Négykézláb állok, te mögém állsz, lassan simogatsz, majd elkezded a popsimat nyalni, közben az egyre keményebb farkam hátrafeszíted, és szépen marokra fogva húzogatod amíg ki nem masszírozol mindent... Jó lenne ha lenne akit izgatna..
Amikor ketten vannak egy punciban,azt hova sorolnád?
Nem lehet prűd heterón csinálni,mert ahogy egymás farkát dörzsölik lökéskor,az segít az orgazmusban.
De ez nem is látens bi,vagy nevezzük bárminek,mert valakinek ez csak a nőre gyakorolt hatása miatt izgató,nem azért,mert egy másik pasival összedörgölőzhet. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2023. 04. 11. kedd 05:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 11. kedd 05:23
Nem lehet prűd heterón csinálni,mert ahogy egymás farkát dörzsölik lökéskor,az segít az orgazmusban.
De ez nem is látens bi,vagy nevezzük bárminek,mert valakinek ez csak a nőre gyakorolt hatása miatt izgató,nem azért,mert egy másik pasival összedörgölőzhet. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2023. 04. 11. kedd 05:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem határozott vágyam, hogy ismerkedéskor egyértelmű legyen a beállítottság oda vissza. Jelen esetben a full hetero az, aki a saját nemétől való közeledést elutasítja. Aki saját nemével akár kíváncsiságból gondolatban már akar valamit az bi-kíváncsi, bi-hajlamú. Ha már megtörtént a próba és tetszett neki akkor bi.
Csak, csak hogy érzékeltessem, ha valaki próbálkozik a három beállítottságnál: Az utolsónak tetszeni fog, a bi-hajlamúnak nem lesz ellenére. De egy hetero olyat lebasz, hogy nem lehet félreérteni. Vágyam, hogy ezt értsék.
Csak, csak hogy érzékeltessem, ha valaki próbálkozik a három beállítottságnál: Az utolsónak tetszeni fog, a bi-hajlamúnak nem lesz ellenére. De egy hetero olyat lebasz, hogy nem lehet félreérteni. Vágyam, hogy ezt értsék.
Szia.Irígylésre méltó
az,hogy ti mindent megtudtok beszélni.Nálunk már az is vita tárgya,hogy hova építsünk az udvaron egy sziklakertet.
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (2023. 04. 11. kedd 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 11. kedd 08:31

Hát pont ezek a dolgok derülnének ki még mielőtt választana az ember párt magànak. Nálunk mindent meg tudunk beszélni csak nem izgatja a többes, mint kiderült
Vágyam egy pár aki csatlakozik hozzánk s baráti viszonyban lenni nagyon sokáig. Illetve ami belefér.
Hát pont ezek a dolgok derülnének ki még mielőtt választana az ember párt magànak. Nálunk mindent meg tudunk beszélni csak nem izgatja a többes, mint kiderült
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2023. 04. 11. kedd 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 11. kedd 07:39

Így van… nekem óriási tisztelet azon párok irányába akik meg tudjak ezt otthon beszélni, ki milyen orientációval, vággyal, fantáziával bír. Ez nagyon ritka, viszont rengeteg kapcsolat maradna egyben, ha ezt meg lehetne beszélni és pl a feleség nem buzizná le egyből a férjet ha előáll egy ilyen vággyal. Nálunk pl ez van. Mind a többes mind a bi esetében. Így marad a titkos kommandó
arról pedig egy másik topikban írtam, hogy mennyire működik… tisztelet a kivételnek de nagy részünk nincs felnőve az ilyen kereseshez. Inkább a vágy, a fantázia dolgozik mintsem a valós megvalósítási szándék. Szép napot mindenkinek!

Így van… nekem óriási tisztelet azon párok irányába akik meg tudjak ezt otthon beszélni, ki milyen orientációval, vággyal, fantáziával bír. Ez nagyon ritka, viszont rengeteg kapcsolat maradna egyben, ha ezt meg lehetne beszélni és pl a feleség nem buzizná le egyből a férjet ha előáll egy ilyen vággyal. Nálunk pl ez van. Mind a többes mind a bi esetében. Így marad a titkos kommandó
arról pedig egy másik topikban írtam, hogy mennyire működik… tisztelet a kivételnek de nagy részünk nincs felnőve az ilyen kereseshez. Inkább a vágy, a fantázia dolgozik mintsem a valós megvalósítási szándék. Szép napot mindenkinek!

