Nem baj, hogy megjegyezted! Sőt!
A némi bizalom nyilván megvan. Nálunk nem is annyira a szemmeltartásról van szó, hanem inkább arról, hogy otthon olyanok az állapotok, amilyenek. A mindennapi élet, a konyhában némi mosatlan, egy kis rendetlenség, a szárítón ruhák, a gyerekek cuccai mindenhol,... etc. És egy ilyen bulihoz ezek nagyon nem hiányoznak!
És ugyanezen dolgok adják/adhatják a zavaró hátteret a játszótárs lakásán is!
Ezt nem igénytelenségnek, vagy túlzott igényességnek mondanám, mindössze csak könnyebb ráhangolódni a játékra egy minden szempontból megfelelő helyen.
Persze a játszótárs lakása is lehet megfelelő, de egy első, második randira, amikor még könnyebben előfordulhat némi zavarba esés, nehezebb a ráhangolódás, akkor még inkább biztosra megyünk. Mert nincs rosszabb annál, minthogy nagy reményekkel elindulunk bulizni és valami apróság kizökkent. Mert egy új játszótárssal egy tök ismeretlen helyszínen ez könnyen előfordulhat és akkor fuccs az egész bulinak.
Sokadik randi persze elképzelhető a játszótárs magánlakásán, de addigra talán már ismerjük egymást annyira, hogy az új helyszín varázsa esetleg még némi pluszt is jelenthet. Sőt! Ha a játszótárs elég kreatív, akkor a saját pályáján akár minden alkalommal vihet valami újat a játékba!!!
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2023. 09. 19. kedd 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 19. kedd 14:08

A némi bizalom nyilván megvan. Nálunk nem is annyira a szemmeltartásról van szó, hanem inkább arról, hogy otthon olyanok az állapotok, amilyenek. A mindennapi élet, a konyhában némi mosatlan, egy kis rendetlenség, a szárítón ruhák, a gyerekek cuccai mindenhol,... etc. És egy ilyen bulihoz ezek nagyon nem hiányoznak!
És ugyanezen dolgok adják/adhatják a zavaró hátteret a játszótárs lakásán is!
Ezt nem igénytelenségnek, vagy túlzott igényességnek mondanám, mindössze csak könnyebb ráhangolódni a játékra egy minden szempontból megfelelő helyen.
Persze a játszótárs lakása is lehet megfelelő, de egy első, második randira, amikor még könnyebben előfordulhat némi zavarba esés, nehezebb a ráhangolódás, akkor még inkább biztosra megyünk. Mert nincs rosszabb annál, minthogy nagy reményekkel elindulunk bulizni és valami apróság kizökkent. Mert egy új játszótárssal egy tök ismeretlen helyszínen ez könnyen előfordulhat és akkor fuccs az egész bulinak.
Sokadik randi persze elképzelhető a játszótárs magánlakásán, de addigra talán már ismerjük egymást annyira, hogy az új helyszín varázsa esetleg még némi pluszt is jelenthet. Sőt! Ha a játszótárs elég kreatív, akkor a saját pályáján akár minden alkalommal vihet valami újat a játékba!!!

Egy ilyen búvóhely igazából plusz kiadás, de végül is érthető, persze nyilván jobb a feeling-je! Azt is megértem, hogy nem szeretnétek alkalmi ismerőst vendégül látni otthon, de azért nem árt némi bizalom! Amellett - pár lévén - valamelyikőtök szerintem mindig szemmel tudná tartani a partnert, de inkább ne menjünk bele...
Egyébként nagyon csinos az asszonyod, remélem nem baj, hogy ezt megjegyeztem!
Egyébként nagyon csinos az asszonyod, remélem nem baj, hogy ezt megjegyeztem!
Egy ilyen búvóhely igazából plusz kiadás, de végül is érthető, persze nyilván jobb a feeling-je! Azt is megértem, hogy nem szeretnétek alkalmi ismerőst vendégül látni otthon, de azért nem árt némi bizalom! Amellett - pár lévén - valamelyikőtök szerintem mindig szemmel tudná tartani a partnert, de inkább ne menjünk bele...
Egyébként nagyon csinos az asszonyod, remélem nem baj, hogy ezt megjegyeztem! (Ez egy válasz LightPair üzenetére (2023. 09. 19. kedd 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 19. kedd 13:21
Egyébként nagyon csinos az asszonyod, remélem nem baj, hogy ezt megjegyeztem! (Ez egy válasz LightPair üzenetére (2023. 09. 19. kedd 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy jó bulihoz megfelelő hely is kell!
Mi is előnyben részesítjük a búvóhelyeket.
Miért? Nálunk nem alkalmas és nem is szeretnénk alkalmi ismerősöket vendégül látni otthonunkban. Próbáltunk már olyat, hogy alkalmi ismerős lakására mentünk. Pont annyira nem alkalmas. Asszony nem tudta magát megfelelően elengedni, ellazítani.
Tapasztalataink szerint számunkra a búvóhelyek a legalkalmasabbak az ilyen találkákra.
Miért? Nálunk nem alkalmas és nem is szeretnénk alkalmi ismerősöket vendégül látni otthonunkban. Próbáltunk már olyat, hogy alkalmi ismerős lakására mentünk. Pont annyira nem alkalmas. Asszony nem tudta magát megfelelően elengedni, ellazítani.
Tapasztalataink szerint számunkra a búvóhelyek a legalkalmasabbak az ilyen találkákra.

