Egy hölgyet ki szereti ha nyalják a punciját,szopják a ciciket,szeret szeretkezni,nem dugni,szeretkezni,hosszant.
most ha két érett hölgy kényeztetne nagyon élvezném
Sziasztok. Egy szép szőrös puncit kinyalni, erre vágyom most.
Nekem is nagy vágyam ez a 4-5 pasis felállás, a 4-5 adag geci nyelése...
Hmm igazán jó lenne végre újra
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2021. 11. 05. péntek 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Az meg mi fán terem?
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2021. 11. 05. péntek 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap elmenni a régi barátainkhoz es megint egy jót bulizni velük!
Egy jó “frottage”
Nem unod még, hogy az összes topikot telesz*rod ezzel? Tudjuk, megértettük. Ha valakit érdekel, biztos fog keresni.
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2021. 11. 04. csütörtök 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 04. csütörtök 10:23

Sziasztok ! Házibarát lennék... De van egy régi álmom ! Egy párocskánál harmadikként.... Miközben a férj kutya pózban dugja a párját... Én 69-ben nyalnám a hölgytagot... És a ki-ki csusszanó farkat nyalnám...néha be is kapnám...Aztán a teleélvezett puncit teljesen kinyalnám ! Persze ezt is lehet fokozni... Mert ezt eltudnám képzelni egy lesötétített ,panoráma ablakos furgonban is egy nyilvános parkolóban ! Vagy akár egy swingers klubban is,ahol többen is láthatják,vagy be is szállhatnának... Ez csak megbeszélés kérdése...
Bevállalós hölgy iker párral lenni!
Egy kedves pár házibarátja lenni.Kukkolnám őket.Szopatnám a feleséget férjel közösen..Izgalmas lenne.
Sziasztok ! Házibarát lennék... De van egy régi álmom ! Egy párocskánál harmadikként.... Miközben a férj kutya pózban dugja a párját... Én 69-ben nyalnám a hölgytagot... És a ki-ki csusszanó farkat nyalnám...néha be is kapnám...Aztán a teleélvezett puncit teljesen kinyalnám ! Persze ezt is lehet fokozni... Mert ezt eltudnám képzelni egy lesötétített ,panoráma ablakos furgonban is egy nyilvános parkolóban ! Vagy akár egy swingers klubban is,ahol többen is láthatják,vagy be is szállhatnának... Ez csak megbeszélés kérdése...
(Ez egy válasz ipppiapppacs üzenetére (2021. 11. 03. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 03. szerda 14:05

Egy ilyen, minimum ekkora és nagy makkú faszit, aki így megdugná a nejem...
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx moderálva! Az oldalon tilos más oldalra mutató linket elhelyezni
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx moderálva! Az oldalon tilos más oldalra mutató linket elhelyezni
Megvan valakinek "puszinyuszi" Számba kérem c videója? Anno nem tudtam felvenni. Most már tudnám de leszedték.
Sajnos még nincs!mert akárkivel nem bujunk agyba!
(Ez egy válasz greg12 üzenetére (2021. 11. 02. kedd 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Szomszéd feleségét magamévá tenni
Sziasztok. Az én vágyam találni egy nagy kisajkakkal megáldott, Szép szőrös puncijú hölgyet, aki imádja ha nyelvvel kényeztetik.
Egy ilyen, minimum ekkora és nagy makkú faszit, aki így megdugná a nejem...
Az egyik legnagyobb vágyam melegként két heteró 40es pasival együtt lenni, úgy, hogy én vagyok a passzív, remélem egyszer összejön.
Sziasztok ! Házibarát lennék... De van egy régi álmom ! Egy párocskánál harmadikként.... Miközben a férj kutya pózban dugja a párját... Én 69-ben nyalnám a hölgytagot... És a ki-ki csusszanó farkat nyalnám...néha be is kapnám...Aztán a teleélvezett puncit teljesen kinyalnám ! Persze ezt is lehet fokozni... Mert ezt eltudnám képzelni egy lesötétített ,panoráma ablakos furgonban is egy nyilvános parkolóban ! Vagy akár egy swingers klubban is,ahol többen is láthatják,vagy be is szállhatnának... Ez csak megbeszélés kérdése !
Bp-i fürdőben "feleséggel" találkozni akinek a férjét izgatja , hogy a Párja mással "flörtöl" ismeretlenül