Szia. Ebben egyetértek veled nagyon. Jó volna ha tényleg mindenkinél valahol kirajzolódna, hogy miben van benne. De sok párkapcsolat nem menne tönkre, legalább szexben tudnánk rögtön választani.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2023. 04. 11. kedd 05:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 11. kedd 05:23

Nekem határozott vágyam, hogy ismerkedéskor egyértelmű legyen a beállítottság oda vissza. Jelen esetben a full hetero az, aki a saját nemétől való közeledést elutasítja. Aki saját nemével akár kíváncsiságból gondolatban már akar valamit az bi-kíváncsi, bi-hajlamú. Ha már megtörtént a próba és tetszett neki akkor bi.

Már ne haragudj, de akkor nem vagy tisztában a fogalmakkal. Aki hetero, azt nem izgatja a saját neme semmilyen formában. Egy hetero férfi nem vágim arra, hogy egy másik férfi farkát szájába vegye, a folytatásról nem is beszélek.
Már én is írni akartam, de teljesen esélytelen, hogy ezeket picit is elgondolkoztasd, teljes paradoxon amit írnak! Hihetetlen, hogy emberek ennyire ne legyenek képesek felfogni egy egyértelmű (lexikális) meghatározást! Csak tudnám, hogy azok a pasik akik másik faszra vágynak, miért ragaszkodnak a hetero beállítottsághoz? Eddig, csak a "kíváncsi" heterók voltak ilyenek, de már a full hetero is faszra vágyik!
A másik, amit már végképp nem tudok, hogy akkor aki TÉNYLEGESEN hetero, az ugyan minek nevezze magát, ha már az összes hetero meghatározás is biszexet takar?
(Ez egy válasz pcarlo üzenetére (2023. 04. 10. hétfő 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 10. hétfő 09:50

Nekem ebből nem úgy tűnik, hogy full hetero vagy. Aki az, annak nincsenek ilyen vágyai, még gondolatban sem. Legalábbis nekem még soha nem jutott eszembe más pasi farkáról ábrándozni.
Már ne haragudj, de akkor nem vagy tisztában a fogalmakkal. Aki hetero, azt nem izgatja a saját neme semmilyen formában. Egy hetero férfi nem vágim arra, hogy egy másik férfi farkát szájába vegye, a folytatásról nem is beszélek.
(Ez egy válasz kvega üzenetére (2023. 04. 10. hétfő 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 10. hétfő 18:12

Hmmm……én is full heteronak tartom magam, de ezt én is kripróbálnám, persze csak a párommal hármasban. (az évezésig is elhagyható)
Az nagy élmény lesz. Irigylésre méltó párod van!
(Ez egy válasz Alföldi2 üzenetére (2023. 04. 10. hétfő 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 10. hétfő 18:45

Sziasztok! Kedvesem vágya egy néger pasi.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Sziasztok! Kedvesem vágya egy néger pasi.
Kipróbáltam bár nem végig és nagyon tetszett
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 08. szombat 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 08. szombat 23:06
Törölt felhasználó (4679110)

Full hetero vagyok, de foglalkoztat a gondolata, hogy a kezembe vegyek egy számomra szép farkat, finoman verjem, majd a számba vegyem, ízlelgessem és finoman élvezésig szopjam...
Hmmm……én is full heteronak tartom magam, de ezt én is kripróbálnám, persze csak a párommal hármasban. (az évezésig is elhagyható)
(Ez egy válasz pcarlo üzenetére (2023. 04. 10. hétfő 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 10. hétfő 09:50

Nekem ebből nem úgy tűnik, hogy full hetero vagy. Aki az, annak nincsenek ilyen vágyai, még gondolatban sem. Legalábbis nekem még soha nem jutott eszembe más pasi farkáról ábrándozni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 08. szombat 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 08. szombat 23:06
Törölt felhasználó (4679110)

Full hetero vagyok, de foglalkoztat a gondolata, hogy a kezembe vegyek egy számomra szép farkat, finoman verjem, majd a számba vegyem, ízlelgessem és finoman élvezésig szopjam...
Hmmm nem semmi
(Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy állandó párt találni akikkel partnereinket tudjuk cserélni és egy jó baráti viszony.
Részt venni egy egész hétvégés, gumimentes, swinger orgián, legalább 5-8 csinos párral. Erre nagyon vágyom!