Más felesègèvel kettesben dugni ès menet közben beálít a fèrj ès eggyütt folytatni.

Bocsánat, félre ment az előző: Hű, szerencsés pasi lehet, aki ilyen jó nőt megkaphat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 23. csütörtök 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 23. csütörtök 16:43
Törölt felhasználó (4361252)

Nekem szerencsére teljesült a vágyam hogy más pasival is dugjon a feleségem.
Hű, szerencsés pasi lehet, aki ilyen jó nőt megkaphat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 23. csütörtök 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 23. csütörtök 16:39
Törölt felhasználó (4581262)

Szép puncit élvezésig nyalni.
Nem csodálom. Nagyon kívánatos feleséged van, sokan lennénk a helyedben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 23. csütörtök 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 23. csütörtök 16:43
Törölt felhasználó (4361252)

Szép puncit élvezésig nyalni.
45 éves nőt akihez járok megosztanám akár kocsiban is ! Az lenne csak jó
A pasi vagyok az oldalunkról... Gyakran foglalkoztat a gondolata, hogy szopnék vagy verném egy pasi farkát... De csak számomra megfelelőnek... Holott Full hetero vagyok.... Voltam már sok felállásban a párjaimmal... 2 pasi egy nő, két nő 1 pasi, pár a párral... 3 pasi egy nő.... De ez valahogy mindig kimaradt... Szép farkú pasi vagyok...
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Imádnám ha most alaposan leszopna valaki, miközben nyalja a golyókat, és a popsimat is..
Megnézném, ahogy feleségem mással flörtöl, a látványával felizgat mást a strandon, megcsalna és látnám. Vagy hogy többen dugják szét.
létezik olyan aki nem szereti a telt nőket?én imágom minden porcikájukat.
(Ez egy válasz Bee08 üzenetére (2023. 02. 10. péntek 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Lánnyal-lány-nyal
remélem hamarosan összejön
oda-vissza

Egy igazi rézvörös puncit kényeztetni
a napokban jutott eszembe hogy ugy ki probalnam egy torpe csajal a szexet !!! Biztos nagyon izgalmas es izgato lenne

A feleségem csapjon meg keményen basszák szett néger is ès kérje nyaljam tisztàra
Rossz a kijelzöm bocs
(Ez egy válasz Anubia üzenetére (2023. 02. 20. hétfő 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Imádom ha vbasszàk a nem ès gépiesen kinyalom
Ha a felesegem megosztana Velem az az idoszakat melyrol nem beszelunk, beszel de innen onnan tudom milyen vad jatekokba vett reszt massal a hatam mogott
Ha a feleségem kérné had keféljen mással.
Szívesen 69-eznék egy feleséggel,miközben a férje hátulról dugja ! A kicsusszanó farkat lenyalnám és vissza tenném a helyére... A tele lőtt puncit pedig tisztára nyalnám ! Ez egy régi vágyam ! Persze utána szét is dugnám azt a puncit !