Hármas egy 50+ nővel.
Egy 50+-os szuka kikészíthetne
50-60 feletti hölggyel ismerkednék, ez lenne a vágyam....
Egy kikötözött nő, akinek tabuk nélkül használhatom a testét..
Ilyen nőre vágyom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 04. hétfő 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 04. hétfő 18:54
Törölt felhasználó (4682601)

régóta vágy egy gangbang ahol 5-6 pasi Dp-ben orgazmusig dugjon! Egy ideje már nézegetem magamnak a Dreamland pénteki bulijait

De jól hangzik…
(Ez egy válasz Randomdate üzenetére (2023. 09. 06. szerda 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 06. szerda 08:22

Nyalni egy lanyt mikozben a parom dugja es kinyalni belole majd forditva
Nem és hanem egy

Normális középkorú Párral és hosszú távú Házibaráti kapcsolat!
Minnèl több random, spontán szituáció! Plussz egy hármas nagyon izgatja a fantaziám! Akár csak nézni is! De sajnos nincs megfelelő partner rá!
Hát, eléggé lerágott csont ez itt, de nekem is már jó ideje az a vágyam, hogy a barátnőm végre rábólintson a kettő fiús felállásra, és találni egy olyan fix srácot akivel közösen "használhatnánk/kényeztethetnénk" az asszonyt!

Nyalni egy lanyt mikozben a parom dugja es kinyalni belole majd forditva
Jó lenne egy nagy intim méretű pasit leszopni ! Én egy kíváncsi heteroszexuális vagyok!
Ha majd újra keresgélünk, akkor találni egy normális hetero pasit harmadiknak, és találni valakit, aki a hármast fotózza, videózza.
Jól hangzik
(Ez egy válasz Party Cica üzenetére (2023. 09. 05. kedd 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Rendszeresen több pasival együtt tölteni az estéket.
Szerintem erre lehet találni megfelelő személyt, főleg ha az asszony csinos, kívánatos, és persze ő is benne lenne ezekben a "ribancoskodásokban".
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 01. péntek 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 01. péntek 20:24
Törölt felhasználó (4679230)

Találni egy perverz barátot, akivel mindenféle disznóságba belevinnénk a feleségem és "ribanccá" nevelnénk

A feleségem vágya ugyanez,alig várom hogy végignézhessem .
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 04. hétfő 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 04. hétfő 18:54
Törölt felhasználó (4682601)

régóta vágy egy gangbang ahol 5-6 pasi Dp-ben orgazmusig dugjon! Egy ideje már nézegetem magamnak a Dreamland pénteki bulijait

Most arra vágyom, hogy valaki orálisan kényeztessen.
Találni egy olyan párt az oldalról…akiknek fixen a “házibarátjuk”lehetek…