Jó lenne most egy pár aki csatlakozna hozzánk éjszakára!
Szexelnék egész éjjel egy jó társasággal...
Ohhhh de kár h csak most olvastam ezt.
Nagyon finom lehet a hölgy puncija. (Ez egy válasz Anitamegaparja üzenetére (2023. 05. 25. csütörtök 01:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon finom lehet a hölgy puncija. (Ez egy válasz Anitamegaparja üzenetére (2023. 05. 25. csütörtök 01:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagy álmom két érett nővel lenni egyszerre, de lehet anya lánya felállás is. Azt imádnám nagyon!
Cummantanék egyet kettőt
Szerintem sem kène! Ezt a kis ártatlannak tűnő fehér testet kár lenne tele varrni pont ez lehet a jó benned azt hinném,hogy jólvan ez csak egy kiscsaj...közben meg olyan tapasztalatod van szexuális téren,hogy tuti eldobnám az agyam
(Ez egy válasz Cuco üzenetére (2023. 05. 28. vasárnap 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 28. vasárnap 10:25

Biztos annyit használtad, hogy már megégett...
Viccet félretéve, ne csináld! Ahhoz hasonló, mint amikor "kilóg a cicanyelv" egy lánynak, ezért fejébe veszi, hogy levágatja, miközben a pasik többsége pont erre gerjed...
Olyat még soha nem hallottam, hogy egy pasinak emiatt baja lett volna, viszont rengeteg olyan haverom van, akinél a tetoválás (vagy: szilikon-cici, kacsaszáj, stb.) kizáró ok.

Pár férfi tagját szopni a nő jelenlétében.
Beszelhetunk rola
(Ez egy válasz spongyabob30 üzenetére (2023. 05. 22. hétfő 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Orulnek egy testverparnak vagy egy anya lanyanak is
Biztos annyit használtad, hogy már megégett...
Viccet félretéve, ne csináld! Ahhoz hasonló, mint amikor "kilóg a cicanyelv" egy lánynak, ezért fejébe veszi, hogy levágatja, miközben a pasik többsége pont erre gerjed...
Olyat még soha nem hallottam, hogy egy pasinak emiatt baja lett volna, viszont rengeteg olyan haverom van, akinél a tetoválás (vagy: szilikon-cici, kacsaszáj, stb.) kizáró ok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 29. szombat 05:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 29. szombat 05:08

Törölt felhasználó (4222642)

Sziasztok!
Nem vágy, csak nem találtam jobb fórumot!
Fehér bőrű vagyok, de a nunim és popsim környékének bőre eléggé besötétült, ami picit zavar!
Ezt szeretném teljes tetoválással elfedni. (Bár félek a tűtől, de bevállalnám.)
Intim tetoválást amúgy is már régen tervezek, ez a zavaró bőrsötétedés csak megerősített benne.
Szerintetek jó ötlet? :P
Mivel többes imádó, bdsm kedvelő nő lennék elég sok pasival van dolgom, akik mind azt mondják, tetszik nekik, hogy ott sötét a bőr, de nem annyira hiszek nekik, (na és tényleg egyre jobban zavar).
Mi a véleményetek erről? :P
Nem vágy, csak nem találtam jobb fórumot!

Fehér bőrű vagyok, de a nunim és popsim környékének bőre eléggé besötétült, ami picit zavar!
Ezt szeretném teljes tetoválással elfedni. (Bár félek a tűtől, de bevállalnám.)
Intim tetoválást amúgy is már régen tervezek, ez a zavaró bőrsötétedés csak megerősített benne.

Szerintetek jó ötlet? :P
Mivel többes imádó, bdsm kedvelő nő lennék elég sok pasival van dolgom, akik mind azt mondják, tetszik nekik, hogy ott sötét a bőr, de nem annyira hiszek nekik, (na és tényleg egyre jobban zavar).
Mi a véleményetek erről? :P
Keszthely környékén találni egy bi párt,ahol mind két félt kényeztethetném.
kiváncsi lennék párom mit szolna erdőben vagy valahol ha látna egy szép farkat ahogy verik pláne mikor pucérkodik
Párt találni ahol a pasi nagy farkát a hölgyel együtt szopnánk.Imadok tangában szopni
Egy hölgyet találni kölcsönös örömökre.Aki keményen leszopna én meg jól kinyalnám.
Mennyire nagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 24. szerda 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 24. szerda 23:01
Törölt felhasználó (4707220)

Egy haverral ráverni a feleségem nagy melleire .

Igen, igen, igen…
(Ez egy válasz Anitamegaparja üzenetére (2023. 05. 25. csütörtök 01:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Arra biztosan lenne több jelentkező is…
(Ez egy válasz boing01 üzenetére (2023. 05. 25. csütörtök 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 25. csütörtök 22:48

Most arra vágyom, hogy férjem bejöjjön a hálóba és jól megkeféljen.
Egy szép, kerek popsira ráverni

És bement?
(Ez egy válasz boing01 üzenetére (2023. 05. 25. csütörtök 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Eddig ez a legjobb vágy amit itt olvastam! Szuper