Egyszerű!csak végre lelné a felesegem egy olyan pasit aki neki is bejön!és egy hatalmasat xekxelni 3ban!
Teljes test masszázs lingammal. De férfitől..
Erről én is sokat fantáziálok szex közben. Elöttem jól telegecizné egy vagy több pasi és után alaposan megdugnám a mocskos kis punciját! Szoktam rendelni netről ilyen műsperma sikosítót. Azt mondtam, hogy a popsiszexhez vettem de punciba is szoktam használni. Ezzel pont olyan mintha a gecis pináját élvezném, néha egy kicsit megszalad az adag.. Ha tudná mi jár a fejemben ilyenkor!
Ja, tudja csak nem vállal be ilyet sajnos. :( (Ez egy válasz noemiferje üzenetére (2021. 10. 26. kedd 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Ja, tudja csak nem vállal be ilyet sajnos. :( (Ez egy válasz noemiferje üzenetére (2021. 10. 26. kedd 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Talán be kellene írni az adtlapba, hogy 50 km túl vagy még több távolságról keresgéltek. Nem olyan indokkal elutasítani hogy túl közel lakik (52km),kamu az egész....
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 26. kedd 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 26. kedd 09:59
Törölt felhasználó (4575282)

Találni egy ffi t aki impotens és sokáig szopni.
Találni egy perverz idősebb ffi t. Aki kedvére kefél és bánik velem.
Talán egy idősebb párt aki Akár Szolga ként bánna velem. A párom előtt.
Semmi len képen nem fiatalt, vagy középkorút!!! Anal kedvelő, Ápolt Tanult nő vagyok. Egészség adott és elvárt
Semmi len képen nem fiatalt, vagy középkorút!!! Anal kedvelő, Ápolt Tanult nő vagyok. Egészség adott és elvárt
Nézni a feleségemet egy vadidegennel aki megtölti a méhét.
Találni egy ffi t aki impotens és sokáig szopni.
Fiatal nem csupasz puncis roma csajt kényeztetni.
Sziasztok!! Nagykanizsa és környékén szívesen csatlakoznék párokhoz és szóló hölgyeket is szívesen kényeztetnék masszírozással és minden jóval, leveleket privátban várom! CSAK IS KIZÁLÓLAG NŐK VAGY PÁROK JÖHETNEK SZÓBA!!!! MELEG ÉS BI FÉRFIAK NEM!!!!!
Egy part talalni akikkel mindent lehet de nem kotelezo!
Egy part talalni akikkel mindent lehet de nem kotelezo!
Mindig ki szerettem volna próbálni, hogy milyen érzés leszopni egy szép farkat.
Ma reggel megtörtént!
Ma reggel megtörtént!

Egy igazi Sub nő...uhh
Egy puncit élvezésig nyalni.
Sziasztok. Most egy igényes roma puncira vágyom.
Ismét egy jó hármasban részt venni. Hmmm...
50.60-as nővel találkozni majd levetközni bugyira simogatni masszirozni egymást
Volna ?
Volna ?
Sziasztok 50+párt kukolnék ahogy szeretkeznek.
Egy érett nő jól esne
egy +40 es nő szeretője lenni , vagy egy jó szomszédnő vagy anyuka titkos szeretője lenni