Nagyon formás az asszonyka,biztos lesz neki tetsző is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 27. szerda 05:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 27. szerda 05:04
Törölt felhasználó (4550812)

Egyszerű!csak végre lelné a felesegem egy olyan pasit aki neki is bejön!és egy hatalmasat xekxelni 3ban!
Találni egy kellemes párt hetero alapon

Feleségemet látni ahogy eljátszadozik egy igazi sub ribancal

fekete dús szőrzetű testes hölggyel lenni
Rajtad múlik, tedd azt!
(Ez egy válasz logen üzenetére (2021. 11. 02. kedd 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
üritenék
Ne adjátok fel
Tudjátok mit szeretnétek és kívánom hogy találjatok rá a megfelelő partnerre...Szerintem nem lesz nehéz megtalálni mert a hölgy csinos és nagyon szexi...remélem hamarosan jelentkezik a nagy Ő. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 02. kedd 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 02. kedd 06:52

Tudjátok mit szeretnétek és kívánom hogy találjatok rá a megfelelő partnerre...Szerintem nem lesz nehéz megtalálni mert a hölgy csinos és nagyon szexi...remélem hamarosan jelentkezik a nagy Ő. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 02. kedd 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönjük!
Köszönjük!
(Ez egy válasz nemtom11 üzenetére (2021. 11. 01. hétfő 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon csinos a hölgy az biztos
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 27. szerda 05:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 27. szerda 05:04

Egyszerű!csak végre lelné a felesegem egy olyan pasit aki neki is bejön!és egy hatalmasat xekxelni 3ban!
Véled biztos nem fog csoda történni!a reszunkrol!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 27. szerda 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 27. szerda 07:18
Törölt felhasználó (1292612)

vannak még CSODÁK
DD csak várni kell rá türelemmel...

Szomszéd hölggyel eltölteni egy szex hétvégét!
Igazi Sub hölgyet találni.
Egy szép puncit nyalni.
Találni egy szép szőrös puncijú hölgyet, aki imádja ha nyelvvel kényeztetik. Erre vágyom most.
Puncit nyalni
Egy telt nővel a Balaton parton sétálni , jókat nevetni , élvezni az életet !
Sziasztok. Most egy szép puncira vágyom.
Sziasztok ! Házibarát lennék... De van egy régi álmom ! Egy párocskánál harmadikként.... Miközben a férj kutya pózban dugja a párját... Én 69-ben nyalnám a hölgytagot... És a ki-ki csusszanó farkat nyalnám...néha be is kapnám...Aztán a teleélvezett puncit teljesen kinyalnám ! Persze ezt is lehet fokozni... Mert ezt eltudnám képzelni egy lesötétített ,panoráma ablakos furgonban is egy nyilvános parkolóban ! Vagy akár egy swingers klubban is,ahol többen is láthatják,vagy be is szállhatnának... Ez csak megbeszélés kérdése !
Ha valaki szervezne nekem egy bukkake partit. Célpont szeretnék lenni...
Páromat egy másik pasival jól meg masszírozni a folytatás reményében.