Egy jó bulihoz megfelelő hely is kell!
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2023. 09. 19. kedd 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 19. kedd 12:14

Pontosabban: KELL(ENE) (Ez a kurva automata szövegbevitel a telefonon...)

Pontosabban: KELL(ENE) (Ez a kurva automata szövegbevitel a telefonon...)
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2023. 09. 19. kedd 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)

De ehhez miért kell(én) kibérelni egy vendégházat?
(Ez egy válasz bence155 üzenetére (2023. 09. 18. hétfő 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 18. hétfő 17:40

Kibérelni egy kis vendégházat és megnézni ahogy lerendezik előttem a csajomat.
Kibérelni egy kis vendégházat és megnézni ahogy lerendezik előttem a csajomat.
Ezt én is szívesen látnám!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 18. hétfő 05:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 18. hétfő 05:51
Törölt felhasználó (4717914)
VIP

Szívesen látnám hogy a párom ketten közrefogják mind2 lyukba és tolják közben én szopatom.
Aztán a párommal le térdelünk és az arcunkra élveznek.
Szívesen látnám hogy a párom ketten közrefogják mind2 lyukba és tolják közben én szopatom.
Ezen én is elgondolkodtam, pontosabban azon, hogy lehetne ezt kivitelezni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 16. szombat 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 16. szombat 14:25

Törölt felhasználó (4720117)

Azon gondolkodtam, hogy vajon milyen lehet, a szex közbeni popónyalás. Férfiként, volt már részem popsinyalásban (...exbarátnővel oda-vissza, imádtuk!), de aktus közben frenetikus lehet! Volt már aki(k) próbálta?
Addig kényeztetni nyelvvel egy puncit ,akár órán át is amíg az orgazmus a számba nem lövell
Két méretes, kemény farkat a popsimba érezni egyszerre
Nagy vágyam hogy tetőtől talpig latexben vagy harisnyában, akár ilyen többesben részt venni!
Mostanában az a vágyam hogy a szex végén le szál a párom a farkamról és be kapja tövig és a torkába élvezek.
Azon gondolkodtam, hogy vajon milyen lehet, a szex közbeni popónyalás. Férfiként, volt már részem popsinyalásban (...exbarátnővel oda-vissza, imádtuk!), de aktus közben frenetikus lehet! Volt már aki(k) próbálta?
Találni egy tőlem kisebb (150-170cm) testmagasságú csajszit, igen szűk adottságokkal, ahová nehezen fér be a farkam.

Egy rövidhaju csajt kényeztetni...

Nem semmi! Akkor oda bizony kelleni fog az extra vastagság!
(Ez egy válasz ipppiapppacs üzenetére (2023. 09. 16. szombat 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)

A durex síkosítós doboz vastagsága lázba hozza
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2023. 09. 16. szombat 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 16. szombat 13:04

Akkor ha jól gondolom, vastagság esetén pedig a minimum 5 cm-es átmérő a nyerő...
Akkor ha jól gondolom, vastagság esetén pedig a minimum 5 cm-es átmérő a nyerő...
(Ez egy válasz ipppiapppacs üzenetére (2023. 09. 16. szombat 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
A vastagsága inkább lényeg. Szereti ha feszíti.
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2023. 09. 16. szombat 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)