincs is
Egy ilyenbe én is elmennék. Hol van ilyen buli?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 06. hétfő 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 06. hétfő 22:42
Törölt felhasználó (916769)

Imàdok Házibuliban felszolgálni tangában, kis csizmában .
Imàdok Házibuliban felszolgálni tangában, kis csizmában .
Találni egy velem egykorú sportos hölgyet, valakit aki finoman beleül a farkamba, vagy Én húzom rá, tartva a szemkontaktust - erre brutálisan gerjedek, meg a kissé trágár beszédre közben -, lassan, nem kell hogy nagyon nedves legyen, inkább csusszanjon kicsit nehezebben, majd jól belefolyni a puncijába. Uhhh, imádnám és maximálisan viszonoznám is

Nekem még az sem lenne baj, ha nem lenne (annyira) perverz...
(Ez egy válasz Pczinege üzenetére (2023. 11. 01. szerda 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 01. szerda 09:04

Megismerni egy kellemes megjelenésű, intelligens, 40-50 év közötti, komoly, perverz nőt...
A szőrös punci nyalást én is élvezném...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 31. kedd 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 31. kedd 19:26
Törölt felhasználó (869024)

Szőrös punci, szőrös hónalj nyalás.
Egy párral hármasban szexelni.
Nekem most csak annyi vágyam van, hogy a feleségemnek ( aki mániás depressziós ) végre normalizálhatódna a mentális állapota, mert egy kicsit kezd kikészíteni a mániás epizódja ami másfél éve tart.
Találni egy orálkedvelő bi Párt, akikkel hosszabb távú barátság alakulhat. Vagy egy szintén bi Hölgyet, akivel később bi 4es lehetne...
Kár, hogy messze vagy.
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2023. 11. 03. péntek 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 03. péntek 11:54

A vágyam hogy ismét egy olyan házibarát lehessek ahogy pl az adatlapomon példa van írva.
Nagyon jo kis 3 év volt.
Nagyon jo kis 3 év volt.

Őrülten szeretném, ha a feleségem lovagolna valakin, közben előre dőlne és velem nyalatná a fenekét!

Ha a feleségem kérné ,had keféljen mással is .
Volt olyan párom akinél ez nem számított, minden orgazmuskor spriccelt, ha egy szextől , ha orális kényeztetéstől vagy netán kézi segítségről volt szó.