Ha a felesegem megosztana Velem az az idoszakat melyrol nem beszelunk, beszel de innen onnan tudom milyen vad jatekokba vett reszt massal a hatam mogott
Ha a feleségem kérné had keféljen mással.
Szívesen 69-eznék egy feleséggel,miközben a férje hátulról dugja ! A kicsusszanó farkat lenyalnám és vissza tenném a helyére... A tele lőtt puncit pedig tisztára nyalnám ! Ez egy régi vágyam ! Persze utána szét is dugnám azt a puncit !
Élvezésig és élvezettel szopni egy jo nagy vastag kemény faszt !!
Jurij73 nem jó?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 17. péntek 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 17. péntek 19:55
Törölt felhasználó (1333112)

Mi van akkor ha kifejezetten izgatja?

Feleségemet egy kiskezű nő öklözné és a kéz mellé berakni a farkam.
Tom74-et megkapni egy estére. Na az nagyon nagy vágyam.
Mi van akkor ha kifejezetten izgatja?
(Ez egy válasz Bee08 üzenetére (2023. 02. 10. péntek 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Udw gazmaszkba sexelni egy telt novel
Feleségemet egy másik faszon lovaglva látni. Aztán becsusszanni a másik farok mellé. Gonolatban már neki is sokszor megvolt
Sziasztok. Találkozni egy biszex férfitagú párral.
Budapesten találni ápolt nőt, aki szereti ha alaposan ki nyalják a punciját, akár a párja előtt élvezésig dugni.
Ismerkedjünk korrektül akkor. Inkább látom, hogy a fórum jobb erre mint a chat. Én pl most egyedüliként ismerkednék párral.
Ha barátnőm elcsábulna,és ezt megleshetném titokban.
Szeretkezni egy extrém kövér,200 kg körüli nővel. Odavagyok a hatalmas idomokért!
Ápolt nővel nagyot szeretkezni.
Imádom a rendőröket.....izgatnak, de veszettül. Dugni egy sármos rendőrrel...
Egy kedves párt vagy egy állandó pasit találni harmadiknak...
Ha a barátnőm egy megbízható,jó pasi elcsábítaná,és magáévá tenné.
Kíváncsi lennék, milyen érzés mikor egy férfi szopja a farkam.
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2023. 02. 12. vasárnap 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 12. vasárnap 07:27

Szívesen 69-eznék egy feleséggel,miközben a férje hátulról dugja ! A kicsusszanó farkat lenyalnám és vissza tenném a helyére... A tele lőtt puncit pedig tisztára nyalnám ! Ez egy régi vágyam !