Fiatal diáklányt a farkamra húznék!
Kölcsön venni valakinek a felesègèt vagy barátnőjèt ès menet közben meglepne minket a pár fèrfi tagja ès hárman folytatnánk.Vagy csak kettesbe maradnèk a hölgyel de nemlehetne tudni,hogy jön e párja vagy sem.

Nehogy már ez gondot okozzon !
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 26. vasárnap 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 26. vasárnap 07:31

Törölt felhasználó (4700215)

Izgatja a fantáziámat milyen lehet egy lyukamban két fasz egyszerre.Kettő vagy több faszt szopni verni.Sok gecit kapni és nyelni.Szeretem nyelni a gecit.Mélytorkozást.Hajamnál fogva faszról faszra rángatni.Érzékien pofoznak.Kikötöznek.
Persze hogy meg, főként strandon.
(Ez egy válasz Norbi párt keres üzenetére (2023. 03. 03. péntek 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 03. péntek 07:17

Az érdekel. hogy megnézik -e a nők az utcán a nadrágban dudorodó álló faszt? illetve izgatja -e őket?
Vágyam az lenne, nagypopsis,szőrös puncis néni a számra ülne és jól kinyalatná magát, számba pisilne. Na ez most igazán jó volna.
Az érdekel. hogy megnézik -e a nők az utcán a nadrágban dudorodó álló faszt? illetve izgatja -e őket?
Mi tart vissza?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 28. kedd 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 28. kedd 10:16
Törölt felhasználó (4700788)
VIP

Sziasztok!
Feleségemmel legnagyobb vágyunk, hogy legalább egy hármas (2f1l) összejöjjön. Látni ahogy akár több fasz is megfordul a feleségem puncijában, popsijában és szájában, aztán teleélvezik a száját és az arcát. :P és ez a gondolat neki is tetszik
Feleségemmel legnagyobb vágyunk, hogy legalább egy hármas (2f1l) összejöjjön. Látni ahogy akár több fasz is megfordul a feleségem puncijában, popsijában és szájában, aztán teleélvezik a száját és az arcát. :P és ez a gondolat neki is tetszik
Egy nővel nagyot szeretkezni
Egy olyan személyt találni kötöttségek nélkül akit ha felhívok, hogy most indulok
és szó nélkül megtudom dugni a torkát. Amint végeztem mennék is.
és szó nélkül megtudom dugni a torkát. Amint végeztem mennék is.
Sziasztok!
Elég jól hangzik és ehhez pont jó helyen keresgéltek.
Biztos vagyok benne, hogy egy ilyenre bőven akad itt jelentkező.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 28. kedd 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 28. kedd 10:16
Elég jól hangzik és ehhez pont jó helyen keresgéltek.
Biztos vagyok benne, hogy egy ilyenre bőven akad itt jelentkező.

Törölt felhasználó (4700788)
VIP

Sziasztok!
Ma pl egy csaj, aki szopás közben 2 ujjas prosztata masszázsban részesítene…
Sziasztok!
Nagy és örök kedvencem biszex férfitagú párral együtt lenni mindenki örömére.
Igazán nehéz összehozni, mert nagyon kevés férfi meri bevallani a párjának, hogy vannak biszex hajlamai.
A többesszex iránti igényt sem merik sokan elmondani a párjuknak, hát még a biszex hajlamot.
Én azért bizakodok, hogy lesz még részem benne.
Igazán nehéz összehozni, mert nagyon kevés férfi meri bevallani a párjának, hogy vannak biszex hajlamai.
A többesszex iránti igényt sem merik sokan elmondani a párjuknak, hát még a biszex hajlamot.
Én azért bizakodok, hogy lesz még részem benne.
Teleélvezett punci nyalása, adott esetben meg is dugnám, és én is teleélvezném, ha biztonságos.
Szívesen megnéznék párt szex közben (csak néző).
Szívesen megnéznék párt szex közben (csak néző).
Na, ezzel pont egyetértünk mi is.
Vagy a másik verzió, hogy ha valóban, nyilvánosan így kommunikál akkor nem igazán van közös pontunk... (Ez egy válasz Ninja- üzenetére (2023. 02. 27. hétfő 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 27. hétfő 09:06
Vagy a másik verzió, hogy ha valóban, nyilvánosan így kommunikál akkor nem igazán van közös pontunk... (Ez egy válasz Ninja- üzenetére (2023. 02. 27. hétfő 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy nő sosem beszél és nem ír ilyeneket. Te egy 5 napja regisztrált képnélküli pasi vagy aki nőnek adja ki magát. Kb két hetet jósolok neked és a törölt felhasználók között lesz a méltó helyed.
Ugyanerre gondoltunk mi is
(Ez egy válasz Ninja- üzenetére (2023. 02. 27. hétfő 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 27. hétfő 09:06

Egy nő sosem beszél és nem ír ilyeneket. Te egy 5 napja regisztrált képnélküli pasi vagy aki nőnek adja ki magát. Kb két hetet jósolok neked és a törölt felhasználók között lesz a méltó helyed.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 26. vasárnap 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 26. vasárnap 07:31
Törölt felhasználó (4700215)

Izgatja a fantáziámat milyen lehet egy lyukamban két fasz egyszerre.Kettő vagy több faszt szopni verni.Sok gecit kapni és nyelni.Szeretem nyelni a gecit.Mélytorkozást.Hajamnál fogva faszról faszra rángatni.Érzékien pofoznak.Kikötöznek.
párral szeretkezni.
Nő fehérneműt kedvelő ffit találni